Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
hogy On is legyen: VFTS fizikáról tudni vmit? mert mintha faragtak volna vele..vagy csak régi hírt olvastam?
Downhill!!
De a videóit szívesen nézem, bár egy kicsit már kezd sok (unalmas) lenni..
már ne haragudj, de aki úgy csúszik mászik mint Õ illõ volna NEM 6VB pontot összeszedni hanem 36pontot...
de ahogy érzed. az én szememben egy shómen marad csak nem rallyeversenyzõ 😊
<#eplus2>#eplus2><#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
Amúgy a videó nem RBR-be vagy Rally topicba illene hanem Dirt topicba vagy valami Stunt topicba (ha létezik ilyen). Valóban ügyes kaszkadõr, de nem rally versenyzõ. Aki ezt a tényt nem fogja fel azzal nem lehet mit kezdeni agyilag...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
szerintem a car pack-ot nem raktad fel külön, legalábbis errõl nem mondtál semmit. hiába van a listában egy csomó kocsi, külön pack-ban fel kell rakni õket az rsrbr-re. a legnagyobb az allcars pack, abban minden csoport benne van! ha az alap game exe-jét indítod, nem is fogod látni amúgysem a többi autót és pályát, csak ami eredetileg benne van.
rsbr2011 feltéve alapgémre, 1.01 1.02 fentvan, utána rsbr is és egyszerüen az RSCenterbol hiaba valasztom ki (miutan feltettem 1 tõl 8 ig az updateket vmi francia forumrol) az adott pályán az adott kocsit és megyek a GO-ra tölt, de semmi. és ha inditom a játék exe-jét, csak az alap autók vannak benne, mindig mindörökké.
mit rontottam el? sehol nem találtam 1 értelmes leírást, vagy hasonló hibát.
thx in advansz
hüje vagy hamán szép nem!4
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
lehet,hogy butaság amit kérdezek, de letöltöttem btb belgium és poland trackpacket de a 7zip fájlhoz az istennek sem találom a jelszót, pedig regisztrálva is vagyok. Tudna valaki segíteni?
Köszi
Richard Burns pontosan ma 10 éve, hogy megszerezte WRC bajnoki címét és sajnos 6 évvel ezelõtt ezen a napon hunyt el....
Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim
váltó hangok wav fájlokba, az eng csak a motor...\Audio\Cars\Effects\Bang\
Azt szeretném kérdezni, hogy ha egy autóban le szeretném cserélni a sebváltás hangját, mind a külsõt, mind a belsõt, akkor melyik fájlokat kell pontosan lecserélnem? Próbálkoztam már, de szerintem nem a jó fájlokat írtam felül.
Köszi!
Vannak esetleg új pálya textúrák? Ír, svéd, jordán textúrákon kívûl? ezek nem tetszenek..
Franciából is inkább csak az az 1 szép ami a videón van (Bisanne) a többi nem olyan részletes.
Igen ezekben az a jó , hogy a különbözõ pluginok is engedik...
Pajti : van még több fajta graf. javítás (ha esetleg nem próbáltad)
De szerintem édesmindegy
France textures @ Gimps ENB
..régebben leszedtem én ezeket de csak most próbáltam ki :')
a segítséget elõre is köszönöm!