Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazából mindegyik control filtert csont középre húztam hogy teljes legyen a görbület és a telítettségek mértéke, és mindegyik instant inputon van
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
www.smart-bus.hu
Az még oké ha jobban csúszkál a kocsi mint egy colin 2005-ben, csak akkor normálisan kanyarodna is :) Megnézem mit lehet változtatni benne billentyûzet esetén.
Szinte mindegy is milyen talajon vagyok kis sebességnél is tud csúszkálni, és bár teljesen minimális sebességen a kanyarban nem képes derékszöget venni, viszont egyenesben ellenkormányzásra keresztbefordul...
Van billentyûzet esetén optimális beállítás vagy ezzel tényleg ilyen a játék?
Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim
<#worship>#worship>
kölcsönkért idõbõl élek....
www.smart-bus.hu
Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim
Tudtok neke azt hogy lehetne megcsinálni, hogy a bobstrackbuilderrel hogy lehet elkészíteni azt, hogy a háttér is szép legyen,mint pl. az eredeti francia pályákon.Még abban is kérném a segítségeteket, hogy azt hogy lehetne megcsinálni, hogy az út nyomvályús legyen!
Kérlek, segítsetek nekem benne.
Elõre is köszönöm.
Lehet még kapni a játékot valahol (bolt, internetes webáruház)? Kerestem neten is, és néhány nagyobb szupermarketben,de sehol nem találtam.
ez nem cockpit-view <#zavart1>#zavart1>
azért rákérdezek az arctól :)
Just do it :)
Egyébként jó lenne látni mivel megy, de az sem kizárt hogy ez egy módosított fizika..
<#vigyor3>#vigyor3>
nagyon jó a sebesség- és gyorsulás érzet ebben a videoban
EZ AZÉRT van mert
- eyefinity 3 monitor?
- vagy létezik vmi speed feeling, acceleration MOD a gammához
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Amúgy, ismerõsömé csak lemondott róla. A felesége kitette a szûrét és azt mondta nem tud evvel mit kezdeni adjam el ha nem kell :D
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Bocsi az off-ért.
A pályakészítéssel kapcsolatban még lenne egy kérdésem:Azt hogy lehet megcsinálni, hogy a háttér is szép legyen? Gondolok itt pl. olyan pályákra mint mondjuk Joux Plane, hogy a messzi táj is gyönyörû.
Elõre is köszi!
Üdv..
Attila
jó lesz <#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen>
Tibi,nagyon köszönöm a segítséged,jutottam valamire, csak azt a fajta árkot és domboldalakat nem tudom még mindig megcsinálni.
Nagyon részletesen leírtad pedig, és egyszerûen nem megy.Nem vagyok még valami profi a pályakészítésben sajnos.Nem is tudom a legörditett surface pontoknak más materials-t adni.vagy csak valamit igen rosszul csinálok.
Ha tudnál/tudnátok még segíteni, nagyon megköszönném, mert nagyon tetszik az a fajta árok, és igen nagyon szeretném, hogy legyen a pályámon olyan.
e-mail címem.
[email protected]
Elõre is köszönettel.
Attila
itt egy picit más stílus:
Charade GTti
(ha nem oldódik meg akkor lehetséges , hogy a 2011-l nem kompatibilis)
kölcsönkért idõbõl élek....
Szeretném megkérdezni tudna-e nekem segíteni valaki az R3-as Peugeot 207-hez setupot készíteni? A 03-as Subaruhoz már találtam a neten egy fokkal stabilabb az autó.És pár másodperccel jobbak is az idõim,de a Peugeothoz nem találok semmit!
Elõre is köszönöm a segítséget. E-mail címem:[email protected]
Az RSRBR-ben van egy magyar csapat Hunnia motorsport tudtok róla vmit?
Arra érdemes még figyleni hogy ha te 1 árkot karsz csinálni le kell rakni 4 "surfacepontot" az útvonalra. Az elsõt és az utolsót meg kell hagyni úgy ahogy van. És a másik kettõnél kell változtatni a keresztmetszetben a pontok magasságát.
http://www.youtube.com/watch?v=MJMo-hF7zX0&feature=youtu.be&t=1m6s
Érdemes ezen a csatornán megnézni a videókat. (Õ írja a BTB-t :) )
Egyébként ezt az "oldalt fû is az út része" eljárást néhányan szoktán nevezni eMeL method-nak is hívni, nem csak árok hanem partoldalak dombok építéséra is használható. Ezt lehet érdemes megnézned, hogy érsd mit is írtam fentebb. :D
http://www.youtube.com/watch?v=l9PkOTjuFUc
Használjátok a Bobstrackbuilder pályakészítõ programot a RBR-hez?
Ha igen, akkor abban tudnátok nekem segíteni, hogy az út mellé hogyan kell olyan árkot csinálni, ami végigfut az úttal párhuzamosan? Magyarul végig kis árok az út mellett, mint mondjuk Kisterenyén az elsõ lassítóig.
Mindenfajta árok van nár, de erre sajnos sehogysem jövök rá.
Ha esetleg van videó az ilyen árok készítésérõl, a linknek is nagyon örülnék.
Elõre is nagy köszönetem!