Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Finished tournaments 22 (42%)
SS wins 1
Covered kilometres 841.0 km
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Breki, azt csak hülyeségbõl írtam! 😊
Szóval akkor jóhogy nemértem énsem, mostmár jobbanérzem magamat, hogy nemvagyok egyedül ebben!😄
Szerintem stage-k számától és versenyzõktõl is függ más pontot ad ha többszázan vannak mintha 10-en gondolom.
De miért kell ehhez bátorság?
Az eredményeim alapján...de mibõl? Mi a kezdõ? Vagy mostha franciául leírnád...!😄
Amúgy tényleg nemvágom mostsem!<#fejvakaras>#fejvakaras>
látszik, hogy sportfotós vagy :-P
tényleg nincs egy jó rally-s képed amit be lehetne rakatni ide háttérnek?
az eredményeid alapján von le pontokat és akinek kevesebb van az vezet
mondjuk érdekes lesz hogyha elérünk vmikor az 1-hez.
viszont lett egy jó hírem is megtaláltam az eredeti RBR CD-t amit eddig hiába kerestem mostmeg hogy modem dvd-t keresem egyszercsak kezembe került 😛
te beszélsz olyanról amit kisem próbáltál ennyi
és azért idéztem mert mint mondtam ellentmondás van a két rész között és azt a két részt emeltem ki
és nem értem miért személyeskedsz
nem ismered a cseh online-t hiába magyarázod tehát csak felületes véleményed lehet róla
továbbiakban nincs kedven olyannal beszélni aki elkezd személyeskedni ha más a véleményem
Egyébként meg ne értsétek félre, nem észt osztani akarok, csak leírom a tapasztalataimat...
www.smart-bus.hu
Egyébként én nemazt mondom, hogy nemjó, csak azt, hogy számomra hihetetlen, hogy 700km után is gáz nekem az aszfalt!
Éshogy a mások setupjai sem felelnek meg az én "stilusomnak", énmeg türelmetlen vagyok ahhoz, hogy összehozzak egy ideálist magamnak!
Ezt nemtagadom, de ha valaki nem autószerelõ, akkor ezt szerintem nemfogja bemagolni, hogy mi-micsoda, és miért jó vagy nem...
De lehethogy egyszer eljön az ideje, és leülök elé összehozni valamit...addigis szerintem várok a fékpedálra, és visszatérek a cseh modhoz!<#ravasz1>#ravasz1><#love12>#love12>
Písz!
ha már itt tartunk, hogy lehet kikapcsolni az idõket hogy kiírja oldalt? 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Sok idõ, és sok idegeskedés, de, ha az ember megtanulja, akkor olyan szinten magára szabhatja az autót, hogy egyszerûen olyan lesz a verda, úgy fogja érezni, mintha a testrésze lenne...
Nekem sem megy még tökéletesen ( igazából elfogy a türelmem ), de amikor sikerül, akkor születik olyan eredmény, hogy GTR2-ben a GT3Cup Porschéval megyek a 3anderstorp-on egy wr 10. idõt... mindezt 1-2 nap alatt... mások setupjával csak estem keltem...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
1: Szó sem volt utcai autókról. Fingom nincs miért kevered ezt ide
2: Ha idézel tõlem, akkor a közepét ne hagyd ki... úgy van értelme is a mondandómnak! Próbáld meg ezt egyben elolvasni, és akkor talán megérted mit akarok mondani:
"Túl nagy jelentõséget tulajdonítotok a setupnak... rendkívül fontos, de vezetés technika sokkal fontosabb... meg kell tanulni magunknak setupot készíteni az alapján, hogy mit szeretnénk az autótól... mi a bajunk vele... ha ez megvan, akkor jönnek majd az orgazmus közeli állapotok, meg a csodálkozások, hogy mennyi van még a pályában..."
3: Ha úgy állítanék valamit, hogy magát a játékot nem próbáltam, akkor nyilván jogosan kételkednél... viszont így egyszerûen nem értem meg, hogy mit nehéz ezen elhinni... én nem tudom mióta és mivel szimulátorozol, de aki azt mondja, hogy egy autó viselkedése szemmel nem megítélhetõ, arra nem tudok mit mondani...
4: Hiszed, vagy sem, ez a te dolgod, de nekem elég ennyi év után látni valamit menet közben, hogy eldöntsem érdemes-e kipróbálni... viszont én a hiteddel nem tudok mit kezdeni... ez a te kereszted...
5: Hogy érzékeltessem mirõl beszélek: ezt eszembe nem jutna kipróbálni... ezt pedig azonnal kipróbáltam... bízom benne, hogy látható a különbség...
www.smart-bus.hu
Egyébként egy aszfaltos WRC futamon nincs ilyen szar út, Akár a spanyol olasz francia futamokat nézzük.
EZ nem von le az értékébõl csak szvsz nekem jobban fekszik ha az aszfalt nem dobál ennyire. Jobban ki lehet élvezni kanyarokat jobb íveken menni. Tudod olyan rém unalmasan ahogy Loeb is szokott 😄
lehet te ezt hiszed, de én azért kételkednék benne
én kipróbáltam és ez alapján mondok véleményt
kifejtés
"Túl nagy jelentõséget tulajdonítotok a setupnak"
"setupot készíteni ........ akkor jönnek majd az orgazmus közeli állapotok, meg a csodálkozások, hogy mennyi van még a pályában..."
De inkább hagyjuk
Hidd el, hogy látni az alap fizikához képesti különbséget... azt is hidd el, hogy ebben semmi ördögi nincs...
Fejtsd ki, hogy hol mondok ellent magamnak... lehet valamit félre értesz...
www.smart-bus.hu
Igen én nagy jelentõséget tulajdonítok mert alap fizika setup nélkül nem tetszett a KSP féle setup-al viszont igen ezt nagyon sajnálom, hogy cseh-en nem használhatom.
Számomra a better physics is jobb mint az eredeti.
Az utolsó mondatodban úgy érzem magadnak mondasz ellent.
Nekem egyenlõre elég hogy szerzek pl Subaruból az adott pályához 5-6 setup-ot és kipróbálom melyik jön be nekem, aztán ami tetszik azt kicsit módosítom ha kell.
Nekem inkább az az orgazmus itt ha Hradeken vagy Zadni-n dobogón végzek vagy javítok az idõmön.
Az nem hogy pl egy amerikai pályán hotlapozzak
Múltkor csehen olyan volt hogy Bisanne repeat lehetõséggel, tehát tulajdonképpen hotlapozhattam volna, de 7-8 menet után meguntam és inkább kiléptem.
volt hogy 3. voltam idõben, csak megláttam, megörültem és egybõl ki is pörögtem egy kanyarban ^^
csak tudom, hogy pest egyik végébõl átmenni a másikba van amikor macerásabb mint vidékrõl felmenni a nagyfaluba
Deha másik helyrõl is rendelek, lehet megkérlek még.
Inkább legyen duplán rendelve mint egyszer sem, szval ha nem kell máshová is mintát küldeni és jó az ár lehet rendelek még egy helyrõl
Túl nagy jelentõséget tulajdonítotok a setupnak... rendkívül fontos, de vezetés technika sokkal fontosabb... meg kell tanulni magunknak setupot készíteni az alapján, hogy mit szeretnénk az autótól... mi a bajunk vele... ha ez megvan, akkor jönnek majd az orgazmus közeli állapotok, meg a csodálkozások, hogy mennyi van még a pályában...
www.smart-bus.hu