Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De majd meglesz. Most neki állok onboard felvételeket nézni😄 nem hallom a boxxer motort egyikben sem😄 Pedig az hallatszik élõben.
Downhill!!
http://www.bhmotorsports.com/board/viewtopic.php?t=46684
Soundpack sok van de majd keresek egyet 😛
Plusz kellene az ami a nézõket a gumikat stb stb cseréli.
Van egy ilyen suond pack tudod..
Downhill!!
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Köszi.
Viszont annyit kérnék még, hogy volt az a csipogos turbós móka tudod. Amit te is jnak találtál. Ami az egész hangzavart lecseréli. Azt tudnád nekem linkelni?
Downhill!!
- Csinálj valahol egy akármilyen (legyen mondjuk 12345) mappát.
- Az 12345 mappába másold be az eredeti audio.dat file-t.
- Az 12345 mappába másold be a dattol.exe-t.
- A dattol.exe-n Commanderben üss egy Ctrl+Enter billentyûkombinációt. Ennek hatására a dattol.exe lekerül a parancssorba.
- A parancsorban egészítsd ki a következõre: dattol.exe -e audio.dat audio1 -s
- Enter leütésre elindul a program, s csinál egy audio1 nevû mappát az audio.dat mellé.
- Bemész az audio1-be a \C#\Projects\Rally_7\TargetMediaDevelop\Pc\Debud\World útvonalon keresztül, ahol találsz egy Audio mappát. Ez tartalmazza az Ambient, Cars, Frontend, stb mappákat. Ezt az Audio mappát másold ki a tartalmával együtt az 12345 mappában lévõ audio1 mellé.
- Ezután a letöltött hang mod-ban található file-okkal írd felül az audio1 mellett lévõ Audio mappában megtalálható file-okat.
- A felülírt file-okat tartalmazó Audio mappát másold be a RBR telepítési mappába.
- Az eredeti audio.dat-ot töröld, vagy nevezd át.
- Kész. Ettõl a pillanattól a játék az újonnan kreált Audio mappát használja majd hangforrásnak.
Egyszerübben:
1. dattol az asztalon----audio dat-ot is kirak az asztalra
2. dattol ikont ráhúz az audio dat-ra (az asztalon) és megcsinálja az audio mappát
3.szükséges file-k bemásol az audio mapp-ba (nem mellé hanem sorba nyitogatja a mappákat,és a megfelelö(k)be másolja,felülirja))
4. audio mapp ráhúz a dattol ikonra (magátol vissza csinálja audio dat-ra
5. az uj audio dat-ot bemásol a játékba,és kész. (régi dat-ot törli)
6. és ez legyen az elsö hogy biztonsági másolatot csinál az eredeti dat-ról
XRes = 1600
YRes = 1200
magyar hangból sokféle van én legalább négyet próbáltam, van több teljes audio.dat is
Magyar menübõl ez mûködik nálam
http://www.rallysimfans.hu/downloads/magyar/magyar_menu.zip
a magyar hang és a magyarítás sem dolgozik 😞 nektek sikerült beüzemelnetek?
Ma érzek erõt magamban neki kezedeni😄
Downhill!!
De nem tul jól mentem szerintem majdnem megelõztél 😛
A harmadik az amit tegnap kérdeztem elõször õk tûntek legkorektebbnek tõlük akartam rendelni, csak aztán õk nem válaszoltak másik kettõ igen most a harmadik válaszolt elsõ kettõ nem.
De nem akarok úgy járni, hogy megrendelem a harmadiknál is és elsõ kettõtöl is megjön és lesz egy tucatrugó :-P
FileName ="CARS\Lancia_Delta_S4\Lancia_Delta_S4.sgc"
IniFile ="CARS\Lancia_Delta_S4\Lancia_Delta_S4.ini"
ShaderFile ="CARS\Lancia_Delta_S4\Lancia_Delta_S4_shaders.ini"
ShaderSettings ="CARS\Lancia_Delta_S4\Lancia_Delta_S4_shader_settings"
TexturePath ="CARS\Lancia_Delta_S4\Textures\"
Érdemex olvasgatni itt
http://www.bhmotorsports.com/board/viewtopic.php?t=32941
és itt
http://rallysimfans.hu/gyik1.php?hirnr=2
Beraktam a cars mappába az S4-es könyvtárat, átírtam a cars.ini file-t a megfelelõ helyen és ad egy fehér kontúros S4-et skin nélkül a játékban. Mi lehet a gond?
Just do it :)
Igazából nem tudom mit tegyek elvileg két helyrõl megrendeltem egyikre mintadarabot is küldtem, de azóta nem válaszolnak a kérdésemre, hogy mikorra várható
A harmadik helyrõl viszont tegnap érkezett ez a válasz
"Tisztelt Nagy Iván!
Sajnos én a tegnapi napon nem voltam dolgozni, és én ellenõrzöm az e-maileket, ezért nem válaszoltam, de amennyiben kéri a rugót a megadott adatok alapján legyártjuk Önnek. 2 vagy 4 darab esetén az ár nem változik, itt százas ill. ezres megrendelés alapján tudnánk komolyabb engedményt adni. Szerintem 500,- ft + Áfa/db árban megállapodhatunk és utánvéttel postai úton tudnám Önnek elküldeni. Amennyiben kéri kérem pondosítsuk a darabszámot és a postacímre lenne még szükség!
A gyártásra kb. 1-1,5 hetet kellene számolni"
De ha innen is megrendelem és a másik kettõ is elküldi az már három hely akkor, de mivel a másik kettõ nem válaszolt a levelemre, nem tudom jelenleg mi a helyzet.
Egyszer már rákérdeztem mindkettõnél pl a Csordás rugónál ezt írtam
"Tisztelt Cím!
Megérkezett az önökhöz a postán elküldött minta?
Mikorra várható, hogy kész lesz"
De erre sem jött válasz , francba, hogy nem képesek visszajelezni.
Azon folózok, hogy újból rákérdezzek-e.
Most hosszú idõ után sok mindent elfelejtettem, így fel kõõõõõ 😄 frissítenem mit hogyan csináltam.
Ez tehát egy kulcsrakész S4-es, csak a megfelelõ helyre kell beilleszteni és gond nélkül megy. Szuper. Hóóónap este meg is nézem. 😄 Kössz az infot. <#worship>#worship>
10 mega amúgy
a másik kocsi pedig 30 mega azt nem vállaltam be
" Az autó hangok itt az .eng kiterjesztéshû fájlok, ezeket kell kicserélni.
Tegyük fel hogy ki akarod cserélni a Fabia hangját egy újabbra. A letöltött becsomagolt fájlból az .eng kiterjesztéshû fájlt másold be a Cars mappába. (Nem oda ahova az autókat szoktad hanem amirõl az elsõbb írtam.) Ezek után nyisd meg a Cars.ini-t. Itt láthatod hogy alapesetben minden autónak a subaru.eng-et adták meg. Ha a Fabiát s 6-os slotra tetted be, akkor a hangot is a 6-os slotra kell tenned, így: Car6=Skoda_Fabia_d1 , a többi frekvenciás és egyéb dolgot ne változtasd!
"
Ide simán be kell írni az eng neveket így
Car0=Audi_Quattro _S1
Car0_LowShelfAmp = 2.0
Car0_LowShelfFrequency = 200.0
Car1=WRC_citroen_1
Car1_LowShelfAmp = 2.0
Car1_LowShelfFrequency = 200.0
Car2=Alpine_A310_nnms_1.eng
Car2_LowShelfAmp = 2.0
Car2_LowShelfFrequency = 200.0
Car3=Focus03-08
Car3_LowShelfAmp = 2.0
Car3_LowShelfFrequency = 200.0
Car4=ford_rs200
Car4_LowShelfAmp = 2.0
Car4_LowShelfFrequency = 200.0
Car5=subaru2
Car5_LowShelfAmp = 2.0
Car5_LowShelfFrequency = 200.0
Car6=Corolla_1
Car6_LowShelfAmp = 2.0
Car6_LowShelfFrequency = 200.0
Car7=Alpine_A310_nnms_2
Car7_LowShelfAmp = 2.0
Car7_LowShelfFrequency = 200.0
De miért?
Másoknak meg maradt a WRC :-)

#16013 ezen is
ezután kitörlöm az eredeti audio.dat.-ot ez is meg van .....tovább ?
tehát H:\Richard Burns Rally1\audikibont\audio\C#\Projects\Rally_7\TargetMedia_Develop\Pc\Debug\World\
innen az audiot a H:\Richard Burns Rally1\ fõkönyvtárba kell másolni
Ezek után a játék fõkönyvtárában található audio.dat-ot húzd rá erre a dattool ikonra és engedd el, be fog jönni egy dos-os ablak. Ezt hagyd így amíg ki nem írja hogy nyomj meg egy billentyhût. Ezek után a Cars és a többi mappa között megjelenik egy audio nevhû mappa is, milliónyi almappával, amiket meg kell nyitnod amíg nem találsz itt is egy Cars mappát. Az autó hangok itt az .eng kiterjesztéshû fájlok, ezeket kell kicserélni."
Megint majd jön a hang kicsomagolás autó beillesztés bla bla😄
De majd úgyis nyígok😄
Downhill!!
egy bemásolt íromány:
Hát ez egy elég hosszú stori de megosztom😄
Úgy kezdõdik a móka, hogy egy évvel ezelõtt kb vettem egy 640gb-s Samsung vinyot. Van nekem egy eredeti xp-m, de csak sima proff (semmi javítás nincs) Nahh egy évvel ezelõtt, amikor telepítettem nem látott a vinyóból csak 130gb-t. Mondom sebaj. Felraktam majd torrent particion magic. Megcsináltam az újra osztást. Lett 3 meghajtó belõle. Minden adatom (rengeteg minden, és sajna azok is amik a festésekhez kellenek. Szóval minden😄 rajta volt a d és f meghajtón.
No szombaton egész nap ment. Este még lenyomtam a V8 supercars versenyt HRc be.. Majd kikapcs alvás.
Reggel benyomom elindul. Feláll a win, megmozdítom az egeret. Katt Kék halál. Mondom hoppsz😄 resi. Bejön egér megmozdít katt stb stb😄
Mondom nem szarunk be. Csökkentett mód. átraktam minden fontos dolgot a d-re be a win lemez. C formázása win telepítés. Ez a buzi újra csak 131 gb-t lát, de ráadásul ismeretlen formátumban. Megformáztam vele elkezdi telepíteni, de nem megy fel ujra és ujra kezdte a telepítést (az ok valószínûleg az, hogy az új partico kezelõ proginak a munkáját nem ismeri a régi win.)
Nahh mondom most mi legyen. Kitaláltam, ezt amit írtam, hogy biztos az a baja. Mondom hozzunk létre partíciót. Nem engedi. Nem tudom miért hiába nyomogattam az L betüt semmi. Mondom akkor töröljük ki a c particiót és ugyan úgy létrehozom akkor minden süti.
Nahh is ezzel basztam el az egészet. Ugyanis ha egy partíciót törölsz törli az egészet. Így pápá D és F meghajtó. Pápá sok adat😄
és akkor nagyon ideges lettem nem is sikerült összehozni. Másnap bementem a céghez, és ott adott az informatikus egy win sp3-at. Õ látja az egész meghajtót és azt tettem fel most.
De az a durva, hogy ez a win sp3. megformázta a gépet, de a régi win ezt sem látja. Ugyan úgy ismeretlen formátumú 130 gb nek látja a vinyóm. Nahh hát kb ez a stori.
Úgyhogy mindent ujra le kell töltenem, újra ki kell találnom mi hogy volt. Szóval kész. Ez nem 2 nap lesz, hanem fél év amire mindent összeszedek ami rajta volt.
Downhill!!