Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegyik benne van az olaszban pl
Lancia_Delta_S4.7z (2.02 M😎 a másik 30 mega 😛
http://www.multiupload.com/QUCXA04BLC
Lancia_Delta_S4.7z (2.02 M😎 a másik 30 mega 😛
http://www.multiupload.com/QUCXA04BLC
Lancia Delta S4-es vagy Audi S1-es MÛKÖDÕ könyvtárat keresek kompletten + fizikát. ITT csak skint találtam. Vagy rosszul kerestem.
Ha van bármelyik a fenti 2 közül, link plz a fizikájával együtt.
Ha van bármelyik a fenti 2 közül, link plz a fizikájával együtt.
Just do it :)
Most néztem meg, nagyon jól megcsináltad, kát viszont hogy nem látszik a váltó fokozat.
A zene az ki olyan Halloween-es stílusú, bár ilyenekben jobban szeretem a motorhangot.
Nemsemmi, hogy mikor a vár felé jössz le az alsó kanyarban megcsúsztatod ott még énis szoktam de aztán lehet gyorsítani és aztán jön még egy 3-as na ott én nem mernék így shéren menni inkább visszaváltok és lasabban beveszem, ha így venném szerintem 10-bõl hármat biztos elrontanék beéõée.
Még talán annyit, hogy mintha a két fél között kis csúszás lenne, de másba már nem tudok belekötni 😊
A zene az ki olyan Halloween-es stílusú, bár ilyenekben jobban szeretem a motorhangot.
Nemsemmi, hogy mikor a vár felé jössz le az alsó kanyarban megcsúsztatod ott még énis szoktam de aztán lehet gyorsítani és aztán jön még egy 3-as na ott én nem mernék így shéren menni inkább visszaváltok és lasabban beveszem, ha így venném szerintem 10-bõl hármat biztos elrontanék beéõée.
Még talán annyit, hogy mintha a két fél között kis csúszás lenne, de másba már nem tudok belekötni 😊
Egyébként ez a kedvenc pályám lenne egy nagy gond van vele, ha kicsit lemegyek a fóre máris fordul ez számomra nagyon zavaró, deha ezt javítjk nagyon jó pálya lehet !
de hát nem is kell hogy legyen, majd ha kicsomagolod a cuccot a Maps-ba akkor lessz
mármint a maps-ban? ott nekem sincs de az ini-ben ott a helye. lehet hogy terveztek több pályát de aztán kihagyták?
Helyesen arctic vagyis Finnország
Hát a traks.ini-ben a map98 nál az olvasható
Ahogy nézem az artic rally helyére teszi be, gondolom ott találod ahol az lenne.
Na ez megvan, de nem egészen értem pontosan, hogy tudom a játékban elindítani
readme-ben ez van
""Wisla Rally - Shakedown" Beta version.
Extract all files to ..../RichardBurnsRally/Maps folder.
Copy and paste below to tracks.ini
TrackName = "Maps\track-98"
StageName= "Wisla Rally - Shakedown"
Particles = "Maps\ps_montblanc"
Surface=0
Lenght=2.4
Copy and paste below to TrackSettings.ini
<98M_crisp_partcloud>98M_crisp_partcloud>
AmbientBlue = 0.520000
AmbientGreen = 0.500000
AmbientRed = 0.500000
Car_Ambient_Lighting = 1.740000
Car_Diffuse_Lighting = 1.620000
...
readme-ben ez van
""Wisla Rally - Shakedown" Beta version.
Extract all files to ..../RichardBurnsRally/Maps folder.
Copy and paste below to tracks.ini
TrackName = "Maps\track-98"
StageName= "Wisla Rally - Shakedown"
Particles = "Maps\ps_montblanc"
Surface=0
Lenght=2.4
Copy and paste below to TrackSettings.ini
<98M_crisp_partcloud>98M_crisp_partcloud>
AmbientBlue = 0.520000
AmbientGreen = 0.500000
AmbientRed = 0.500000
Car_Ambient_Lighting = 1.740000
Car_Diffuse_Lighting = 1.620000
...
nem, 10-et azt hiszem legalábbis ebbõl nekem csak a 11-es nem jelenik meg
2slot0_Citroen1 C4 WRC 08.lsp
2slot1_Citroen2 C4 WRC 08.lsp
2slot10_c4-australia.lsp
2slot11_c4-Bbram.lsp
2slot2_czc4Gravel.lsp
2slot3_Citroen C4 Z 08.lsp
2slot4_c4-asfalt.lsp
2slot5_c4-japan.lsp
2slot6_c4-usa.lsp
2slot7_c4-pøíbram.lsp
2slot8_c4-zima.lsp
2slot9_c4-anglia.lsp
2slot0_Citroen1 C4 WRC 08.lsp
2slot1_Citroen2 C4 WRC 08.lsp
2slot10_c4-australia.lsp
2slot11_c4-Bbram.lsp
2slot2_czc4Gravel.lsp
2slot3_Citroen C4 Z 08.lsp
2slot4_c4-asfalt.lsp
2slot5_c4-japan.lsp
2slot6_c4-usa.lsp
2slot7_c4-pøíbram.lsp
2slot8_c4-zima.lsp
2slot9_c4-anglia.lsp
Én most vettem észre, a nevek mellet van: C,U
a C a Comment
AZ U lesz a büntetés szerintem😊, de nem tudok csehül xD gondolom ott írja mire adták.
a C a Comment
AZ U lesz a büntetés szerintem😊, de nem tudok csehül xD gondolom ott írja mire adták.
😄
Joux Plane végén megint elfogyott az erõ. Már kérdeztem korábban, a cseh plugin is csak 3 setupot enged? Mert ide a hosszú áttétel kellene.
Joux Plane végén megint elfogyott az erõ. Már kérdeztem korábban, a cseh plugin is csak 3 setupot enged? Mert ide a hosszú áttétel kellene.
Smicy vagy Gordon: a magyaron milyen pályák vannak ?
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Egyébként egyre jobban kezd tetszeni ez a Sumburk, másodszorra már tök jó volt két menetes verseny elsõnél nekimentem egy híg korlátnak másodiknál nem tudom, hogy 4. voltam erre jött ez a kb.--ott
exceptionhandler called( MS-COMPUTER_2010 03 22-19 01 43.dmp )!!
Ami rohadtul idegesít eddig semmi ilyen nem volt újratelepítés ótra meg 2-3 verseny után kb magától kilép ezzel verseny közben <#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
exceptionhandler called( MS-COMPUTER_2010 03 22-19 01 43.dmp )!!
Ami rohadtul idegesít eddig semmi ilyen nem volt újratelepítés ótra meg 2-3 verseny után kb magától kilép ezzel verseny közben <#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
De ez természetes, hasonlítsd össze hány ember van és abból hány magyar.
Pont az lenne a fura mindenhol az élen lennénk a csehek pl 3396-an vannak magyarok 540-en, jelentõs eltérés ja a lenygyelek 2121-en.
Kb a portugálok vannak annyian mint mi, és hány portugált láttál az élen?
Pont az lenne a fura mindenhol az élen lennénk a csehek pl 3396-an vannak magyarok 540-en, jelentõs eltérés ja a lenygyelek 2121-en.
Kb a portugálok vannak annyian mint mi, és hány portugált láttál az élen?
Összesítésben a nemzetközi mezõnyben a legjobb magyar idõ a 139.
Engedd meg nekem , hogy megpróbáljam vmivel a saját idõmet összehasonlítani,hogy képem legyen róla,hol tartok, mit tudok , mert az nem elég, hogy Smyci idejéhez képest pl.:Liptakovon a béka segge alatt
Engedd meg nekem , hogy megpróbáljam vmivel a saját idõmet összehasonlítani,hogy képem legyen róla,hol tartok, mit tudok , mert az nem elég, hogy Smyci idejéhez képest pl.:Liptakovon a béka segge alatt
Én mindössze annyiról beszéltem,hogy pl.: Liptakov 2.n a legjobb magyar idõvel nem vagyunk az elsö tíz csehbe
Ott is
De én õszinténszólva nem egészen értem ezt a problémát.
Attól, hogy a Liptakov 2-n nem mi tartjuk a legjobb idõket még nem következik semmi egy csomó ország van ott és a cseheket kivéve szerintem ha országonkénti rangsort megnézzük nem állunk rosszul.
Tehát nem is értem ezt az összehasonlítást
Nem full listát kéne nézni, hanem egyik országot a másikkal.
Persze itt ugye csehek vannak legtöbben olaszon olaszok francián franciák, magyaron magyarok
De én õszinténszólva nem egészen értem ezt a problémát.
Attól, hogy a Liptakov 2-n nem mi tartjuk a legjobb idõket még nem következik semmi egy csomó ország van ott és a cseheket kivéve szerintem ha országonkénti rangsort megnézzük nem állunk rosszul.
Tehát nem is értem ezt az összehasonlítást
Nem full listát kéne nézni, hanem egyik országot a másikkal.
Persze itt ugye csehek vannak legtöbben olaszon olaszok francián franciák, magyaron magyarok
Én az idõ különbségre céloztam , de ezzel azt mondod , hogy a profik ott játszanak ?
egyenlõre nem
xp mindig hálózati címet keres induláskor és már rég csináltam, hogy mire kell beállítani, most ezzel kapcsolatban olvasgatok, de megnézem
xp mindig hálózati címet keres induláskor és már rég csináltam, hogy mire kell beállítani, most ezzel kapcsolatban olvasgatok, de megnézem
"A célba belehet érni.Meg kell kerülni a tömeget,és beérsz a célba.Ez még csak teszt szakasz.És ahoz hogy valami bajnokin mehessél a pályán ahoz nemmuszáj fizetni.Ez csak azért van kirakva mindenütt (200CZK) mert a szerzö attol tart hogy a munkálya nem lesz értékelve.Egyszoval beakar valamit rajta keresni."
Sajna ki volt kapcsolva. Semmit nem tudtam vele kezdeni. Letöröltem.
Viszont bazz a particion megiccel létrehozott partíciora nem akart felmenni ez a geci.. Így uj particót hoztam részre. Viszont most meg nem látja a 640 es vinyo jó részét. Amin kb milliónyi adatom van zenék gamek stb stb.
Megbolundolok ha nem jön vissza😄D
Viszont bazz a particion megiccel létrehozott partíciora nem akart felmenni ez a geci.. Így uj particót hoztam részre. Viszont most meg nem látja a 640 es vinyo jó részét. Amin kb milliónyi adatom van zenék gamek stb stb.
Megbolundolok ha nem jön vissza😄D
Downhill!!
a 3. én vagyok 😄
amúgy meg azért, mert a magyar nagy része a magyar pluginon játszik és ott ugye nincsen hradek, liptakov stb
amúgy meg azért, mert a magyar nagy része a magyar pluginon játszik és ott ugye nincsen hradek, liptakov stb
Charade GTti
Azért érdekes összehasonlítani Liptakov 2 idõ eredményeit : 5legjobb külföldi 5 legjobb magyar :