20179
-
#16915 igen mindegyiket lehet sőt van míx mód is ez lenne még jó a cseh-be meg, hogy külön mérje az esti és esős időt akkor teljesen meg lennék elégedve.
A francia pályákat kicsit meguntam főleg a Bisanne nem tetszik annyira, de az angolok ír móddal most nagyon bejönnek. -
#16914 Nemfeltétlenül neked irtam, csak úgy, hogy nekem meg az au+ang gyorsok a kedvenceim!
Mondjuk a fr. joux verte sem rossz, de a murván nagyon zsir ahogy 5.6.-ban keresztben a fák közt...vááá
Egyébként a fr modban mintha úgyemlékeznék, hogy bármelyik gyorsra bármilyen tipust lehet választani (aszf., murva, hó)!
(ezt viszont neked:) hogy a japánra aszfaltot) -
#16913 Ezt most nekem írtad?
Mert nekem tetszik a murva az angol pályán
De ausztrálban mikor egyik oldalon szakadék másikon elakadsz és nincs hová visszatolatni sem az nem igazán.
Egyszer akadok el kicsit és már oda a rekord.
Az amerikai meg egyszerűen ronda, be kell látni hogy itt látszik az elavult grafika ami szerintem pl az ír módnál egyáltalán nem.
És érdekes módon most vmitől a Japán is egész jól néz ki nálam.
A jpg meg a tömörítés kicsit lerontja de azért gondolom látszik
Mondjuk egy japán aszfaltos mod-ra is kiváncsi lennék elég érdekes lehet. -
#16912 bocsi de ez nem vonz
a 3 setup-ot az alap játékra írtam
tudom mik vannak benne elég sokat olvasgatom a fórumát is, de mint írtam nekem ha a cseh mellett lenne időm akkor az olasz és francia jönne be, nem bánnám ha a cseh-ben benne lennének a franciában lévő módok pl Pribram gravel, France gravel snow stb.
Nálam 3 rbr van felt egyik 30 gigás nem akarok már negyediket.
Arról olvastam, hogy régen fizetősé akarták tenni a cseh-t, de most nagyon jó és ingyenes.
A csehen jelenleg 22562-an vagyunk abból 218-adik vagyok a rank-on célom, hogy az első 200-ban legyek, csak innentől egyre nő a kihívás.
Múltkor mentem Zadni-n 03:25.77 tehát kb 3 másodpercel jobb időt, na mondom de jó biztos sokkal előrébb kerülok a Zadni-s records-on erre egy hellyel kerültem előrébb :-) -
#16911 Nekem meg épphogy az ausztrál+angol+japán(kevésbé de faja azis) ami jobban tetszik, főleg a Newbobs...10.1km...a Hunpluginon mentem, nagyon király, mikor kiirja, hogy pl. 35. vagyok, aztán a köv. időmérőnél meg 20., mert kipotyognak az emberek!:D
Valószinü, hogy nemsokak kedvence az, de szerintem ha a murvát megtanulod, kibaxxott élvezetes, főleghogy +10km! én élvezem nagyon!
Sőt a francia gyorson a Hunpluginnal másképp reagál a Csehpluginhoz képest, vagy forditva!?
Nekem jobbanmegy a Hun-on az aszfalt is! -
goyo206 #16910 Auszt. és Amcsi pályák... Ez általános, ezzel én is Így voltam sokáig, viszont egy idő után rájön az ember, h. mekkora kihÍvás... Pl.: WRC helyett inkább letoltam N4-el és sikerült nem eldobni a vasat, Így nagy motiváló ereje volt!
Én anno megutáltam a cseh cumót, mikor fizetőssé akarták tenni, Így nem is foglalkoztam vele. Aztán kijött a Pribram, kipróbáltam és semmi köze nem volt az eredeti RBR fizikájához, Így továbbra sem keltette fel az érdeklődésemet... Akik versenytársak tolják a Franciát, agyon dÍcsérik...
A Hun pluginban sem 3 setből lehet választani, hanem annyit teszel be, amennyit nem szégyellsz, a 3 korlátozás csak annyiban él, h. a 0, 1 és 2 - re tudsz saját setet készÍteni. Mod, nos, azért itt is vannak izgalmak, választható 3 féle felületminőség, gumikopás, törésátvitel, szóval alakulgat, csak a fejlesztők nálunk nem tudják teljes erőbedobással csinálni, csak szabad idejükben... Autók tömkelege választható, szóval elég változatos ez Így is...
Próbáld ki magad (de előtte installálj egy teljesen origi RBR-t, a 2 patchet, aztán a plugint és hajrá! Ja, a plugin mappában legyen még benne a z.dll) mondjuk olyan versenyeken, ahol olyan pályák vannak, amiket kedvelsz! ;)
Egy-egy nagyobb versenyen 100 körüli induló, az OB-n több száz...
Ja, itt is van lehetőség hotlapolásra, figyeli a rekordjaidat, stb. Statisztikát folytat, melyik autóval mennyit mentél, ilyesmi. -
#16909 Alap pályákat énse ismerem mert két-három évig nemis játszottam a játékkal így nem untam meg őket és egykét kivételtől eltekintve nemis tudom kívülről őket.
Viszont én alap pályákból az ausztrált és az amerikait nem nagyon szeretem
ezeknél sokkal jobban az új cseh pályák szerintem.
Fizikával meg így már semmi bajom Xsara alap fizika másik Citroenhez meg vannak már nagyon jó setupok-ugye itt nemcsak 3 választható.
Megmondom őszintén én az alap pályákat módok nélkül eléggé unnám, és szerintem már egy ír mód is hihetetlen sokat dob az angol pályákon pl.
Meg a cseh mellett nincs is másra időm, ha lenne akkor biztosan az olaszt és a franciát tesztelném jobban online is.
Meg a cseh-en tetszik az online rendszer is, hogy megnézhetem az eredményeimet rögtön a neten, számon tartja a rekordokat van rank replay-ek stb.
Egy lenne még jó ha az esti és esős versenyek idejét külön számolná.
Pl szeretnék egy jó időt menni a Hradekon erre berak egy esti esőst akkor valószínűleg nem tudok rekordot futni és így nincs olyan motíváció.
Viszont ha külön nézné az időket akkor ilyenkor is izgalmasabb lenne sokkal. -
goyo206 #16908 Igen, alap pályák vannak egyenlőre, viszont szerintem a fizikája és egyszerű kezelhetősége miatt nagyon jó! A korrekt online lehetőségről nem is beszélve...
Igaz, a csehek nem tudom, mennyit fejlődtek fizika terén, a franciát meg azért hagytam abba, mert nincs türelmem és időm állandóan setupolni (és ez a nagyon kötött időpont sem az igazi nekem...)
Az online versenyek miatt én a sajátunkat tolerálom, meg úgy voltam vele, amÍg az alap pályákat sem ismerem tökéletesen, minek kószáljak akárhol...
Bár most ezt a Ceredet levélÍrás után tuti kipróbálom, mert az egyik kedvenc magyar pályám! -
#16907 Én magyaron nem azon csak alap pályák vannak ha jól tudom.
Egyébként érdekes hogy eddig francia pályák meg csehek tetszettek, angol amerikai nem annyira, erre most azt vettem észre, hogy az ír móddal az angol nagyon bejön mostanában főleg azt választom akár Zadni helyett és nagyon élvezem.
Már vmelyik japán pálya is kezd tetszeni, csak az ausztrál, amerikaival kell megbarátkozni
-
#16906 Én játszogatok rajta amikor van időm! -
goyo206 #16905 A magyar pluginnal hogy álltok? http://www.rallysimfans.hu/rbr/ -
#16904 ez koalíción illetve packon kívüli :)
a csehes rbr-el tudod futtatni csak ugye nem online hanem rbr_rx-es
rbr_rx.dll-kell hozzá -
#16903 Én úgy látom,hogy ezt az új pályát a Cseh pakkba nem lehet beilleszteni.Legalábbis nem vágom,hogy hova tegyem!Sajna!
Az a gyanúm,hogy ez a Franciához készült.... -
#16902 Köszi!
Már szedem is azt prósza:) -
#16901 a pálya tölthető
http://www.megaupload.com/?d=XGYWECL8 -
#16900 #16896
második hozzászólás, egyébként ajánlott a kereső használata illetve a visszaolvasás is -
#16899 De Online-ba hogy lehet? -
#16898 Szerintem is, ha valaki onlinozni is akar és jó kis cseh pályákat
Viszont a franciában több BTB-s pálya van.
Olasznak meg a kocsiválasztó rendszere skin managere tetszik nagyon. -
#16897 Szerintem a Cseh a legjobb!Nem bonyolult,csak belépsz és go a tounamentekbe.Klassz pályák stb. :) -
#16896 Olasz MOD
http://www.realrally.it/requisiti.html
Cseh MOD
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=al&p=howtostart
RSRBR 2010
http://forum.rallyesim.fr/viewtopic.php?p=61310#p61310 -
#16895 Az egész topik erről szól :-)
De idéznék egy ezzel kapcsolatos hozzászólásomból
"Ez attól függ mennyit akarsz letölteni, mit akarsz új pályákat autókat fizikát, vagy online játékot esetleg csak egy 100 megás patchet ami frissít egypár dolgot.
Röviden van a francia-amit töltesz- sok új pálya variációk reverse, havas,esti pályák keretrendszer online lehetőség, mixelt pályák stb
viszont elég nagy méret kb 11 giga csak a pályák, és csak a saját fizikáját engedi használni, setupolás kissé nehézkes- szerintem.
Olasz mód, elején kiválasztható kocsik, szabadabb konfigolás, szerintem jobb kameranézetek, szintén lehet online setupolás szabadabb van hozzá jól használható skin editor , online frissítés, folyamatos update-k, offli és online Rally-k pluginként.
Ha ezek nem kellenek és online sem akkor elég egy 100 megás mód ami kocsikat menüt fizikát javít-frissít, hozzá esetleg javított pályatextúrák és kész. " -
#16894 Sziasztok!
Megvan a jatek,es azt szeretnem tudni honnan tudnek letolteni modokat bele mert google-ben nem talaltam semmit :( Es hogy? -
#16893 Van benne ilyen visszahúzás hogy visszaugrik magától középre, rugós gondolom...
Ja és igen lesz esti futam is! -
#16892 Jaja. Anélkül viszont necces. Persze FFB-vel az igazi. -
#16891 Ha középre húzás van benne szerintem játszható. -
#16890 nekem nem jelenik meg semmi
A Mickolci Rally-ról olvastam, hogy lesz esti bátorságpróbás futam is. -
#16889 Ja és amúgy érdemes ezt a játékot kis fos kormánnyal is játszani?
Nekem nincs benne olyan force feedback vagy mi -
#16888 Sziasztok!
Ilyen hangot honnan lehet szerezni?
Ja am voltam a Miskolc Rally-n délelőtt akit érdekel van pár képem!(Nem valami hűde minőség... kis digitális fényképezős :) -
#16887 Nem rossz!
Kifogták a jóidőt! -
#16886 Úgy tudom hamarosan kijön
élőben ez a pálya
-
#16885 de jó pálya!Ezt már le lehet szedni vagy még csak promó? -
#16884 Margan Park
-
#16883 wow :) -
#16882 Na inkább így
http://s5.directupload.net/images/100423/mv8lb8ok.jpg -
#16881 Erről beszélek
Közben Jámbor Tamás újra beindult a rank-on
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tstats&type=2&classid=1&state=HU -
#16880 hát ilyen kevés infó alapján nem hiszem
nemis teljesen értem -
#16879 Sziasztok!Nem engedi be állítani a kormányom irányítását,tudna nekem valaki segíteni? -
#16878 egyszer az lenne
de sokszor látom a bill miatt direkt figyelem
most vagy kivülről tudod ezeket a pályákat vagy te vagy a bill Block :P -
#16877 csak a vak szerencse:) -
#16876 Itt, de máshol 20-30 másodperceket versz rám bill-el :P