20179
-
goyo206 #16955 Minden elismerésem a tiétek! Gyönyörű munkák! Gratulálok!
...és mikor lesz kész a végleges verzióóó? ...
Na jó, csak vicceltem! -
#16954 olyan nincs ami középen van én kicsit balra szeretem rakni ahol a vezető ül, tehát nálam amit készítettem mind ilyen. -
goyo206 #16953 Köszönöm!
Mivel én is a Szarkával (06) megyek, megoldható lenne, h. elküld a mail cÍmemre mindegyiket? Főként olyan érdekelne, amelyik középen van, mert már azt szoktam meg...
[email protected]
Köszi szépen előre is! -
#16952 Tyűű ez nagyon baba! -
atiwrc #16951
Csak ezt az egy képet akartam berakni a simfanfórumba de sajna nagyobba nem tudtam kirenderelni. Igyis 2-essével kellet kirenderelni a kocsikat és pseel utólag összevagni, mert az512 memória kevésnek bizonyult ennyi texturához. A vinyot használta memóriakén 900mb-t foglalt le, de mivel egy 320*240-es kép 1/8-adát sem renderelte ki 25-35 perc után sem hogy megnézzem hogy jók e a fények, és eközben folyamatosan darálta a gép(dolgozott a vinyó)+ a cpu is 100%-on volt. Igy gép kímélés miatt hagytam a francba, végülis csak annyi a különbség igy pssel összevágva, hogy egymáson nem tükrözödnek a kocsik, de hát azt még ezen a 640*y-os képen se lehet látni :) Szóval ezért kaptok most külön-külön képeket is a skienkről. Sok skin még változni fog, pl Herczig és Turi is a miskolci lesz megcsinálva, mert azok szebbek. Légyszives ne kérdezgessétek mikor lesz kész, igyekszünk minnél előbb befejezni.
Szóval work in progress
-
#16950 nézd már meg kinek írtam
amúgy nem emléxem, de a módszer plugintól függetlenül ugyanaz
-
#16949 Miután remélem észrevetted,hogy elég rendszeresen látogatom a topicot én is tudom,hogy már elég sokat volt róla szó , sőt,ha emlékszel én is készítettem motorháztető nézetet. Sőt még a Camhack nevü progit is ismerem. A kérdésem a magyar pluginra vonatkozott kizárólag , mivel itt egy kicsit más a helyzet....brrrrr -
#16948 A kameramozgatásról korábban elég részletesen volt itt szó
én pl most a #16913-ban látható saját készítésű nézettel megyek, de másik Citroenhez készítettem még egy fajtát ami kicsit magasabban van ebben két fajta első nézet van
Ez a magasabb
A magasabból jobban ki lehet látni viszont úgymond jobban himbálódzik a kocsi ha dobál, cseh pályákon bejött, de az ír módos pályákon jobb a lentebbi motorháztetős nekem így ott Xsaraval megyek. -
#16947 Hát ezt sajnos passzolom.. Én amelyiknek szar a kamerája azzal úgy játszom, hogy csak a földet látom.
Amelyiknek jó, azzal belülről. -
goyo206 #16946 Ez engem is érdekelne már régóta, mert állÍtólag jobban lehet úgy érezni az autó szélét, mint frontból, Így jobb és biztosabb eredmények születhetnek... Remélem tudja a megoldást v.ki... -
#16945 Köszi ! Azt is megtudod mondani,hogy a gyakran használt autóknál , hogy tudok motorháztető nézetet ....??? -
#16944 Nem!
Nem ugyan olyan, a magyarnál is le kell tölteni. De ott nem ugy mint Chenél.
Indítod a plugint optionsben beállítod, azt a slotot ahova akarod, és hogy tartsa meg.
Majd választasz egy rallyt.
Ott kiválasztod ami tetszik, a progi megfagy (de nem szó szerint, ilyenkor tölt) majd indul a Rally, és tolhatod vele.
Ha jól állítottad be, akkor megmarad igy offline is tudod használni. Festeni lehet őket ugyan úgy, és némely netről letöltött skin is jó hozzá! -
#16943 A csehből letöltött autót használhatom a magyar pluginban ? -
goyo206 #16942 Az 1-et nem tettem föl, mert csak a 2-t Írta... Akkor kell mindkettő?
Mondjuk megy a torr is, nem tagadom... :) -
#16941 Nekem akkor szokta kiírni, ha mondjuk megy közben a torrent vagy más letöltés, da akkoris másodikra általában jó
hivatalos patchek fent vannak? -
goyo206 #16940 EGy röpke kérdés csehvel kapcsolatba:
okénak tűnik minden, de azt Írja, a kapcsolódás sikertelen... Mi lehet a gebasz? Hun plugin tökéletes, uh. gondolom nem tűzfalas a problem... -
#16939 Most debütáltam magyar pluginon (mindjárt egy 31. hellyel) Tényleg nagyon jó . Köszi nektek ! Majd azért lesz kérdésem , mert még nem értek mindent -
#16938 -
#16937 nem szűkös helyet írt hanem egy vinyót erre pont hogy ez a verzió a jobb és egyszerűbb megoldás és nem kell semmivel sem trükközni
másikra meg kb 15-30 perc ezt a verziót tömörítve leszedni 7z-ben van ami köztudottan az egyik legjobb tömörítő
http://tinyurl.com/3aevewo -
#16936 Mindenki fr.! Lesz foci vb?;)
Breki, és ha emberünknek nemaz a verziója van, vagy a mondatából itélve ha szűkös a hely?:) -
#16935 Minek telepítgetni?
van egy [PC] Richard Burns Rally [RIP] [dopeman] verzió telepítés nélkül simán megy csak kicsomagolom egy nekem tetsző könyvtárba
nekem három féle van fent de egyszer sem telepítettem amit win7-nél beállítottam XP-n is simán megy -
BlackAdder1 #16934 Ha a telepítés mikéntje a probléma és nem a mérete akkor:
1;feltelepítet rbr mappáját átnevezed
2;uninstall
3;install+ patch, de más nevü mappába mint az 1. eredeti neve
4;visszanevezed az 1-sőt
én így csináltam + csináltam egy másolatot a eredetíről ha késöbb kipróbálnék valami módot már nem kell újra eljátszani ezt az egészet! -
#16933 A "csapat"-ban mindenki francia , vagy különböző nációk !? ( Érdekes lesz velük együtt szurkolni a foci vb-n) -
#16932 Köszi , a regen már túl vagyok, már csak az okoz némi gondot,hogy telepítsek egy új ,szűz RBR.t (csak egy vinyóm van ) -
#16931 Hááát, még kiderül holnap, hogy mennyire szerencsés!?:)
Igen 2 hét, de azután lesz még 2x3 hét valamikor, a suli végéig, csak kérdés, hogy hol?
Elvileg váltogatni kell a cégeket, hogy többet lássunk, de engem ami érdekel azt mindent megtalálok a mostaninál, majd beszélek a sulival, hogy mi az állás!:)
Ami a legjobb, hogy ez a gyaxi tőlem 3km-re van, ebédelni hazajárok...meg baromi lájtos a pörgés, és nagyon jó csapatba kerültem!
A Hun pluint meglestem, van setuplehetőség, de van olyan amiben nemlehet állítani!
Ezek főleg "reduced"-ben vannak, szoval nem realistic, autókat magától tölti, van jópár verda!
Olyan végülis mint a Cseh, csak alappályákkal, de a fizika jobban bejön ezen, és valóban igazuk volt a topiklakóknak, hogy ha megy az alap rbr, akkor a cseh utána könnyebb!
A multkor a csehen (pribram) olyat mentem!!!:O
Kézifék, minden volt, sokkal bátrabb voltam!
Lehethogy ez annakis betudható, hogy több km van möggöttem..., nemtudom!?
De szerintem kikell ahhoz próbálni, hogy véleményt mondj róla!:)
*A plugint nekem csak reg. után engedte leszedni! -
#16930 Nekem tök 1X-ü cockpitem . A legnagyobb bajom az ,hogy egész más beállítás kell ( ülés,pedál,váltó) a rallyhoz v. a forma1-hez és sehogysem tudom megoldani ! Lövésem sincs mit csináljak ... -
#16929 jól meggondoltad?
Soha ennyi jó mód pálya grafika stb nem volt a játékhoz mint most.
Én biztos nem adnám el az enyém -
#16928 Most olvastam cockpit rovatba,hogy te milyen rohadt szerencsés vagy ( lehet szakmát kéne váltanom ) Már csak két hét a gyakszid ? -
#16927 -
WinStar #16926 Sziasztok.Van egy eladó RBR-em eredetiben.500 Ft-ért vihető :)
Részletek pü-ben :) -
#16925 De legalább elfogadta :-)
Viszont utána 30 perc szervizidő volt én meg mivel hotlapra mentem mindent megcsináltam erre +7 percet hozzáadott az időmhöz, ha nem futom le a futamot jobb az időm lett volna mint így 7+4 összeadva kb. :P -
#16924 Ilyen nekem is volt párszor! -
#16923 Igen szűz rbr 1.2-ig peccselve, aztán telepiteni egy apró fájlt a főmappába...inditásnál frissít egyet, aztán úgy indul mint a cseh (beállitások/plugin...)
Kell regelni az oldalukon szintén!
Nekem van setup 2-3 verdához murva+aszfalt...azokat használom, de mintha online verseny elött lenne szervizpark...majd megnézem délfele, most mennem kell!
Addig tessék!:) -
-
-
#16920 -
#16919 ...és autó setupok ?? -
#16918 Na majd akkor a vb után kipróbálom ! A magyar plugint is szüz RBR-el kell ? -
#16917 Igen szoktam néha!:)
Alapjáték autóletöltéssel+online rendszer (cseh szerű), de van időmérős online is (te választasz gyorsot)!
Csak alap pályák!
A loadcell jókis móka!:D -
#16916 Te szoktál menni a magyaron ? Lenne időm én is kipróbálnám . Írjatok róla , hogy milyen ! (csütörtökön érkezik a loedcelem ,remélem )