20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • goyo206
    Minden elismerésem a tiétek! Gyönyörű munkák! Gratulálok!
    ...és mikor lesz kész a végleges verzióóó? ...
    Na jó, csak vicceltem!
  • Breki33
    olyan nincs ami középen van én kicsit balra szeretem rakni ahol a vezető ül, tehát nálam amit készítettem mind ilyen.
  • goyo206
    Köszönöm!
    Mivel én is a Szarkával (06) megyek, megoldható lenne, h. elküld a mail cÍmemre mindegyiket? Főként olyan érdekelne, amelyik középen van, mert már azt szoktam meg...
    [email protected]
    Köszi szépen előre is!
  • berczely
    Tyűű ez nagyon baba!
  • atiwrc

Csak ezt az egy képet akartam berakni a simfanfórumba de sajna nagyobba nem tudtam kirenderelni. Igyis 2-essével kellet kirenderelni a kocsikat és pseel utólag összevagni, mert az512 memória kevésnek bizonyult ennyi texturához. A vinyot használta memóriakén 900mb-t foglalt le, de mivel egy 320*240-es kép 1/8-adát sem renderelte ki 25-35 perc után sem hogy megnézzem hogy jók e a fények, és eközben folyamatosan darálta a gép(dolgozott a vinyó)+ a cpu is 100%-on volt. Igy gép kímélés miatt hagytam a francba, végülis csak annyi a különbség igy pssel összevágva, hogy egymáson nem tükrözödnek a kocsik, de hát azt még ezen a 640*y-os képen se lehet látni :) Szóval ezért kaptok most külön-külön képeket is a skienkről. Sok skin még változni fog, pl Herczig és Turi is a miskolci lesz megcsinálva, mert azok szebbek. Légyszives ne kérdezgessétek mikor lesz kész, igyekszünk minnél előbb befejezni.
    Szóval work in progress

• Breki33
    nézd már meg kinek írtam

amúgy nem emléxem, de a módszer plugintól függetlenül ugyanaz

• JUVEfun
    Miután remélem észrevetted,hogy elég rendszeresen látogatom a topicot én is tudom,hogy már elég sokat volt róla szó , sőt,ha emlékszel én is készítettem motorháztető nézetet. Sőt még a Camhack nevü progit is ismerem. A kérdésem a magyar pluginra vonatkozott kizárólag , mivel itt egy kicsit más a helyzet....brrrrr
  • Breki33
    A kameramozgatásról korábban elég részletesen volt itt szó

én pl most a #16913-ban látható saját készítésű nézettel megyek, de másik Citroenhez készítettem még egy fajtát ami kicsit magasabban van ebben két fajta első nézet van

Ez a magasabb

A magasabból jobban ki lehet látni viszont úgymond jobban himbálódzik a kocsi ha dobál, cseh pályákon bejött, de az ír módos pályákon jobb a lentebbi motorháztetős nekem így ott Xsaraval megyek.
  • gordon 24
    Hát ezt sajnos passzolom.. Én amelyiknek szar a kamerája azzal úgy játszom, hogy csak a földet látom.

Amelyiknek jó, azzal belülről.
  • goyo206
    Ez engem is érdekelne már régóta, mert állÍtólag jobban lehet úgy érezni az autó szélét, mint frontból, Így jobb és biztosabb eredmények születhetnek... Remélem tudja a megoldást v.ki...
  • JUVEfun
    Köszi ! Azt is megtudod mondani,hogy a gyakran használt autóknál , hogy tudok motorháztető nézetet ....???
  • gordon 24
    Nem!

Nem ugyan olyan, a magyarnál is le kell tölteni. De ott nem ugy mint Chenél.

Indítod a plugint optionsben beállítod, azt a slotot ahova akarod, és hogy tartsa meg.
    Majd választasz egy rallyt.

Ott kiválasztod ami tetszik, a progi megfagy (de nem szó szerint, ilyenkor tölt) majd indul a Rally, és tolhatod vele.

Ha jól állítottad be, akkor megmarad igy offline is tudod használni. Festeni lehet őket ugyan úgy, és némely netről letöltött skin is jó hozzá!
  • JUVEfun
    A csehből letöltött autót használhatom a magyar pluginban ?
  • goyo206
    Az 1-et nem tettem föl, mert csak a 2-t Írta... Akkor kell mindkettő?
    Mondjuk megy a torr is, nem tagadom... :)
  • Breki33
    Nekem akkor szokta kiírni, ha mondjuk megy közben a torrent vagy más letöltés, da akkoris másodikra általában jó

hivatalos patchek fent vannak?
  • goyo206
    EGy röpke kérdés csehvel kapcsolatba:
    okénak tűnik minden, de azt Írja, a kapcsolódás sikertelen... Mi lehet a gebasz? Hun plugin tökéletes, uh. gondolom nem tűzfalas a problem...
  • JUVEfun
    Most debütáltam magyar pluginon (mindjárt egy 31. hellyel) Tényleg nagyon jó . Köszi nektek ! Majd azért lesz kérdésem , mert még nem értek mindent
  • JUVEfun
  • Breki33
    nem szűkös helyet írt hanem egy vinyót erre pont hogy ez a verzió a jobb és egyszerűbb megoldás és nem kell semmivel sem trükközni

másikra meg kb 15-30 perc ezt a verziót tömörítve leszedni 7z-ben van ami köztudottan az egyik legjobb tömörítő

http://tinyurl.com/3aevewo
  • ajem kisa
    Mindenki fr.! Lesz foci vb?;)

Breki, és ha emberünknek nemaz a verziója van, vagy a mondatából itélve ha szűkös a hely?:)
  • Breki33
    Minek telepítgetni?

van egy [PC] Richard Burns Rally [RIP] [dopeman] verzió telepítés nélkül simán megy csak kicsomagolom egy nekem tetsző könyvtárba
    nekem három féle van fent de egyszer sem telepítettem amit win7-nél beállítottam XP-n is simán megy
  • BlackAdder1
    Ha a telepítés mikéntje a probléma és nem a mérete akkor:
    1;feltelepítet rbr mappáját átnevezed
    2;uninstall
    3;install+ patch, de más nevü mappába mint az 1. eredeti neve
    4;visszanevezed az 1-sőt
    én így csináltam + csináltam egy másolatot a eredetíről ha késöbb kipróbálnék valami módot már nem kell újra eljátszani ezt az egészet!
  • JUVEfun
    A "csapat"-ban mindenki francia , vagy különböző nációk !? ( Érdekes lesz velük együtt szurkolni a foci vb-n)
  • JUVEfun
    Köszi , a regen már túl vagyok, már csak az okoz némi gondot,hogy telepítsek egy új ,szűz RBR.t (csak egy vinyóm van )
  • ajem kisa
    Hááát, még kiderül holnap, hogy mennyire szerencsés!?:)
    Igen 2 hét, de azután lesz még 2x3 hét valamikor, a suli végéig, csak kérdés, hogy hol?
    Elvileg váltogatni kell a cégeket, hogy többet lássunk, de engem ami érdekel azt mindent megtalálok a mostaninál, majd beszélek a sulival, hogy mi az állás!:)
    Ami a legjobb, hogy ez a gyaxi tőlem 3km-re van, ebédelni hazajárok...meg baromi lájtos a pörgés, és nagyon jó csapatba kerültem!

A Hun pluint meglestem, van setuplehetőség, de van olyan amiben nemlehet állítani!
    Ezek főleg "reduced"-ben vannak, szoval nem realistic, autókat magától tölti, van jópár verda!
    Olyan végülis mint a Cseh, csak alappályákkal, de a fizika jobban bejön ezen, és valóban igazuk volt a topiklakóknak, hogy ha megy az alap rbr, akkor a cseh utána könnyebb!
    A multkor a csehen (pribram) olyat mentem!!!:O
    Kézifék, minden volt, sokkal bátrabb voltam!
    Lehethogy ez annakis betudható, hogy több km van möggöttem..., nemtudom!?
    De szerintem kikell ahhoz próbálni, hogy véleményt mondj róla!:)

*A plugint nekem csak reg. után engedte leszedni!
  • JUVEfun
    Nekem tök 1X-ü cockpitem . A legnagyobb bajom az ,hogy egész más beállítás kell ( ülés,pedál,váltó) a rallyhoz v. a forma1-hez és sehogysem tudom megoldani ! Lövésem sincs mit csináljak ...
  • Breki33
    jól meggondoltad?

Soha ennyi jó mód pálya grafika stb nem volt a játékhoz mint most.

Én biztos nem adnám el az enyém
  • JUVEfun
    Most olvastam cockpit rovatba,hogy te milyen rohadt szerencsés vagy ( lehet szakmát kéne váltanom ) Már csak két hét a gyakszid ?
  • JUVEfun
  • WinStar
    Sziasztok.Van egy eladó RBR-em eredetiben.500 Ft-ért vihető :)
    Részletek pü-ben :)
  • Breki33
    De legalább elfogadta :-)

Viszont utána 30 perc szervizidő volt én meg mivel hotlapra mentem mindent megcsináltam erre +7 percet hozzáadott az időmhöz, ha nem futom le a futamot jobb az időm lett volna mint így 7+4 összeadva kb. :P
  • ajem kisa
    Ilyen nekem is volt párszor!
  • ajem kisa
    Igen szűz rbr 1.2-ig peccselve, aztán telepiteni egy apró fájlt a főmappába...inditásnál frissít egyet, aztán úgy indul mint a cseh (beállitások/plugin...)
    Kell regelni az oldalukon szintén!
    Nekem van setup 2-3 verdához murva+aszfalt...azokat használom, de mintha online verseny elött lenne szervizpark...majd megnézem délfele, most mennem kell!
    Addig tessék!:)
  • Breki33

• Breki33

• Breki33
  • JUVEfun
    ...és autó setupok ??
  • JUVEfun
    Na majd akkor a vb után kipróbálom ! A magyar plugint is szüz RBR-el kell ?
  • ajem kisa
    Igen szoktam néha!:)
    Alapjáték autóletöltéssel+online rendszer (cseh szerű), de van időmérős online is (te választasz gyorsot)!
    Csak alap pályák!
    A loadcell jókis móka!:D
  • JUVEfun
    Te szoktál menni a magyaron ? Lenne időm én is kipróbálnám . Írjatok róla , hogy milyen ! (csütörtökön érkezik a loedcelem ,remélem )