Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyenlõre rugókat rendelek a mostani kormányhoz 😛
Deha már szóba került ez, kéne kép, hogy pontosan, hogy lehet felrakni, nekem ugyanis kormánytartó állványom van és kompatibilisnek kéne lennie.
http://www.argep.hu/product_794540.html
Just do it :)
Programozáshoz nem értek. Légellenállásra nem láttam sehol utalást. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem számol vele a játék.
Egy dolog viszont tutkó: EZ NEM need for speed. 😊
#16199 Bár nem engem kérdeztél 😊 , de [url=http://www.uberkonzol.hu/index.php?data
Win7 alatt nekem ez ment csak, amugy csak felrakod, és nemkell semmit sem csinálnod, mert már ez okositva van!😉
Nem tudsz valami linket ahonnan ezt a full verziót le lehet szedni?
Downhill!!
Abban az esetben ha ezek csak amolyan számok ami alapján az autót a progi elhelyezi a jó és rossz légellenállású autók közt egy skálán akkor elég nagy a baj.
Ha ez így van akkor nagyot csalódtam az RBR-ben, mert akkor ez végülis Need For Speed, legalábbis az ilyen játékokban szokás az autót úgy jellemezni, hogy van mondjuk 4-5 szempont és ott az autót 1-10-ig "pontozzák". Azért ennél többet néztem ki az RBR-bõl.
Mondom, nem néztem még, lehet, hogy így van, de az akkor nagy baj.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Ez nem setup. Ez physics. ;-)
Mindenki eldönti, hogy a változókból mit akar varázsolni magának otthon, s ha online is akar játszani, akkor meg maradnak a hivatalos értékek. Ehhez nem fér kétség.
Ha visszaolvastok egy picit, nálam a letölthetõ 06-os Kókusz physics-e verte ki a biztosítékot. Nem véletlenül. 😊 Durván vissza volt véve a dragcoefficient -je 1.35-re. Na, ezért volt "sínautó". 1.5-re feltéve már az autó 140-rõl murván fékezve kanyar elõtt úgy viselkedik, ahogy azt kell.
Ezzel a módszerrel lehet optimalizálni többek között az Audi S1 és L Delta S4-es "mûkorcsolyázók" egyébként nagyon durván módosított physics-ét is.
A többi autó valós viselkedését jól lemodellezõ physics-ét pedig mindenki ízlés és vérmérséklet szerint piszkálja. Én nem tenném. Ha jól mûködik vmi, minek piszkálni. 😊
Egyébként tudtok ajánlani típus- és pályaoptimalizált (aszfalt, murva, homok hó) setupokat letölthetõ verzióban?
A setupolás az amikor egy adott autóból a rendelkezésre álló lehetõsegeken belül a pályához és a vezetési stílusodhoz állítod az autót. Futómû, erõátvitel, fékek egyensúlya stb.
Ha csökkented az autó tömegét (gépátvételen ezen a ponton máris megbuktál, a rajtig sem jutottál el), növeled a gumik tapadását (hogyan? A gumi méret adott, szabályzatban van, a keverék adott, a fizika pedig szintén adott..csak a varázslás maradt😄), meg növeled a motorerõt (kiszeded a turbo szûkítõt, amivel amúgy ismét buktál a gépátvételen) akkor egy másik autót csináltál. Ne csodálkozz ha javulnak az idõk egy négykerék hajtású F1-es géppel.😊)
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
#16182 Háát, ezt kérdezem én is. 😊
#16179 Örülök, ha segített, de ne dicsérj mert én csak megtaláltam, lefordítottam, próbálgattam és közzétettem. A felfedezés egy külföldi fazon érdeme. 😊
Még ezen a hármon filózok, hogy kéne viszonyulniuk egymáshoz
EngineTransmission=1.55 ; engine
TransmissionDiff=0.65 ; engine
Turbo=1.7
a pálya szerintem
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download&cat=20
Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim
viszont kérdezném;a cseh plugin-n állandóan jelzi nekem hogy a stage 70 error;annyit kiderítettem hogy ez a;Prospect Ridge II-pálya...
ezt valahonnan le kell tölteni?
Aki még nem próbálta, nekem új volt:
physics.rbz megnyit és autónként a commons.lsp-ben alábbiakkal lehet csiki-csukizni.
Viszonyítási alap:
InverseMass (Az alap 0.000714) Ha csökkented a számot pl 0.000614-re, az autó tömeg növekszik
EngineInertia (Az alap 0.2) Ha csökkented a számot pl 0.18-ra, az autó erõsebb lesz
GearBoxInertiaIn (Az alap 0.1) Ha csökkented a számot pl 0.08-ra, a sebességfokozatok rövidebbek lesznek, s gyorsabb a váltás
WheelInertia (Az alap 2.0) Ha növeled a számot pl 2.5-re, az autó tapadása jobb lesz (kigyorsítás, fékezés, drift stb.)
Egész érdekes dolgokat lehet kihozni a négy változóból.
Hajtási arány?? Na, ezt nem vágom. Hol lehet állítani, ha lehet egyáltalán?
És mûködik is! <#worship>#worship>
Milyen beállítással lehet leszedni az autó géptetõrõl azt az extralámpasort?
<#nemtudom>#nemtudom>az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
A subaru skin a videoban pedig tényleg a #16065 photoshoppal Blue Mica közelibbé varázsolva és 1-2 matricát eltüntetve. Hogy nem vettem észre hamarabb? 😊
Ezt hátha összehozza valaki a közeljövõben: <#vigyor>#vigyor>

Más:
Lancer WRC 2005-ös mûködõ komplett könyvtárat keresek.
Ez sajnos http://www.bhmotorsports.com/download/16880 nem mûködik. Honnan?