Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez te vagy?
"a 11. helyen azt a KisaHun-t lehet ismerem a Project Torque-ból.Legalábbis van ott is egy olyan nevû emberke!"
A | #16352-t megmérnéd nekem?
"a 11. helyen azt a KisaHun-t lehet ismerem a Project Torque-ból.Legalábbis van ott is egy olyan nevû emberke!"
A | #16352-t megmérnéd nekem?
Igen az a baja a váltónak a g25-nél, hogy ha szekvenciálisban lenyomod véletlenül és úgy nyomod fel vagy le, akkor beugrik a H-váltó 3, 4-esébe és ottmaradhat!
BlackAdder1: ha tudsz venni egy olcsó gamepadot akkor vegyél hozzá egy potméter, a gamepadot szétszeded, kivezeted a 3 vezetéket a potira, és azt akár betudod kötni egy bontóból szerzett kézifékkarba!
Nekem ez a tervem, de megakadtam, mert nemtudom hová felszerelni helyhiány miatt:s
A poti otthon kb ~300Ft, a bontóban meg szerzel egy olyan kézifékkart aminek lukas a felfogatásnál, oda be a poti, szerzel valami rugót ami visszahúz és kész!
Vagy azon gondolkodtam még, hogy neked ami fentmaradt a loadcell után a "teló", abból kimaradt az elektronika is? vagy csak a piros mûanyag?
lehethogy aztis felhasználhatnád kéziféknek!?
Nekem sajnos nemjött még meg a loadcell, de szerintem holnap, holnapután megérkezik!
BlackAdder1: ha tudsz venni egy olcsó gamepadot akkor vegyél hozzá egy potméter, a gamepadot szétszeded, kivezeted a 3 vezetéket a potira, és azt akár betudod kötni egy bontóból szerzett kézifékkarba!
Nekem ez a tervem, de megakadtam, mert nemtudom hová felszerelni helyhiány miatt:s
A poti otthon kb ~300Ft, a bontóban meg szerzel egy olyan kézifékkart aminek lukas a felfogatásnál, oda be a poti, szerzel valami rugót ami visszahúz és kész!
Vagy azon gondolkodtam még, hogy neked ami fentmaradt a loadcell után a "teló", abból kimaradt az elektronika is? vagy csak a piros mûanyag?
lehethogy aztis felhasználhatnád kéziféknek!?
Nekem sajnos nemjött még meg a loadcell, de szerintem holnap, holnapután megérkezik!
Na ez kéne pontosan akkor mert lemérve kb 3,5 pont azon a részen.
DE ez középpen van a G27 nem a két szélén fogja meg?
vagy az a Logitech Driving Force GT?
Az a rész ahol dupla 21 cm ha ezen kívül fogja meg akkor jó
tehát hogyha a két tartó között van akkora hely.
DE ez középpen van a G27 nem a két szélén fogja meg?
vagy az a Logitech Driving Force GT?
Az a rész ahol dupla 21 cm ha ezen kívül fogja meg akkor jó
tehát hogyha a két tartó között van akkora hely.
Pont a kézifékezés miatt mondom, kellemetlen amikor vennéd a kanyart és bentmarad a kar és folyamatosan fékez! Most én a kéziféken gondolkodom, asszem veszek is holnap egy joystikot. Ja ha dupla és mindkettõ 18-as lehet nem megy fel a G25-27, mert az ha jól mértem 35mm-ig hajtható ki!
Na van esõs pálya is
Érdekes módon sokkal jobban tudtam rajta menni mint a dry-on pedig én aztán nem vagyok egy esõmenõ.
De ez nagyon jó így , nem csúszkált a kocsi viszont élesebb kanyarokban ki tudtam faroltatni ezzel a dry-on ezen a pályán gondjaim vannak vhogy nem indul meg rendesen, viszont kicsit dirt1-esenen az éles kanyarokat mintha vmi segítene könnyû bevenni.
Érdekes módon sokkal jobban tudtam rajta menni mint a dry-on pedig én aztán nem vagyok egy esõmenõ.
De ez nagyon jó így , nem csúszkált a kocsi viszont élesebb kanyarokban ki tudtam faroltatni ezzel a dry-on ezen a pályán gondjaim vannak vhogy nem indul meg rendesen, viszont kicsit dirt1-esenen az éles kanyarokat mintha vmi segítene könnyû bevenni.
Én nem tudok hegeszteni
Én váltónak nem használnám valószínûleg hanem csak kéziféknek, és nem g25 hanem g27 bár a g25 váltója nekem jobb lenne
Ja a lap középpen ahol a kormány van szélesebb és ott dupla tehát alatta is van egy.
Én váltónak nem használnám valószínûleg hanem csak kéziféknek, és nem g25 hanem g27 bár a g25 váltója nekem jobb lenne
Ja a lap középpen ahol a kormány van szélesebb és ott dupla tehát alatta is van egy.
Ezt így nem tudom megmondani, mert az enyém vizszintes felületen van, de az tény hogy ha véletlen lefelé is nyomod a váltókart szekvenciális állásban is becsúszhat 3.-ba, ez magasan és döntve könnyebben elõfordulhat! Én a helyedben, ha g25-öt veszel egy külön tartóra tenném, kis hegesztésssel vagy csavarozással megoldható, és tennék fel egy szélesebb lapot a kormány alá, 7cm-es bútorlapot nagyon könnyü eltörni!
Elõszedtem, megmértem ha erre gondolsz:
http://imagerz.com/QFdCDVsAUQQ
http://imagerz.com/QFdCDVsAUQQ
na lemértem a szélességét pontosan 7 cm akkor arra már rendesen felmegy?
és ha 30 kb fokban döntött akkor nem lesz kényelmetlen?
és ha 30 kb fokban döntött akkor nem lesz kényelmetlen?
csak a visszajátszás zenéjét vennéd már le :-)
azt hiszem fel fokom rakni a kiválogatott bang hangjaim, hogy tiis élvezhessétek fantasztikusakat szól menet közben
azt hiszem fel fokom rakni a kiválogatott bang hangjaim, hogy tiis élvezhessétek fantasztikusakat szól menet közben
Én nagyon élveztem ezt a pályát..<#nevetes1>#nevetes1>
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
EZ a SUBARUM végleges hangja ,többet már nem nyúlok hozzá !
Egyébként jól feljöttél a rank-on :-)
Mondjuk ez se sokáig lesz így de azért jó most kirakni 😛

Mondjuk ez se sokáig lesz így de azért jó most kirakni 😛

Lehet bevizsgálják az idód én csak azt láttam, hogy eltûntél a versenybõl.
Egyébként ez a Mineshaft nagyon gaci kis pálya, nem merek gyorsan menni mert folyton kanyargós és egyik oldalon lejtõ másik oldalon perem.
Kétszer is csak azért kellett help-et hívnom, mert nem lecsúsztam a lejtõn hanem kanyar közben elakadt egy kicsit az orra a szélében és egyszerûen nem volt hely visszatolatni és akkor ment le a lejtõn onnan meg csak help-el lehet feljönni.
És kb 60 ilyen kanyar van elég egyiket elrontani, szval nagyon kell koncentrálni és a végén még van az a nagy ugrató is.
Hát nemsemmi koncentrációt igényel.
Egyébként ez a Mineshaft nagyon gaci kis pálya, nem merek gyorsan menni mert folyton kanyargós és egyik oldalon lejtõ másik oldalon perem.
Kétszer is csak azért kellett help-et hívnom, mert nem lecsúsztam a lejtõn hanem kanyar közben elakadt egy kicsit az orra a szélében és egyszerûen nem volt hely visszatolatni és akkor ment le a lejtõn onnan meg csak help-el lehet feljönni.
És kb 60 ilyen kanyar van elég egyiket elrontani, szval nagyon kell koncentrálni és a végén még van az a nagy ugrató is.
Hát nemsemmi koncentrációt igényel.
Van egy U a nevem után,ha rákattintok azt írja ki , hogy Unofficial time-nem hivatalos idõ,-change can during it tour,-megtudja változtatni a tourban !!! EZ MIT JELENT ???
Az 5cm az kevés a 7cm már jó, pont 6cm-re van a 3. kitámasztó!
Annyit mondtak hogy csak egy pár darab jön, érdemes lefoglalózni.
szóval akkor csak érdeklõdtél
én meg azt hittem akarsz még egyet venni
azt mondták kb mennyi várható?
én meg azt hittem akarsz még egyet venni
azt mondták kb mennyi várható?
Nézegettem reggel az árgépet és megakadt rajta a szemem, nagy az árszórás ennél a terméknél, felhívtam õket hogy igaz-e és lesz-e, lesz. Ennyi...
Ezzel van gondom nekem is a képéek alapján, hogy olyan mintha egy gamepaddal keresztezték volna.
Viszont amúgy meg jókat írnak róla és nekem nem kell H váltó sõt szekvenciális váltó kellene
Viszont amúgy meg jókat írnak róla és nekem nem kell H váltó sõt szekvenciális váltó kellene
namost ha én itt mutatok vmit az nem azt jelenti, hogy rohanok megvenni
deha simán megtehetném egy napi keresetbõl biztos vennék egy ilyet
deha simán megtehetném egy napi keresetbõl biztos vennék egy ilyet
Absz. korrekt. Örülök, h nem vetted támadásnak.
Úgy agitálsz, hogy közben nem érzi az ember, hogy mégis 😊
Mingyáááá elrohanok és veszek egy G27-et. 😊
Egy a bajom: sajnálok rá annyit.
És sajnos, ahogy Juvefun is írja pont, amiért ilyet vesznek legtöbben (H-váltó), az nem annyira gyere be.
Én próbáltam a G25 kormányát. Havernak az van. Semmi különbséget nem éreztem a DGFT-mhez képest.
A kinézet meg ízlés kérdése. Vezetés közben úgyis inkább az utat nézem. 😊
Úgy agitálsz, hogy közben nem érzi az ember, hogy mégis 😊
Mingyáááá elrohanok és veszek egy G27-et. 😊
Egy a bajom: sajnálok rá annyit.
És sajnos, ahogy Juvefun is írja pont, amiért ilyet vesznek legtöbben (H-váltó), az nem annyira gyere be.
Én próbáltam a G25 kormányát. Havernak az van. Semmi különbséget nem éreztem a DGFT-mhez képest.
A kinézet meg ízlés kérdése. Vezetés közben úgyis inkább az utat nézem. 😊
Just do it :)
Ha ránézek a DFGT-re nem tudom eldönteni , hogy gamepadnak v. kormánynak készült-e ? Megnézném azt aki ezzel játszik pl.: star wars-t
http://www.geostring.com/?1072948
reggelj 😊 ez nem vírus 😊 ha reggelsz alapból kapsz 10$(pénzgyûjtõs 😄 minél többe ember reggel annál többet kapsz megéri szerintem ) 😊 (jah és ha reggeltél erõsítsd meg az emaileden ..mert csak akkor tudsz segíteni elõre is kösziiiii....😊
reggelj 😊 ez nem vírus 😊 ha reggelsz alapból kapsz 10$(pénzgyûjtõs 😄 minél többe ember reggel annál többet kapsz megéri szerintem ) 😊 (jah és ha reggeltél erõsítsd meg az emaileden ..mert csak akkor tudsz segíteni elõre is kösziiiii....😊
Amúgy , szerintem a pedálja is qrva jó , nem csak a kormánya , az egyetlen hibája (sajnos nem kicsit) a váltó !
Nem szívom mellre, volt Momom egy évig, levezettem vele kb. 30.000km-t aztán megkotlott, gariba cserélték, igaz egy DFGT-t küldtek helyette,mert Momo-t már nem gyártanak. A DFGT-t ki se bontottam, mert számomra, hangsúlyozom számomra, elfogadhatatlan a kinézete, ízlésficamos volt aki tervezte, úgy ahogy volt bontatlanul eladtam 18K-ért 2 hónapja, kaptak rá mint a legyek.
Belebotlottam közben december végén egy 1 hónapos alig használt, (tényleg új szaga volt még) G27-be 60K-ért két év garival, azonnal megvettem.
Haverjaim, öcsém azt mondták hogy hülye vagyok hogy ennyiért kormányt veszek, de amikor átjöttek, kipróbálták a Force EX, DFGT, meg kövület Microsoftok után akkor csak hümmögtek, meg mondogatták hogy hát igen...
Magyarázhatnám jövõ karácsonyig akkor se hinnéd el amíg ki nem próbálsz egy ilyet, Nekem pont ezért maradt ki az életembõl a G25, mert nem tudtam sehol sem kipróbálni hogy mégis milyen és csak azt mondogattam mindíg hogy nem ér annyit, utólag belátom tévedtem...
Lehet hogy lesz egy srác aki most G25-rõl vált G27-re, ha sikerül a bolt, akkor a véleményére, tapasztalataira nagyon kíváncsi leszek
Belebotlottam közben december végén egy 1 hónapos alig használt, (tényleg új szaga volt még) G27-be 60K-ért két év garival, azonnal megvettem.
Haverjaim, öcsém azt mondták hogy hülye vagyok hogy ennyiért kormányt veszek, de amikor átjöttek, kipróbálták a Force EX, DFGT, meg kövület Microsoftok után akkor csak hümmögtek, meg mondogatták hogy hát igen...
Magyarázhatnám jövõ karácsonyig akkor se hinnéd el amíg ki nem próbálsz egy ilyet, Nekem pont ezért maradt ki az életembõl a G25, mert nem tudtam sehol sem kipróbálni hogy mégis milyen és csak azt mondogattam mindíg hogy nem ér annyit, utólag belátom tévedtem...
Lehet hogy lesz egy srác aki most G25-rõl vált G27-re, ha sikerül a bolt, akkor a véleményére, tapasztalataira nagyon kíváncsi leszek
Próbálj ki egyet és megtudod, ég és föld a húszezer forintos kormányokhoz képest
580 euroért pedált venni? vazze ebbõl legalább 3 G27et tudsz venni
Nagyon állat! <#taps>#taps> Csak lenne már letölthetõ!
Az extra lámpás már nem annyira jön be.
Az extra lámpás már nem annyira jön be.
Just do it :)
Most semmit nem veszek, a mostani G27-emet adom el kb. 1 év múlva, akkor lesz még rajta pár hónap garancia. Majd akkor veszek újat, nekem fontos hogy legyen az ilyen drága cuccokon gari, ha beszarik a gariidõ lejárta után 2 héttel valami akkor ne menjen már az egész a levesbe.
Kézifék gombbal van a kormányon, jobboldali gombsor felsõ gombja.
Kézifék gombbal van a kormányon, jobboldali gombsor felsõ gombja.
És az nem gond, hogy nekem a fa keresztben úgy van hogy nem víszintes mint egy asztal hanem kb 25-30 fokos szögben felfelé áll, hogy a kormány úgy álljon mint az igazi kocsikban kicsit felfelé és a fa a széln max 5-7 cm széles
Most a mostani-t adod el akkor vagy amit most veszel, nem teljesen értem.
Most a mostani-t adod el akkor vagy amit most veszel, nem teljesen értem.
Ez zseniális!!!!! 😄 Sírok... 😄
www.smart-bus.hu
Beszéltem velük igen.
Most néztem az állványodat is, fel lehet rá tenni a váltókonzolt is, nekem is csak a két "satu" fogta de az brutál erõs a "húsdarálószerû" felfogatót nem tudom rögzíteni az asztalomon, mert nincs hely, de az úgyis here mûanyagmenetes, a satu fémmenetével ellentétben. Nekem mondjuk el van rakva a váltókonzol, nem használom, csak a lepkeváltót.
Ennyiért nagyon csábító, majd gariidõ lejárta elõtt kicsivel eladom és akkor veszek újat, ezt még egy évig használni fogom.
Most néztem az állványodat is, fel lehet rá tenni a váltókonzolt is, nekem is csak a két "satu" fogta de az brutál erõs a "húsdarálószerû" felfogatót nem tudom rögzíteni az asztalomon, mert nincs hely, de az úgyis here mûanyagmenetes, a satu fémmenetével ellentétben. Nekem mondjuk el van rakva a váltókonzol, nem használom, csak a lepkeváltót.
Ennyiért nagyon csábító, majd gariidõ lejárta elõtt kicsivel eladom és akkor veszek újat, ezt még egy évig használni fogom.
Mármint igen beszéltél velük vagy igen fel lehet rakni erre
Ezenkívül nekem inkább szekvenciális váltó kéne.
Te + akarsz venni még egyet?
Ezenkívül nekem inkább szekvenciális váltó kéne.
Te + akarsz venni még egyet?