20179
-
goyo206 #17156 A HunPluginban régóta benne van és tolhatod is vele! -
#17155 Hali
win 7 re szeretném telepíteni a Rsrbr2010 -et de valami hibát ír ki. Nem tudja valaki mi lehet a megoldás?? Keresőt próbáltam használni de nem találtam választ.
-
#17154 Überthanx, Breki. :) Ezt nem is láttam eddig.
Meg is van a Kazhol Design-os Lancer WRC 05
Csak lenne már elérhető :)
-
#17153 Szintén kereső
#13161 -
cheatman #17152 Sziasztok!! Engem nagyon érdekelne ez a pálya, már azért is mert itt lakok a környéken. Az a problémám, hogy fogalmam nincs hogyan kell belerakni a játékba. Bocsi hogy meg merem kérdezni, de FAQ-t nem találtam.
Előre is köszi!
-
#17151 Ez alul van
Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:
-
#17150 Nálam a fejlécen van egy "keresés a fórumban" és egy "Google" ablak. Egyikbe sem azt adja ki a camera szóra, amit neked.
Azért kössz :) Ma má'nem vok szabin uh. csak este tudom kipróbálni. -
#17149 Írd be azt hogy Camera a keresőbe és akkor pl megkapod többek között ezt is
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1068384384&no=16987
De elég sok más hozzászólást is ezzel kapcsolatban -
#17148 Köszi szépen úgy látszik még játszunk elég sokan :-)
Már beraktam ide korábban szép munka gratulálok, nálam jól ment talán kicsit lasabb volt a megszokottnál de nem szadozott hanem egyenletesen a jobb gépes verzióról beszélek. -
#17147 Kössz.
Más:
Az aktuális autó .ini-jében hol kell állítani az ülésmagasságot és kormánytól való üléstávolságot? Magasabb szám/ alacsonyabb szám közelít/ távolít? -
gabi81 #17146 sziasztok.
más oldalon már belinkeltem ide is beteszem hátha játszik majd vele valaki: zagyvaróna-cered gyorsasági. Tudom nem egy cseh szintű pálya de el lehet vele lenni. Viszont a gépigénye elég magas lett sajnos.
1. RBR - jobb gépekhez: zagyva-cered
2. RBR - gyengébb gépekhez szánt verzió: zagyva cered
használjátok egészséggel.
üdv: gabi -
#17145 Ezt be kell tennem ! Nem azért , hogy milyen szépen megyek hanem ,mert GYÖNYÖRŰ LETT A P 207 HANGJA !
-
#17144 Mitsura igazából ennyit tudok én belőttem azokat amelyik nekem kell ezeket már csak akkor cserélem ha sokkal jobb lesz esetleg skint eleget küszködtem a kameranézetekkel :P
Igen úgy értem, de vannak itt hozzáértőbbek és jól informáltak.
Mlynki #17140-ben még nem próbáltam ki :P
-
#17143 A felső 4 vmelyike lesz O.K. Próbálok képet találni róluk.
Ezek meg akkor ugye kompatiblisek?
Angol szöveget úgy érted, az anyaoldalon azt írták a készítők a WRC 05-ről, hogy még egy pici türelem?
A belinkelt pálya nem rossz. A Mlynky félék ehhez képest milyenek?
-
#17142 N4 Evo 7
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=dlstart&dlid=143
Lancer ügyben
"Everybody ask us about Lancer. Be patient. More information soon.
KazHol Design
További mitsu-kat itt nézhetsz
http://www.kazhol.net/khd_rbr_mits.htm
Pályáknál Mlynky félét vagy inkább ilyesmiket?
-
#17141 Na, akkor egy kis helyz. jelentés:
- A #17125-ös Imp csak önmagában jó. Semmilyen más skin-packkal nem illeszkedik.
- ERRE viszont gond nélkül rámegy minden skin-pack. Így bérmelyik Ken Block is. Köszi Breki :-) A #17119 is rámegy ERRE. Kössz Gaz78. :-)
- Nem ér röhögni, nem csapongok csak upgradelek, vagy -nék :-D
Szóval
Mitsu EVO VI működő komplett könyvtárat keresek + Amolyan Taxi 2-s lakk-fekete skint hozzá és/ vagy egyszínű ezüst skint.
Lancer WRC 05 high-res, amit húsvétra ígértek a készítők nem találom sehol. Ha tudtok segíteni... :-)
Jól kialakított bug-mentes, stabil, hi-res aszfalt gyors pályákat keresek és beillesztési útmutatót hozzá. -
#17140 Na elkészült a Mlinky
Számomra ezek a pályák amik sokkal jobbak pl az alap amerikai pályáknál
Mlinky, Sumburk, Hradek, Liptakov stb.
"Na ez elkészült. Innen le lehet tölteni: http://rbr.mypage.cz/
Van torrent illetve egyéb linkek is. Szűk nagyon dobálós aszfaltos pálya, a készitő első munkája. 2 változata van, aszfaltos és havas. És elvileg működik akkor is ha más pálya helyére rakjuk be, illetve a cseh plugin shakedownjába is lehet használni.
A Francia RSRBR 2010nek kijött a 4.updateje, ami már tartalmazza ezt a pályát. Illetve néhány új autót is."
-
#17139 Én azt csinálnám, hogy PS-ben összehasonlítanám a két változat textúra psd-jét hogy az elrendezés azonos-e -
#17138 Működnie kéne ittis látszik
-
#17137 Én most másik gépnél vagyok
De ezt kipróbáltad?
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=dlstart&dlid=354
-
#17136 Adva vagyon a #17125-ben lévő Impreza S14 alapkönyvtár. Ez önmagában rendben megjelenik a játékban. Szeretnék ráilleszteni azonban más skin-packot. Alap esetben a Ken Block Monster félét, s ha létezik már, akkor a #17127-es Powerbulge-os verziót. Eleinte azt hittem a skin-packkal volt a gond, de most miután különböző forrásokból linkeltetek számomra tetsző S14-es Impreza skint, ezért próbálgattam. Kivétel nélkül mindegyiket megjeleníti ugyan az autón a játékban, de össze-vissza szétdobálva annak felületén. Ekkor kezdtem gyanakodni, h lehet az alap s14 mappával van bibi. És így van. Más dolgokat is tartalmaz, mint a többi autó mappája, ebből következtetek, h másként lett írva, programozva stb.
Kérésem tehát, ha tudtok olyan ezt a Daewoo Lacetti formájú Impreza KOMPLETT könyvtárat, amire illeszthetőek a különböző hozzá írt skinpackok normálisan, léccccccci linkeljétek be. -
#17135 tudom, már sokkal korábban is ajánlottam itt -
#17134 Inkább vmi. jó setup kéne hozzá !!!! Ez a Pedál féle C4-re pl. nagyon jó ! -
#17133 most n14-ről van szó vagy WRC már kezdtek megkeverni
egyébként itt érdemes full Subaruknak utána nézni
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download&cat=1005 -
#17132 Az alapmappával nincs is. Próbálj ki egy akármilyen skin-packot beilleszteni. -
#17131 Ezt nem értem ? Nekem nincs vele semmi bajom... -
#17130 Én mintha már láttam volna (megnézem) -
#17129 nekem az autójának a külseje jön(ne) be, amíg nincs #17127-es skin -
#17128 Egyébként ez az a könyvtár, amibe akármilyen skin-packot beillesztesz, jobban széjjelb.ssza, mint Maya Goldot valaha is tették :) -
#17127 Nekem meg ez:
ha lenne ilyen skin, de még nincs :)
-
#17126 nem vagy vele 1dül :)
nekem most ő a mindenem :)
-
NEKEM EZ JÖN BE ! -
#17124 ...csak vicc volt , hogy oldjam a feszültséget -
#17123 Nem értem miért olyan nagy szám ez ? ( én így szoktam felmenni Visegrádra az utcai kis Peugeot-mmal ) -
#17122 Nahh a szokásos vita..
Huhh de kurvára unom:D -
#17121 És basszus most egy először végig csúsztatva a pályán :O -
#17120 na majd ha Block így vezet, 66 újrapróbálkozás és összevágott videóanyag nélkül felmegy a hegyen, elismerem..
-
#17119 Szia Itt a link!Az a piros-fekete skin rámeegy a 2008as Impreza WRC-re is és az N14-re is.
http://forum.rallyesim.fr/viewtopic.php?f=78&t=3703 -
#17117 Köcce, 5:04-nél ott figyel Ken Block :)
Nagyon úgy fest, h az alap S14 Impreza könyvtárra nem illeszthető semmilyen utólagos skin-pack. Nemcsak a Ken Block. Összehasonlítottam más autók texture mappájával. Sokban eltér.
Van-e a korábbitól eltérő, más S14-es Impreza KOMPLETT mappa elérhető linken?
Vhogy a skin készítő srácoknak működnie kellett, sz.rt nem tesznek ennyien közzé.
#17101 - Köcce a gauge linket. :)
#17105 - Azééé sokan szeretnénk úgy vezetni itt, mint ő :) Az érdeklődés amúgy az autóé. Én lenni megrögzött Impreza-buzzzz. :) FHI újabban Daewoo Lacetti külsővel alkot? Ken Block válasza: csinál belőle egy b.szott látványos verdát. Sztem. :)
#17114 - Ha megteszed magadnak azt a szívességet, h felküldöd a felbontást 1920x1080-ra, rájössz, h van 1, 2 és 3 is. ;-) -
#17116 beraktam korábban mutattam is,
jelenleg rbrdll-van egy spéci beállítással.
Nem ezzel van gond, be kell vallami hogy az alap grafika elavult mára már.
Beszólni meg nem kell Dirt2-tem korábban
Szerintem van jógrafikás jó autós rally és ez az rbr az új módokkal, oályákkal, kocsikkal stb.