20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • goyo206
    A HunPluginban régóta benne van és tolhatod is vele!
  • volvoFH
    Hali

win 7 re szeretném telepíteni a Rsrbr2010 -et de valami hibát ír ki. Nem tudja valaki mi lehet a megoldás?? Keresőt próbáltam használni de nem találtam választ.

• Muttley
    Überthanx, Breki. :) Ezt nem is láttam eddig.
    Meg is van a Kazhol Design-os Lancer WRC 05
    Csak lenne már elérhető :)

• Breki33
    Szintén kereső

• cheatman
    Sziasztok!! Engem nagyon érdekelne ez a pálya, már azért is mert itt lakok a környéken. Az a problémám, hogy fogalmam nincs hogyan kell belerakni a játékba. Bocsi hogy meg merem kérdezni, de FAQ-t nem találtam.
    Előre is köszi!
  • Breki33
    Ez alul van

Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:
  • Muttley
    Nálam a fejlécen van egy "keresés a fórumban" és egy "Google" ablak. Egyikbe sem azt adja ki a camera szóra, amit neked.
    Azért kössz :) Ma má'nem vok szabin uh. csak este tudom kipróbálni.
  • Breki33
    Írd be azt hogy Camera a keresőbe és akkor pl megkapod többek között ezt is

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1068384384&no=16987

De elég sok más hozzászólást is ezzel kapcsolatban
  • Breki33
    Köszi szépen úgy látszik még játszunk elég sokan :-)

Már beraktam ide korábban szép munka gratulálok, nálam jól ment talán kicsit lasabb volt a megszokottnál de nem szadozott hanem egyenletesen a jobb gépes verzióról beszélek.
  • Muttley
    Kössz.
    Más:

Az aktuális autó .ini-jében hol kell állítani az ülésmagasságot és kormánytól való üléstávolságot? Magasabb szám/ alacsonyabb szám közelít/ távolít?
  • gabi81
    sziasztok.
    más oldalon már belinkeltem ide is beteszem hátha játszik majd vele valaki: zagyvaróna-cered gyorsasági. Tudom nem egy cseh szintű pálya de el lehet vele lenni. Viszont a gépigénye elég magas lett sajnos.

1. RBR - jobb gépekhez: zagyva-cered
    2. RBR - gyengébb gépekhez szánt verzió: zagyva cered

használjátok egészséggel.
    üdv: gabi
  • JUVEfun
    Ezt be kell tennem ! Nem azért , hogy milyen szépen megyek hanem ,mert GYÖNYÖRŰ LETT A P 207 HANGJA !
  • Breki33
    Mitsura igazából ennyit tudok én belőttem azokat amelyik nekem kell ezeket már csak akkor cserélem ha sokkal jobb lesz esetleg skint eleget küszködtem a kameranézetekkel :P

Igen úgy értem, de vannak itt hozzáértőbbek és jól informáltak.

Mlynki #17140-ben még nem próbáltam ki :P

• Muttley
    A felső 4 vmelyike lesz O.K. Próbálok képet találni róluk.
    Ezek meg akkor ugye kompatiblisek?
    Angol szöveget úgy érted, az anyaoldalon azt írták a készítők a WRC 05-ről, hogy még egy pici türelem?
    A belinkelt pálya nem rossz. A Mlynky félék ehhez képest milyenek?
  • Breki33
    N4 Evo 7

http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=dlstart&dlid=143

Lancer ügyben

"Everybody ask us about Lancer. Be patient. More information soon.

KazHol Design

További mitsu-kat itt nézhetsz

http://www.kazhol.net/khd_rbr_mits.htm

Pályáknál Mlynky félét vagy inkább ilyesmiket?

• Muttley
    Na, akkor egy kis helyz. jelentés:
    - A #17125-ös Imp csak önmagában jó. Semmilyen más skin-packkal nem illeszkedik.
    - ERRE viszont gond nélkül rámegy minden skin-pack. Így bérmelyik Ken Block is. Köszi Breki :-) A #17119 is rámegy ERRE. Kössz Gaz78. :-)
    - Nem ér röhögni, nem csapongok csak upgradelek, vagy -nék :-D

Szóval
    Mitsu EVO VI működő komplett könyvtárat keresek + Amolyan Taxi 2-s lakk-fekete skint hozzá és/ vagy egyszínű ezüst skint.
    Lancer WRC 05 high-res, amit húsvétra ígértek a készítők nem találom sehol. Ha tudtok segíteni... :-)
    Jól kialakított bug-mentes, stabil, hi-res aszfalt gyors pályákat keresek és beillesztési útmutatót hozzá.
  • Breki33
    Na elkészült a Mlinky

Számomra ezek a pályák amik sokkal jobbak pl az alap amerikai pályáknál

Mlinky, Sumburk, Hradek, Liptakov stb.

"Na ez elkészült. Innen le lehet tölteni: http://rbr.mypage.cz/

Van torrent illetve egyéb linkek is. Szűk nagyon dobálós aszfaltos pálya, a készitő első munkája. 2 változata van, aszfaltos és havas. És elvileg működik akkor is ha más pálya helyére rakjuk be, illetve a cseh plugin shakedownjába is lehet használni.
    A Francia RSRBR 2010nek kijött a 4.updateje, ami már tartalmazza ezt a pályát. Illetve néhány új autót is."

• Breki33
    Én azt csinálnám, hogy PS-ben összehasonlítanám a két változat textúra psd-jét hogy az elrendezés azonos-e
  • Breki33
    Működnie kéne ittis látszik

• Breki33
    Én most másik gépnél vagyok

De ezt kipróbáltad?

http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=dlstart&dlid=354

• Muttley
    Adva vagyon a #17125-ben lévő Impreza S14 alapkönyvtár. Ez önmagában rendben megjelenik a játékban. Szeretnék ráilleszteni azonban más skin-packot. Alap esetben a Ken Block Monster félét, s ha létezik már, akkor a #17127-es Powerbulge-os verziót. Eleinte azt hittem a skin-packkal volt a gond, de most miután különböző forrásokból linkeltetek számomra tetsző S14-es Impreza skint, ezért próbálgattam. Kivétel nélkül mindegyiket megjeleníti ugyan az autón a játékban, de össze-vissza szétdobálva annak felületén. Ekkor kezdtem gyanakodni, h lehet az alap s14 mappával van bibi. És így van. Más dolgokat is tartalmaz, mint a többi autó mappája, ebből következtetek, h másként lett írva, programozva stb.

Kérésem tehát, ha tudtok olyan ezt a Daewoo Lacetti formájú Impreza KOMPLETT könyvtárat, amire illeszthetőek a különböző hozzá írt skinpackok normálisan, léccccccci linkeljétek be.
  • Breki33
    tudom, már sokkal korábban is ajánlottam itt
  • JUVEfun
    Inkább vmi. jó setup kéne hozzá !!!! Ez a Pedál féle C4-re pl. nagyon jó !
  • Breki33
    most n14-ről van szó vagy WRC már kezdtek megkeverni

egyébként itt érdemes full Subaruknak utána nézni
    http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download&cat=1005
  • Muttley
    Az alapmappával nincs is. Próbálj ki egy akármilyen skin-packot beilleszteni.
  • JUVEfun
    Ezt nem értem ? Nekem nincs vele semmi bajom...
  • JUVEfun
    Én mintha már láttam volna (megnézem)
  • Muttley
    nekem az autójának a külseje jön(ne) be, amíg nincs #17127-es skin
  • Muttley
    Egyébként ez az a könyvtár, amibe akármilyen skin-packot beillesztesz, jobban széjjelb.ssza, mint Maya Goldot valaha is tették :)
  • Muttley
    Nekem meg ez:
    ha lenne ilyen skin, de még nincs :)

• SimaSuna #17126
    nem vagy vele 1dül :)

nekem most ő a mindenem :)
  • JUVEfun

NEKEM EZ JÖN BE !
  • JUVEfun
    ...csak vicc volt , hogy oldjam a feszültséget
  • JUVEfun
    Nem értem miért olyan nagy szám ez ? ( én így szoktam felmenni Visegrádra az utcai kis Peugeot-mmal )
  • gordon 24
    Nahh a szokásos vita..

Huhh de kurvára unom:D
  • bardocz
    És basszus most egy először végig csúsztatva a pályán :O
  • SimaSuna #17120
    na majd ha Block így vezet, 66 újrapróbálkozás és összevágott videóanyag nélkül felmegy a hegyen, elismerem..
  • Gaz78
    Szia Itt a link!Az a piros-fekete skin rámeegy a 2008as Impreza WRC-re is és az N14-re is.

http://forum.rallyesim.fr/viewtopic.php?f=78&t=3703
  • Muttley
    Köcce, 5:04-nél ott figyel Ken Block :)
    Nagyon úgy fest, h az alap S14 Impreza könyvtárra nem illeszthető semmilyen utólagos skin-pack. Nemcsak a Ken Block. Összehasonlítottam más autók texture mappájával. Sokban eltér.

Van-e a korábbitól eltérő, más S14-es Impreza KOMPLETT mappa elérhető linken?

Vhogy a skin készítő srácoknak működnie kellett, sz.rt nem tesznek ennyien közzé.

#17101 - Köcce a gauge linket. :)

#17105 - Azééé sokan szeretnénk úgy vezetni itt, mint ő :) Az érdeklődés amúgy az autóé. Én lenni megrögzött Impreza-buzzzz. :) FHI újabban Daewoo Lacetti külsővel alkot? Ken Block válasza: csinál belőle egy b.szott látványos verdát. Sztem. :)
    #17114 - Ha megteszed magadnak azt a szívességet, h felküldöd a felbontást 1920x1080-ra, rájössz, h van 1, 2 és 3 is. ;-)
  • Breki33
    beraktam korábban mutattam is,
    jelenleg rbrdll-van egy spéci beállítással.

Nem ezzel van gond, be kell vallami hogy az alap grafika elavult mára már.

Beszólni meg nem kell Dirt2-tem korábban

Szerintem van jógrafikás jó autós rally és ez az rbr az új módokkal, oályákkal, kocsikkal stb.