Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, és le kéne foglalni, mert nem sok darab lesz belõle
Kezdesz kísértésbe vinni.
Csak nem tudom a váltót fel lehetne-e tenni a tegnasp mutatott kormányállványomra a kormány mellé
A húsvét után honnan tudod beszéltél velük?
Csak nem tudom a váltót fel lehetne-e tenni a tegnasp mutatott kormányállványomra a kormány mellé
A húsvét után honnan tudod beszéltél velük?
Nekem is valami hasonló volt. 😊 Akkor még harmincegynéhány ezer volt. Szerdai napon hívtam õket. Mondja a srác, szállítás alatt és csak következõ hét elején jön meg a szállítmány. Mondom én meg be vagyok sózva és megadom a telo számom, ha megjön hííííjanak. 😊 Szombaton "Madaras Teszkáó"ban bevásároltunk a csajommal, s csörög a telo, hogy megjött cucc. Hullámpapír védõcsomagban az eredeti doboz, kibontottuk, megnéztem, megvettem és élvezem. 😊
Kinek a Momo, kinek a DFGT, kinek a G25/G27... :-)
Igaz, Breki? <#awink>#awink>
Kinek a Momo, kinek a DFGT, kinek a G25/G27... :-)
Igaz, Breki? <#awink>#awink>
Just do it :)
Ingyenesen szállítja neked az uberkonzol az ország bármely területére MOST.
Na, de Te döntesz. :-D
Más:
A napokban klikkeltem rá egy angol nyelvû oldalra, ahol húsvétra ígérik a 05-ös Lancer WRC-t HI-RES -ben. Kitöröltem az elõzményeket és most égen-földön nem találom.
Tudja-e valaki hol van ez?
Na, de Te döntesz. :-D
Más:
A napokban klikkeltem rá egy angol nyelvû oldalra, ahol húsvétra ígérik a 05-ös Lancer WRC-t HI-RES -ben. Kitöröltem az elõzményeket és most égen-földön nem találom.
Tudja-e valaki hol van ez?
Überkonzolnál csak 62.900 HUF a G27 2 év garival, húsvét után itt a szállítmány
[url=http://www.uberkonzol.hu/index.php?data =2&data =2406]LINK[/url]
[url=http://www.uberkonzol.hu/index.php?data
Ha aztírják akkor biztos jó, legfeljebb nemdugod a kormányba a pedálját a lodzsiteknek!
Én tutiszázezermilliócsillió %, hogy így fogom összerakni a nekszt "konfigot"! Így külön!<#smile>#smile>
Én tutiszázezermilliócsillió %, hogy így fogom összerakni a nekszt "konfigot"! Így külön!<#smile>#smile>
frankó egyik kép se jelent meg
talán így
Fasters Pedal erre azt írják jó Logitech kormányokhoz
Faster 3iU (3 independent USB axis):
Faster 2iU (2 independent USB axis) :
talán így

szerintem kicsit drágák... akkor már inkáb DFGT, az többet tud (kormányforgásban). legalábbis számomra fontos a kormányforgás állíthatósága
a licit felejtõs dolog 😄 felmegy ez még 200ig is...
Most hogy szó volt állványokról meg árakról gondoltam megmutatom az enyémet, 10£-os számítógép asztal kicsit átalakítva. [/url][/img]
Nem jutott eszembe csak most azt láttam meg olcsóbban
Egyébként a kérdésedre válaszolva Sexárd
Egyébként a kérdésedre válaszolva Sexárd
a bolt asszem alapból 1 vagy 2 év garit ad... nem tudom igazából azzal nem foglalkoztam. el van rakva a doboz, de majd elõkeresem. tudtommal Logitech-nél kell a garival bizbaszolni nem náluk
Mennyi garit adnak rá és azt , hogy lehet érvényesíttetni ?
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
akkkkkó nem értem, hogy a momo hogy juthatott akár eszedbe is<#csodalk>#csodalk><#nevetes1>#nevetes1>
milyen linkemnél?
a kormány kalauzt én szoktam itt ajánlgatni másoknak korábban <#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor>
a kormány kalauzt én szoktam itt ajánlgatni másoknak korábban <#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor>
Én uberkonzol-tól rendeltem, korrekt volt az egész. Felhívtam õket, tudják-e másnapra szállítani (14:00 után rendeltem) mivel az utáni napon nem leszek itthon (szerdán rendeltem, pénteken meg mentem el itthonról) és azt mondta, hogy ráírják a csomagra, hogy csütörtök, de ha nem akkor hétfõ... másnap kihozta a futár délután 3-4 óra között, nagy Logitech barna doboz, aztán benne a rendes doboz és azon belül a kormány és a pedál. simán megtalálod benne a kézikönyvet meg mindent ami kell. mit meg nem adnék azért hogy megint átvehessem a csomagot, jó érzés volt a hideg dobozt átvenni és amikor kibontással szenvedtem ááá az kész volt 😄 amikor meg veszed ki a hideg csomagolásból az alkatrészeket... imádok ilyen cuccokat rendelni 😄
tudni kell, hogy 10 éve volt utoljára kormányom még asszem Game-portos genius, se FFB, semmit nem tudott. tök izgultam és hát... egybõl láttam a különbséget 😄 Egybõl ki is próbáltam a forgatását, a gombok mennyire állnak kézre, stb... fogását teszteltem legelõször, hogy mennyire kényelmes. panaszom eddig nincs a kormányra (1x rosszul kalibrálta be magát kinyomtam a gépet, FFB táp, pedál, usb, kormány kábeleit kirántottam, visszadugtam, elindítottam a gépet és rendesen kalibrálta magát. azóta nem volt ilyen gondom)
tudni kell, hogy 10 éve volt utoljára kormányom még asszem Game-portos genius, se FFB, semmit nem tudott. tök izgultam és hát... egybõl láttam a különbséget 😄 Egybõl ki is próbáltam a forgatását, a gombok mennyire állnak kézre, stb... fogását teszteltem legelõször, hogy mennyire kényelmes. panaszom eddig nincs a kormányra (1x rosszul kalibrálta be magát
Ne parázz 😊
PS3-ra írják, mert a Poliphony Digital támogatja õket a Gran Turismo 4-5 kapcsán. Ezért a GT név és a piros körcsúszka. Nem kérdés a PC kompatibilitás. Ennyien miért akarnánk átb.szni téged? 😊
uberkonzol.hu Picit drágább a linkednél, de tutira nem paliznak be.
Amúgy hová valósi vagy?
Vásárlás elõtt EZT ne hagyd ki. 😊
PS3-ra írják, mert a Poliphony Digital támogatja õket a Gran Turismo 4-5 kapcsán. Ezért a GT név és a piros körcsúszka. Nem kérdés a PC kompatibilitás. Ennyien miért akarnánk átb.szni téged? 😊
uberkonzol.hu Picit drágább a linkednél, de tutira nem paliznak be.
Amúgy hová valósi vagy?
Vásárlás elõtt EZT ne hagyd ki. 😊
Ja igen ezzek kapcsolatban ma privátban szót ehtettem róla, de érdekes lehet.
Szval a kilépések, mielõtt újraraktam a rendszert egész stabil volt néha egykét naponta lépegetett ki egyszer.
Namost újrarakva az xp-t de nem telepítve újra az rbr-t csak simán használva jött az a kilépegetés amit írtam.
Két dolgott tettem új dx9-es dll-t másoltam be és felraktam egy másik audio kártya drivert.
Eredménye olyan atombiztos mûködés lett, hogy 4-5 nap alatt egyetlen alkalommal sem lépett ki fantasztikusan stabil lett énis csak néztem.
Aztán a hangfelvétel miatt elkezdtem állítgatni az audio drivert és akkor jöttek újra elõ ezek.
Most úgy néz ki hangot is tudok felvenni és stabil is, tehát nagy valószínûséggel hangkártyás dolgok okozzák ezt viszont ezt megoldva teljesen stabil.
Ez nem a runtime-s dologra vonatkozik de a stabil mûködésnél azse jött elõ.
Szval a kilépések, mielõtt újraraktam a rendszert egész stabil volt néha egykét naponta lépegetett ki egyszer.
Namost újrarakva az xp-t de nem telepítve újra az rbr-t csak simán használva jött az a kilépegetés amit írtam.
Két dolgott tettem új dx9-es dll-t másoltam be és felraktam egy másik audio kártya drivert.
Eredménye olyan atombiztos mûködés lett, hogy 4-5 nap alatt egyetlen alkalommal sem lépett ki fantasztikusan stabil lett énis csak néztem.
Aztán a hangfelvétel miatt elkezdtem állítgatni az audio drivert és akkor jöttek újra elõ ezek.
Most úgy néz ki hangot is tudok felvenni és stabil is, tehát nagy valószínûséggel hangkártyás dolgok okozzák ezt viszont ezt megoldva teljesen stabil.
Ez nem a runtime-s dologra vonatkozik de a stabil mûködésnél azse jött elõ.
Erre nem tudok válaszolni mivel nekem hifista által tuningolt szereo rendszerem van illetve arra van kivezetve saját készítésû kábellel a hang.
Igazán nemis nagyon kedvelem az ilyen 5.1-es 7.1-es rendszereket
szval ezzel nem nagyon foglalkoztam bár Prodigy 7.1-es kártyám van.
Igazán nemis nagyon kedvelem az ilyen 5.1-es 7.1-es rendszereket
szval ezzel nem nagyon foglalkoztam bár Prodigy 7.1-es kártyám van.
Ok, viszont a másikra ezt írták
"Helló,
ilyen kormány sajnos már nincs.
de az oldalon csak (Kompatibilitás: Playstation 3) -hoz volt..."
"Helló,
ilyen kormány sajnos már nincs.
de az oldalon csak (Kompatibilitás: Playstation 3) -hoz volt..."
Breki : ha túl vagytok a kormányon ,egy kérdés : mit lehet csinálni a hangokkal a játékban.Alapból csak sztereóban szól és a különbözõ hangokat (motor ,váltó, navi ,..stb.)csak halkítani vagy hangosítani lehet. 5.1-es rendszeren ,hogy tudom jobban szétrakni ??? (pl.: -hogy elöl a motor szól , oldalt a navigátor ,hátul a külsõ zaj vagy a gumi.....
Ezért írtam, hogy ILYESMIT, és nem azt, hogy ILYET! 😊) 😉
www.smart-bus.hu
Már bocs,de a te általad ajánlottnál is középen van a rúd. Amúgy ez a Ma-Bo tényleg jó már csak azért is ,mert ha jól tudom aki csinálja maga is szimulátoros...(én az övé alapján csináltattam az enyémet) Ja és árban is verhetetlen,hihetetlenül korrekt ürge.
Még nemtudom, honnan és mikor fogok rendelni, de ebben a topiknak a bannerban van egy rakás link, és ott vannak akik külön rakták össze szintén!
Nekem is úgy jött az ötlet, mert a g25, g27-en kívül nemvolt más (eddig) szem elött!😊
Nekem is úgy jött az ötlet, mert a g25, g27-en kívül nemvolt más (eddig) szem elött!😊
teljesen kompatibilis, én is ezt használom csak fel kell rakni az oldalukról a drivert. ugyanúgy mûködik mindennel mint egy G25 mondjuk. (G25 is eredetileg PS3as asszem)
meggyõztetek legalább van idõm gondolkozni rajta 😛
Magyarországon is lehet így darabokban venni?
Magyarországon is lehet így darabokban venni?
Ha a #16236-re gondolsz ott szállítás alatt
Meg zavar, hogy konzolos és nemtudom mennyire kompatibilis.
Meg zavar, hogy konzolos és nemtudom mennyire kompatibilis.
Ne vegyél momo-t, én olyat vettem december végén, de januárban már azon filóztam, hogy másikat kéne venni, mert nagyon gyenge eresztés sajna!:s
Nekem a 2 pedál ami annyira lágy, hogy semmit nemérzek velük, a kormány néha elmászik, alkalibrálódik...meghát asszem 270fok csak...
Viszont a g25 sem a tuti, én a féket lecserélem hamarosan loadcellre, mert nemvagyok megelégedve ezzek a fékkel sem, viszont ha aztnézzük, hogyha darabokban is meglehet venni a "konfigot", én legközelebb tuti úgyveszem meg!
Külön kormányt, aztán pedálsort...váltót...
Azok ha aztnézzük azért drágább nyilván, de akkor az más mechanika, strapabíróbb, alapból loadcell-es...és nem lóg a H váltó mint a g25-nek!
Bár kérdés, hogy mennyire akarsz belemerülni, és a pénztárca mennyit bír!?
Én szerintem ha meghal a g25, akkor darabokbol rakom össze, nemveszek már g27-et sem!
Nekem a 2 pedál ami annyira lágy, hogy semmit nemérzek velük, a kormány néha elmászik, alkalibrálódik...meghát asszem 270fok csak...
Viszont a g25 sem a tuti, én a féket lecserélem hamarosan loadcellre, mert nemvagyok megelégedve ezzek a fékkel sem, viszont ha aztnézzük, hogyha darabokban is meglehet venni a "konfigot", én legközelebb tuti úgyveszem meg!
Külön kormányt, aztán pedálsort...váltót...
Azok ha aztnézzük azért drágább nyilván, de akkor az más mechanika, strapabíróbb, alapból loadcell-es...és nem lóg a H váltó mint a g25-nek!
Bár kérdés, hogy mennyire akarsz belemerülni, és a pénztárca mennyit bír!?
Én szerintem ha meghal a g25, akkor darabokbol rakom össze, nemveszek már g27-et sem!
Momo 17ért? felejtsd el... 20k + futárért kihozzák a DFGT-t ami sokkal jobb a momonál. Nincs gyárihibás sorozata, és magasabbra állítható a kormányforgás szöge... de te tudod mit szeretnél. De én személyes vélemény alapján mondom, hogy nagyon jól lehet vezetni DFGT-vel mert nagyon kényelmes a pillangóváltó helyén levõ gomb. Kéziféknek is tökéletes a szekvenciális váltó
Breki szerintem maradj a nevesebb dolgoknál. Logitech pl. Ráadásul akárhol olvastam DFGT-rõl, mindenhol azt írják hogy nincs vele probléma rendszeres (napi) használat mellett 2 év után se. max a potméter mehet tönkre, de arról se nagyon olvastam. viszont a potmétert könnyû kicserélni
Mond valamit Solt...
Tényleg nem tûnik stabilnak.
24 ezer? Sztem kicsit gyûjts hozzá és komolyabbat. 16251-ben jól össze van foglalva. Addig egy mezei vasalódeszka is megteszi kisúlyozva, megtámasztva. 😊)
Még állítható rajta a magasság is. Én is azzal kezdtem anno. <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Tényleg nem tûnik stabilnak.
24 ezer? Sztem kicsit gyûjts hozzá és komolyabbat. 16251-ben jól össze van foglalva. Addig egy mezei vasalódeszka is megteszi kisúlyozva, megtámasztva. 😊)
Még állítható rajta a magasság is. Én is azzal kezdtem anno. <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>