20179
-
#17516 MTI-ben volt ilyen,meg ha jól emlékszem a TF.-n is (bár lehet,hogy az ugyan az ) -
#17515 nincs mit
ATTILA KISBENEDEK -et ismered? -
#17514 MMMMMMMMÁR JÓ ! -
#17513 Szia!
Nálam sem megy az onlány,sőt a weboldaluk sem elérhető! -
#17512 Másnál is behalt a cseh online ??? -
#17511 Kösz a jó tanácsot ! Sajnos ez már a fáradtság jele ! 12 órája ügyeletben vagyok (fogadni,fordítani,továbbítani) a Dél afrikai anyagot... -
#17510 Szöveges anyagot lehet , sajnos a képeket nem ( hiszen az a szerkesztőség "biznisze") -
#17509 Anconában?
Te komolyan fociztál az Anconában?
Kérek részleteket priviben. -
#17508 Akkor vállalod?
Jöhetnének belaő infók és jó képek ha publikusak. -
#17507 az másik gépre ment az itt most nincs meg
egy jótanács nyilvános fórumra ne nagyon írd ki így az e-mail-od ha mégis kiírod akkor így jason kukac gmail.hu a robotok miatt
akkor küldöm -
#17506 Amúgy,pont azért választottam az olasz csoportot , mert Juvefan vagyok és évekig játszottam Anconában...
OFF -
#17505 Azt hittem tudod,emailoztunk már ([email protected]) -
#17504 Szoktam olvasgatni... -
#17503 hova?
adj meg e-mail cimet -
#17502 Bejelentkezhetnél a Juve topikba néha kintről friss hírekkel infókkal az olasz csapatról -
#17501 Nem sok időm van rá : elküldöd ??? -
#17500 [URL=http://www.marca.com/deporte/futbol/mundial/sudafrica-2010/calendario-english.html]14-én kezdek (olasszal: "F" csoport)[/URL] -
#17499 Te még itthon vagy?
Egyébként pár napja lett leírva, hogy készíthetsz replay-ból énis így készítettem Subaru WRC 08 setupokat. -
#17498 Golyó : ha találsz jó setupot Subaru Imp. WRC 08-hoz (amit a cseh plugin elfogad)MEGOSZTOD? -
#17497 Attól függ hogy mire milyen gépbe.
Ennyiért elég nehéz lenne jót max ha lehet használt is akkor egy ilyet
http://www.argep.hu/product_681325.html
Mondjuk ötbe ez még használtan se fér bele, de akkor talán egy ilyen igen
http://www.depo.hu/terratec/aureon_51_pci/99511
Ebből a 7.1-es van nekem átflashelve Audiotrak Prodigy 7.1-re -
goyo206 #17496 Akkor kicsit OFFolok, elnézést érte.
Milyen elérhető árú (5k alatti) hangkártyát ajánlanál? -
#17495 Mert énnekem a zene a nagy hobbim a számításteknika a munkám
és messze elkerülön az integrált szarokat.
Most ez nem az rbr-re vonatkozik főleg csak ezzel kapcsolatban merült fel. -
goyo206 #17494 Nekem teljesen ok. Miért vagy ennyire ellene? Mit ad egy jó hangkari, pl. a Ricsiben? -
#17493 csak integráltat ne
megnéztem az ini-t nekem ezek vannak beleírva
Sound = true
UseCubicEnvironmentMaps = true
UseEAX = false
UseSoftwareAudio = true -
#17492 visszatettem xp-t tökéletesen megy :) , beépített hangkártyám elszállt (Asus...) -
goyo206 #17491 Érdekes, amikor anno én is beraktam egy SB hangkarit, nekem is csinált érdekességeket... Volt hang, de néhol nagyon bántó és érdekes módon csak a Ricsinél csinálta ezt... Repült a hangkari, maradt az integrált, de jó az RBR! :) ...és ez a lényeg! -
#17490 köszönöm a tanácsokat, sajnos bárhogyan is próbálkoztam nem ment, úgyhogy hello XP megint :) -
#17489 Sejtettem, hogy van ezt csak azért írtam, hogy én azért játszom XP-n és nem win7-en bár ott telepítettem úgymond -
#17488 FFB van és nem alaplapi, hanem egy Sound Blaster Audigy -
#17487 fent van a 9-es directx?
én megnézném dxdiag-ban a hardveres gyorsítást, ha win 7-nél lehet egyáltalán állítani
Ezenkívül az ini-ben is lehet ilyesmi dolgokat állítani korábban írtam is, de most másik gépnél vagyok, ha senki se írja majd otthon megnézem,
de én XP-n játszom a kormány force feedback miatt.
Ez valami alaplapi hangkártya? -
#17486 Valaki találkozott olyannal, hogy win7 alatt nem jó a hang? Menübe egyáltalán nincs csak zene, játékba pedig nincs navigátor, csak motorhang és pályazaj, de ott is a motorhang iszonyat halk a kavicsokat meg ezerrel lehet hallani. Kompatibilitást áttettem xp-re nem segített. -
goyo206 #17485 Ja... így maradhatott titokban előttem is... Sajnos! No, nem baj, most már jöhetnek a repi hegyek... -
goyo206 #17484
Szerencsére... Tényleg sokat fórumoztam, meg stb., de eddig ezt nagyon jól titokban tartották előttem...
Én is voltam kisdobostól kezdve a váltás után még Pro Patria tag is... Hurrá, szerencsére! -
#17483 -
BlackAdder1 #17482 Nincs mit, voltam úttörő! -
#17481 Pedig nem mai cucc
Csak nekem azt mondták, hogy ne nagyon terjesszem ezt a lehetőséget nyilvánosan. -
goyo206 #17480 Ejjjjhaaaa!!!
Ez mekkora!! Pedig nem ma kezdtem az RBR-ezést, de ezt még nem tudtam, pedig jó régi feltöltés!!
Az a legszebb az egészben, h. magát a progit már ismertem, pontosabban a nevét, de lövésem sem volt róla, h. mit tud, így le sem szedtem!
Húúú, nagyon sokkal megyek ezért! Örök hálám üldözzön!!! -
#17479 Setup elküldve... -
BlackAdder1 #17478 Az én olvasatomban, program nélkül próbálta, csak a felbontás változtatásával. Lehet, hogy én értettem rosszúl, majd kiderül ha visszanéz és ír valamit. -
#17477 nemcsak azt tudja
énis kipróbáltam korábban