Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A magyar pluginnal hogy álltok? http://www.rallysimfans.hu/rbr/
ez koalíción illetve packon kívüli 😊
a csehes rbr-el tudod futtatni csak ugye nem online hanem rbr_rx-es
rbr_rx.dll-kell hozzá
a csehes rbr-el tudod futtatni csak ugye nem online hanem rbr_rx-es
rbr_rx.dll-kell hozzá
Én úgy látom,hogy ezt az új pályát a Cseh pakkba nem lehet beilleszteni.Legalábbis nem vágom,hogy hova tegyem!Sajna!
Az a gyanúm,hogy ez a Franciához készült....
Az a gyanúm,hogy ez a Franciához készült....
második hozzászólás, egyébként ajánlott a keresõ használata illetve a visszaolvasás is
második hozzászólás, egyébként ajánlott a keresõ használata illetve a visszaolvasás is
Szerintem is, ha valaki onlinozni is akar és jó kis cseh pályákat
Viszont a franciában több BTB-s pálya van.
Olasznak meg a kocsiválasztó rendszere skin managere tetszik nagyon.
Viszont a franciában több BTB-s pálya van.
Olasznak meg a kocsiválasztó rendszere skin managere tetszik nagyon.
Szerintem a Cseh a legjobb!Nem bonyolult,csak belépsz és go a tounamentekbe.Klassz pályák stb. 😊
Az egész topik errõl szól :-)
De idéznék egy ezzel kapcsolatos hozzászólásomból
"Ez attól függ mennyit akarsz letölteni, mit akarsz új pályákat autókat fizikát, vagy online játékot esetleg csak egy 100 megás patchet ami frissít egypár dolgot.
Röviden van a francia-amit töltesz- sok új pálya variációk reverse, havas,esti pályák keretrendszer online lehetõség, mixelt pályák stb
viszont elég nagy méret kb 11 giga csak a pályák, és csak a saját fizikáját engedi használni, setupolás kissé nehézkes- szerintem.
Olasz mód, elején kiválasztható kocsik, szabadabb konfigolás, szerintem jobb kameranézetek, szintén lehet online setupolás szabadabb van hozzá jól használható skin editor , online frissítés, folyamatos update-k, offli és online Rally-k pluginként.
Ha ezek nem kellenek és online sem akkor elég egy 100 megás mód ami kocsikat menüt fizikát javít-frissít, hozzá esetleg javított pályatextúrák és kész. "
De idéznék egy ezzel kapcsolatos hozzászólásomból
"Ez attól függ mennyit akarsz letölteni, mit akarsz új pályákat autókat fizikát, vagy online játékot esetleg csak egy 100 megás patchet ami frissít egypár dolgot.
Röviden van a francia-amit töltesz- sok új pálya variációk reverse, havas,esti pályák keretrendszer online lehetõség, mixelt pályák stb
viszont elég nagy méret kb 11 giga csak a pályák, és csak a saját fizikáját engedi használni, setupolás kissé nehézkes- szerintem.
Olasz mód, elején kiválasztható kocsik, szabadabb konfigolás, szerintem jobb kameranézetek, szintén lehet online setupolás szabadabb van hozzá jól használható skin editor , online frissítés, folyamatos update-k, offli és online Rally-k pluginként.
Ha ezek nem kellenek és online sem akkor elég egy 100 megás mód ami kocsikat menüt fizikát javít-frissít, hozzá esetleg javított pályatextúrák és kész. "
Sziasztok!
Megvan a jatek,es azt szeretnem tudni honnan tudnek letolteni modokat bele mert google-ben nem talaltam semmit 😞 Es hogy?
Megvan a jatek,es azt szeretnem tudni honnan tudnek letolteni modokat bele mert google-ben nem talaltam semmit 😞 Es hogy?
:) Semmi okosság :P
Van benne ilyen visszahúzás hogy visszaugrik magától középre, rugós gondolom...
Ja és igen lesz esti futam is!
Ja és igen lesz esti futam is!
nekem nem jelenik meg semmi
A Mickolci Rally-ról olvastam, hogy lesz esti bátorságpróbás futam is.
A Mickolci Rally-ról olvastam, hogy lesz esti bátorságpróbás futam is.
Ja és amúgy érdemes ezt a játékot kis fos kormánnyal is játszani?
Nekem nincs benne olyan force feedback vagy mi <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nekem nincs benne olyan force feedback vagy mi <#fejvakaras>#fejvakaras>
Sziasztok!
Ilyen hangot honnan lehet szerezni?
Ja am voltam a Miskolc Rally-n délelõtt akit érdekel van pár képem!(Nem valami hûde minõség... kis digitális fényképezõs 😊
Ilyen hangot honnan lehet szerezni?
Ja am voltam a Miskolc Rally-n délelõtt akit érdekel van pár képem!(Nem valami hûde minõség... kis digitális fényképezõs 😊
Errõl beszélek <#hehe>#hehe>
Közben Jámbor Tamás újra beindult a rank-on
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tstats&type=2&classid=1&state=HU
Közben Jámbor Tamás újra beindult a rank-on
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tstats&type=2&classid=1&state=HU
Sziasztok!Nem engedi be állítani a kormányom irányítását,tudna nekem valaki segíteni?
Hivatás az Életért!
egyszer az lenne
de sokszor látom a bill miatt direkt figyelem
most vagy kivülrõl tudod ezeket a pályákat vagy te vagy a bill Block 😛
de sokszor látom a bill miatt direkt figyelem
most vagy kivülrõl tudod ezeket a pályákat vagy te vagy a bill Block 😛
Hát még ha csapatba lennénk ! - még a cseheket is vernénk összesítésben ...
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Kösz Tibi!!😊
Pár alternativ link egyelõre a tesim janika skinjéhez....
http://www.multiupload.com/LQDVN48FTT

http://www.multiupload.com/LQDVN48FTT

Persze, hogy segitek, de abszolut egyszerû az egész, van pár csavar+4 vezeték amihez hozzákell nyulni!😊
Majd szolj!<#wink>#wink>
Kitartás, egyszer csak hazakerülsz!😉
Majd szolj!<#wink>#wink>
Kitartás, egyszer csak hazakerülsz!😉
Én meg külhonba ragadtam a füst miatt , így én se tudtam játszani (maradt a laptop,de a reptéren annak se sok hasznát vettem /olyan lassú volt a net/)
Akkor tanulj ! Utána segítesz ? Rendeltem 1-t és a "másik" rovatba olvastam,hogy mágus vagy a fordított bekötésbe <#crazya>#crazya>
Boldog szülinapot ! <#integet2>#integet2> <#integet2>#integet2> <#integet2>#integet2> Gondolom csapatba nagyobb a motiváció és több versenyen lehet indulni ....