Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a cseh-ben lévõ Shepherds Shield reverse pályája szerintem
ha ott van akkor odafele is ott kéne lennie bár lehet akkor másik oldalon megyek.
Meg elvileg ez gyári pálya max fordítva meg javított textúrák.
Az az érdekes, hogy senki más nem panaszkodik erre pedig pl most Jason is ment ezen.
ha ott van akkor odafele is ott kéne lennie bár lehet akkor másik oldalon megyek.
Meg elvileg ez gyári pálya max fordítva meg javított textúrák.
Az az érdekes, hogy senki más nem panaszkodik erre pedig pl most Jason is ment ezen.
Ez nem egy Ír mod? Simán lehet hogy el vannak tüntetve a fa grafikailag, de fizikailag ott van.
Legközelebb új szin lessz: rózsaszin
Na megnéztem replay-ben innen felülrõl jövök, de innen se látszik semmi
mindjárt készítek egy gif-et nemtom mi lehet ez

mindjárt készítek egy gif-et nemtom mi lehet ez

Ezt nem hiszem el
Shepherds Shield II és újra
Hihetetlen, hogy csak én akadok itt mindig el, de egyszerûen semmi akadály nincs az úton <#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>

Shepherds Shield II és újra
Hihetetlen, hogy csak én akadok itt mindig el, de egyszerûen semmi akadály nincs az úton <#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>

Uram, én a helyedben csak megcserélném... 😊
www.smart-bus.hu
Tolod amíg bírja?<#mf1>#mf1>
Nálam is mûxik (semmit nemállitottam), de szerintem azért, mert nekem a kábelek mindíg forditva vannak kötve!😊
Valamiért nekem nem veszi figyelembe a profilert... :S
Átírtam az ini-t... idegességemben ez eszembe sem jutott! Köszi...
Átírtam az ini-t... idegességemben ez eszembe sem jutott! Köszi...
www.smart-bus.hu
nekem müködik ott is, de az input.ini-ben is átírhatod InvertBrakeAxis = true
Hogy sikerült a féket kalibrálni? Hiába lövöm be a profilerben, hogy "invert axis polarity", a játékon belül tojik rá... :S <#fejvakaras>#fejvakaras>
www.smart-bus.hu
Én és Kisa
Urak ki használ itt load cell-t?
www.smart-bus.hu
már csak azt nem értem,hogy az optionsba mértnem jelennek meg a pluginok :S
BMW 325 iX Rallye Car :)
Szerintem úgy is az lesz a jó amit te kitalálsz magadnak én is másokét próbáltam eleinte ( amúgy nekem pl.? 240-re van állítva, FFB 100 stb...)
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Lehet nem igazán jól volt beállítva...
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
nyugi, amikor én váltottam billrõl kormányra (még Colin 2-n) faltól falig mentem, egyszerûen meg kell szokni
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Én 360 ( játékon belül ehhez állítom a steereng lock-ot ) fokon használom. FFB 110, minden más nulla, középre húzás kikapcsolva, lehúzva nullára...
Megnyitod a profilert, profile fül, new, beírod a játék nevét, megkeresed az exe fájlt, ok, ennyi... 😊
Megnyitod a profilert, profile fül, new, beírod a játék nevét, megkeresed az exe fájlt, ok, ennyi... 😊
www.smart-bus.hu
Köszi! :😊
A napokban kipróbáltam haverom LogiTech kormányát és nem tetszett.Kormánnyal nem tudok egyenesen haladni.Folyamatosan bele kell korrigálni az autó egyenesesfutásába és aztán nekiállt ide-oda dobálni majd megpördült.Állítgattam összevissza,még az automatikus egyenesbe kormányzást is kikapcsoltam.
Billentyûzettel pedig megy.Nemtudom érdemes-e kormánnyal bénáznom.
A napokban kipróbáltam haverom LogiTech kormányát és nem tetszett.Kormánnyal nem tudok egyenesen haladni.Folyamatosan bele kell korrigálni az autó egyenesesfutásába és aztán nekiállt ide-oda dobálni majd megpördült.Állítgattam összevissza,még az automatikus egyenesbe kormányzást is kikapcsoltam.
Billentyûzettel pedig megy.Nemtudom érdemes-e kormánnyal bénáznom.
Valaki tolja közületek g25-el?
Ha igen mondanátok beállítást, hogy j a gamehoz?
Esetleg azt is megmondhatná valaki, hogy a kormány beállításnál, hogy tudok játékonként külön profilt csinálni.
Ha igen mondanátok beállítást, hogy j a gamehoz?
Esetleg azt is megmondhatná valaki, hogy a kormány beállításnál, hogy tudok játékonként külön profilt csinálni.
Downhill!!
Gratulálhatsz, de szerintem nem sokáig leszek már elsõ :-)
Én viszont tényleg gratulálok, hogy bill-el van ahol jobbakat futsz mint én 😊
Tényleg nem érdekel az a kormány?
Én viszont tényleg gratulálok, hogy bill-el van ahol jobbakat futsz mint én 😊
Tényleg nem érdekel az a kormány?
sajnos nemtudom leszedni az rxplugin2009-et mert az extra.hu nem üzemel :S
Wolsfeld a pálya neve,de megnézem amit linkeltél és rakok be párat akkor,köszi 😊
De tudni kéne milyen pálya , ha BTB-s akkor ez kell + amire válaszoltam
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1068384384&no=13163
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1068384384&no=13163
hát itt a topikban volt pár linkelve,leszedtem néhányat de nemtudom hogykell betenni õket. olyan kéne amit csakúgy be tudok tenni mint ahogy az autókat is,mert nincs semmiféle pluginom,és nemis nagyon vagyok otthon a használatukban...
Á támadás 😊
nemsemmi elöretörések vannak mindenki mint az õrült jön fel 😛
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tstats&type=2&classid=1&state=HU
nemsemmi elöretörések vannak mindenki mint az õrült jön fel 😛
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tstats&type=2&classid=1&state=HU
És akkor úgy csináljam , hogy a Install_Pack_ALL_Packs.exe ezt hadjam ki akkor?És a végén csak azt a kategóriát telepítsem ami érdekel?
Huhh ezer hálám!😊
Akkor neki ugrok és hátha most mindent sikerül jól csinálni😊
Ha elakadok írok😊
1000 hála!
Akkor neki ugrok és hátha most mindent sikerül jól csinálni😊
Ha elakadok írok😊
1000 hála!
megjegyzem én nem telepítettem az összes carpackot hozzá hanem szelektáltam és cak azokat ami tetszett!Ha belépsz a Public Session-ba akkor autómatikusan elkalauzol téged a 3. peccsehez és rá tudod telepíteni azt is!
Itt a pontos menete a telepítésnek:
1. RBR
2. Richard Burns Rally 1.01 Patch.exe (official patch)
3. Richard Burns Rally 1.02 Patch.exe (official patch)
4. Install_RSRBR_v2010.exe
5. Install_Update_02_RSRBR2010.exe
6. Install_Pack_ALL_Packs.exe
7. Install_BTB_Stages_2.exe
8. Install_BTB_Stages_1.exe
9. Install_BTB_Stages_2.exe (uudestaan kun väärin päin sattu)
1. RBR
2. Richard Burns Rally 1.01 Patch.exe (official patch)
3. Richard Burns Rally 1.02 Patch.exe (official patch)
4. Install_RSRBR_v2010.exe
5. Install_Update_02_RSRBR2010.exe
6. Install_Pack_ALL_Packs.exe
7. Install_BTB_Stages_2.exe
8. Install_BTB_Stages_1.exe
9. Install_BTB_Stages_2.exe (uudestaan kun väärin päin sattu)
Látod én is mekkora alma vagyok😊
Nem vagyok nagy májer az RSRBR terén de azt tudom,hogy ez a cucc csak akkor megy rendesen ha más mod nincs rátelepítve.Értem ezalatt mondjuk a Cseh pakkot.Én az utobbit használom és bevált,sokkal egyszerübb.Elõször én is a 2010-es pakkal szórakoztam!A Cseh packhoz is vannak külön carpackok!
hmm:S Pedig jó helyre teszi.Igazából a régivel toltam , errõl ez újról pár napja tudok.leszedtem 2 pack-et meg ugye megvan az rbr.Feltoltam és akkor látom hogy hiányzik az s2000.ööö mutatom hogy én hogy tettem föl.Ugye föltettem az eredeti rbr-t , utánna RSRBR2010 ezt tettem föl(706mb) utánna pedig (Install_Pack_ALL_Packs) (513mb) ennyi.Ezeket tettem föl.
Lehet nem a Richard Burns Rally könyvtáradba telepítette,hanem alapesetben a C: Program Files-be.Bár asszem autómatikusan megkeresi a telepített játék könyvtárát.
Azért én is kipróbáltam de nekem simán megy.
Azért én is kipróbáltam de nekem simán megy.
Hmm...Lenyitom a Pack fület és nincs benne az a kategória A7S_1
Kösz szépen!Megnézem😊