20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • goyo206
    Nem Neked szántam az egészet... Az autóválasztós részt viszont igen...
    Meg hiába próbálod magadra állítgatni, vaktába annyira nem megy, ezért írtam, h. egy kiinduló jó alapnak pölö ott az EVO IX def....
  • bosco05 #17595
    Hát igen, volt ilyen időszak nálam is, de aztán sikerült jelentősen faragni az időkből úgy, hogy az autó stabilitása is nőtt :)
  • bardocz
    Ha addig állítgatnám, akkor javítanék 2 sec-et azzal, hogy visszatöltöm a default set-et:D
  • bosco05 #17593
    Hát nem két nap mire belövöd. Én úgy 3-4 hónapig állítgattam az N11-et mire egy közel végleges setupot össze tudtam hozni :)
  • bardocz
    Állítgatom, de ugyan olyan lassú vagyok vele:)
  • bosco05 #17591
    Szar a seted :) Nekem betapad a hátulja.
  • ajem kisa
    Énis ezt mondtam a tegnapi csajra!
  • bardocz
    N11-essel mentem párat cote-n, a házak között úgy csúsztam át, hogy nem hittem el, hhogy nem zúztam be az egész autót. Hihetetlen hogy csúszkál a segge.
  • bosco05 #17588
    igen
  • bardocz
    Beraktam a 03-as bubu helyére az N11-est, és ahogy a difit állítanám, az eredetileg ottlévő értéket nem tudom visszahozni. Ez ugye azért van, mert az a wrc difijéhez tartozó beállítás?
  • ikim
    Azt hiszem akkor többen is köszönettel tartozunk Bodzzza munkásságának!
    (én már a második kormányt nyüstölöm szét...hol a csehen hol a magyar rendszeren...saját beállítással,bár ezek csak alap dolgok...a legjobb setup;két lábbal nyomom a gázt...erős "önbizalom"hogy még elfér...meg amikor kell akkor fékezek.)
  • bosco05 #17585
    én ezekkel tisztában voltam, de szerintem mindenki a maga stílusára állítsa az autót és akkor lesz a leggyorsabb
  • atiwrc
    Hát kinek mi tetszik, egy 180 fokot( 90 fokot jobbra 90et balra) forduló kormánnyal( nem bovli tescos hanem egy logitech wingman ffb) eléggé vezethettetlenek a pluginos fizikák :S. Főleg az nesek. Egyszerüen nem tudol olyan finoman kormányozni, olyan keveset, hogy jó legyen. Próbáltam setuppal állitani, de akkor meg a kanyarba nem akart befele fordulni, a legnagyobb gond igy nekem nem is az hogy lassab lennék, de se elöbbi se utóbbi esetben egyszerüen nemtudom élvezni a gamet.
  • goyo206
    Nem feltétlenül javasolnám a pluginon belüli setupolást... Szerintem az nem tuti. Inkább quick race-ben mindent, de legalább a kormányelfordulási értékeket (pl.: Toe), mert az az Edit Setup menünél nem igazán érthető módon mutatja.
    A pluginból letöltött újabb autóknak (pl.: EVO IX) elég jó default setupja van, legalábbis murvára mindenképpen használható, sőőőt, tökéletes alap setup értékeket tartalmaz. Azt még anno Sebgutkopf (többszörös magyar bajnok, a pluginban található autók fizikájának készítője) hagyta benne mikor tesztelte, h. minél kiélezettebb, összerázottabb N4-es mezőny alakulhasson ki! ;)
  • bardocz
    Inkább már mindig sajáttal megyek, hogy megtanuljam, de azért köszi!
  • goyo206
  • bosco05 #17580
    Nekem van N11-re setem ha kell.
  • bardocz
    Majd az N14-es imprezához megpróbálok valamit alkotni, vagy az N11-eshez, úgyis azokkal fogok majd menni.
  • bosco05 #17578
    Először a plugin practice résznél kell rátenni az n4-es kocsit a wrc slotjára (azt amelyikre a def setupot ki akarod menteni), aztán úgy offline tune car, save setup aztán utána vissza pluginba betölteni arra a slotra amire kimentetted és edit setup :) . Javaslom az N4-esekre az ötös slotot, mert az a subi ami megvan alapból.
  • bardocz
    És azt hogy csinálom meg, hogy mondjuk N-es autóhoz offline ne rögtön a wrc-s értékeket hozza be? Mert ob-n úgyis majd csak n-es kocsival indulhatok másodosztályban majd.
  • bosco05 #17576
    Mert először létre kell hozni a setupot offline, pl quick rally és tune car és ott elmented. Ezután tudod csak a plugin practice részénél kiválasztani és ott edit setup.
  • bardocz
    Mostanin majd el akarok indulni. De pl a pluginban nem is tudok elkezdeni setupolni, ott van, hogy default, és hiába kattintok rá, nem tudok újat csinálni. De majd aszfaltra megpróbálok az alap wrc-hez valamit alkotni.
  • bosco05 #17574
    Pedig alap :) Anélkül semmire se mész OB-n.
  • bardocz
    Heh, rbr-ben még sose setupoltam...:D
  • bosco05 #17572
    Nekem Bodzzza mondta el az alapokat, hogy mit hogy állítsak az autón, azóta tudom magamra lőni a kocsit :)
  • ikim
    Bodzzza videója hatalmas;) én is valami hasonló miatt kezdtem el a "Ricsibá" rally-t;)...megyek is visszakérem a kormányt;)nagyon kedvem lett megint csapatni;)
  • goyo206
    Kicsit félős a fazon, de amúgy tényleg nagyon nagy lehet így a feeling!!
    Köszi a linket, itt találtam hirtelen azt a videót, amit anno cimborám (PapaG) küldött el! ENNEK hatására döntöttem el, h. elkezdek RBR-ezni (többszöri uninstall után...), ha a fenét fenét eszi is! Gondoltam, ha vannak olyan emberek, akik így tudnak vele menni, akkor nem adhatom fel és nekem is sikerülni fog! Már csak azért is, h. szétélvezhessem rajta én is az agyamat!! ;)
  • Lisztes16
    szevasztok lenne 1 kérdésem tud valamelyikőtök 1 olyan pályát a rbr-be amibe vn lassitó szalmabála vgy ilyesmi.
    aki tud az küldjön 1 et.
  • ikim
    így se rossz a gém;)
  • Breki33
    #17385-es hozzászólás
  • Lisztes16
    Igen arra ,mert a fax és képjelenitő nem akarja megjeleníteni.
  • Breki33
    tervrajzát ?

A kocsifestésre gondolsz?
  • Lisztes16
    szevasztok melyik progival tudom megjeliteni az autó tervrajzát ,
    jah és szerkeszeni?
  • Breki33
    nem a 9 update-ja hanem az RSRBR 2010-es verziója, teljesen különálló,
    a 9-est leis kell szedni a használatához

korábban többször volt szó részletesen róla itt

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1068384384&no=13108
  • donoki
    és azt érdemes letölteni? 2egész nemtom hány gb?
  • SimaSuna #17561
    ehhhe...

RBRből 1van nincs 2010.

amit te találltál az az RBR 2010mod.
    jobban mondva az RSRBR 9. updatje ha jólemlékszem..
  • Breki33
    ilyen hangvétellel ne nagyon várj válaszokat köszönés nélkül a másikat utasítgatva
  • donoki
    vagy ez valami mod vagy mi? ne kérdőjelezgess.. én kérdeztem :D te válaszolj
  • Breki33
    ??
  • donoki
    Most nézem, hogy van új Richard Burns 2010? Ez is olyan jó, mint a régi?