Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Párat tudok küldeni mailban....(más is töltött már fel,ha visszaolvasol)
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Lehet hogy õrült vagyok<#eplus2>#eplus2>
Subaru 2008WRC-vel még mindíg alapbeállítással 3:15<#wow1>#wow1>
link
Most már pihi van
Subaru 2008WRC-vel még mindíg alapbeállítással 3:15<#wow1>#wow1>
link
Most már pihi van
ki lehet szedni a replibõl is
Honnan tudok leszedni ide való setupokat?
Nem semmi a helyesírásod....<#merges2>#merges2>
http://www.vimeo.com/12320296

szisztok segitcsetek hogy kel betenni a letötött kocsit rbr-be esetleg irjátok meg ide vagy privibe az msn cim köszi elõre is
LFS World név: Dániel(hunn)
így, Heeelyes😉 lenyomtam az aszfaltot-a végén sikerült egy jót mennem<#integet2>#integet2> bár nem tudom hányadik lettem...de kinyomtam a szemét a micsunak(WRC2005)<#eplus2>#eplus2> Breki33 köszi a választ!
Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim
Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim
Simfans pluginon van egy Aszfalt rallye nevû online verseny, menjetek már végig rajta, még senki se ért be a célba rajtam kívül, és kíváncsi vagyok.
Elbeszéltek egymás mellett :-)
Te elõszõr elirtad az idõt õ arra írta azt mert elnézte, te meg
#17425-et ugortad át :-)
Te elõszõr elirtad az idõt õ arra írta azt mert elnézte, te meg
#17425-et ugortad át :-)
Octavia WRC EVO 2-vel tudtam a legjobbat menni alapbeállítással, 3:20.34
Szinte az összes wrc-t kipróbáltam, a Subaru 2008-al és a Fabia tudtam még 3:21 alá menni
Szinte az összes wrc-t kipróbáltam, a Subaru 2008-al és a Fabia tudtam még 3:21 alá menni
Közben rájöttem hogy installálni is kell a kocsit, így már mûködik az autóberakás, próbálgatok pár autót most, beállítást adhatsz, kipróbálom
Nem bírokok ezzel a pluginnal sem, belépek, kiválasztom a pályát gyakorlásra, új autót, majd rányomok a start stage-re, de nem történik semmi, egy pillanatra letölt valamit de nem megy
Ezekhez van replay
Marek Sepp Chirdonhead Citroen C4 WRC 08 Dry 03:02.38 R C
KUCERA David Chirdonhead Citroen Xsara WRC 05 Dry 03:02.76 R C
Marek Sepp Chirdonhead Subaru Impreza WRC 06 Dry 03:03.50 R
KUCERA David Chirdonhead Citroen Xsara WRC 05 Dry 03:04.54 R C
PECHA Stanislav Chirdonhead Citroen C4 WRC 08 Dry 03:04.79 R
HERNEHULT Dennis Chirdonhead Subaru Impreza WRC 05 Dry 03:05.35 R C
jurek b old account Chirdonhead Subaru Impreza WRC 06 Dry 03:06.67 R C
marcus Jansson_NotActive Chirdonhead Ford Focus RS WRC '06 Dry 03:06.78 R C
Marek Sepp Chirdonhead Citroen C4 WRC 08 Dry 03:02.38 R C
KUCERA David Chirdonhead Citroen Xsara WRC 05 Dry 03:02.76 R C
Marek Sepp Chirdonhead Subaru Impreza WRC 06 Dry 03:03.50 R
KUCERA David Chirdonhead Citroen Xsara WRC 05 Dry 03:04.54 R C
PECHA Stanislav Chirdonhead Citroen C4 WRC 08 Dry 03:04.79 R
HERNEHULT Dennis Chirdonhead Subaru Impreza WRC 05 Dry 03:05.35 R C
jurek b old account Chirdonhead Subaru Impreza WRC 06 Dry 03:06.67 R C
marcus Jansson_NotActive Chirdonhead Ford Focus RS WRC '06 Dry 03:06.78 R C
<#worship>#worship> Az elég komoly, szívesen megnézném a repijét kíváncsiság kedvéért...
A 3:25 elsõ nekifutásra nagyon-nagyon biztató idõ, ráadásul set nélkül... Azon simán fogsz tudni hozni egy 10-est!! <#worship>#worship> Hajrá!
Én tegnap próbaképpen bemelegedés nélkül a Xsara 06-al, fullos settel, sokat keresztbe (mert sógor figyelt, kicsit szÍneztem <#vigyor2>#vigyor2><#wink>#wink> , de beesés nélkül 3:21 és az a 4mp nem nagy különbség!
Szedd le a hun plugint, próbálj ki nagyobb WRC-ket, set ügyben tudok segíteni, ha gondolod! (de csak ott, mert a csehre még nem tudtam belõni normálisan, bár ott fõként az új pályákra volt idõm, a többin csak úgy mentem 1-1 versenyen belül.)
Én tegnap próbaképpen bemelegedés nélkül a Xsara 06-al, fullos settel, sokat keresztbe (mert sógor figyelt, kicsit szÍneztem <#vigyor2>#vigyor2><#wink>#wink> , de beesés nélkül 3:21 és az a 4mp nem nagy különbség!
Szedd le a hun plugint, próbálj ki nagyobb WRC-ket, set ügyben tudok segíteni, ha gondolod! (de csak ott, mert a csehre még nem tudtam belõni normálisan, bár ott fõként az új pályákra volt idõm, a többin csak úgy mentem 1-1 versenyen belül.)
Bocsi, én meg nem olvastam tovább... <#worship>#worship>
Khmm. Nem néztél be véletlenül v.mit?
Nem mintha húú de nagyon jó lennék, de elég fasza setuppal, Xsara 06-al, kormánnyal, hibamentesen toltam egy 3:16-ot (maradt benn az óvatoskodás miatt, de nem túl sok...), szerintem egy 3:09 körüli idõt futnak OB-n az élmezõnyben...
Nem mintha húú de nagyon jó lennék, de elég fasza setuppal, Xsara 06-al, kormánnyal, hibamentesen toltam egy 3:16-ot (maradt benn az óvatoskodás miatt, de nem túl sok...), szerintem egy 3:09 körüli idõt futnak OB-n az élmezõnyben...
Letornáztam 3:24-re, egyszer Joux Verte-t is próbálgattam Impreza 2003-al alapon, majd leszedtem hozzá egy setupot és 10-12mp-et javultam.
Peugeot-hoz nem találtam egyenlõre murvásat
Peugeot-hoz nem találtam egyenlõre murvásat
Ma kicsit kedvem támadt elõszedni az RBR-t, találtam egy jó pályát magamnak.
Chirdonhead, alap beállítással, semmihez nincs nyúlva, ahogy a gép adta Peugeot 206WRC-vel 3:25.91, érzésre elég húzós volt fõleg hogy nem ismerem a játékot
link
Subaru 2003 és Citröen Xsara-val lassabb vagyok 6-7mp-vel, bevállalós pálya, lehet rakta csapatni
Chirdonhead, alap beállítással, semmihez nincs nyúlva, ahogy a gép adta Peugeot 206WRC-vel 3:25.91, érzésre elég húzós volt fõleg hogy nem ismerem a játékot
link
Subaru 2003 és Citröen Xsara-val lassabb vagyok 6-7mp-vel, bevállalós pálya, lehet rakta csapatni
jól néznek ki,a Dirt-ben megtetszettek és örülök,hogy viszont láthatom azokat a festéseket itt is..!
Hát a galli skinre asszem még várni kellesz...

Jaja, sajna... Emlékszem, régebben azért nem toltam vele! Olyan, mint ha seggbe b...... khm, csapták volna... Miért? Egyébként létezik szebb modell is már hozzá? Jó lenne, bár a setupkÍnlódás miatt nem nagyon térnék át rá, de azért 1 próbát megérne!! Azért szép és jó kis vas volt az, ne felejtsük el! (Fõleg ahogy GiGi Galli autózott vele! <#worship>#worship><#worship>#worship>... Bocsi, dõ Õ nagy-nagy kedvencünk!)
Hát csak az a 307es olyan ronda, mármint a 3d-je kocsinak, nembaj le lesz az cserélve egyszer 😉

Most visszanézve, túl sok idõt adtam egy egy autónak! Kevesebb is elég lett volna! <#rolleyes>#rolleyes>
Remélem nem gond,hogy belinkeltem ide,hogy mindenki lássa !? (megérdemled<#eljen>#eljen>)
TUDOD?HOGY MÁR RÉG NINCS HÁZIGIZDA !!!!!!!!! Majd szólok a modiknak és legfeljebb átvállalom......