20179
-
#18036 nekem ilyen :
kép1
kép2
Egyébként nem tudom melyik file, csak egy tipp!: talán az internal transparent -
#18035 Melyik patch van fenn ? -
#18034 Ez az ember nem normális /de óriási/ -
#18033 1.Letölt 2.Kicsomagol 3.Plugin mappába simán bemásol (sikíts ha sikerült) -
#18032 Neked van cocpit view-ban átlátszó szélvédőd?
Gyorsan válaszolt Kaz. (alkotó)
Állítólag hiányos a skinpack.
A korábbiból kéne beletenni.
Melyik dds file felelős a cocpit view-ban szélvédő nézet átlátszóságáért? -
#18031 Eladó kevés km-s Ford Fiesta. NAGYON MEGKÍMÉLT, főleg bevásárlásra használt, női tulajdonostól.
A 2. video kötelező darab.. főleg a vége. :D -
-
mikivan #18029 Eddig nem sikerült összehoznom,esetleg még ebben segítenél?
Köszönöm -
WinStar #18028 simán kilép -
#18027 Elkészült a Kazhol Design féle Lancer WRC 2005. Letölthető.
Jó tanács: a régi Lancer 2005 3d modelljéhez nem illeszkedik az új texture, így új kell hozzá.
Megjelenik a játékban, van replay és TÉNYLEG nagyon szép az autó!
28 Megás (!) csak a texture file.
Egy gondom van vele. Pont a Cockpit nézetben a szélvédő plasztikus, nem látni át rajta egyáltalán. Melyik .ini file-ban van a szélvédő belső átlátszóságáért felelős dolog?
Mit mivé kell átírni? -
#18026 Hali. Ha külön végig viszem az iskolát akkor már nem kell a karrier mód előtt vagy attól még ugyanúgy kéri? -
#18025 Hiba üzenet ? / vagy csak simán kilép/ -
#18024 -
Neoncsoves #18023 nem sikerült de ez lenne az -
#18022 ? -
WinStar #18021 Sziasztok.Játszottam a gammával.2 nap múlva elinditom és a bajnokságnál kilép...miért van ez? :S
Patch van rajta,és semmilyen mód nincs a játékba,mi a gond?XP-n nyomom. -
Neoncsoves #18020 -
#18019 ITT kérdezd meg ! -
#18018 sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy van-e ill lesz-e mecsek rally pálya a játékhoz, ha van akkor honnan lehet megszerezni illetve működésre bírni? -
MoFi #18017 Nem nem eredeti a játék, de már rájöttem mi volt a baj. A High ot nem birja a gépem. Viszont most hogy megy már másféle gondom van. A kormány érzékenységet lehet állitani valahol? mert fától fáig játszok xD -
#18016 a főkönyvtárban lévő ini-ben, nemrég irtuk -
#18015 mármint clubsport pedállal ugye. :) -
#18014 fanatec pedállal tolja valaki? féket nem tudom belőni normálisan, benyomom elég sokáig és alig mozdul el a piros sáv... :( iracingben ugye faszán be lehet kalibrálni.. :/ -
#18013 sorry de egy gyors és amatőr kérdés, felraktam a RBR 2010-es packot egyben, (most rallyznék néha kicsit iracing mellett), de a felbontást meg élsimitást gőzöm sinc shogy kellene belőni. :( játékban az optionsban nem hiszem :( előre is köszi :) -
#18012 -
#18011 Úgy látszik elfelejtettem képet belinkelni.. -
#18010 URL=http://www.kephost.com/view3.php?filename=uyzarpmi5qyndaa1wxfc.jpg][IMG[]http://www.kephost.com/images3/uyzarpmi5qyndaa1wxfc_tn.jpg[/IMG][/URL]
Kösz.kösz... -
#18009 -
#18008 jééé lessz SX4 WRC :D:D:D:D
van szülinapos?
Boldogat! Boldogat! -
#18007 Sikerült ? ( Van még több fajta is ) -
#18006 DANKE -
mikivan #18005 Köszönöm segítségedet! -
#18004 Neten képen láttam a játék dobozán van 1 olyan felirat hogy eredeti helikopteres mentés van a játékban. Ez hol jön elő? -
#18003 az ini-ben állítható korábban többfajta változatot is beraktam képekkel
illetve van egy progi amivel állítgathatóak ezek az értékek és szebb a kinézet -
#18002 Mit nem szerettek online?
Teljesen egyedül mész csak annyi hogy nem gépi ellenfelek időeredményeit látod hanem másokét -
#18001 Akkor majd mond meg légyszi addig nem is próbálom, mert nekem csak abba az esetbe jó ha csak magamba lehetek és nem csak időmérőn tesztelni. kösz. -
#18000 nagyon nem nézegettem még, én is csak próbálkozok még vele -
#17999 Bajnokságot is mehetek egyedül ? (gép ellen) Mert valahogy az se jó buli hogy edzésen az óra ellen rohangászok. -
#17998 én is így vagyok vele, soha nem játszok online, de ezt nyugodtan játszhatod magad is, van practice is, meg elég sokféle verseny -
#17997 Ez online? Olyat nem szeretek magamba szeretek a gépen.