20179
-
#17956 #17843
RBR CarPack Installer.exe
Erről.
Van benne 1 rakás autó de a játékba csak az alapok vannak. -
#17955 ja a magyar
azt én nem használom
nam tudom melyik car packrol beszélsz pontosan -
#17954 LINK
Ezt mutattátok. Egyébként be tudom mutatni a vissza igazoló imélt ahol ezt világosan le is írják.
Feltettem a másik linkelt Car pack-et. De nincs új autó gondolom a linken a leírást kell követni?
A car packot már eleve a RBR-be akarta tenni (oda is tette) ez nem baj? -
#17953 azt kérdem, hogy ez melyik oldal
mert ha a cseh ott nem kell ilyesmi -
#17952 Igen rájöttem. Arról beszéltem ahol külön lehet leszedni a kocsikat. Na ott elég mókás a reg. rendszer. -
#17951 azt a hozzászólást a keresőbe beírt magyar szóval találtam meg
ha tudod használd :) -
#17950 melyik oldal ez?
sztem vmit félreértettél -
donoki #17949 -.-, de ezt arra írtam, hogy miért nem tudom használni a keresőt... :/ -
#17948 Muszály lesz az autókat egyesével mert amit linkeltetek oldalt ott finoman szólva is vicces a regisztrációs rendszer. Megerősítésként faxot vagy postai levelet kérnek....
Szóval marad az hogy bekínlódom egyenként. -
#17947 A linkelt hozzászólásban ezis le van írva.
"Egyben pedig a Csökő féle hangal lévő a legjobb szerintem." -
donoki #17946 igen, de én arra voltam kiváncsi, hogy TI melyiket használjátok.. van pár letöltve a gépemen is.. ne nézzél ekkora madárnak..
azért kösz a linkeket -
#17945 Itt van még pár
klikk -
#17944 és lusta vagy keresőbe beírni?
itt van egy
http://www.rallysimfans.hu/downloads/magyar/magyar_navigator.zip -
donoki #17943 igen, de ez csak menü magyarosítása, de régebben volt olyan is ami magyarosította a navigálást is, magyar hang stb.. -
#17942 pár hozzászólást kéne visszaolvasni
#17927 -
Neoncsoves #17941 huh anno valaki linkelte, lehetett DFGT-t 20ezerért kapni. látom mostmár nincs :| -
donoki #17940 Még kéne egy kis help:
Újraraktam a windows-t aztán lenne pár kérdésem:
A rallyesim-féle frissítések közül melyikeket kell felrakni?
Csak 3-6ig, vagy az első 2-t is fel kell tenni? (Amúgy ma jött ki a 6. update)
+Milyen sorrendben kell felrakni a cuccokat?
Feltelepítettem az RBR-t, aztán ezután mi jön? RBR 2010 mód, Updatek, car pack? Vagy milyen sorrendben? -
donoki #17939 Hát igen, de max 15-20at akarok adni egy kormányért.. hétvégi használatra :D meg néha-néha hétközben délután...
Amúgy ti milyen magyar fordítást használtok a játékhoz? Keresek vmi jófélét :) -
#17938 Az világos is telepedett is de nem magyar a játék. Mindegy megint megpróbálom köszi. -
#17937 Igen :D ha jót akarsz akkor azt veszed meg. én Wingman-el kezdtem anno 2évet nyúztam sztinte mindennap és még el is tudtam adni utána :D
Ezak a Manták ócska szarok! :D(bocs) ;)
Volt szerencsém hozzá... havernak is ment vagy 2hónapig...
-
#17936 Breki belinkelt egy .msi kiterjesztésü file-t.Töltsd le magadnak azt indítsd el mert az a file egy telepítő.Miután feltelepült Magyar lesz a menü és almenüi.Ugyelj az elérési utvonalra.Fontos,hogy a játék könyvtárába telepítsed!!! -
donoki #17935 Csak Logitechbe van ilyen kormány ami normális? Igazából én a Mantával is megvoltam, jól működött :D -
#17934 Ez a minimum :D
De inkább egy DFGT -
donoki #17933 hát ez nem éppen 20 alatt van :) -
Neoncsoves #17932 Logitech DFGT-t ajánlom, nekem is az van -
donoki #17931 Hali!
Tudnátok egy olyan kormányt ajánlani ami jó Richard Burns-höz és realisztikus is? Force feeback alap, hogy legyen benne... max 15k-20k, de nem muszáj ennyiért ,lehet 10 körül is :)
Az eddigi kormányom tönkrement a sok porosodásban, a feedback elmegy belőle, meg a pedál érintkezési hibás :( Nem volt rossz kormány, bár noname.
Amúgy ilyen volt:
-
#17930 Hol kell magyarra tenni? Feltettem amit mutattál de a nyelvek között nincs a magyar. köszi. -
Sponnyabob #17929 #17925-re valaki. Újratelepítés segítene, esetleg van valami egyéb mod hozzá? -
#17928 Igen menü-re gondoltam.
köszi. -
#17927 Ha a menü magyarosításra gondolsz
klikk -
Hol lehet MŰKÖDŐ magyarosítást letölteni hozzá? (és hova tegyem?) -
Sponnyabob #17925 Sziasztok!
Szerintetek miért felejti el mindig a játék beállításaimat? Win Vista 64-bit alatt futna de emlékszem régebben is volt ilyen probléma úgyhogy nem az op rendszertől függ. Van rá valami megoldás az 1.2-es patch van rajta lehet hogy ez a baj? Köszi! -
#17924 régen volt róla szó, de mostanában sajna nem került szóba -
#17923 Tényleg, ha már feldobtad.
Tervbe van véve az RBR2, vagy annyira jó az RBR és korlátlanul MODolható, hogy kár továbbfejleszteni? :) -
#17922 Én meg 469? :(
Anyit írtatok azt hittem kijött az új RBR :-) -
#17921 -
balazsgigi #17920 Csak a hangulat végett!ez -
balazsgigi #17919 Igen én is bennt voltam valahol.De nekem sokba kerül a G27,pedig az álmom volna egy kuplungos.Most veszek egy 4870 1Gb-t Arma 2-höz. -
#17918 Csapatba : 2.,3.,4.,5.-helyen -
#17917 Csehen a szigorú szabályok miatt kevesebb setup jó , mint a magyaron , de ha eltalálod "FANTASZTIKUS"