Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Egybe fog kijönni a HRC 20010 mod,abban lesz benne. Remélem hamarosan ki fogom tudni adni, csak sajna vizsgák meg szigorlat van amit teljesitenem kell.

Janika még nincs teljesen kész az idei(Lacikaa csinálja az alapot én pedig a futam támogatokat rakom majd rá), de nem szeretném kiadni külön a kocsit, ugy üt igazán ha packbe,egybe jön ki a dolog mint a régebbi modjaimban. 😉

http://www.youtube.com/watch?v=K_5u8i6f2Rw
http://www.youtube.com/watch?v=qFa7PsKZKMQ

JUVEfun
Hamár itt vagy megragadnám az alkalmat : Rallysimsfan-on olvastam ,hogy készítgeted a magyar mezõny autóit , ha esetleg a Janika új Peugeotja elkészül és szívesen megosztanád nagyon örülnék neki.....(az s14 subarud nagyon király munka)

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
<#worship>Köszi,remélem így már menni fog <#worship>

Jah sé természetesen mentésnél ha nem a sima ddspluginod van hanem az nvidiás, ahol lehet választani hogy milyenbe mentse, ott a dxt5 interpolated alpha-s verziót kell kiválasztani, a mip mapping legyen on-re kapcsolva. Elvileg a dxt5nél nagyobb dds tipusokkal is jo meg megy a game, de semmi értelme egy 5ször nagyobb méretü ddsnek, a memóriát is jobban zabálja....

Ugyanugy kell festened mint a kasztnit, nem minidg van templi az üveghez de általában szokott lenni.

Felrakod a nevet rajtszámot zászlot meg amit akarsz. Átváltol alfa chanelre ott az alpha 1 csatornáan alapesetben kéne lennie egy olyan alfának amin fehér és szürke részeket látol.
Fehér=100%ban látszik, szürke=attol függ menynire szürke olyan arányban látol bele, ez szokott az üveg lenni, és a full fekete az amin teljesen átlátol, mintha nemis lenne semmi ott....

Na ide kell fehérrel befesteni ugyanoda a dolgokat amit az rgb-re is raktál a zászló, a név, a rajtszám,stb.

JUVEfun
<#eljen>

Breki33
JUVEfun
[/url][/img]

Breki33
Ezsesemmi pálya

Breki33
Az img elég egyszer párban
Breki33
Mlinky-t még senkise próbálta ki itt?

JUVEfun
[/url][/img]

Breki33
hát én munkámhoz is használom a PS-t illetve jónéhány éve készítek kiegészítõket is vele focijátékokhoz amik elég elismertek nemzetközileg

fényképezésben persze lelkes amatõr vagyok

Az hogy DDS filokat DDS pluginnal kell megnyitni játékszerkesztésben elég közismert dolog ezért gondoltam gondoltuk ezt szerintem, de akkor innentõl már menni fog <#eljen>
JUVEfun
Köszi ! ( szépen jössz fel rankon) Szép a Pözsó skined

JUVEfun
Pontosan így van ! De látod csak ennyi kellett volna ,amennyit most te tettél és nagyon köszönöm ! Tudod,fiatal lelkes amatõröket tanítok ,( mint te )a szakmámról és sok mindent el szoktam magyarázni nekik még azt is ami alapvetõ vagy számomra teljesen egyértelmü....OFF

Nya, most keresgélem az infót, akkor már mind1...
A fórumok, ahol mindenhez van külön segÍtség:
Simfans fórumlista, ott megtalálod biztos lesz benne. Én csak amatõr módon átfestettem az eredeti nevet, föltettem az enyémet, semmi extra, sokkal szebben is meg lehetett volna csinálni, de nem nagyon foglalkoztam vele, csak mégis legyen valami. Sajna nem találtam a komolyabb mostani skinemet, amit Mikike fórum- és csapatótársnak köszönhetek, holnap igyekszem megkeresni!

Breki33
Abból hogy megkérdezed hogy kell szélvédõre feliratot rakni :-)

De gondolom RAW és egyébb általad készített
képeket biztos javítasz vele
Breki33
Itt egy konkrét példa, gondolom az átlátszóságra illetve az alfára figyelni kell emiatt nem egyszerû csak most nincs fent photoshop csak

Corel Paint Shop Photo X2

JUVEfun
[/url][/img]

JUVEfun
Köszönöm szépen. ( amúgy azt mibõl gondolod,hogy nem vagyok tisztában a ps dolgokban ?)

Breki33
gondolom ezért mert ha nem vagy tisztában ps alap dolgokkal akkor ezt tényleg nehéz pár szóban így elmagyarázni

Lényeg

ha festést akarsz csnálni akkor beszerzel egy photoshopot, hozzá egy dds plugint, leszedsz egy temlplatet

vagy ha módosítani akarsz csak egyet akkor
pl megnyitsz egy ilyet és megpróbálod módosítani

Richard Burns Rally1\Cars\C4_08\textures\C4_08_external_dynamic.dds

DDS plugin

http://developer.nvidia.com/object/photoshop_dds_plugins.html
Köszönöm szépen! <#wave><#worship>

JUVEfun

JUVEfun

JUVEfun
Goyo ! El tudnád pontosan magyarázni (akár priviben) ha nem hétpecsétes titok,- hogy kell az ablakra felírni a saját nevem ! A "másik" topikban már kérdeztem Digitalboytól aki igen megerõltetve magát annyit bírt válaszolni , hogy photoshop...

ajem kisa
Király a szélvédõ hátul!<#taps>

Szerintem Joux Verte. Az origi franciák egyike.

Breki33
Ez melyik pálya?
Akkor ha már Így belejöttem, dobok mér párat, mostanában úgyis kihalt lett picit a totyik! 😉
2008-as Aszfalt kupás. Amatõr, nem leszólni, csak a skin miatt...

Gondoltam kipróbálom egy régi 206-os skinemmel! <#integet2>

Breki33
Töltsd fel ide

www.directupload.net
JUVEfun
Beakartam linkelni egy képet csak vmiért nem sikerült...

Breki33
??
JUVEfun
[/url][/img]

JUVEfun
[/url][/img]

ikim

Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim

ikim
...kerestem a Google-n de én nem találom...ha gondolod,és kell feltöltöm...<#pias>

Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim

zsoltee8
Sziasztok valaki be tudná linkelni nekem a teljes lada modot?
mert ami a bannerban van link az nem mûködik.
Elõre is köszönöm.

bardocz
Azt hittem a sok LFS 900°-al elég lesz a rally+900°-hoz, de nem, egyszerûen néha lassan enged a kormány. Erre van valami megoldás vajon?
Ok, köszi szépen a segÍtséget!
A Cleaner kaka volt nekem, semmit nem ért perpill, viszont a JP2 esetében bejött a reverse újrahúzása... Csak azért én elvárnám, h. egyszer fölteszem, aztán menjen zökkenõmentesen, no de le van kaksizva, ez legyen a legnagyobb problem!
A komolyabb baj az még mindig a setupolás, de jól elvagyok vele, szórakozgatok a dologgal, csak élesben, verseny közben, aztán ha olyan settel megyek ki, ami nem sült a legjobban, akkor aztán mérgelõdve kell letolni a gyorsot, dehát Így van ez! A célbaérési arányom az nem lesz a legszebb, de kiTérdel?! <#mf1>

Breki33
Már jópárszor írtam errõl elég részletesen pl

De akkor röviden, konkrét hibaüzenet megtekintése a a játék fõkönyvtárában, hardveres gyorsítás beálítása directx-ben, reverse pályál leszedése és újratelepítése, rendszeres ccleaner és AWC

Ezek nekem megoldották nemis emléxem mikor volt pontosan utoljára
Kész vagyok most már ettõl a kocsog "Runtime Error"-tól!
Miért csinálhatja? Mit lehet ellene tenni? Most is klakkant egyet Shepherd Shield betöltésénél, uh. ennyi volt a versenyemnek, pedig nem álltam rossz helyen, kb. 30mp-re voltam Tommi Hirvelától... Széttoltam a kicsike Xsara agyát, erre tessék, Így kell véget érni! Ilyen szarság miatt utálom meg ezt a csehszaroskodást... (már bocsánat!)
Labilis...... (Ja, elõtte csináltam egy CCleanert... nem jött be!)
Egyéb ötlet?

SimaSuna
rallysimfans pluginból is 😛
Gaz78
Az rbr.onlinecacing.cz-rõl letölthetõ a Fabia S2000

Breki33
okés köszi
Elvileg nem. Mlinky a 141es illetve a havas asszem a 142es. A csehen 140ig vannak kiosztva a kész/készülõ pályáknak a számok, ugyhogy nem fog felülirni semmit.

A nevétõl függ hogy felülir e valamit a milinky vagy sem, nem néztem még az az igazság.

Breki33
A Mlinky-t ami ugye telepítõs ha cseh-es rbr-re rakjuk akkor simán megy shakedown-ban és nem ír felül vmi online pályát?
Breki33
Ez most az általam korábban ajánlott verzióra vonatkozik.

Az eredeti lemez megvan, de azt felse raktam.