20179
-
#18196 ja a névre gondolsz?
nálam három rbr többször újrarakva zip-ből nem fogom mindegyiknél végigcsinálni a schoolt -
#18195 a csít megvan :D
-
#18194 Ja és ennél olcsóbban ilyen programhoz szerintem nem jutsz
nincs egy ezres és újság mellékleteként is adták. -
#18193 A képi minöség nem éppen jó de amugy ügyes tudom hogy nem nagy szám a videom de az ember a hibáibol tanul és ha mondotok hibákat akk kijavitom...
-
#18192 Továbbra sem értem milyen karrier módról beszélsz. Rally szezon van kihívás, rally cshool de karrier szerintem nincs.
Az alap belső nézet szerintem nem olyan jó, de meg lehet ilyenre csinálni szerintem ez sokkal jobb
Nekem a grafika is számít de szerintem elég szép így is.
-
BlackAdder1 #18191 Biztos, hogy megy, én is FullHd-be nyomom -
#18190 Egyébként az RBR-be jobbak voltak az eredményeim mint a CMR-be sokkal közelebb voltam az élmezőnyhöz mivel az autó könnyebben irányítható. -
#18189 nálam ez van
ConstantForceMultiplier = -60
Depth = 32
ForceFeedback = true
Fullscreen = true
MinDepthBits = 24
MinStencilBits = 8
ParticleQuality = high
RenderCarShadow = true
RenderQuality = high
RunIntro = true
RunStartup = false
Sound = true
UseCubicEnvironmentMaps = true
UseEAX = false
UseSoftwareAudio = true
UseTripleScreenBuffers = true
WaitRetrace = true
XRes = 1600
YRes = 1200
A monitoe miatt van ennyin de szerintem 1920x1080-ban is mennie kéne -
#18188 most gondolod hogy ódákat rengünk a videóról? :)
ilyen videót szeretnék látni.
Bodzzza barátom műve :)
őis Lee Tábornok rajongó :)
-
#18187 Jó estét.
A videorol valami vélemény?
irhatok nyugodtan youtubra neg ide is van igény folytatásra?
Valami skin ötlet vagy renderbe segítség valaki...
Am jó az audi de még van vele télleg lakatos munka böven...
-
#18186 Ok. A Rallysimsfan fórumát olvasgattam, de nem találtam választ. Keresek tovább. -
#18185 van valami..google segít, meg olvass vissza..nemrég volt róla hsz :) -
#18184 Sziasztok. Most ismerkedek újra a játékkal. Utoljára 3éve játszottam vele jóval gyengébb gépen. Rá lehet venni a játékot, hogy 1920x1080-ban induljon? A max kiválasztható nekem 1280x1024. Próbáltam átírni a RichardBurnsRally.ini-ben, de akkor el sem indul. Patchek fent vannak. -
#18183 Nem biztos hogy így eljutok a legalizálásáig (nálam alap oog hogy elősször tesztelem aztán ha megéri [erről tudom hogy olcsó!] megveszem) jelenleg még a gépemen sincs szóval nem most fogom ezt megtenni pedig már igen komolyan gondolkodtam ezen hogy legalizálom. Mert valóban 1 élmény a magyar navigátor hang meg az hogy jön a szakadék és verni kezd a szivem :D . -
#18182 Én nem is az miatt nyafogok mert vesztek. Napról napra jobb vagyok ahogy bele jövök 1 szer biztos nyerek. De az hogy kiobál meg stb az nonszensz és igen nekem mint írtam számít 1 autóversenynél hogy látszódjon hogy használtam a kocsit. Báe ha már nem dobálna ki azzal is megelégednék meg ha menne a carrier rész (mivel minden ilyen játékot abba nyomok). -
#18181 mit szenvedsz nemértem...
orig RBR + rallysimfans plugin és megyek a Forddal...
-
#18180 De már kezd idegesíteni.... 5 gb-os carpack meg nem fér fel.
Pedig biztos jól csináltam mert az autó beindul, de valamiért 1szer fogja magát és kilép. Leginkább akkor ha ütközök.
De legyen vegyünk egy focust. Kicsomizom. Car-mappába a kocsi részt beteszem a többi kocsihoz. Átírom a car,ini-t tudomásom szerint mindegy meik autót váltom le ha jó "képletet" írok be. utána megkeresem azt a psihic izét és beteszem azt amit oda kell.
mi maradt ki?
Ja a legutolsó említewtt mappába már raktam vagy 4 autóét. -
#18179 Én belülről , ha már ugye a realizmust említitek. Verseny közbe engem se érdekel de replay-nél azért lássam már hogy hoppá 150-nel borultam 20 métert szálltam.
De izlések és pofonok. -
#18178 ennyi. ott a pont :)
OFF:
Szeretem azokat az embereket akik az NFS világából belekóstolnak a szimulátorba, majd beszólnak, hogy húdeszar mert....
vagy mert neki nem megy valami és utolsó ezért törli és szítja a másikat...
5éve vagyok jelen a szimulátor világban. Nyertem, vesztettem...és?
a jó szimulátorosnem grafikára gyúr, hanem fizikára.
csak nézd meg a Terep2 vagy a RigsOfRods játékot.
szar grafika és mégis fizikája messze jobb mint az NFS-é...
na de ON :)
-
#18177 ezen azért van még mit lakatolni :) -
#18176 Nem tudom mi lehet nálad a gond!Ha 40-el becsúszok valahova horpad szépen mindenhol a kocsi.Ha rosszul érkezem le az ugratás után pl. az orrára akkor a lökőst otthagyom + elkezd szivárogni a hűtőm is.HA telibe veszed 150-el a fát akkor nem fog bemenni az eleje a tűzfalig!Így van megírva.
Nekem a helyén van minden autó kereke ámblokk a fizika okés.Nálad tuti nem stimmel valami.Vannak CARPACK-ok amiket be lehet telepíteni a játékba és az automatikusan rendezi a fizikát is az autókhoz.Nem tudom miért nem vált be nálad az autó berakosgatása.Biztos,hogy nem stimmel valami hisz mindenkinél megy rendesen.Ne add még fel. -
#18175 Biztos ilyet akar készíteni :P
-
#18174 A heti autó :)
-
Neoncsoves #18173 hát nem tudom, én lökhárító nézetből tolom, ha bukok akkor egyszerűen tovább nyomom, nem nézegetem az autó törését -
#18172 Most se 1-2 hét után léptem ki. Próbálgattam mert alapjába véve tetszik, és tudom nem flatout, de nekem a filinghez asz is hozzá tartozik hogyha bukok akkor az látszik az autón-. (mint ahogy a gyáriakban látszik is.) -
Neoncsoves #18171 a törés nem tudom miért ilyen fontos külsőre. a motor, váltó, meg ezek ugyanúgy el tudnak baszódni egy "utángyártott" kocsinál is. az autók fizikája talán ebben a játékban a legjobb.
Rendben, neked az jobban tetszik, hát legyen. De ha egyszer kormányt beszerzel, ezt mindenképp próbáld ki azzal is! Persze ne 1-2 kör után lépj ki, hogy ez a szar, hanem gyakorolgass. Nekem is kb. 1 hétbe került, mire belejöttem... Tudtam a fékre hogy reagál, stb... jó móka volt :D -
#18170 " Vagy zavaró denevérkaka az O.Z. felni belső peremén?" nem értem mire érted? -
#18169 Ez így van nekem mindig a játékok jöttek be jobban bár én bill-en nyomom(máshol is olvastam hogy bill-ennem ajánlott az RBR)
Amúgy az jobban tetszene ha megtudnám csinálni a kocsit benne.
(legalább a törést hogy úgy törjön mint a gyári kocsik. A graf.-ot még lenyelném. bár NEKEM(!) idegesítő ez amit írtam hátrébb a kerék stb)
3-4 Autó fizikája is benne volt ott ahova másolni kel. Ez nem lehetett baj? Sokszor akkor dobott ki a game mikorütközttem. és zsupsz kilépett a win-be. Vagy hogy ezért nem volt jó a karrier?
Neoncsoves
tekintve hogy senkire nem erőltetem rá a játékot nem látom be mért ne lehetne emlegetni hogy az másnak jobbbantetszik. Meg is indokoltam.
-
Neoncsoves #18168 hát nekem a piros jobban bejön :D -
#18167 thank you
csak nem tudom eldönteni melyik a jobb
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1199779177&no=376 -
Neoncsoves #18166 jó a logod -
#18165 Meg mi nemis tudjuk olyan szépen megfogalmazni :) -
Neoncsoves #18164 így van. én is hasonlót akartam írni, csak nem volt hangulatom :D -
#18163 Érdemes döööööntened (ha ennyire nem tecc az RBR).
Nem mindenki játéka, dehát nincs is ezzel baj.
Valós fizika? és/ vagy szép grafika? Vagy zavaró denevérkaka az O.Z. felni belső peremén?
Kinek a pap, kinek a paplan. ;)
Lehet, hogy neked pont a Colin Dirt 2 vagy a nemsoká' debütáló 'WRC' fog bejönni. Nincs ezzel semmi baj. ;) R1 try'em 2.
-
Neoncsoves #18162 egy szimulátor topikban egy árkád játékot emlegetni "jobb" játékként, tényleg poénos -
#18161 nagyon poénos.. -
#18160 -
#18159 kimaradt hogy de jelenleg nekem a Colin Mcrae rally 2005 többet nyújt a jóval több autóval és pályával. -
#18158 Még mielőtt belém köt v-ki ettől ti még élvezhetitek , maga az alap játék tényleg k-va jó és lehethogy nektek a moddolt autók is ha az olyan apróságok nem zavarnak amikre én háklis vagyok. (pl az ha 1 kicsit már nem úgy áll a kerék mint ahogy kéne, vagy a láthatóan magasra ültetett ladák stb..)
pls.. azért ha lehet tegyen be képet 1 összetört moddolt autóról csak hogy lássam télleg én csesztem el és valóban törik mint a gyáriak. -
#18157 Az azért nálam alap hogy realisztikre állítottam. :)) (így is szinte mintha a szalonból jönne... )
replay: engem baromira idegesített hogy jóval játrébb volt a focus kereke mint kéne.
A fizikát meg betettem minden autóét a helyére ahogy a leírásokba van.