Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ikim
...bár azt akartam írni hogy, elnézte, vagy megnézte?😉

Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim

ikim

Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim

Breki33
ja reggel van a fizikát igen, de vmelyik patch szereti visszaírni
Breki33
ha megmondod konkrétan mi az megmondom, de nem valószínû
Ombika
Elozo nagy komplett patch-hoz ezt hozzatehetem?

Breki33
a better physics itt van

érdemes elolvasni a hozzászólásokat !

http://www.bhmotorsports.com/download/16857
Breki33
olyan értelemben kezdõknek, hogy egyszerû telepíteni és benne vannak amiket akarsz

ebben cseh fizika van ami sztem nehezebb mind a better, de szintén jó

Ombika
A megauploados linekn levot leszedtem 113 mb, de erre azt irtad kezdoknek valo, en meg irtam,h nem ilyet akarok igazabol! De mar teljesen megvagyok zavarodva nem etem ki kivel van! 😞
Better physics ebben benne van?

Breki33

kék felirat 😛
Ombika
Rakerestem erre a patchre google-ba, de nem talalt semmit se meg a graf javitast se! Van vmi konkret linked? THX

JUVEfun

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
<#nyes>

Magyar ob-és autók nincsenek?<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
Breki33
Akkor szerintem próbáld ki a NewCarMod patchet.

És esetleg érdemes a pályagrafika javításokat leszedni

Az élethû fizika szubjektív mert van akinek az alap fizika a jó nekem meg a better physics illetve az említett patchban lévõ
Ombika
Osregen toltam rengeteget, tehat nem kezdo es minel elethubb fizika erdekel meg hangok, esetleg megspkelve jobb graffal!

Breki33
Te most kezdõ vagy vagy már profi?

Elõbbi esetben mass moddal vagy better physics--el jobb lesz az irányítás

Amúgy kezdetnek

Ezt a patchet amúgy is minden kezdõnek ajánlom, könnyû a telepítése viszont nagyon sok mindent javít grafikában hangokban kocsikban stb.

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1068384384&no=13856
Ombika
Oksa es fizikabol mit erdemes?

JUVEfun
...ezzel nem kell sokat babrálni (az összes hangeffectet javítja)

JUVEfun

JUVEfun
A fizikát egyszerûbb,mert azt csak bemásolod a SavedGames mappádba a hangokat már kicsit bonyolultabb (hsz.:16025 by Breki)

JUVEfun
Szerintem fizika,de rakhatod mindkettõt egyszerre..

Ombika
Oksa, de alap feltelepites utan mit rakjak fel, hang es fizika javitasara?

JUVEfun

JUVEfun
Én szívesen küldenék neked emailba , de borzasztó sok féle van : sok autóra ,nagyon sok pályára stb. Ha segíthetek a döntésedben a legtöbb talán a Citroen Xsara-hoz és a C4-hez van , nagyon jók még a Focus setupok ( ez mind WRC) más kategóriában pedig a Peugeot 206-207...2000-hez

Ombika
Jah es lemaradt, tehat hang es fizika lenne a fontos ! 😊

bosco05
tõlem is 😊
Ombika
Ami fontos lenne, minel jobb fizika. Autok annyira nem lenyegesek nekem meg mindig Mcrae a kedvencem ! 😊 De ha uj autok kerulnek bele nem banom. Nem netes dolog erdekel, nem mas ellen vakarok versenyezni, hanem magam elvezkedeseert! 😊 HA van vmi grafika mod attol se hatralnek meg, de a lenyeg a FIZIKA!! THX helpet! +1 szavazat!

Muttley
És tényleg rohadtul elférne egy FAQ

Just do it :)

Muttley
Breki, tõlem 1 szavazat feléd HG ügyben
az aktivitásod és segítõkészséged miatt.

Just do it :)

Gaz78
Köszi,próbálkozom😊

Breki33
Lehet, de nem ezért írtam.

Meg van itt olyan aki többet játszik vele nálam :-)
bosco05
lehet kérni, hogy te légy a házigazda, ha az éppen aktuális mester leszarja a dolgot
Breki33
nincs, a házigazdánk lusta felénk se néz nem is érdekli a fórum

Én már többször összefoglaltam itt korábban csak azokat meg kéne keresni.

Az a lényeg hogy elõször döntsd el online akarsz menni vagy offline.
Sok pályát és lehetõséget akarsz vagy egyszerû telepíthetõséget.
Grafika is és a a hangok is fontosak esetleg új kocsik.

Alap fizika tetszik vagy szeretnél esetleg jobbat - ugye onlineban adott a fizika kapod amit látsz 😛
Ombika
Most ujbol kedvem lenne csapatni es regen fizika modositast stb pakoltam fel, de ez mar nagyon regen volt . Van vhol vmi osszefoglalo FAQ felesg,h mit erdemes feltenni? THX

Nekem se ment de: Beállitások/Plugins/RBR Tournament/Options/Secure login YES-en volt és átállítottam NO-ra és jó lett. Talán segit nálad is.
Gaz78
hello
A Cseh ónlány nem megy 2 napja!Mások is tapasztalják?

Köszi a segítséget, Breki! <#worship>
A BH Motorsport oldalt régóta ismerem, elõször mindig ott nézek szét, ha kell valami, de ezeket valahogy ne találtam az istennek se... <#guluszem1>
Hali.

Hát még nem tudom, egyelõre csak vergõdök a szárnyaimmal 3D modellezés terén, pár napja kezdtem el tanulgatni a Blendert és szerintem ha foglalkozok vele napi szinten 1-2 órát nyár végére már egy autót RBR-hez talán összetudok dobni.
Még nem alkottam semmit Blenderben. Megy az ismerkedés a programmal, csak már most szeretném látni a felbukkanó akadályokat.

Ha jól tudom te már csináltál autót RBR-hez. A kerékmozgás hogy van? Elég csak odaraknod a modellre a kereket és az engine kezeli vagy neked kell azt is "beállítani"? Törésmodellt is gondolom le kell modellezni hozzá... na ezt a scriptelõs részét utálom az alkotós dolgoknak, mindig itt utálom meg az alkotós részt

Breki33
Ja a hangokkal kapcsolatban ezt nem lehet egy hozzászólásban leírni egy csomó sound patchot beraktunk már

A video készítõjének nanamitatsukinak az oldala, neki remek soundpatchei vannak

http://suzurancafe.blog61.fc2.com/

pl

http://www.usamimi.info/~suzuran/rbr/RBR_Realistic_Sound_Pack.rar

Itt a többi cucca a BH-ról

http://www.bhmotorsports.com/developer/3944
Breki33
Ha nem teljes módot raksz fel itt érdemes körülnézni

http://www.bhmotorsports.com/RBR/downloads/

pl a reklámtáblák

http://www.bhmotorsports.com/RBR/downloads/4770

RBR WRC 2007 MOD

Újítások:-2007-es szerelések,sisakok,arcok,cipõk és kesztyûk
-2007-es navigátorok arcaik és cipõik
-2007-es pilóták tesztpilóták neve festve az autókra illetve csapatnevek minden reálisan
-2007.es logok, szponzorok
-2007-es WRC cahmpionship logo illetve bajnokság
-2007-es WRC csapatok biztosnsági övei
-2007 es rally girls azaz felvezetõ lányok
-2007-es indítóóra
-új árnyékkidolgozás
és még néhány kisebb változtatás a játékban.pl. új menü zene új intro videó.

http://gphungary.hu/letoltes/RBR_WRC_mod_2007

Hali, a fizikát külön kell megirni hozzá, milyen kocsit akarsz csinálni?
Blenderben alkottál már valamit?

A gond elsösorban szerintem ott lesz hogy blenderbõl maxba vagy zm2be át kell rakni...

Ezen a videón, ha jól hallom, le lettek cserélve a "pályaszéli rajongók" hangeffektek (dudálás, bekiabálás, stb.), valamint a kocsi után felszálló porfelhõ is sokkal realisztikusabb. Honnan lehetne letölteni ezeket a módosításokat? <#worship>
Nemrég láttam valahol, hogy a pálya mentén lévõ szponzor táblák lecserélhetõek a valódi WRC versenyeken láthatóakra. Érdekelne még, hogy a játék alatt a bal felsõ sarokban a Logitech logo helyett a "WRC" miképp tehetõ be? Egy komplett mod része, vagy egyedileg is használható?
egy kérdés: ha Blenderben csinálok egy autómodellt, akkor a fizikát megoldja a program magának vagy azt is nekem kell megcsinálnom? illetve a kerékmozgást hogy oldja meg?

Breki33
Csak a Pribram 1-et tudtommmal.

HDR ügyben írtam a prohardveren.
Üdv mindenkinek!
Tudna valaki segíteni abban, hogy az új, "amatõr" szakaszok közül (Pribram-, Liptakov-, Hradek-pályák, stb.) melyikeket lehet offline is játszani? HDR mod telepítési útmutatót is szívesen vennék... <#confused>
Ezer köszönet!
Breki33
#14019 :-)
pajti

Az új WRC projekt, azt mondják, félszim lesz, én egy normális Colin-féle irányításra számítok, Dirt jellegû grafikával, elfogadható gépigénnyel... Az eddigi képek ígéretesek, de a videók borzalmasak, remélem még javítanak rajta. Kíváncsi vagyok, milyen lesz TARTALMILAG a játék. Folyton csak azt hallani, hogy az idei szezon "összes helyszíne, szakasza és pilótája" megtalálható lesz. Ennél jobban érdekelne például, hogy egy-egy futam (ország) hány szakaszból fog állni. Ezzel ugyebár vannak rossz tapasztalatai azoknak, akik emlékeznek a 2005-ös Rally Evolved-ra. Három (3) szakasz országonként... <#violent>
Másrészt én személy szerint nem vagyok oda túlságosan a mai rally verdákért, talán beledobnak (mondjuk bónuszként) pár "classic" járgányt is a gémbe.
Sziasztok! <#wave>

Én és öcsém imádjuk a RBR-t, rengeteget toljuk, fõleg tesóm, én hozzá képest (és ahogy látom, az itteniekhez képest pláne) még csak ugatom a témát. Colinnal és fõleg a WRC-sorozattal játszottunk korábban, az elsõ próba RBR-rel (még PS2-vel pár évvel ezelõtt) lórugás volt. "Ez borzalmasan szar"- panaszkodtunk. Aztán lassan-lassan rájöttünk, mint gondolom sokan mások, hogy ez a VALÓDI rally. Még mindig csak alapbeállítással megyünk, car setuphoz nem merünk nagyon piszkálni, ilyen szintû beállításhoz már szinte autószerelõnek kell lenni. De így is fantasztikus élmény a játék, természetesen mindketten kormánnyal (G25) visszük. Nekem még mindig meglepõ, mennyire labilis a kocsi irányítása az átlag autós gémekhez képest... A replay-ek színvonaláról szinte alig írnak a rallyfanok, pedig egyszerûen hihetetlen! Basszus, mintha a Eurosportot nézném!<#wow1> Itt elhiszem azt, hogy az a Subaru tényleg ott pattog a murván... Ezt a színvonalat még egyik rally gém sem volt képes hozni (2004 óta!!), talán a Dirt 1-2 közelítette meg.

(Bocs a hosszú szövegelésért...)
bosco05
van, autómatikusan menti, a replays alatt keresd