20179
-
#18236 megkaptad a privit? -
#18235 Máris jobb köszi.
Nem tudtok trabantot, normális kocka lámpás és körlámpás ladát illetve 1 friss focust? (tudom lnkeltetek oldalakat de van ahol sok autónál halott a link) -
#18234 Reggel 8-18 ig (online) -
#18233 BREKIT idézve : "ha vissza olvasol ,megtalálod" . Lehet letölteni exe.s autókat , azzal nincs más dolgod , mint klikk+klikk és magától telepít,berak....stb.INNEN -
#18232 -
#18231 A physics. -be ugye előtte KITÖRLÖD a setupot,texturát stb., majd a megfelelő helyre (u.a. slotra) másolod az adott autó setupját (fizikáját). Ha ezeket helyesen csinálod ugyan úgy fog törni , mint az eredeti -
#18230 Ok köszi kipróbálom.
Muttley
az a kedvencem...
-
#18229 Töltsd le újra a kocsit.Valamely file hiányzik hozzá,és amikor törik nem tudja a progi összehozni neked a végeredményt és kidob. -
#18228 A Citroent jól szimulálja neked.
Az az életben is sz.r -
#18227 A letöltött autó nem lehet hibás? A Focus-al úgy néz ki nem dob ki de a C4-essel igen. -
#18226 Mármint ma tettem újra. -
#18225 Jó ezen túl vagyunk. Alább leírtam hogy mit csináltam de akkor megint. PL focus kicsomagol. Car.ini átírva , psihic-be bemásolva amit kell (gondolom a többi fizika mellé kell és nem a psihic mellé) és az autó is betéve a többihez. Elindulok az első crash-nél kidob. Miért. ? -
#18224 Nem kell mindegyikhez z.dll :) Egy Z.dll elég a plugins mappában. Egyébként ez a Zmodeler miatt kell.:)
Nem tudom mi lehet a gond a többi autóval. Én javaslom az RBR újra telepítést és ha megvan egyesével rakd be amelyik tetszik. Segítek ha nem megy. -
#18223 Ezen mi a zavaros ? Akkor a C4-es citroen ezért nem dob ki mert van az autó mappájába Z.dll fájl amit betettem a Plugins-be ami írva volt. De a ford focus-om hoz nem volt Z.dll ki i dob annak rendje és mója szerint. Tehát ha letöltök 1 autót és nincs hozzá Z.dll akkor mit tegyek ? így remélem érthető már. -
#18222 Nagyon zavaros amiket írsz néha, bocs. :D
Z.dll kell hogy az utólag berakott autók menjenek (különben kidob a játék).
Összesen 8 autó lehet a játékban, eredetileg ennyi van, ennyit kezel.
Ezek helyére azt raksz amit akarsz. -
#18221 Nem nem elég realiszhtikus a kedvedér lezúztam 1 subarut. (gyárit) Nas ezen már látszik hogy bukott. Nem is kicsit. (a képen nem látszik de jobb hátul a tető is belapult.
kép -
#18220 Van olyan autóm ahol ez a z.dll vagy milyen fájl ami a pluginsba kell. Ott mit csináljak? Több betett autó lehet a játékban? -
#18219 Nem kell a patch a betett autókhoz? -
#18218 Ennyire nekem is összetört, de ha megnézed ezt a subaru-t megy a gyárit mikor fordul párat ég és föld a különbség. De mindegy ha nektek jó már mondtam hogy engem nem zavar. -
#18217 Összetörtem az autót a te kedvedért./Új / Elég realisztikus ?
-
#18216 Yula, te itt? ;) -
#18215 énis ezt mondom, te nyomatod állandóan -
#18214 Mert pl én bill-el nyomom.
A karrier-ről meg kattanjunk má le... -
#18213 Ez nem karrier mód, az teljesen más ebben a játékban nincs ilyen ! -
#18212 ez pont realisztikusabb
minek két kormány? -
Yula #18211 opsz
Akkor így... -
Yula #18210 Hahaha, erről jutott eszembe :)
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/v2ncUjwkpTA?fs=1&hl=hu_HU&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/v2ncUjwkpTA?fs=1&hl=hu_HU&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> -
#18209 Azért vannak itt páran akik komolyan értenek hozzá. -
#18208 Én szeretek rendesen realisztikusan a kormány mögött ülni. -
#18207 MÍost ezen mit nem értesz? Rally szezon nálam a karier ahol mehetek és juthatok előre na ennyi. -
#18206 -
..meg ez -
#18204 EZ a POÉNOS -
#18203 Például ki?
-
#18202 nem de vannak akik itt profik ilyenben -
#18201 Renderbe tudnál segíteni?
-
#18200 e-mail, de én most nem nagyon játszom a játékkal pár hónapja mióta lefestettük a kormánytartó állványom
most a focik miatt nincs időm rá vele foglalkozni -
#18199 akkor valami elérhetöséged?
-
#18198 nincs msn-m -
#18197 Breki 33 feljösz msn re pls.