20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Breki33
    megkaptad a privit?
  • Airbus A380
    Máris jobb köszi.

Nem tudtok trabantot, normális kocka lámpás és körlámpás ladát illetve 1 friss focust? (tudom lnkeltetek oldalakat de van ahol sok autónál halott a link)
  • JUVEfun
    Reggel 8-18 ig (online)
  • JUVEfun
    BREKIT idézve : "ha vissza olvasol ,megtalálod" . Lehet letölteni exe.s autókat , azzal nincs más dolgod , mint klikk+klikk és magától telepít,berak....stb.INNEN
  • JUVEfun
  • JUVEfun
    A physics. -be ugye előtte KITÖRLÖD a setupot,texturát stb., majd a megfelelő helyre (u.a. slotra) másolod az adott autó setupját (fizikáját). Ha ezeket helyesen csinálod ugyan úgy fog törni , mint az eredeti
  • Airbus A380
    Ok köszi kipróbálom.

Muttley

az a kedvencem...

• Gaz78
    Töltsd le újra a kocsit.Valamely file hiányzik hozzá,és amikor törik nem tudja a progi összehozni neked a végeredményt és kidob.
  • Muttley
    A Citroent jól szimulálja neked.
    Az az életben is sz.r
  • Airbus A380
    A letöltött autó nem lehet hibás? A Focus-al úgy néz ki nem dob ki de a C4-essel igen.
  • Airbus A380
    Mármint ma tettem újra.
  • Airbus A380
    Jó ezen túl vagyunk. Alább leírtam hogy mit csináltam de akkor megint. PL focus kicsomagol. Car.ini átírva , psihic-be bemásolva amit kell (gondolom a többi fizika mellé kell és nem a psihic mellé) és az autó is betéve a többihez. Elindulok az első crash-nél kidob. Miért. ?
  • pajti
    Nem kell mindegyikhez z.dll :) Egy Z.dll elég a plugins mappában. Egyébként ez a Zmodeler miatt kell.:)
    Nem tudom mi lehet a gond a többi autóval. Én javaslom az RBR újra telepítést és ha megvan egyesével rakd be amelyik tetszik. Segítek ha nem megy.
  • Airbus A380
    Ezen mi a zavaros ? Akkor a C4-es citroen ezért nem dob ki mert van az autó mappájába Z.dll fájl amit betettem a Plugins-be ami írva volt. De a ford focus-om hoz nem volt Z.dll ki i dob annak rendje és mója szerint. Tehát ha letöltök 1 autót és nincs hozzá Z.dll akkor mit tegyek ? így remélem érthető már.
  • pajti
    Nagyon zavaros amiket írsz néha, bocs. :D
    Z.dll kell hogy az utólag berakott autók menjenek (különben kidob a játék).
    Összesen 8 autó lehet a játékban, eredetileg ennyi van, ennyit kezel.
    Ezek helyére azt raksz amit akarsz.
  • Airbus A380
    Nem nem elég realiszhtikus a kedvedér lezúztam 1 subarut. (gyárit) Nas ezen már látszik hogy bukott. Nem is kicsit. (a képen nem látszik de jobb hátul a tető is belapult.

kép
  • Airbus A380
    Van olyan autóm ahol ez a z.dll vagy milyen fájl ami a pluginsba kell. Ott mit csináljak? Több betett autó lehet a játékban?
  • Airbus A380
    Nem kell a patch a betett autókhoz?
  • Airbus A380
    Ennyire nekem is összetört, de ha megnézed ezt a subaru-t megy a gyárit mikor fordul párat ég és föld a különbség. De mindegy ha nektek jó már mondtam hogy engem nem zavar.
  • JUVEfun
    Összetörtem az autót a te kedvedért./Új / Elég realisztikus ?
  • Muttley
    Yula, te itt? ;)
  • Breki33
    énis ezt mondom, te nyomatod állandóan
  • Airbus A380
    Mert pl én bill-el nyomom.

A karrier-ről meg kattanjunk má le...
  • Breki33
    Ez nem karrier mód, az teljesen más ebben a játékban nincs ilyen !
  • Breki33
    ez pont realisztikusabb

minek két kormány?
  • Yula
    opsz
    Akkor így...
  • Yula
    Hahaha, erről jutott eszembe :)
    <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/v2ncUjwkpTA?fs=1&hl=hu_HU&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/v2ncUjwkpTA?fs=1&hl=hu_HU&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
  • Airbus A380
    Azért vannak itt páran akik komolyan értenek hozzá.
  • Airbus A380
    Én szeretek rendesen realisztikusan a kormány mögött ülni.
  • Airbus A380
    MÍost ezen mit nem értesz? Rally szezon nálam a karier ahol mehetek és juthatok előre na ennyi.
  • JUVEfun
  • JUVEfun

..meg ez
  • JUVEfun
    EZ a POÉNOS
  • adikakk
    Például ki?
  • Breki33
    nem de vannak akik itt profik ilyenben
  • adikakk
    Renderbe tudnál segíteni?
  • Breki33
    e-mail, de én most nem nagyon játszom a játékkal pár hónapja mióta lefestettük a kormánytartó állványom

most a focik miatt nincs időm rá vele foglalkozni
  • adikakk
    akkor valami elérhetöséged?
  • Breki33
    nincs msn-m
  • adikakk
    Breki 33 feljösz msn re pls.