20179
-
#18156 Utálok online-zni. - Akkóóó ne onlányozz :)
ott tartunk ha pl ütközök a Focus WRC-vel akkor fogja magát és kilép - #18097
Ti mit élveztek a betett autókon? 1) a kedvenc autója mindenkinek q-rvára teccc a replayben 2) saját fizikájuk van
170 el buktam...szalonból... - Állítsd realisticra. A törésmodellen nem változtat (autófüggő), de mást viszont fogsz érezni.. ;)
Szerintem a játék élmény közel sincs meg a betett kocsikkal. - Nem jó autókkal mész, nem jó fizikával. -
#18155 Utálok online-zni.
Szezonba nem csak az én időim vannak ott rendes verseny van gépi versenyzők ellen. Egyébként meg a @om tele van most már ott tartunk ha pl ütközök a Focus WRC-vel akkor fogja magát és kilép a játékból.
Ti mit élveztek a betett utókon ? Nem törnek mint a gyáriak, 170 el buktam pördült 8-at a c4-es és mintha a szalonból pattant volna ki.
Nem lehet karrierezni.. (gépit, legalábbis nálam)
és mint írtam nálam kilép ütközéskor.
Szerintem a játék élmény közel sincs meg a betett kocsikkal.
Félre értés ne essék csak érdeklődésből kérdezte. -
#18154 Nemértem....
Ha mész egy szakaszon,akkor a progi eltárolja az idődet és legközelebb ahhoz hasonlít.Csak az általad futott időeredmények léteznek a játékban.
A gyors rally-ban egy adott szakaszon mehetsz.Több gyorsaságiból álló verseny nincs csak carrier-ben.
Tudodmit!Játszál ónlányban az a tuti!Több is a pálya! -
#18153 18134hsz. -
#18152 De így nem versenyezhetek a géppel... :( (tud karrierba verseny van) -
#18151 HA nem online-ban mész akkor gyors rally-t menj,felesleges karriert menned ha univerzális mentésed van. -
#18150 Ti a betett autókkal karriert szoktatok menni vagy gyors rally-t.? (gyors-nak van írva az egyszerű rally a magyar fordításba) -
#18149 oké akk ha leszel írj pm t pls...
-
#18148 biztos nem a Captain Jack :)
msn-re nem, mert épp a főzés közepedte vagyok...csak Fb-zni jöttem be, és az SG a főlapom.muszáj volt benézni :)
de később leszek..
-
#18147 Mért mien zene kéne?
am msn re feltudsz jönni?
-
#18146 1. zene nem hozzávaló
2. sok az effekt.
a jótól még messze van :)
-
#18145 -köszönés XD
-
#18144 Jó napot.
Csináltam egy kis videot...
JÓÓ VIDEO
Véleményeket várok..
-
#18143 Ezt mikor írja ki ? (amikor a cars mappába akarod betenni ? ) -
#18142 Jó napot.
Lenne egy kérdésem szeretnék animáciot meg rendelt meg kicsit feltuningolni egy két zsigát de nem tudom behivni a 3ds modellt.
De az alap autok betudom hivní.
Valami ötlet.(Ezt írja ki elfogyot a memoria=Out of Memory)
-
#18141 Ne mondd, h te nem tápláltál (hiú) reményeket, amikor hangoztatták, hogy ez aztán hűha-denagyon más lesz + simulation így-úgy. ;) -
#18140 Ne hiszem, hogy az lett volna a célja, hogy RBR nyomába érjen. -
#18139 Van egy arc a topicjában, aki rövid és találó véleményt írt a játékról.
A remény hal meg utoljára és az ember mindig keres új megoldásokat. DE EZ nem lesz az. :) Ez tiniknek való és/ vagy azok akik ismerkednek az autós játékokkal komolyabb szándék nélkül. Az RBR nyomába sem érhet. -
#18138 hát szerintem nagy csalódás ez a játék
már a demo tálalása is az
késik, nem a hivatalos oldalról szivátog ki
sokaknak el sem indul rendesen X3Audio1_7.dll hibával, ezt a demoban lévő directx sem oldja meg külön kell leszedni és telepíteni az irányítás beállítás nehézkes már bill-nél is kormánynál főképp
ezek a széles szinte kanyar nélküli utak pedig.......
még a Jordan pélya ilyen szempontból elmegy de az is inkább Dirt 2 érzés.
Azt nyilatkozták ugye, hogy a a Dirt2 vetélytársának szánják
hat ott ehhez képest korrekt grafika 'fizika' és hang volt csak ott kevés volt az igazi rendes Rally pálya.
-
Neoncsoves #18137 van WRC demó -
#18136 Ja , értem -
#18135 A multiuploados linkben a #18128
abban akkor összeszedtem az összes többi magyart az addig felrakottakon kívül egyik az amit linkeltél külön is. -
#18134 Cot. N4 -
#18133 Melyikben melyik ? -
#18132 Ez meik ? Nekem 1 pasi van és nem számol vissza a rajtnál. -
#18131 dattool.exe download -
#18130 Azt ajánlanám kezd elölről az egészet .( Dattool.exe) Ha visszaolvasol vagy használod alul a keresőt , régebben leírtuk az összes ilyen hang problémát -
#18129 Ez szerintem benne van a másikban -
#18128 Másik magyar navi -
#18127 Alapvetően talán épp a Subaru a kedvenc rally autóm, kb ezzel is azonosítom a műfajt de ewz a kocsi bán ronda szerintem. -
#18126 Próbáld a dattool-lal csak ne felejtsd az eredeti audio-t törölni -
#18125 -
#18124 -
#18123 A kocsi megy. Avval nincs gond. A karrier mód nem megy de az akkor se ment mikor az eredeti autókat állítottam helyre. A school-t nem csináltam végig de a MULLIGATAWNY kóddal játszom ami megad minden pályát és autót. De ezzel még menni kéne a karriernek nem ?
Rally szezon-nak van írva nekem a játékba.
-
#18122 Most már jó, csak nincs a kocsinak hangja :S
-
#18121 Ha ennyire nem megy szedd le a csökő félét egyben
http://www.megaupload.com/?d=8TT7CA7V
Milyen karriert én ilyenre nem emléxem :-)
A schoolt végigcsináltad? -
#18120 Segítsetek léccy. Kiderült a rendes gyárilag bennt lévő autókkal sem tudok karriert menni. Mi lehet a gond? Amikor indítom a karriert azzal kezdi adjam meg a nehézségi szintet.
Ezek szerint nem az miatt nem ment hogy a betett C4-el próbáltam,...
köszi előre is. -
#18119 Ami nekem van az magyarul beszél végig. (nem számol az elején.) -
#18118 Nem megy:(
Kicsomagoltam RBR_modutil-lal az audiot, felülírtam, átneveztem az audio.datot , elindítom, és kidob asztalra...
Ötlet? :( -
#18117 Ő, hogy magyarul mondja h. jobb bal 70 stb.. xD
Köszi