20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • zoluss
    Nekem ugyanilyen kormányom van, én 720°-on használom, de a setupban is növelem a fordulási szöget. Az autó beállításainál van a steering lock, azt szintén 720°-ra állítom. Nekem így nagyon bejön. Nem tudom, egy mai WRC kormánya pontosan mennyit fordul, még valamelyik régi Focus WRC-nél olvastam a 720°-ot.
  • adikakk
    Jó estét topik.
    Muttley tessék remélem tetszik majd még lesz más tipusbol tudom nem a legszebb de ez volt a legértelemesebb csinálnák neked szivesen de nincs napi 6 8 orám honapokon keresztül max 1 2 orát gépezek este..
    Vélemények jöhetnek..

• balazsgigi
    Olyan gondom van,hogy kb. 5-10 mp-ként ugrik egyet a kép.Minden újratelepítve,és egy Ati kártya a legújabb driver-el.Eddig nvidia vga-m volt,és ilyennel még nem találkoztam.Nektek melyik driver van fenn?És még egy kérdés.Ha minden igaz holnap lesz egy Dfgt-m,Momo után.Hány fokra állítsam a kormány fordulási szöget?
  • Gaz78
    Korábban Atiwrc felvilágosított engem a hátsókerekes autók viselkedésével kapcsolatban.A gond az,hogy a játék fizikai motorja csak az elsőkerekes ill. az összkerekes hajtást támogatja.Ők úgy érték el a hátsókerék hajtást,hogy egy elsőkerekes fizikai modelt megfordítottak.Kéziféket nem raktak bele mert az az első kereket fékezte volna ami eredetileg hátul lenne..Nagyon macerás lehet.Inkább legyen négykerekes azt a hajtást hátrébbtoljuk :) :)
  • Airbus A380
    Eddig ez a legkirályab autó amit betettem, a fizikája jobb mint a gyáriaké :D
  • GPx8
    Nagyon szép!
    Ha rendesen be is tudod pakkolni a játékba (nem másznak el a kerekek, nem 4x4-es hajtás stb.), akkor szuper lesz!
  • Gaz78
    ZSÍR!
  • Muttley
    A Ladához hasonló minőségben ilyet megtudsz csinálni?

• Muttley
  • maffioso
    zsirkirály
  • adikakk
    Na csináltam pár rendert...
    Holnap folytatás meg animácio is lesz lehet..
    Vélemények jöhetnek..

• Airbus A380
    Tárgytalan töröltem ezt a 2010-es mod-ot
  • Airbus A380
    bocs még 1 kérdés szezont hol mehetek? És elmenti mint a rendes játék is?
  • adikakk
    Ja végülis még azok is jok voltak bár én nem láttam olyanokat inkább ladacross meg ien trabant lada style..

• Muttley
    A régi idők voltak a szépek amikor ladák meg trabantok versenyeztek...

Úgy érted, amikor Audi S1-ek, Delta S4-ek...
  • JUVEfun
    Melyik modról van szó ? (vagy csak az alapjátékról)
  • Airbus A380
    Az nem jó... és le tudom szedni ezt a 2010-es izét anélkül hogy menne vele a játék is?

(egyébként nekem nem is a vval játaza vissza amivel mentem hanem az alap imprezával )
  • adikakk
    Csak játékon belül a pilota profilnál tudod megnézni...
  • Airbus A380
    Rájöttem hova menti a vissza játszásokat. Hogyan nézhetem meg??? (semmilyen lejátszó nem játsza le az alap RBR meg lefagy.
  • adikakk
    ac pumpa
  • adikakk
    Jó estét.
    Miket kinem találnak az emberek....
    A régi idök voltak a szépek amikor ladák meg trabantok versenyeztek....
    Azokat bárhol bármikor meglehetett szerelni ezeket az agyon elektronizált meg agyonbonyolitott autokat már nem lehet bárhol bármikor megszerelni mert sok speciális szermszám kell hozzá nem csak viláskulcs....
    ON
    Amugy az lenne a jó ha a játékba is lehetne bütykölni a motort pl ac pumba beszarna meg kopna a motor meg ienek meg törésnél is kilyukadna a hütö meg szétbaszodna minden vagy fel is robbana.
    Amugy van itt valaki aki nagy lada rajongó esetleg autoszerelö?

• gabesz752
    Igen.
  • Airbus A380
    Hogyan kell rávenni hogy mutassa a végén a replay feliratot? (szakasz végén)
  • JUVEfun
    Kicsit futurisztikus gondolat
  • JUVEfun
    "Mindent újra raktam " - A Patcheket is ?
  • gabesz752
    Van egy kis gondom. Tegnap játszottam 2-3 órát a játékkal, utána felraktam a soundmod2.3-at. Azóta nem indul a játék. Uninstalláltam mindent újraraktam másik mappába, de még most sem indul. Runtime error-t ír ki. Ötlet? Rákerestem, de nem sok hsz-t ad ki. (win7 64bit)
  • Airbus A380
    A 2010-es módban nem lehet visszajátszani a menetet?
  • Airbus A380
    Egész sok koci lesz a WRC 2010-be.
  • Airbus A380
    Hali feltettem az RBR 2010-et.

Amikor játszok ez ugye nem használja a netet? (lehet hüle kérdés de másokat zavarna)

Illetve le lehet szedni anélkül hogy le kéne bombázni az alap RBR játékot?

köszi.
  • Muttley
    Neked szerencséd van. Tudnék mesélni sok mindenről... :)
    Örök dilemma, milyen a jó autó: - hát amit

AMERIKAI költségvetésből
    OLASZ designnal
    NÉMET műszaki paraméterekkel és kategória besorolással
    SVÉD biztonsági sajátosságokkal
    JAPÁN mérnökök raknak össze
    FRANCIA áron
    ;)
  • SimaSuna #18246
    DS3 :)
  • Airbus A380
    Nem maga a Citroen a kedvencem. Csak ami a WRC-be van az az autó tetazik de jövőre nem citromos leszek :D Megmutatták a rally fórumba valszeg mi lesz a C4 helyett, hát 1 bűn ronda ocsmányság...
  • JUVEfun
    Nem azért ,hogy a franciákat védjem (nem igazán a kedvenceim) nekem elég régóta van peugeottom , de semmi bajom /kopp-kopp/ vele azt se tudom merre a service...
  • Muttley
    ne rám haragudj :)
    a franciákra
    ők csinálták
    törzsvendég is sok citromos a szervízosztályon

• JUVEfun
  • JUVEfun
    Küldtem mailt+privit
  • Airbus A380
    köszi.
  • Breki33
    ez csak öt kép :P
  • JUVEfun
    ITT kérhetsz
  • JUVEfun
    csak még nem nagyon volt időm , kedden érkezek haza ( és remélem az asztalon vár egy bontatlan F 1 2010 és egy FIFA 11)