20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Muttley
    Tényleg ráérsz, ne kapkodd el. ;)
    #18305: Te milyen márka/ típus fan vagy?
  • gabesz752
    Már egyszer tudtam játszani vele 3órát. Miután felraktam EZT azóta nem jó. Először uninstalláltam magát a sound modot, de még akkor sem indult. Újraraktam, azóta meg hibaüzenetet ad ki.
  • JUVEfun
    Meg van ,ez az !
  • JUVEfun
    Nekem is win7 van az nem lehet probléma. Még annyi ötletem van ,hogy töltsd le a dopeman féle RBR-t. Nem kell telepíteni csak kicsomagolod és játszol .Mindjárt megnézem honnan lehet letölteni (anno Breki töltötte fel vhova)
  • JUVEfun
    Próbáld ki ezt
  • adikakk
    A texturán tudok javitani a fizikán is javitok majd de az a baj hogy nálam valami snf ir mindenhova a játék..
    De probálom javitani.
    Amugy az árnyalat jó vagy sötétebb legyen világosabb?
    OFF
    Ma már nemcsinálom mert megyek gyorsulásra meg buliba de hnap d.u nekiállok.
    Am ha van elérhetöséged azt megadthatnád pm be majd.
  • Muttley
    Annyit erről, h nem vagyok véresszájú márka-b.zi.
    Kedvenc márkám nincs, kedvenc típusaim vannak.
    Azok pedig...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A dobogósok: 1) Subaru Impreza 22B STi és/ vagy Type-R GC8 2) Nissan GTR R35, 3) BMW M3 (2000-től bmelyik)
  • Muttley
    Én viszont nem vicceltem.
    Na, ki van benne, hogy összedobjunk 'adikakk'-nak egy jelképes összeget, ha megcsinálja borotva élesre a textúrát és hibamentesre a működést? Mondjuk fejenként egy 500-as.
    Így sem rossz, de lehet ez még szebb, ugye Adikakk? ;)
    Abban tudok neked segíteni még, hogy ha pályázgatsz különböző külföldi játékszoftver fejlesztő cégekhez, akkor angolt úgy, ahogy gagyogom és besegítek a szóbeli és/ vagy írásbeli kommunikációban, h minden simán menjen. Én kezdeném a helyedben mondjuk az EA hideg megkeresésével. Persze referencia munkákkal együtt. ;)
    Eidosnak meg pl. van magyar leányvállalata is. Ők csinálták a nem kis sikerű Battlestations: Pacific-et. A sor végtelen. Csak a szaktudásod és az önbizalmad kérdése. ;)
  • balazsgigi
    Köszönöm az infókat,megjött a kormány.Nem hittem volna,hogy ekkora különbség van a két kormány között.Nagyon fasza!
    De viszont most megint újratelepítettem a gamet,de ugyanúgy akadozik a játék 5-10 másodpercenként.Másnál nincs ilyen gond.Nem értem.
  • gabesz752
    Szia. Az alapjátékról van szó. Semmiféle mod nincs rajta. Másik mappába és meghajtóra lett telepítve.
  • JUVEfun
    Ügyes vagy
  • JUVEfun
    Most már kíváncsivá tettél : neked mi a kedvenc márkád ?
  • adikakk
    Vicböl írtam a pénzt.
    Ha kell akkor felteszem netre...
  • adikakk
    rosz smile
  • adikakk
    Jó napot topik.
    Muttley ime a gép lehet hogy még nem 100% de sztem elég jo lett van fizikája meg minden bukocsö kiszedve felső légbeömlö kiszedve kicsit a hátso szárnyat átmodelleztem meg kicsit javitotam az oldalán.
    Vélemények jöhetnek.
    Amugy menyit fizetsz?
    Én egy jó modoló csapatba szeretnék bekerülni legjobban,ati wrc am szépek, vagy egy játékfejlesztö cégnek segíteni hobby szinten de pénz is jól jönne remélem egyszer tudom kapatoztatni a tudásom pénzre.
    Van 1 hiba nálam ha beteszem a modolt autom remélem csak nálam van.

• atiwrc
    Forza Motorsport 3
    Nagyon nyujtott a teteje meg 120ezer poli ami túl sok rbrbe.

Jó wrc-t nem nagyon lehet találni, a cmr4-es se sokkal szebb szerintem mint az rbres.
  • Muttley
    Azért ide, mert az sg.-n ez az 1. számú komolyabb autós topic:

Ezt kapjátok ki:

350.000 autót hív vissza a "nagy" BMW FÉKPROBLÉMÁK MIATT

http://www.bbc.co.uk/news/business-11452486

Korábbi években "csak" utastér elektronikával küszködött a jónéhány 30-40 millás Bayerische Mist Wagen, most meg a Toyota nyomdokaiba lép.

Gratula a luxusmárkának!!
  • Gaz78
    Júúúúj!
  • JUVEfun
    EZEK MEG NEM NORMÁLISAK:
  • JUVEfun
    Tudod mit , igazad van
  • Airbus A380
    Nekem kékre mindig kell sárga. Nekem így tetszik.
  • Muttley
    Még1x a kép :)
  • Muttley
    A jelek szerint ügyi vagy.
    És a profikat adott szakmában me'kkőőő becsűűűni.
    Adott slot-on nekem most ez van:

Ha csinálsz ennél egy részletesebben kidolgozottabbat, ami nem WRC p2000, hanem a "sima" utcai 22B (lsd. #18269), komplett könyvtárral 3d modell, skinpack stb. (physics nem kell), és szépen jelenik meg a játékban, komolyan mondom még fizetek is érte neked. Ha a többiek közül is néhányan csatlakoznak, akkor összedobunk neked vmit. A jó munkához persze időőőőőő kell :) úh. nem kell 6-8 óra/ nap töltened a gép előtt. Na, mit moncccccc?

#18287: nem rossz. Melyik játékból van?
  • Muttley
    22B-re minek? :)
  • Airbus A380
    Mindenki azzal játszik amivel akar nem amivel ti megmondjátok hogy helyes . És úgy ahogy akar (segítségek ugye) . Tényleg kezd ez már uncsi lenni hogy minden sim-es játéknak mondott játék topikba ez megy.
  • SimaSuna #18291
    azért egy billes irányítást ne hasonlítgassunk már kormányhoz.
    segítségek nélkül kell játszani...

az arkád játékokat lehet billel játszani..de ott ahol finom mozdulatok kellenek (ami rallyeban ugye marhafontos) ott ne billel játszon az ember..
    kormánnyal legajább 5-6mp javulás érezhető...
  • Airbus A380
    Már csak 1 kis sárga díszités kell rá :)
  • Airbus A380
    Ismerem az Rfactor-t. Azt is frankón eljátszottam bill-en . (miután megszoktam azt hogy némileg valóságosabb, akkor is csodálkoztam mert már ott is mindenki "korményt kormányt"! , azt hittem nem is jó bill-en aztán 2 nap múlva simán ment.)

Az F1 20100-ről eddig én még azt tutam hogy nagyrészt szimulátor. (ott is mindenki azt írja hogy kormány kormány...mert sim .)
  • pajti
    WRC kormányszögre találtam egy ilyet:
    Steering: Power-assisted high-ratio (12:1) rack and pinion. One and a half turns lock to lock.
  • atiwrc

• JUVEfun
    Kormánykalauz
  • JUVEfun
    IDÉZEM :
    "Ha már a kormányzásnál vagyunk, akkor nézzük mit jelent a max steering lock értéke. Itt a játék alapbeálltásai elég gyatrák, biztos gondoltak a leendő G25 és DFPro tulajokra, azzal a setuppal bizony ezeket a kormányokat is le lehet koppantani... Az alap 540 fokos értéket el kell felejteni, az RBR-ben 700 fok felett szabad csak gondolkodni. Főleg murván érdemes a maximális értéket megadni, ha ez túl idegen akkor napról-napra növelni az értéket és hozzá lehet szokni. Aszfalton nálam a 706 és 734 fok közötti tartomány a nyerő
  • JUVEfun
    Nem szeretném ha ebből vita alakulna ki , olvasgasd kicsit a fórumát (F1 2010) Az 90%-ban egy árkád játék. Próbáld az rFactort bill.el. Persze nem azt mondtuk , hogy nem lehet.Sőt van itt olyan a topicban aki billel szarrá ver minket (Gaz78)/IGAZZ???/ Mindössze arra próbálták a figyelmedet felhívni , hogy az RBR kormánnyal /esetleg egy általad épített cockpittel/ valóság- közeli élményhez juttat...
    OFF
  • JUVEfun
    10 évig volt ilyenem és mondhatom , hogy hibátlanul "kiszolgált"
  • JUVEfun
    Lehet
  • SimaSuna #18281
    5kért lehet kormányt venni.
    lécci az F1 2010-t ne hasolnítsd szimulátorhoz. köszi :)
  • Airbus A380
    ez már kezd uncsi lenni....

Amúgy igen van akinek nincsenek felesleges tízezrei vagy csak nem akar kormányt és csak bill-el játszik. Amúgy mint írtam az alap autók teljesen jók bill-en is, csak ennél a volvónál találkoztam ezzel hogy kissé élethű . Megjegyzem sehol nincs az írva hogy ezt a játékot csak kormánnyal lehet játszani.

/az F1 2010-et is jó páran nyomják bill-en.../
  • SimaSuna #18279
    jézus.

szimulátort billel? xD
  • Airbus A380
    A volvo annyira jó hogy én bill-el nem is tudok vele menni. A gyári autókon simán elvagyok bill-en (!!)
  • zoluss
    Megoldani nem macerás szerinem, de belőni, hogy jól is viselkedjen, mint a Volvonál, az rohadt nehéz lehet. Szerintem maga az elsőkerekes fizika is fos gyárilag. A kerék pozíciókkal én is kísérleteztem, csináltam is így Lada fizikát a Volvoéból. Egy szimpla x-y-z koordinátarendszerben vannak megadva a felfüggesztés adott pontjai, csak ki kell kísérletezni, melyiket kell módosítani, és mennyivel. Egy kis türelem kell hozzá. A lényeg, az első futómű koordinátáit hátra állítod, a hátsóét előre, majd beállítod, hogy a hátsó kerekek legyenek kormányozhatóak (ez minden kerékre egyénileg állítható egy 0-1 (igaz-hamis) értékkel, akár mind a 4 is kormányozható egyszerre). A legjobb, ha összehasonlítod a Volvot egy elsőkerekes fizika filejával, észreveszed a különbséget. Jó eredményt elérni biztos, hogy napokba/hetekbe telik, és gondolom egy kis hozzáértés sem árt a futóművek geometriájához, de az eredmény valószínűleg jobb lesz, mint mókolt összkerekessel.