Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1680-at kiprobalom, de ugye alapbol game azt se tamogatja, nem e emiatt van rally schoolnal kidobalas...
Próbáld ki mással is, aztán meglátod!
Szerintem ezen a gémen felesleges az ilyen felbontás, sokat ugysem segit!😊
Szerintem ezen a gémen felesleges az ilyen felbontás, sokat ugysem segit!😊
Nálam a képernyõ felbontás miatt kidobált ugyanígy!
Aztán sikerült olyat találni amitõl már nem dobott ki!
Aztán sikerült olyat találni amitõl már nem dobott ki!
Nem az,h nem mukodik, hanem kilep es esc-el en pl nem vartam meg oktato marhasagot, akkor tovabb lepett!
váá de jó lehet 130al így repeszteni ilyen pályákon... ha lesz pénzem akkor rallyzni fogok 😄
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Sajna ilyen ikont nem tett ki.
Amikor a carpackot felteszed kirak pár ikont kategóriánként , amelyiket élesíted azok az autók lesznek elérhetõek ( WRC , 1600..stb)
Bocsi az elöbb hazudtam,elvétve belépés után néha kidobott vagy amikor visszatértem a menu-be.De ez ritka nagyon.Amióta online-ban játszom és rá vannak telepítve a cuccok ez a probléma megszûnik!
Az intronál nálam is ugyanaz van. Warthog logonál esc-et nyomok és utána újból lejátszódik gyorsított felvételben hang nélkül.De engemet nem dobál ki a játék.Megjegyzem régi drivert használok.
....szerintem direkt így van megírva a játék reklámozási szempontokból!Gondolok arra,hogy ne lehessen továbblépni amíg teljes pompájában meg nem jelenik a felirat és az a vaddisznó vagy malac!
Kösz, megpróbálom.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
van amiben asszem az elsõ 6-van amit kötelezõ teljesíteni,utána meg vannak azok amikért pályákat kapsz.Nah és ott dob ki...meg a bajnokságban is kiszokott dobni :S 😞
És nemtudom miért :S
És nemtudom miért :S
Ezen a címen ott van az összes Colin egyben + az RBR is.Az egész 10 giga,de mikor a letöltõprogid kilistázza szelektáld ki azt ami nem kell így megmarad a durván 450 Megányi Colin 1.0
Ha mázlid van,akkor elindul Win 95-ös kompatibilitással.
http://www.btmon.com/Games/Unsorted/Colin_McRae_Rally_1_2_3_4_5_Richard_Burns_Rally_amp_Bonus.torrent.html
Ha mázlid van,akkor elindul Win 95-ös kompatibilitással.
http://www.btmon.com/Games/Unsorted/Colin_McRae_Rally_1_2_3_4_5_Richard_Burns_Rally_amp_Bonus.torrent.html
A Colin1-et le lehetne valahonnan szedni? Játszanék a netbook-on... 😉
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
milyen második school-nál?
ha jól emléxem azt kulön kell telepíteni, de lehet másról beszélünk.
ha jól emléxem azt kulön kell telepíteni, de lehet másról beszélünk.
Sziasztok.Miért van az hogy megcsinálom a school-t utána a másik school-nál pedig kidob az asztalra? :S 😞
Még az intrónál is kétszer jön be a Warthog logója...egyszer hangal,utána meg hang nélkül és gyorsan :S
Még az intrónál is kétszer jön be a Warthog logója...egyszer hangal,utána meg hang nélkül és gyorsan :S
Eye-candy Arcade lesz. Tömegpiacra készül.
Az RBR továbbra is az ÁSZ, ha rally szim a téma.
Az RBR továbbra is az ÁSZ, ha rally szim a téma.
Just do it :)
ennek most szimulátornak kéne lennie?
A Csehektõl is elérhetõ a Lancer WRC 2005
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download&cat=1003
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download&cat=1003
Most újta telepítem, azt meglátom mi lesz.Carpack pályapack, frissítések megvannak.
Szépen sorba felrakom õket.
Simán az RSRBRcentert szoktam indítani, és abban csak szakaszokat megyek.
Lehet rosszúl indítottam el.
Csak az furi hogy pl B csoportban az S1 pl müködik, de ugyan úgy ugyan azon a pályán pl a Lancia nem.
Szépen sorba felrakom õket.
Simán az RSRBRcentert szoktam indítani, és abban csak szakaszokat megyek.
Lehet rosszúl indítottam el.
Csak az furi hogy pl B csoportban az S1 pl müködik, de ugyan úgy ugyan azon a pályán pl a Lancia nem.
A szobrozás az más az akkor volt, ha nem megfelelõ exe-vel inditottam a programot.
A keretrendszerben több lehetõség van RSRBR akkoriban részletesen leírtam, hogy melyikkel kell indítani, de rég játszottam vele nem akarok hülyeséget írni aki nyomja vele most biztos leírja melyikkel indítsd, vagy esetleg a keresõbe beírva olvass vissza.
Lényeges a megfelelõ sorrendû telepítés egyébként szerintem az updatek felrakása után újra fel kell rakni az új már ahhoz való carpackot általában egyben ki szoktak adni egyet.
De mostanában nem követem, tehát nem biztos, hogy jól mondom érdemes utánnaolvasni a fórumán !
A keretrendszerben több lehetõség van RSRBR akkoriban részletesen leírtam, hogy melyikkel kell indítani, de rég játszottam vele nem akarok hülyeséget írni aki nyomja vele most biztos leírja melyikkel indítsd, vagy esetleg a keresõbe beírva olvass vissza.
Lényeges a megfelelõ sorrendû telepítés egyébként szerintem az updatek felrakása után újra fel kell rakni az új már ahhoz való carpackot általában egyben ki szoktak adni egyet.
De mostanában nem követem, tehát nem biztos, hogy jól mondom érdemes utánnaolvasni a fórumán !
Nem egy erõgép szó se róla
AMD 2600+ Radeon 9800pro 1giga ram
Viszont régebben müködött rajta elsõ BTS pack.
És egy csomó autó sem müködik.
Elindul a game, és amikor állítani lehetne, az a menü már nem jelenik meg, csak az autó mellett szobrozik Burns
AMD 2600+ Radeon 9800pro 1giga ram
Viszont régebben müködött rajta elsõ BTS pack.
És egy csomó autó sem müködik.
Elindul a game, és amikor állítani lehetne, az a menü már nem jelenik meg, csak az autó mellett szobrozik Burns
Hy
Olyan gondom lenne ha feltelepítem az RBR 2010 carpackot, BTB pályákat, egy csomó autó nem indul el, és a BTB pályák mind grafikai hábásak, stb..
Találkozott már vki ilyennel?
Feltelepítettem az lapa játéko, rá a Hiv.Patch-et(2db) utána RSRBR_V2010, utána carpack, és a BTB pályákat.
Rosszúl csináltam vmit?
Olyan gondom lenne ha feltelepítem az RBR 2010 carpackot, BTB pályákat, egy csomó autó nem indul el, és a BTB pályák mind grafikai hábásak, stb..
Találkozott már vki ilyennel?
Feltelepítettem az lapa játéko, rá a Hiv.Patch-et(2db) utána RSRBR_V2010, utána carpack, és a BTB pályákat.
Rosszúl csináltam vmit?
Gaz78 PÜ ment.
Nincs valakinek jó setupja : Mitsubishi Lancer Evo 6.5 gr A 2001-hez ami jó csehen is ???
Hali ! Rég hallottalak ! (biztos a fifa11)
asszem ismét elkezdek RBRzni, hiányzik 😄
túl sokat is, ennyit nincs kedvem olvasgatni =)
Az nincs de shakedownba mindent kipróbálhatsz TOPIKJA ! itt sokat olvashatsz róla
és ott is van ilyen RSCenter amivel egyedül, offline-ban is tudok nyomulni több féle kocsival?