Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JUVEfun
Esetleg próbáld meg esõgumival..

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun

Újra kezdtem az Rbr-t,mert letöröltem a géprõl.Most nem oldottam fel semmit,mondom,majd én megcsinálok mindent!Mint írtam mostanában LFS-eztem,na jó meg egy pici GTR2.Azokhoz képest nem is kell mondanom,egy kicsit más az irányítás.De viszont több játékot(szimulátor,vagy ilyesmi)próbáltam,és azt kell hogy mondjam,hogy e játék belsõ nézetében érzem leginkább,hogy benn ülök az autóban.Ez szomorú,hogy a Wrc 2010-ben nem tudták így megoldani.A lényeg,hogy amikor száraz út van,viszonylag(ugye szokás kérdése)jól irányítható az autó(alap játék),de viszont az esõs idõben,mintha jégen mennél .Azt nem értem,hogyha ilyen fasza fizikát össze tudtak rakni,miért nem tudnak rajta mondjuk 1-2 patchel javítani!
Sziasztok
Tudtok segíteni,hogy ezt a kijelzést (gáz,fék, kormánymozgások,stb)hogy lehet megcsinálni?
Köszönöm.
Hali!
Mostanában nem voltam errefelé a LFS világában kalandoztam,meg miegymás.
Van már valami megoldás az alt+tab-os megoldásra?A wrc2010-et én is nézegettem,hát imátkozok érte!<#finom>
JUVEfun
....és nem is rosszul....<#wave>

JUVEfun
Ha egyesével akarod akkor figyelj , hogy melyik slotra (cars.ini.) rakod és a fizikát is (physics.rbz.)

Gaz78
vagy külön,külön egy-egy autót a leírtak alapján

forrás: rallysimfans.hu

http://www.rallysimfans.hu/gyik1.php?hirnr=2

JUVEfun
RBR CarPack Installer.exe

Airbus A380
Help nem tudok autót betenni <#rinya>

Megcsináltam amit a linken írnak de nem jó nincs benn az autó. link

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Gaz78
klassz <#awink>

Airbus A380
Igen mûködikk 😊

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Gaz78
Belépsz az irányítás menube és utána szépen beállítgatod magadnak a gombokat.Aztán Esc-el visszalépkedsz,és miután visszatenne a fõmenube meg fogja kérdezni tõled,hogy az álltalad módosított beállításokat mentse-e el.Szóval nincs külön SAVE meg hasonló,hanem egyszerüen rálérdez,hogy mentse mikor kilépsz a menübe.

UI. Szia Neoncsöves! Billentyûvel nyomom és semmi gondom nincs vele.Egyszerûen így szoktam meg!

Airbus A380
A fõmenübe állítottam, be meglátjuk

köszi.

Breki33
azt hiszem lehet ott is ha elmented de ajánlott a menüben kint
Airbus A380
tehát nem a játék elõtt kell. kösazi szépen

a tehetség 😄

Breki33
nekünk igen, de van itt olyan aki tud
Breki33
ha menüben állítod be és utánna elmented a profilod nem fog alapra állni
max ha vmit rosszul állítottál be.
Airbus A380
mexokható . V-ki írna a kérdésemre is? 😊

szerintem gyûjts egy egyszerûbb kormányra, mert billentyûzettel lehetetlen játszani (próbáltam)

Airbus A380
De nekem nincskormány. Szóval a kérdés még áll 😊

hogyan rögzíthetem? mert mindig ha kikapcsolom a játékot lapra áll.

Breki33
Igen tudjuk a házigazda szerik rá <#violent><#rinya>
Breki33
billentyû?

ezt kormánnyal kell játszani, bár van itt olyan is aki bill-el jobbat megy mint én kormánnyal
Airbus A380
Nem tudom tudjátok e de a lada mod-ot nem lehet letölteni.

Airbus A380
A billentyû beállításokat hogy mentsem el hogy ne kelljen mindig beállítanom?

Breki33
Airbus A380
Ezt hogy kell feltenni?

Airbus A380
rsrbr 2010

Ezt nem tudtam feltenni.

Breki33
melyik 2010-es mód?

az rsrbr 2010?

mert van pl ez is

http://www.realrally.it/index.php?option=com_content&view=article&id=74&Itemid=157

[/flash]
Airbus A380
Sziasztok. Segítsetek légyszi 2010-es mod-ot hogy tehetnék a játékba és hol szerezhetõ be? köszi.

Ha lehet olyat mutassatok ami mûködik is mert olyat találtam már ami nem ment fel. Azt meg írjátok meg részletesebben is hogyan tehetném a játékba, mert ezzel most játszom elõsször.

köszi a segítséget

patchekkel müködik már,nagyon szépen köszönöm 😊

JUVEfun
Innentöltsd le , pont az ilyen bugokra van

JUVEfun
1.01 - 1.02 offical patch

köszi,megpróbálom

nincsenek

bardocz
Ez egész korrekt, rosszabbra számítottam. Igaz elég digitális a kormányzás. De Xboxon HDtv elõtt ülve tuti jó móka lesz.
ez a játék most attól szimulátor hogy nem kanyarodik az autó? 😄D

Breki33
hát ezután a videó után nem sokat 😛

ez az arrogáns gyerek kezd nagyon a bögyömben lenni <#boxer><#gun>

[/flash]

Igen ezt raktam fel, innét szedtem le mindent.
Söt a BTB pályák betöltése közben (szürke képernyõnél) hibár ír, nem találja a filéket, és iszonyat bugos, lasszú lesz a pálya, mármint ami látszik belõle.
Amúgy ha centerben kiválasztom az autót, van olyan hogy pl WRC-k közül müködik az Impreza, ugyan abból az évjáratból a Focus meg nem.
JUVEfun
Mit vársz egy olyan fórumtól , ahol egy még meg sem jelent játékról folyik a vita hetek óta ??????

JUVEfun

JUVEfun
Patchek fent vannak ? <#nemtudom>

Breki33
Az ilyen szintû hozzászólásoktól tudok kiakadni

WRC 2010 fórum

http://prohardver.hu/tema/wrc_2010/hsz_11-11.html
ááá sajnos az is kilép 😞
Mi lehet a baj?Drivert tudtok adni?Ati HD 2400 AGP-s....de nem hotfix kéne...mert a segítséges topicban nem segítenek :S Se az Ati topicba

most én is azzal probálkozom a dopeman-ossal.

Breki33
nálam sima bemásolos telepítés nélküli verzió mûködik hibátlanul

eredeti CD-st fel se raktam
JUVEfun
340

Ombika
Ti hany fokos kormanyszoggel toljatok?

Értem köszönöm.Driver frissités se oldotta meg :S Nemtudom miért csinájla ezt,mondjuk nem eredeti...lehet megkéne venni eredetiben 😄