Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airbus A380
RBR CarPack Installer.exe

Errõl.

Van benne 1 rakás autó de a játékba csak az alapok vannak.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Breki33
ja a magyar
azt én nem használom

nam tudom melyik car packrol beszélsz pontosan
Airbus A380
LINK

Ezt mutattátok. Egyébként be tudom mutatni a vissza igazoló imélt ahol ezt világosan le is írják.

Feltettem a másik linkelt Car pack-et. De nincs új autó gondolom a linken a leírást kell követni?

A car packot már eleve a RBR-be akarta tenni (oda is tette) ez nem baj?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Breki33
azt kérdem, hogy ez melyik oldal

mert ha a cseh ott nem kell ilyesmi
Airbus A380
Igen rájöttem. Arról beszéltem ahol külön lehet leszedni a kocsikat. Na ott elég mókás a reg. rendszer.

Breki33
azt a hozzászólást a keresõbe beírt magyar szóval találtam meg
ha tudod használd 😊
Breki33
melyik oldal ez?

sztem vmit félreértettél
-.-, de ezt arra írtam, hogy miért nem tudom használni a keresõt... :/

Airbus A380
Muszály lesz az autókat egyesével mert amit linkeltetek oldalt ott finoman szólva is vicces a regisztrációs rendszer. Megerõsítésként faxot vagy postai levelet kérnek.... <#whatever><#ejnye1>

Szóval marad az hogy bekínlódom egyenként.

Breki33
A linkelt hozzászólásban ezis le van írva. <#falbav><#nyes>

"Egyben pedig a Csökõ féle hangal lévõ a legjobb szerintem."
igen, de én arra voltam kiváncsi, hogy TI melyiket használjátok.. van pár letöltve a gépemen is.. ne nézzél ekkora madárnak..
azért kösz a linkeket

Breki33
Itt van még pár

klikk
Breki33
és lusta vagy keresõbe beírni?

itt van egy

http://www.rallysimfans.hu/downloads/magyar/magyar_navigator.zip
igen, de ez csak menü magyarosítása, de régebben volt olyan is ami magyarosította a navigálást is, magyar hang stb..

Breki33
pár hozzászólást kéne visszaolvasni

huh anno valaki linkelte, lehetett DFGT-t 20ezerért kapni. látom mostmár nincs :|

Még kéne egy kis help:
Újraraktam a windows-t aztán lenne pár kérdésem:
A rallyesim-féle frissítések közül melyikeket kell felrakni?
Csak 3-6ig, vagy az elsõ 2-t is fel kell tenni? (Amúgy ma jött ki a 6. update)

+Milyen sorrendben kell felrakni a cuccokat?
Feltelepítettem az RBR-t, aztán ezután mi jön? RBR 2010 mód, Updatek, car pack? Vagy milyen sorrendben?

Hát igen, de max 15-20at akarok adni egy kormányért.. hétvégi használatra 😄 meg néha-néha hétközben délután...

Amúgy ti milyen magyar fordítást használtok a játékhoz? Keresek vmi jófélét 😊

Airbus A380
Az világos is telepedett is de nem magyar a játék. Mindegy megint megpróbálom köszi.

pajti
Igen 😄 ha jót akarsz akkor azt veszed meg. én Wingman-el kezdtem anno 2évet nyúztam sztinte mindennap és még el is tudtam adni utána 😄
Ezak a Manták ócska szarok! 😄(bocs) 😉
Volt szerencsém hozzá... havernak is ment vagy 2hónapig...

Gaz78
Breki belinkelt egy .msi kiterjesztésü file-t.Töltsd le magadnak azt indítsd el mert az a file egy telepítõ.Miután feltelepült Magyar lesz a menü és almenüi.Ugyelj az elérési utvonalra.Fontos,hogy a játék könyvtárába telepítsed!!!

Csak Logitechbe van ilyen kormány ami normális? Igazából én a Mantával is megvoltam, jól mûködött 😄

pajti
Ez a minimum 😄
De inkább egy DFGT

hát ez nem éppen 20 alatt van 😊

Logitech DFGT-t ajánlom, nekem is az van

Hali!
Tudnátok egy olyan kormányt ajánlani ami jó Richard Burns-höz és realisztikus is? Force feeback alap, hogy legyen benne... max 15k-20k, de nem muszáj ennyiért ,lehet 10 körül is 😊

Az eddigi kormányom tönkrement a sok porosodásban, a feedback elmegy belõle, meg a pedál érintkezési hibás 😞 Nem volt rossz kormány, bár noname.
Amúgy ilyen volt:

Airbus A380
Hol kell magyarra tenni? Feltettem amit mutattál de a nyelvek között nincs a magyar. köszi.

#17925-re valaki. Újratelepítés segítene, esetleg van valami egyéb mod hozzá?

Airbus A380
Igen menü-re gondoltam.

köszi.

Breki33
Ha a menü magyarosításra gondolsz

klikk
Airbus A380
<#wave>

Hol lehet MÛKÖDÕ magyarosítást letölteni hozzá? (és hova tegyem?)

Sziasztok!
Szerintetek miért felejti el mindig a játék beállításaimat? Win Vista 64-bit alatt futna de emlékszem régebben is volt ilyen probléma úgyhogy nem az op rendszertõl függ. Van rá valami megoldás az 1.2-es patch van rajta lehet hogy ez a baj? Köszi!

Breki33
régen volt róla szó, de mostanában sajna nem került szóba
Muttley
Tényleg, ha már feldobtad.
Tervbe van véve az RBR2, vagy annyira jó az RBR és korlátlanul MODolható, hogy kár továbbfejleszteni? 😊

Just do it :)

Breki33
Én meg 469? 😞

Anyit írtatok azt hittem kijött az új RBR :-)
Gaz78
<#nevetes1>

Csak a hangulat végett!ez
Igen én is bennt voltam valahol.De nekem sokba kerül a G27,pedig az álmom volna egy kuplungos.Most veszek egy 4870 1Gb-t Arma 2-höz.
JUVEfun

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
Csehen a szigorú szabályok miatt kevesebb setup jó , mint a magyaron , de ha eltalálod "FANTASZTIKUS"

JUVEfun
<#nevetes1>

De amúgy még a csehen nyomjátok?
Hát én õszintén megmondom,hogy a better,meg a mass módot próbáltam,mentem olaszon,mentem csehen,de még setup-ot itt nem próbáltam!
JUVEfun
Tudom , hogy nem most kezdted ( már olvastalak máshol is ) segíteni akartam . Egyébként én a G27.re szavaznék , bár nekem "csak" 25.-van

Nem most kezdtem el Rbr-el játszani,ezt csak úgy leírtam.Mert én régen mikor megjelent nem sokáig játszottan billel.De tavaly vettem,egy Genius kormányt és azzal (bár visszavittem,és kaptam helyette egy Momot)belekóstoltam,mert ugyebár ez a game már nem igazi bill-el.Most szarakszik a Momo-m,ha cserélik akkor lehet egy DFGT-m lesz,csak azt nem tudom,hogy azt megtartsam,vagy cseréljem G27-re.Tudom itt nincs jelentõsége a kuplungnak,de talán az LFS-ben hasznát venném.Ha már szimulátorról beszélülk!<#smile>
JUVEfun
Ezért is van nagyon sok féle setup kimondottan esõs pályára...

JUVEfun
Én extrem esõs gumival annyira nem csúszkálok ( nem azt mondom , hogy nem csúszik)

JUVEfun
Alul írd be a keresõbe : Gauger plugin (nagyon sok információt fog kiadni )

Szerinted,ha az elõrejelzésben esõ van ,nem esõgumival próbáltam?<#nevetes1>
JUVEfun
Ja és más setuppal (pl.: esõssel)