20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Bekalolz

Nem igazán az én műfajom, de fater akart kicsit rbr-ezni 2 év után és ezen a pályán ahhoz képest elég jót mentem elsőre. :D
  • bmwcrash
    Rendben köszi.
  • pajti
    Próbáld a CamHack progival:
    Letöltés/ Egyéb/ RBR Camhack
  • bmwcrash
    Igen azt, de nekem maradt az alap max felbontáson.
  • JUVEfun
    Melyik ini. fájlt írtad át ? HA a RichardBurnsRally.ini-ben akkor jónak kell lenni.
  • bmwcrash
    Hali!
    Mit tudnék csinálni, hogy 1920x1080 legyen a felbontás?
    Átírtam a .ini fájl de nem változott semmi.
  • SimaSuna #20053
    RBR-ről szól. nem?
    De ha zavar, hát evvan...
  • JUVEfun
    Szerintem te eltévedtél ! Ezeket a rallysimfans fórumon a megfelelő rovatba kellene írogatnod. Ez a topic másról szól. (..bár engem nem zavar csak szóltam )
  • SimaSuna #20051
    Kategória II.hely, ezazz :)
  • SimaSuna #20050
    ZoCiRacingTeam a Fanta kupán..
  • Ulvar
    áhh kösz nem. Ogierre nem lehetne lecserélni? :D Nem kell forgatni meg semmi, engem forgasson ki a verdából :D.
  • Breki33
  • nuskingb
    Sziasztok!

Tudnátok segíteni?
    RSRBR 2013 at próbálnám életre kelteni, feltettem nem op rendszer meghajtóra, települ a mod, belépek, meg is jelenik a logo, de a játékban minden a régi. pályák, autók, minden a régi.

Mi a teendő? köszönöm
  • SimaSuna #20046
    Rallye d'Italia :)
  • SimaSuna #20045
    kipróbáltam 2 felnit..

még egy OZ-sel megpróbálkozom..
  • SimaSuna #20044
    Akit esetleg érdekel...
    Ladával a hegyekbe fönn :)
  • pedobear
    Hátha érdekel valakit:

Netkar Pro 1.3 március 1-ig akciós áron van 4.99€ a 19.99€ helyett.

http://www.netkar-pro.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=112&Itemid=54&lang=en
  • Kisqta
    Nagyon király megtaláltam, köszönöm!
  • JUVEfun
    Van egy progi amit le kell tölteni hozzá , hogy működjön , megnézem meg van e még nekem ,ha nem találod és átküldöm.
  • Kisqta
    Sziasztok! Most szereztem be egy logitech G27-t, és nem tudom a H váltót beállítani, hogy H váltóként működjön. Segítsetek kérlek!
  • banyairicsike
    Nem tök mind1?? Gondolom a szerkesztők ezt írták be és kész! A saját időidet jegyezd, az a lényeg! Ne zavarjon, hogy nem téged ír Stage Recorder-nek.

Más: Mit kellene állítanom, hogy az autó ne veszítse el a tapadását 120Km/h felett?? Mintha nem is az úton mennék. Ha jön a kanyar, csak csúszok a külső ív felé. Nem kanyarodok.
  • szilijozsi
    Minden utólag feltelepített pályámnak a csúcsa 1:07:82 Ez miért van???
    Hihetetlen ezt túlszárnyalni és az is érdekes hogy mindegyiknél ez az idő van.
    Hogyan lehetne ezzel csináni valamit??? Előre is köszi.
  • JUVEfun
    Cars mappába megnyitod az autó mappáját és ott találsz egy light OFF és azzal felülírod a megfelelő fájlt.
  • Gerdai
    A lámpákat hogy tudom kikapcsolni?
  • szilijozsi
    Sziasztok. Csak egy rövid kérdés az miért van, hogy a Cseh pályákon a rekord az egy elképeaztő rekord?????? Szerintem nem lehet végigmenni 1 és 2 perc között egyiken sem!!!!!!!! Nincs valami mód rá hogy kilőjük belőle a rekordot és akkor talán figyelhetném saját magam hogyan fejlődök?!
    Előre is köszi.
  • szilijozsi
    Sziasztok minden sikerült!!!! Igaz nem a 2012 vel hanem a 2013-mal!!!
    Nagyon tetszik végre tudok menni az új pályákon!!!!!!!
    :)
  • JUVEfun
    A driverben a "report combined pedals" NE legyen kipipálva.
  • Adam Jonas
    Ne arra a partícióra rakd fel az RBR-t, és rá az RSRBR-t, amelyiken az oprendszered van (pl. C:\)
  • Neoncsoves
    Hu, közben sikerült megtalálnom a választ. Köszönöm szépen így utólag is, csak mostanában nem nagyon néztem RBR fele.
  • szilijozsi
    Sziasztok valaki segítene nekem hogy mi is kell csinálni az RSRB 2012 vel? Letöltöttem a 3 packot feltelepítettem belőle 2 őt a track pacra írja hogy vista valami fel sem telepedik. Na de a másik 2 igen de azzal sem nagyon tudok mit kezdeni. Simán tudok kocsikat beletenni meg plugines pályákat de ezzel valahogy nem boldogulok nem csináll semmit. Előre is köszi ha valaki segít.
  • Drift Elek
    https://www.youtube.com/watch?v=pp4HYqkk8R8
    háj evribádi, csek áut máj nyú vid!
    aki szereti a Roadot és a metált, na meg a rallyt, annak főleg ajánlom.
  • komorszabi
    Sziasztok a problémám a következő.: Amikor feltelepítem a játékot utána megpróbálom beállítani az irányítást, akkor a féket úgy érzékeli mintha mindig félig be lenne nyomva,egyszerűen nem enged fel.Próbáltam már újrakalibrálni a kormányt,de nem segít(Thrustmaster Ferrari Gt Experience).
    Remélem tudtok segíteni mert régebben játszottam vele akkor nagyon tetszett de most kormánnyal szeretném.
  • JUVEfun
    Ha azt írja ki neked ,hogy "connection failed akkor a megoldás" :
    Játék indítás, plugins, options, secure login: Yes-ről No-ra.

Remélem tudtam segíteni ,mivel elfelejtetted leírni mi a gond, így csak találgattam.
  • Neoncsoves
    valaki ???
  • Aquir
    tudom, csak most eléggé megörültem a padnak, mivel simán helyettesít egy joystickot, nem is kell letenni asztalra és játékokban nagy sebességnél is nagyon finom kanyarodást is lehet tenni vele :) (pl. Trackmania Unitedben)
  • JUVEfun
    Autó szimulátor = tehát próbálj beszerezni egy kormányt (már olcsóbb fajtával is élvezetes lesz ,majd meglátod)
  • Aquir
    korábban billentyűzettel is jól boldogultam, most van egy xbox controllerem, a stick-jével finomítható kicsit a kormányzás, de elég érdekes így vezetni:) Mondjuk repülő- és egyéb játékokban nagyobb hasznát veszem
  • alma2
    Nagyon szep, reszletes palya!
  • Neoncsoves
    mi a here van a cseh-onlineal?
  • maffioso
    Én meg nem gondoltam volna, hogy tényleg ez lesz a gond és tényleg ez fogja megoldani :D örülök, hogy sikerült.