Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casillas
visszaraktam ma a játékot hosszú idõ után én is újra, mert már hiányzott valami értelmes rallys játék 😊 milyen modot, modokat "érdemes" feltelepíteni hozzá? nem ladákra gondolok 😄 hanem például ez a Sieversdorfi pálya valami gyönyörû a #20005-ös videóban, ilyesmikre, esetleg jól kidolgozott autókra, hangokra.
van valamilyen nagyobb volumenû dolog/mod, egy sima telepítõs pack, hogy ne egyesével kelljen bemásolgatni a fájlokat?
elõre is köszi a segítséget 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

pajti
Idén júliusban lesz 10 éves a Richard Burns Rally!

pár kedvenc autó/skin.. 😊

pajti
BSZn Richard Burns! Ma lenne 43éves! :'/

SimaSuna
csak eredményt...
akyyy
Olvasgattam itt a rallysimfans manualjat, de az még nem tiszta:

olyan mint rFactorban hogy látjuk egymás kocsiját, vagy csak az eredményeket írja ki?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

SimaSuna
1. RallySimShop kupa

innen jön valaki? 😊
ikim
Richard Burns...kár hogy nyolc éve nincs köztünk, és nem versenyez...

Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim

Úgy néz ki igen.
Windows 8-on mûködik a camhack?
bestGP
de.

hüje vagy hamán szép nem!4

Nincs véletlenül Finn navigátorhang a játékhoz?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

SimaSuna
hogy ne apadjon a topik....

PH! & SG.hu RBR Championship. TESZT

verseny elindult. 06.09ig lehet rajta végigmenni.
SimaSuna
ezt sem a RedBull hozta össze..
Muttley
ha vki még nem látta 😊

Just do it :)

Köszönöm szépen, hogy leírtad, de tegnap sikerült végre rájönnöm a bajra. Annyi volt a baj, hogy a camhack-et nem rendszergazdaként indítottam.
Breki33

Hali nagy Rally fanok! Valaki segíthetne nekem, mert ezt a kibaszott camhack-et nem tudom használni. Olvastam fórumokon is, hogy hogyan kell, de nem találtam pontos leírást sehol hozzá. Azt szeretném megtudni, hogy hogyan kell beüzemelni, mert hiába nyomom azt a kibaszott * gombot, de kurvára baszik mûködni. Ha lenne egy normális élõlény aki leírná nekem tövirõl hegyire, akkor hálám örökké üldözni fogja!<#worship>
Muttley

Muttley

Aquir
nice😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nem igazán az én mûfajom, de fater akart kicsit rbr-ezni 2 év után és ezen a pályán ahhoz képest elég jót mentem elsõre. 😄
bmwcrash
Rendben köszi.
pajti
Próbáld a CamHack progival:
Letöltés/ Egyéb/ RBR Camhack

bmwcrash
Igen azt, de nekem maradt az alap max felbontáson.
JUVEfun
Melyik ini. fájlt írtad át ? HA a RichardBurnsRally.ini-ben akkor jónak kell lenni.

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

bmwcrash
Hali!
Mit tudnék csinálni, hogy 1920x1080 legyen a felbontás?
Átírtam a .ini fájl de nem változott semmi.
SimaSuna
RBR-rõl szól. nem?
De ha zavar, hát evvan...
JUVEfun
Szerintem te eltévedtél ! Ezeket a rallysimfans fórumon a megfelelõ rovatba kellene írogatnod. Ez a topic másról szól. (..bár engem nem zavar csak szóltam )

SimaSuna
SimaSuna
Ulvar
áhh kösz nem. Ogierre nem lehetne lecserélni? 😄 Nem kell forgatni meg semmi, engem forgasson ki a verdából 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Breki33
Sziasztok!

Tudnátok segíteni?
RSRBR 2013 at próbálnám életre kelteni, feltettem nem op rendszer meghajtóra, települ a mod, belépek, meg is jelenik a logo, de a játékban minden a régi. pályák, autók, minden a régi.

Mi a teendõ? köszönöm
SimaSuna
SimaSuna
kipróbáltam 2 felnit..

még egy OZ-sel megpróbálkozom..
SimaSuna
Akit esetleg érdekel...
Ladával a hegyekbe fönn 😊
pedobear
Hátha érdekel valakit:

Netkar Pro 1.3 március 1-ig akciós áron van 4.99€ a 19.99€ helyett.

http://www.netkar-pro.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=112&Itemid=54&lang=en

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Nagyon király megtaláltam, köszönöm!
JUVEfun
Van egy progi amit le kell tölteni hozzá , hogy mûködjön , megnézem meg van e még nekem ,ha nem találod és átküldöm.

Sziasztok! Most szereztem be egy logitech G27-t, és nem tudom a H váltót beállítani, hogy H váltóként mûködjön. Segítsetek kérlek!
Nem tök mind1?? Gondolom a szerkesztõk ezt írták be és kész! A saját idõidet jegyezd, az a lényeg! Ne zavarjon, hogy nem téged ír Stage Recorder-nek.

Más: Mit kellene állítanom, hogy az autó ne veszítse el a tapadását 120Km/h felett?? Mintha nem is az úton mennék. Ha jön a kanyar, csak csúszok a külsõ ív felé. Nem kanyarodok.
Minden utólag feltelepített pályámnak a csúcsa 1:07:82 Ez miért van???
Hihetetlen ezt túlszárnyalni és az is érdekes hogy mindegyiknél ez az idõ van.
Hogyan lehetne ezzel csináni valamit??? Elõre is köszi.
JUVEfun
Cars mappába megnyitod az autó mappáját és ott találsz egy light OFF és azzal felülírod a megfelelõ fájlt.

A lámpákat hogy tudom kikapcsolni?
Sziasztok. Csak egy rövid kérdés az miért van, hogy a Cseh pályákon a rekord az egy elképeaztõ rekord?????? Szerintem nem lehet végigmenni 1 és 2 perc között egyiken sem!!!!!!!! Nincs valami mód rá hogy kilõjük belõle a rekordot és akkor talán figyelhetném saját magam hogyan fejlõdök?!
Elõre is köszi.
Sziasztok minden sikerült!!!! Igaz nem a 2012 vel hanem a 2013-mal!!!
Nagyon tetszik végre tudok menni az új pályákon!!!!!!!
😊
JUVEfun
A driverben a "report combined pedals" NE legyen kipipálva.

Adam Jonas
Ne arra a partícióra rakd fel az RBR-t, és rá az RSRBR-t, amelyiken az oprendszered van (pl. C:\)

Hu, közben sikerült megtalálnom a választ. Köszönöm szépen így utólag is, csak mostanában nem nagyon néztem RBR fele.

Sziasztok valaki segítene nekem hogy mi is kell csinálni az RSRB 2012 vel? Letöltöttem a 3 packot feltelepítettem belõle 2 õt a track pacra írja hogy vista valami fel sem telepedik. Na de a másik 2 igen de azzal sem nagyon tudok mit kezdeni. Simán tudok kocsikat beletenni meg plugines pályákat de ezzel valahogy nem boldogulok nem csináll semmit. Elõre is köszi ha valaki segít.