20179
-
SE0418 #4426 Na végre! -
SE0418 #4425 -
SE0418 #4424 -
SE0418 #4423 -
#4422 OFF topic de rally ..most megy pécsen a Mecsek Rally és mivel lányaim mondták, nézzük meg autókat lementem. Sajnos esélyem sem volt bemenni lévén, 5 évesek és kb. fél óra alatt megunták volna arra meg nem akartam kiadni 1800 pénzt, ezért csak levittem a fényképezőt és csináltam pár képet ahogy mennek be a kapunál a versenyre a gépek. Ezek kb egy órája készültek. akit érdekel nézze meg őket : Pár kép a prológ elött a kapuban :) -
SE0418 #4421 Az eredeti WRC-ben nincs gravitáció! :D
-
#4420 az ajánlat áll
bár égek ha egy lány megver P
6800-as az Aqua computernél kapható 57.000+ÁFA
A GT árát elírták de már javították
A többit inkább priviben :-) -
#4419 Ahh, lol. Vigyázz, mert élek vele! :D
Geforce 6800-ast, amit szeretnél, nem is lehet kapni! :P
Áfa nélkül? Feketén? Tehát a dupla annyiban benne van az áfa? :P -
#4418 Ez jó ár én kb dupla ennyiért adnám de áfa nélkül P -
#4417 nálam kipróbálhatod
de a game-hoz kell a Pixel Shader-t, és Vertex Shader-t ismerő videokártya.
Ez a GF3 Ti szériátol indul. A tied pedig még a GF2 családhoz tartozik.
-
#4416 Az a gond, hogy alapból nem játszásra használom a gépemet, vagyis fejleszetni felesleges, mert amit csinálok, arra tökéletes. -
#4415 Aham. És, ha különbséget teszünk a futás és az élvezhetőség között? :) [próbálkozik]
Egy game miatt - amit csak ki szeretnék próbálni - nem fogok kártyátvenni. ... Mennyiért adnád? :D -
#4414 Tudom, hogy nem egyszeru fejleszteni, de az a kartya mar nem sok mindenre jo. Ez a legkisebb, legolcsobb, de valszeg mar nagysagrenddel jobb is. Talan erdemes egyet beszerezni.
GEFORCE FX FX5200, 64MB/64Bit DDR, TV - 9.400+AFA HUF -
#4413 dehát mondtam, hogy kevés hozzá kislány
esetleg ha veszek egy geforce 6800-ast akkor jó áron megkaphatod a mostani kártyám
vagy ha Rallyzni akarsz pl a Colin2 elmegy vele sztem -
#4412 Nem. -
#4411 Sziasztok!
Szerintetek ez a game futna ilyen videokártyával?
NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (32 MB) -
#4410 nekem 3:17.xx bill.-el -
#4409 Soltek alaplapod van??
És ha nem, tudja kis feszültségen a 8x agp-t?
Lehet biosbeállítás is roszz (fast writes-t kapcsold ki) -
vkhunter #4408 A DIAMOND CRREKEN? :) -
vkhunter #4407 A 3.08.XX AZ JO IDO ? -
KTom #4406 Hello! VAlamiért nem megy jól a játék. Ahogy elindítom már a menüben a háttér(pl: a fa textúra) villog. Miután elindítom a rally school-t ugyanúgy vibrál, majd a második "leckénél" ki is lép. Tudjátok mi erre a megoldás? Egy radeon 9200-esem van és most tettem fel hozzá a 4.7-es catalystot de nem segített. Örülnék ha tudnátok segíteni mert nagyon játszanék vele. Előre is kösz -
Lacika 79 #4405 Sztem hagyjuk a témát. Nekem így jobb és gyorsabb, a másé meg ezek után nem érdekel. Mindenki úgy állítja be, ahogy akarja. -
#4404 érdekes a leirás de legalább sok mindent megértetem thx hogy felraktad -
#4403 Naja! A Cockpitokat letöltöttem! Azthittem, hogy a videóra gondolsz! :D Innen lehet őket leszedni! -
#4402 naéshogy? -
#4401 azaz az érdekes, hogy ami képeket belinkeltél (cockpit), azok nem a default nézetek...és ha te semmit nem állítgattál vagy töltöttél le hozzá, akkor nem tudom hogy lehet olyan a belsőnézeted... -
#4400 Nemtom! De mi ilyen érdekes rajta? -
SE0418 #4399 Tetszik az oldalad, de lehet, hogy kicsit túlvállaltad magad. Szvsz. Nagyon sok játékkal akarsz foglalkozni az pedig a minőség rovására mehet. Ha szerencséd van, találsz pár lelkes embert aki segíthet. -
#4398 -
SE0418 #4397 Ezek szerint van hozzá magyar nyelvű kézikönyv!?
(Éles logikával következtettem ki...) -
#4396 -
#4395 feltettem az oldalamra az autó beállításainak (car tune)leírását, forrás a magyar nyelvű kézikönyv...
Juan G's Racing Site -
#4394 érdekes... -
#4393 MŰKSZIK!!! :_)))))
MINDENKINEK KÖSZI!!!! -
#4392 dehogy necsak off legyen
Richard Burns Rally
Cockpits V1
klikk -
#4391 mondtam sorry -
#4390 amit mondat azt
az korrekt -
#4388 most ebbe nem mennék bele jobban mert nagyon off
1. Sztem sokkal szebb mint a csicsás kékes XP stilus.
De ha tetszik lelked rajta. Szubj.
2. Nem mondtuk hogy mennyire, de fogja érdemes megnézni egy XP Lite-t
3. Nem azt mondtad, hogy 256 MB RAM-od van? PP
Egyszer nézd meg a rendszer erőforrásait grafikás csicsamicsákat, háttérben futó időjárásjelentéseket, gatorokat kiszedve.
4. Nem fekete az csak nem csicsás én speciel a startmenüt is egyből. De nemis attól jó egy rendszer, hogy csillog villog.
5. Érdekes, hogy Lacikaval pont miketten mondjuk ezt mikor mindkettőnknek egy csomó gépre kell felügyelnie és ez a szakmánk úgymond. Nekem még egyik felhasználó sem panaszkodott, hogy levettem sőt.........
Na bocsi a hosszú off-ért
ha ez tetszik használ én csak kérdeztem -
#4387 ne hülyíts olyan verzió is van?? -
#4386 Legyen középút: 3.6