20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Sonajk @:o)
    Mindenkinek, aki a Microsoft SideWinder ForceFeedback Wheel USB kormánnyal bajlódik!

Installálni kell egy windowst. A kormányt nem kell összedugni a géppel, hanem fel kell telepíteni a kormányhoz kapott gyári illesztő programot. Ha ez meg van, csak akkor kell a kormányt csatlakoztatni a géphez. Ezzel a módszerrel nálam probléma mentesen működik a kormány. Kezeli elkülönítve a pedálokat és a FFB is nagyon korrekt. Szóval ha gondotok lenne így próbáljátok. A tömörített illesztőprogram 14 MB tárterületemet foglalja el, ezért holnap este törlöm. Siessetek a letöltéssel ;)
  • uHs Gerzson
    Oké csáó
  • b-type
    azzal persze nincs gond, de most elmegyek :((
    másfél-két óra és leszek.
  • uHs Gerzson
    És ha én hostolnék???
  • uHs Gerzson
    Hát az kár :((
  • b-type
    hostolni sajna nem tok...ill. macerás, mert belső hálós kábelnet rendszeren vagyok(10-es ip.) :((
    de még ma vkivel megnézem tuti.
  • uHs Gerzson
    A lényeg hogy az eleján kiválasztod hogy host leszel vagy client. ha client akkor megadja a személy az IP-jét és csatlakozol a játékon belül meg van chat szóval lehet beszélgetni.
  • Sonajk @:o)
    Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, aki privit küldött nekem és én nem válaszoltam rá. Ha bárki, aki írt továbbra is problémákkal küszködik, kérem keressen a weboldalamon elhejezett e-mailban vagy a ICQ: 134-187-817 számon.
    Köszönöm.
  • b-type
    vizslatom...szal a RBcha.-en belül lehet majd nyomatni, nem?
    de a kis progiba kell a partner ip-je, hm?
    ha megvan akkor játék indít, és a Rbrchal-on belül várok a másik csákóra..így van? mert még csak nézegetem.
  • uHs Gerzson
    Akkor ma proba képen kéne majd pár kört menni. Mert én csak egyszer próbáltam neten :(
  • b-type
    ki is lesz..gyorsan felrakom az eredetit mert még nem volt időm, aztán megpróbálom(lan-on, meg net-en is)...
  • uHs Gerzson
    Szerintem nem lehet megváltoztatni. De ki tudja :)
  • sumi
    Ahoj...Kérdezni szeretnék.A kocsik festésének cseréje sikerült,azt szeretném kérdezni,hogy a menüben is ki lehet-e cserélni a képeket?Ha igen ,akkor hogyan?Köszi.
  • uHs Gerzson
    Én már megnéztem és mükszik mint állat ma kikéne vesézni az itteni forumozokkal.
  • fitutufi
    hjjajj én már nem is jáccok ezzel a gamemel de fennt van, mert :
    1. belefáradtam a fizikába :D
    2. a sok game mellett erre meg nem marad időm pedig szeretnék csak nem billel :)
  • Alexease
    Bar meg nem probaltam ezt a multi-t, de valszeg valamennyire mukodik (a MBWR is mukodott), es csak jobb lesz, es azert ez cseppet ciki a keszitoknek/kiadonak, hogy egy "magan ember" max egy het alatt oszeut egy multi progit a jatekhoz, ok meg keptelenek voltak bele tenni (persze, nem is akartak:D). De ha ennyi munka, es ennyire egyszeru ismeretlenul bele takolni, akkor valszeg a keszitoknek sem tartott volna tovabb, egy sokkal korrektebet osszehozni.
  • Norbri
    Kijött a multiplayer mod az RBR-hez!
    Azért csak sikerült beszúrni! Szokni kell nekem még ezt a fórumot...
  • Norbri
    <a href="http://toca.game-editing.net/dl?f=rbrnet.zip">Kijött a multiplayer mod az RBR-hez!</a>
    Egyelőre 2-en lehet vele játszani, de kezdetnek nem is rossz. Átlagos játékosokat várok játékra (magyarul: nem szeretném ha agyonvernétek ;)
  • Lacika 79
    teccik ez a cucc nekem. de azért annyira nem, hogy 109 $-t kiadjak érte.
  • b-type
    nekem tetszik...gondolom kikapcsolható lesz, szal felőlem jöhet.. :)
    ha megtudom szokni akkor sirály, ha nem akkor marad a régi.
  • KTom
    Breki33: a sapphire radeon 9200 ismeri a Pixel Shader-t és Vertex Shader-t?
  • uHs Gerzson
    Akkor ezt nagy ivben hanyagoljuk :)
  • radeer
    Mellesleg nem ha beépítik,... már megvan a TIR patch a játékhoz..tehát már működik így amit láttál.De azért a videót megnézve tényleg állat :)
  • JuanG
    na itt is a válasz :)))
  • JuanG
    nekem viszont ez nem hiányzik :(((...ráadásul ehhez valami hardver is kell nemde???
  • radeer
    Jah csak a TrackIR nem a legcsúcsabb változata is 109 dollár ha jól néztem...arra meg még postaköltség, tehát nem igazán ér meg szerintem annyit mint egy jó kormány .
  • uHs Gerzson
    Nagyon király a video. Ha ezt beépitik a játékba akkor még nehezebb lesz a játék de a valóságért áldozatot kell válalni :)
  • Breki33

Here's the TrackIR video in RBR (6.64 MB)
  • Breki33
  • Breki33
  • Zetorg
    te csináltad?
  • Zetorg
    ez fake!
  • Alexease
    De csak egy kis ideig:))))))))
  • Zetorg
    france
    ez első borulás után ordítottam, olyan ideges lettem és jött a többi hiba! :(
  • Lacika 79
    Nekem mondod? Kedvencem. Én is egy ilyet nyúzok a hétköznapokon. :) Igaz nem egy WRC, de elszaladgálok vele azért. :D
  • SE0418
    A Focus nagyon hiányzik a RBR-ból.
  • Lacika 79
    De ami még ennél is jobb, hogy Szabó G. egy 02-es Focus-sal indul.
  • Lacika 79
    Bizony-bizony. Ha jóltom Szijj Csaba megy vele.
  • Lacika 79
  • SE0418
    Jé, nem is tudtam, hogy mennek MG-vel itthon is! Kösz a képeket!