20179
-
#4507 thx.
majd nézem is.. -
#4506 Azért ne panaszkodjatok, nem csak nekünk nem jönnek össze a dolgok
-
#4505 - Megjelent az 1.1-es RBRnet progi, talan mar jobban muxik.
- Es megjelent egy hivatalos 1.01-es patch is a jatekhoz, de csak a Cseheknek van benne nyelvi bakik javitasa, egyebb NINCS. -
#4504 Multit tesztelte már valaki sikeresen?
nem hiszem el, hogy senki nem foglalkozott vele... -
#4503 ez nekem is ilyen, de én már megszoktam...nagyon óvatosan tolom a gázt néha, és a féket is pumpálom (tövig soha nem nyomom be) mert nagyon érzékeny, de ha jól tudom a filters settings-ben a curveture-t kell állítani (feljebb venni??)... -
Kvázi #4502 A #4192-#4196 problémámba nem tudna valaki segíteni? Így egyszerűen nem tudok eredményt elérni a játékban akárhogy erőlködök.... -
#4501 Nem rossz :) Mondjuk mindegyik kicsit meg volt nyomorgatva :D -
#4500 4500 -
#4499 Én is láttam, nem semmi. Suzukikhoz mit szólsz? -
#4498 Ma megnéztem a WRC-t. Háááát... Ezentúl nem fog sírni az arcom, hogy csúszik a verda az rbr-ben.... -
#4497 Hátha valaki nem is meri ezt az oldalt. Nagyon szép képeket lehet leszedni róla. -
#4496 azért megnéztem. :)
és ja, a RBchallenge-ben próbáltuk...és szvsz, nagyon jól tennék a fejlesztők, ha összeraknának egy jó multit, mert nagy hiányossága lenne ennek a jó játéknak...meg baj nem lehet belőle. :)
teszem azt a Colin2 nagyon sokat versenyeztük helyi hálón a cimbimmel...most irányitás ide-autómozgás oda...nem azt lelkendeztük egymás szavába vágva, hogy olyan mintha valóságos lenne, hanem a játékélményt. -
#4495 Vedd le az AA-t meg a másik akármit..)...és akkor elméletileg jó lesz -
#4494 Na ennek nem sok ertelme, csak teszteltem, de gondoltam akkor mar feltoltom:))
Nalam "csak" LOW-ban megy normalisan a jatek - bar nincs nagy kulonbseg - de igy is eleg kellemes videokat lehet majd osszevagni belole:)) Na ennek volt egy tesztje:) Nem tortenik semmi, csak "latvany teszt" volt:)))))
RBR Movie Test (AVI, DivX, 1,5 Mbyte) -
#4493 Az RBRnet-et gondolom a RBR Challenge resszel probaltatok, mivel csak azzal megy?!:) -
KTom #4492 Hi aki radeon 9200-essel játszik rbr-t az írja már meg legyen olyan kedves hogy melyik driver van fent neki, mert nekem szar--> "vibrál" a háttér. kösz -
#4491 :)
hamarosan kijön az Rbrnet 1.1v
..lehet az simább lesz. -
#4490 en egyszeruen nem tudom iranyitani a kocsit :|
de olyan szinten, hogy az eszmeletlen. ha egy kanyarban nem szallok el akkor mar csodalkozom, hogy mi van... '?!' -
#4489 elég ha gerzsonnak hivsz :)
kár hogy nem ment :(((((( -
#4488 uHs Gerzson: nem ment..kösz.
JuanG: detto...nem megy. hrrrrr.
ha valakinek megy az írja le légyszíves hogy mit-hová..thx -
#4487 bocsi de most már ráérnék, ha te is... -
#4486 jaja :/ -
tehen_m #4485 Most olvasom a minimum követelménynél is ez van: (Card must support Pixel Shading)
-
#4484 kártyacsere :( -
tehen_m #4483 Ezt a hibát írja ki:
error creating pixel shader
PixelShaders/General/CarGlassInternal.pso
(A vid karim gf2ti)
Ezekszerint álmodozhatok tovább ? -
#4482 ha van valami tapasztalatod a multi indításában, írd már le légyszíves..mert erőssen kűzdünk.. :) -
#4481 Aki akar multiba játszogatni az írjon egy privit nekem! THX -
#4480 1enlőre még nincs sok siker, azért nem okézok.
nekem még a tört dvd-s van fent(lustaság), cimbimnek már az eredeti cd-s...ebben a felállásban nem akar menni.
most telepítünk...
elsőnek a két tört dvd-s köztit.
majd a két eredeti cd-s köztit. -
#4479 nem semmi a motortér...ahoz képest, hogy 4henger. -
#4478 Gyönyörű!!! -
#4477 Subaru maniasoknak extra Hi-Res kepek a WRC-rol:)
http://www.autoweek.nl/forum/read.php?f=5&i=9146&t=9146 -
#4476 vagyok.
privbe jöhet... -
#4475 [beégett] -
#4474 Amióta létezik 64 bites is, 256 bites ezekből nincs, nem is volt, de ez nem hardwaretopik... -
#4473 A 64 bites szerinted jobb? -
#4472 mióta jó a 128 bites? -
#4471 de majd én is megnézem ha lessz időm... -
#4470 hát elsősorban meg kellene keresni azokat a képeket, amiket a menübe betölt...aztán már csak photoshop és hozzáértés kérdése...screenshot kell a játékból a módositott autóról kb ugyanabban a szögben és aztán rátenni a menüképre :)...nem olyan könnyű, Alexease megcsinálná biztos :DDD.... -
#4469 igen, ismeri! 9200 az összes directx8 effektet tudja!
HA directx9re vágysz, akkor ATI9550 a legolcsobb ...
CSAK 128bites memvezérlőset vegyél, ha játszani is akarsz! -
#4468 Az említett illesztőprogram letöltéséhez még 5 perc hátra van (most megy fel).