Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
😊😊

Biztos robbanó hordókat dobálnak majd a kocsira, mint az NFS:HP2-ben 😊

JuanG
de láttunk, csak nem olyan amilyennek elképzeltük-szerettük volna...az, hogy a nézõk visszaborítják az autót kimerül abban (sajnos), hogy kicsúszol, felborulsz, és nem ott helyben fordítanak vissza hanem visszarak az útra és ott fordítanak át...sõt igazából ez csak a visszajátszásban látszik, legalábbis a ps2 demoban...

helikopteres részrõl csak képet láttam, nem tudom mit takar majd...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

toMpEr
ja igertek itt mindent, korozo helikpotereket, fullos nezoket, akik jonnek es visszaboritanak, stb. ezekbol meg semmit nem lattunk.

JuanG
álljon meg a menet srácok...nehogy az Eisenhower által belinkelt kép alapján itélkezzetek!!! Megnéztem többször is a jobb felbontású új videót, és számomra még mindíg meggyõzõ...ha PS2-n ilyen, akkor a PC-s verzió valszeg még jobb lesz, ilyen "életszagú" virtuális teret, tájat eddig csak a Stalker-ben láttam...az autó mozgása is korrekt, rendesen megdobja amikor átmegy a vízátfolyáson...az út minõsége pedig a jó minõségû finn pályákra emlékeztet...szerintem se lesz annyira übermájszter a játék, mint amilyennek igérték/hittük, de a silány "mezõnyt" nézve az utóbbi jó pár év legjobb rally-s játéka lesz, meg merem kockáztatni még a Rally Trophynál is jobb lesz (bár az más kategória, és nekem a mai verdák jobban bejönnek)...

csináltam egy vágott verziót a jobb minõségû videóból, ez 42 MB, kivágtam a hátsó nézetes részt, mert az megtévesztõ...íme:

rbringamecut

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
igen 😊...az újvárosi prológon voltunk, mivel odavalósi vagyok, aztán még a pénteki napon az ss6-tól az utolsóig...de hát pár szakaszt töröltek, sajnos...

voltál a duna-alba rallyn? mi is voltunk kinnt.

JuanG
milyen körítés hangulatos a colinban??? Tökmindegy mert amúgy meg szar a colin...és most nézem hogy ez a videó a rally school egy gyakorló szakasza, nem éles stage...

"Ugyanugy az antenna korul fordul az auto😊)" -még szép, ez csak a hátsó kamera fix helyzete: pont az anntennához van fixálva ezért van hogy forog az autó körülötte...a visszajátszásban már semmi gond az autó "forgásával"...

igazad van: a GPL-hez tényleg nem kéne hasonlítani, annyira nem lesz überszim 😊 (sajnos)...

toMpEr
Szerintem azert varjuk ki a veget, a korites meg lehet jo itt is.

JuanG
de a végleges PC verzió kipróbálásáig még nem mondok Ámen-t...vagy Ómen-t :-))) ...

JuanG
én is azt mondom, hogy nem az lesz, amire számítottunk, de a fizikát tekintve még mindíg százszor jobb mint a colin vagy a RC Extreme, a táj nagyon élethû (fõleg a Duna-Alba rally után)...a legnagyobb baj itt szerintem az 1:21 -es idõvel van...ha tényleg ilyen rövid pályák lesznek, az nagyon nagy gáz...remélem ez valami gyakorló pálya...

nem tudnak csinálni egy jo játékot bakker!
megint felhuztam magam.
most már csak a flat-out-ban bizok! az legyen jo!

Alexease
Leszedtem a videot, de tenyleg ugyan az. Igy jobb minosegben meg lehangolobb;(( Ugyanugy az antenna korul fordul az auto😊) Es meg a GPL-hez akartak hasonlitani. Nevetseges!

A Colin jobb, mert abban legalabb a korites hangulatos. Ez valahogy uncsi volt, bele-bele tekergettem. A beslo nezetre meg mar nem mondok semmit😞
toMpEr
attol felek iden se lesz jo rallys jatekunk

Nyers
Én inkább puritánnak mondanám! 😉

My Life for Freedom!

K.András
Mi ez a kép?Ez a játékbol van?Nemá...Ez valami oltári nagy szutyok lesz,ilyet 5 éve nem mertek volna kiadni pláne nem 2004-ben!Egyébként kezdeti lelkesedésem mára teljesen megszünt,közömbös lettem a játék iránt,nagykár én is azt hittem lesz egy jo rally szimulátor, de ez minden lesz kivéve szimulátor.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

erre inkább nem mondok semmit 😊

bazz, és ez 104 mb????

Eisenhower
franc elõbb nem sikerült ^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
http://www.jeuxvideo.com/affpic.htm?images/p2/r/b/rbrap2011.jpg

Eisenhower
ps2-bõl való. na ne csinálják már.....

Eisenhower
bocs mindenkitõl de tényleg azt hittem hogy ez tényleg egy ÚJ video...

Eisenhower
kellett nekem leszedni. ugyanaz mint a multkori vizes muvi.. csak jobb minõségben...

ez az a múvi, amit soha nem fogok leszedni modemmel, szal plz lécci kommentáljatok majd, hogy gödrök, törés, pocsolyák, környezet stb, mi hogy lesz benne, mert már nagyon le vagyok törve, azt hittem hogy egyszer az életben csinálnak egy normális rallys játékot, de....

igazad van, amit mondtak annak a fele sem igaz a látottakbol itélve 😞

Alexease
Nem tudom mi lesz a vegen ebbol a jatekbol, de eddig sok igergetes es a sok szep render kep utan csak lehangolo dolgok voltak😞(( Eddig a Colin lazan veri. Pedig az sem egy nagy szam. Eddig meg a fizikaban biztam, mert agyon dicsertek. Nem gond hogy kicsit fapados a korites, legalabb az legyen jo. De hat eddig az sem volt valami meggyozo. Sot...
Nyers
Wow! Thx, szedjük. 😉

My Life for Freedom!

Eisenhower

az télleg az! 😊

robotnyk
nem valami meggyõzõ video, de a víznek belülrõl ilyesmi hangja van tényleg.
HPt
ja

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Shan
Gazdagodunk ismét sajnos egy légpárnásszimulátorral...😞((((((((((
Eisenhower
azt bhms forumon hogy szidják. hát tényleg elég gáz a hangja ^.^

Eisenhower
szoktam a forumot is "olvasni" már amennyire lamazok angolul

K.András
Nézd meg megint azt a videot föleg a kanyarokba,kajakra látszik,hogy egy nagyjábol középen lévö pivot pont körül forog az auto...

toMpEr
szerintem ebbol a videobol nem lehet eldonteni,hogy mennyire lesz arcade

toMpEr
murva!=foldut
bar idehaza nemigazan latni igazan jot az elobbibol 😊

HPt
szerintem is, nem tudom hogy csinálták ilyen szarra 😊

ibronk
A vizfröccsenés hangja nagyon gáz szerintem😊

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Hát nem is siette el ahogy elnéztem 😊

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

HPt
bár egész szépen vezetett benne az illetõ, meg kell hagyni

HPt
hát lesz megint egy arcade rali játékunk :/

megnéztem a filmet, csalodás ért,
sehol egy gödör vagy pocsolya, a kocsitnem is dobálja, ez a játék olyan lesz mint a rally championship xtreme volt, csak szebb graffal. 😞
egy pozitivum: viz fröcsölés 😊

Azt hittem már rég túl vagytok azon a szinten, hogy a Mantis által leírtakat egyáltalán komolyan vegyétek.
Nem kicsit elfogult a BHMS irányába és minden oda mutató linket úgy jelent be mint egy külön világszámot.

Inkább a BHMS fórumát olvasgassátok, ahol már komolyan kételkednek a RBR sikerében.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Nyers
Véleményes a múvi. Nem mondanám, hogy rossz, de azért dolgozhatnak még rajta rendesen. A külsõs visszajátszás nagyon tetszett. Egész jó dolog is kisülhet belõle, de van még mit finomítani.

My Life for Freedom!

Eisenhower
nah azért én nem hasonlítanám colinhoz. én ugy veszem észre hogy nem colin féle "korcsolyázás" van. viszont ez a gamestaros hír enyhén szólva ... " Richard Burns Rally!!

<2004-05-19 @ 20:33 - Mantis> (kommentek: 0)

Háhh!! Na kérem, ez nem kutya! Az SCi-s fiúk kiadtak egy videót a Richard Burns Rally PS2-es verziójából. Érdemes végignézni... Ez mindent visz! Nem is szavalok tovább, hiszen ez magáért beszél! Klikk!!! az a mindent visz hát nem is tudom. ^^ bár míg nem próbáltam nem akarok véleményt mondani ^.^

Hát srácok ez nagyon úgy néz ki hogy a Colint kiadják Richard Burns néven csak a grafika szebb. 😞(
Ez a fizika eddig ultra szar.

toMpEr
Szerintem korrekt video, csak meg mindig nem lattunk semmit azokbol a dolgokbol amit beigertek

bzoley
Látom, nem csak én lesem minden nap a BHMS oldalát😊 A baj csak az, hogy õk is csak arról tudnak beszámolni, amit kapnak. Az meg nagyon kevés(RBR).
András, jól mondod, én is félek, de addig nem mondok semmit, amíg valami (normális) pc-s anyagot nem látok. Abba a 39"-es videóba próbálok kapaszkodni, bízom benne, hogy hasonló élményekben lehet részünk.

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

K.András
Egyre jobban félek ettöl a játéktol,engem nem gyözött meg ez a video...Arrol nem is beszélve, hogy 1 perces szakaszokhoz ki a genyonak van kedve???