Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Másik fele pedig a kasztni,a legtöbb informáciot szinte onnan kapod az auto mozgását illetöen,szal nagyban hozzájárul ahhoz, hogy azt a képet kapd amit a piloták a valoságban...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Bar valoban, szinte semmibol nem tartana a keszitoknek beletenni egy belso nezetet is, hisz vannak akik azt szeretik.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

a #657 - fõleg azzal a jobb oldali HUD-dal - meg úgy néz ki mintha éppen most jött volna a KITT-bõl
De itt azert lesz cockpit szerencsere, meg ha gagyi is...
...asszem a PC Zone már kapott egy pre-beta demót, ami nagyon bejött nekik...sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
"Thanks for the e-mail and sorry for the delay in replying.
There is a cockpit camera view in Richard Burns Rally and the PC demo is due later this summer (exact date to be confirmed)."
Hát egyhamar nem lesz demó.
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

elég legyen ebbõl a ps2 vs. PC vitából!!!

...az összes eddigi videóból csak 1 a lényeges, csak 1 ami számít...mégpedig az a közel 40 mp-es videó, amelyikben van hang, külsõ nézetes, és kormánnyal nyomja vki, az eléggé meggyõzõ ... a többi ps2-es demó-s, bénácska vezetéssel, nem számít...
Én remélem, és úgy is emlékszem, hogy a fejlesztés külön, párhuzamosan folyik a különbözõ platformokra, és a PC-s verzió csak szeptemberben jön ki, míg a PS2-es vmikor nyár elején...és biztos vagyok benne, hogylesz egér a menüben ...

My Life for Freedom!
A GT3-at csak képeken meg videókon láttam sajnos, szóval lehet, hogy megint hülyeséget fogok beszélni, de azért leírom 😊 A grafikája tényleg nagyon szép és nagyon jó lehet, hogy egy csomó jármû és pálya van benne. Viszont amennyire én tudom, szimulátornak nem igazán nevezhetõ, hiszen nincs belsõnézet, nincs minimális törés se, és a fizika is inkább az önfeledt száguldozásra van kihegyezve. Ezzel persze semmi baj sincs, és elhiszem, ha azt mondod, hogy ez az egyik legrealisztikusabb autós játék a világon. De nálam a szimulátor ott kezdõdik, hogy F=m*a és ott végzõdik, hogy egy nagyobb ütközés után game over. De ez csak az én véleményem, ami köztudottam senkit sem érdekel 😊 Bocsi, ha megint sok hülyeséget írtam.
Érdekes, hogy konzolon is nagyobb eladásokat produkálnak a realisztikusabb autósgamék, mint a full árkádos. A GT3 vagy a WRC eladás veri az összes árkád szart.