Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Nyers
Semmi E3-as anyag! ;(

My Life for Freedom!

K.András
Szerintem meg amiröl te beszélsz az nem belsö nézet,hanem az az arkad nézet...Belsö nézet amikor látod a kormányt meg a müszerfalat az már más kérdés, hogy jön ez le a monitoron(meglehet csinálni ezt rendesen is alá GTR ülésbeállitás!!!),de mivel nekem 21'-van igy nem zavar egy picit sem a valodi belsö nézet,arányaiban annyit látsz az utbol mint az életben,tény a legnagyobb tv is kicsi a valosághoz képest,de az auto is kisebb mint a valoságban,hiszen elfér a monitorodban 😄DD
Másik fele pedig a kasztni,a legtöbb informáciot szinte onnan kapod az auto mozgását illetöen,szal nagyban hozzájárul ahhoz, hogy azt a képet kapd amit a piloták a valoságban...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Marcell
Szerintem a legjobb belso nezet, amikor csak az utat latod. Vezetes kozben ugyanis a szemed csak az utat nezi es max. a periferias latasodban latod a kormanyt meg a kezedet. Szerintem a szamitogepen (konzolon 😊 hulyeseg a kicsi/tv-bol (a valosaghoz kepest a legnagyobb tv is kicsi) monitorbol azt a feluletet is lefoglalni egy nagy feketesegre (ami a muszerfal)...
Bar valoban, szinte semmibol nem tartana a keszitoknek beletenni egy belso nezetet is, hisz vannak akik azt szeretik.

Nem ertem ha autos programot csinalnak, akkor miert nem raknak bele rendes belso nezetet.😞(( Vagy a sajat autojukat is ugy vezetik a programozok hogy 2 meterre repulnek utana, es ugy jarjak a varost.....?
jaja, fel vagyok háborodva! remélem azért jobb lesz mint az eddigiek, nem pedig csak aszfalt ut simaságu föld texturás izé lesz...

Marcell
Fu, tenyleg! Most hogy mondod, ezt tenyleg nagyon igergettek (godrok, aquaplanning, stb.), de a videokban semmit nem latni ezekbol 😞(

amugy lesznek pocsolyák meg gödrök? mer eddig semmit sem láttam ezekböl a képeken meg a videokon. 😞

JuanG
igen azt én is néztem 😊 ... reméljük kormány akar lenni...bár remélem azt is hogy kikapcsolható lesz a megjelenítése, ha lesz...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
HPt
lehet, the truth is out there 😊

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Alexease
De a #667-esen baloldalt mintha egy kormany reszlet logna be😉 Lehet, hogy a #557-es gagyi movie utan valamit takoltam meg a fiuk rajta😊)
HPt
feeling ott legyen aztán akkor:

HPt
akkor talán nem is olyan vészes, bár nem tudom meddig tartana odarakni egy kormányt is...

Alexease
Amugy sem nagyon kellene ebbe semmilyen muszer, max egy fordulatszam mero. De azt meg ugy is hallom😉 A sebesseg lenyegtelen, olajnyomast, olajhofokot, vizhofokot nem tudom mennyire szamol, de ha igen az meg a 4-5 perces szakaszok alatt, normalis hasznalatnal ugy sem valtozik lenyegesen😉
Alexease
Az a HUD allitolag, szerencsere kikapcsolhato lesz.
HPt
oh én #667-et néztem

a #657 - fõleg azzal a jobb oldali HUD-dal - meg úgy néz ki mintha éppen most jött volna a KITT-bõl

Alexease
A #657-ben pilotaszemszog van😊))) Bar valami hihetetlen ocsmany, de jobb mint a semmi😊 Ha tenyleg nagyon jo lesz a fizika, akkor annyira nem veszes. De ha ez is szankoszimulator lesz, akkor kuka😉
HPt
na de ha középrõl nézed? ok, ne legyen kormány meg semmi, de legalább a pilóta szemszögébõl legyen

Alexease
Ha egyaltalan nem lenne, akkor nalam is azonnal kuka kategoria. Autot nem tudok hatulrol tologatni, kiveve ha abszolut arkad.
De itt azert lesz cockpit szerencsere, meg ha gagyi is...
HPt
ha nincs benne cockpit nézet, akkor lehet akármilyen jó a fizikája nekem nem kajak

Alexease
Szerintem nem lesz;( Az a gagyi lesz valszeg ami a #657-ben van. De mar egy Colin4, TRD2 utan lassan mar ennek is orulhetunk.
HPt
de az a bajom, hogy normál cockpit view-t (ahol a kormány is látszik) még mindig nem láttam... akkor most nem is lesz? ti vágjátok?

Eisenhower

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG

JuanG
nekem is megírták, hogy valamikor a nyáron jön PC demo...kicsit gonoszan azt kívánom, hogy szivárogjon ki egy press demo, mint a GTR-bõl ...asszem a PC Zone már kapott egy pre-beta demót, ami nagyon bejött nekik...

PuMy

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

bzoley
Írtam levelet a Sci-nek, hogy lesz-e cockpit nézet a játékban, valamint mikor kapunk pc demót(akkor még nem volt in-car movie). Nyomtak egy rövid semmitmondó választ.

"Thanks for the e-mail and sorry for the delay in replying.

There is a cockpit camera view in Richard Burns Rally and the PC demo is due later this summer (exact date to be confirmed)."
Hát egyhamar nem lesz demó.

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

JuanG
még mindíg jobb, mint középen az üveg alatt...nekem a kormány úgyis kitakarja a mûszerfal nagy részét...csak vezethetõ legyen a nézet az a lényeg...

K.András
ÁÁÁ ez nagyon gáz,milyen már hát egy vicc..

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Eisenhower
http://www.bhmotorsports.com/RBR/screenshot/9447 ^>^ na ez a kép lett volna^^

Eisenhower

legalább burns meg reid megvan^>^

Eisenhower

Eisenhower
én is ezt mondogatom hogy lennie kell vezetõ oldali nézet mert introba is van^>^ igaz olyan amilyen de ki tudja lehet hogy kellemesen csalodni fogunk^.^

JuanG
na, senkit nem villanyoz fel a hírem?

JuanG
ja, a kép az intro múviból van...48. mp...

JuanG
azért megnyugtatnék mindenki, lesz vezetõ oldali belsõ kamera a játékban, igaz kormány nincs, de én úgyis kikapcsolnám mivel nem szeretem, ha 2 kormány van elõttem

JuanG
mindenkinek:

elég legyen ebbõl a ps2 vs. PC vitából!!! ...az összes eddigi videóból csak 1 a lényeges, csak 1 ami számít...mégpedig az a közel 40 mp-es videó, amelyikben van hang, külsõ nézetes, és kormánnyal nyomja vki, az eléggé meggyõzõ ... a többi ps2-es demó-s, bénácska vezetéssel, nem számít...

Én remélem, és úgy is emlékszem, hogy a fejlesztés külön, párhuzamosan folyik a különbözõ platformokra, és a PC-s verzió csak szeptemberben jön ki, míg a PS2-es vmikor nyár elején...és biztos vagyok benne, hogylesz egér a menüben ...

Eisenhower

Nyers
Wazz, azt hittem kijött demo, vagy vmi videó legalább, annyi volt a hozzászólás.

My Life for Freedom!

Jó, bocsi, tényleg nem ismerem azokat a fórumokat, ezért nem kellett volna véleményt mondanom róluk. Magamból indultam ki, és ez hiba volt 😊
A GT3-at csak képeken meg videókon láttam sajnos, szóval lehet, hogy megint hülyeséget fogok beszélni, de azért leírom 😊 A grafikája tényleg nagyon szép és nagyon jó lehet, hogy egy csomó jármû és pálya van benne. Viszont amennyire én tudom, szimulátornak nem igazán nevezhetõ, hiszen nincs belsõnézet, nincs minimális törés se, és a fizika is inkább az önfeledt száguldozásra van kihegyezve. Ezzel persze semmi baj sincs, és elhiszem, ha azt mondod, hogy ez az egyik legrealisztikusabb autós játék a világon. De nálam a szimulátor ott kezdõdik, hogy F=m*a és ott végzõdik, hogy egy nagyobb ütközés után game over. De ez csak az én véleményem, ami köztudottam senkit sem érdekel 😊 Bocsi, ha megint sok hülyeséget írtam.

mínusz egy csak.

A GTA3 csak egy PÉLDA volt csak, bármit írhattam volna.

robotnyk
itt az jön, hogy a téma szempontjából (ami a rally-sim), teljesen lényegtelen, hogy mennyit adnak el egy akciójátékból.
Mit ferdítek?? Arról volt szó, hogy a fejlesztõket az eladás érdekli és amíg PC-n ilyen magas a warez arány, addig ne csodálkozzon senki, hogy a konzolok felé kacsintanak. Itt jön az, hogy a téma szempontjából teljesen közömbös, hogy téged érdekel e az eladási szám, vagy sem.

Látszik mennyire nem ismered a konzolos fórumokat, ott általában van egy két autós topik és abban tárgyalják ki az összes autós játékot, nem úgy mint a PC-seknél, ahol minden egyes játéknak külön topikja van.
Érdekes, hogy konzolon is nagyobb eladásokat produkálnak a realisztikusabb autósgamék, mint a full árkádos. A GT3 vagy a WRC eladás veri az összes árkád szart.

robotnyk
én nem vagyok játék fejlesztõ, szóval ne ferdíts már mindent össze-vissza légyszíves. addig még rendben van hogy más véleményem vagyunk és elvitázgatunk, de ez a direktbe kötözködõ stílus kurv@ mód idegesít.
Jó kis vitát generáltam 😊

Nem értek egyet. Azért hiszed ezt, mert Te is szeretnél rendes fizikát, és emiatt eleve olyan topikokat látogatsz, ahol hasonszõrû emberekkel találkozol (mint itt 😊 ). De hány ilyen embert látsz? 10-et? 100-at? Az a sok millió, aki az eladásokat produkálja, az nem jár a fórumokba, és nem rimánkodik élethû fizikáért. Amelyik mégis fórumozik, az az árkádos játékok topikjait látogatja, és például arról áradozik, hogy az NFSU milyen ultra-realisztikus. Ezzel most SENKIT NEM akarok megbántani, jó játék az NFSU, én is kijátszottam, és nekem is tetszett, de realisztikusnak sosem mondanám.