20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Breki33
    ott az aláírásában.....P
  • K.András
    Mit irtál és hova?linket thx...
  • Breki33
    Nézet a belső, setup az setup
  • Breki33
    1. Belsõ kamerás setup-ok?????????

Nézet a belső setup az setup

2. Minek a file tartalmát másolgatni?

"Ezt megnyitom wordpad-dal kijelölöm az összes tartalmat (ctrl+a) kimásolom a tartalmát (ctrl+c). Megnyitom a mentett xxx fájlomat wordpad-dal, ennek a tartalmát törlöm és beillesztem a másik tartalmát (ctrl+v), majd rámentek az xxx fájlra"

Simán az elmentett file nevére kell a setup-ot átnevezni így sokkal egyszerűbb (egy lépés)
  • karikusz
    Na srácok írtam egy kis segítséget a setup-okhoz. Kukkoljátok meg hogy érthető-e...stb..:)
  • karikusz
    Bocs csak késő volt már amikor feltettem a setup-okat, és nem írtam hozzá használati utasítást...pótolom
  • K.András
    Na elkedzem letölteni,remélem nem csalodok,Alex milyen lett?:D
    Egy-két honapig pihentettem gépet szal még nem értem rá olvasgatni sem...
  • Breki33
    Van itt olyan Nvidias aki feltette az SP2-öt?

Magyart...
  • JuanG
    igen de nem jött össze, de az 1.0-ással próbáltuk, az újabbat még nem...
  • JuanG
    vegyél új vidkarit :D...pixel shader-t kell tudnia a vidkarinak :(((
  • Zetorg
    milyen videókártya?
  • 20TYA
    Az intrók után ezt írja ki:

Mit csináljak?
  • Buba007
    Próbálkozott már valaki az RBRnet-tel?
  • emberke
    Hupsz rosszat mondtam, a fájl kiterjesztése .lsp legyen a többi stimmel.
  • emberke
    Csak át kell nevezni a megfelelő névre és látni fogja.
    PL 2003 Subarunál: 5slot0_xxx.rpl, 5slot1_xxx.rpl, 5slot2_xxx.rpl
    Peugeot: 4slot0_xxx.rpl ... és így tovább.

• Breki33
    lol

• Veper
    Hiába másolom be a Savegames-ba a setupokat, nem látja őket! Az autosjatékok.hu-ról szedtem. Amit a BHMS-ről szedtem Hundai-ra, az megy!
  • JuanG
    jó...akkor weboldalakra mutató képek, ok??? :DDDD
  • sumi
    Ahoj...Nem lesz mostanában javitás a játékhoz??(kép villogás)
  • arty
    jaaa, vmelyik ott lent, balra? :) banner vaksagom van.. azok meg nem is bannerek ;) az naaagy, széles, villog... ;))
  • JuanG
    nekem sincs bajom a TM FF GT Racing wheel-emmel :DDD
  • [Walaki]D`Lair
    igen
  • Slow
    figyu, jól sejtem, hogy zseniális ez a játék?
    én anno CM2 meg Vrally, meg GrandTurismo (ps1) után elakadtam, de most rámjött az autozhatnék (no meg vettem egy R440-est) és valahogy ez most teljesen bejön :)
  • Slow
    azok egyébként is rendkívül nagy előnyben vannak mindig mindenhol...
  • karikusz
    Csak magyarul tudó emberek előnyben...:))
  • Alexease
    Olvasgattam a forumba (BHMS) es eleg korrektnek tunik a Thrustmaster. Mivel sok problema van a kormanyokkal (nem csak TM), kapcsolatba leptek az SCi-vel, kiadtak egy uj drivert, de a fo problema a jatek detektalo reszeben van, vagyis meg kell varni a patch-et. Bar nekem tokeletesen mukodik, de valszeg vannak tipusok, amivel problemaja akad.

De a BHMS letolto reszet es a forumot erdemes rendszeresen figyelni, mert irtozatos mennyisegu info van ott (bar a nagy resze hulladek, de vannak ertelmes dolgok is).
  • JuanG
    mit röhögsz??? Ez nektek megtiszteltetés!
  • Toya
  • JuanG
    nono..az én bannerem is ott van a HSW-n :DDD
  • arty
    az ötletekkel csinyán, mert valamiért nem tul ismert a Te oldalad sem :( szoval, azon lenne még mit javitani ;) (mármint az ismertségen!) Mondjuk a bannermentesség jobban bejön, ez is tény... :)
  • Toya
    Megbeszéltük a dolgokat természetesen, sőt most privátban ötleteket is küldtem az ismertség növelésére :)
  • arty
    :))

hátez a direkt márketing... tvshopos cuccokat szokták igy árulni :)

ha ledumáltátok, akkor jo :) gondoltam toya nem akarja "magát fényezni", de akkor csak fogadatlan prókátor voltam ;)
  • karikusz
    Feltettem egy pár setup-ot a lapra, ahogy ígértem. Nem írom a lap címét mert megszólnak.)
  • karikusz
    már megbeszéltük délután privibe..:))

"kár, hogy tvshopos modszertől szereztem rola infot ;)"

micsinicsi???
  • arty
    nem a HSWnél van, hanem ő csinálja azt a lapot, időtlen idők ota... persze nem mindig hsw.hu volt :)

szimplán kifejtette, nem szimpatikus neki, h mindenhova odatolod az oldalad linkjét :) nem hiszem, hogy a magyar net legnivosabb autos oldalának müködtetőjét felzaklatná egy ujabb webhely :)

nekem nincs autos játékokkal foglalkozo lapom, és nekem sem szimpatikus, na ezt fejtsd meg ;) - sztem is bőőőven elég az aláirásod! amugy a lapod jo, spec nekem tetszik... kár, hogy tvshopos modszertől szereztem rola infot ;)
  • Alexease
    Megjelent egy RBRTimes nevu program is a jatekhoz, ami automatan general az aktualis stage rekordokbol egy HTML formatumu tablazatot. Tessek, pelda: Teszt
  • donpedro
    A fák, bokrok villognak, eltűnnek, visszajönnek, többeknek volt már ilyen gondja, de normális megoldás még nem született, legalábbis tudomásom szerint.

Másrészt elkezdett szaggatni is, ami szintén újdonság, tegnap a régi xp-vel még teljesen simán futott, most szaggat, mint állat...
  • RelakSfromhome
    villog a háttér???
  • donpedro
    Na, ez jó, újra kellett raknom az xp-t, és azóta nekem is villog a háttér, pedig előtte ment gond nélkül, még csak le se fagyott sosem...
  • RelakSfromhome
    hehe, lehet, hogy nem a legkönyebb fokozaton kéne nyomnom? :D Majdnem 4 órát vertem a második helyezettre :D Persze most, hogy a törést a leg gagyibbra állítottam, alig megyek neki valaminek :D