Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
nah! hoyg hogy?

!Forza Ferrari!

K.András
Elején mi is reménykedtünk,de már annyira nem vagyok benne biztos h jo lesz...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

oneal1
istencsászár lesz ez a játék!!!!
nincs valami uj infó, kép videó vagy valami??
demo-t adhatnának már!!!!

!Forza Ferrari!

A Rally Extreme-t nem ismerem, de a GTR-ben pont jó a fejmozgás (is).

JuanG
én meg abban bízom, hogy azért nagyon nem fog a fej dülöngélni, mint pl. a rally extreme -ben...hanem inkább úgy mint a GTR-ben...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Na, ez tényleg jó hír! Csak aztán úgy is legyen! 😊

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

ok 😊

JuanG
UP belétek

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
nem, nem a demó jelent meg, csak a nagy várkozásban összevágtam egy zenés klippet az eddigi videókból...akit érdekel a honlapomról letöltheti: ITT

Alexease
... PS2 es XBOX-ra. (Ezt elfelejtetted😊)
K.András
PC?Kétlem...

grebber
A boltokba 17 nap múlva érkeznek a játékot rejtõ dobozok.

Next PC upgrade: 2022

Marcell
Csak a haveromnal szoktam live-ozni, de baromira jo! Semmi nem laggol, a hangatvitel tokeletes (a headsettel), konnyen es gyorsan lehet jatszani. Ha masra lettel volna kivancsi, gyere at a konzolosok forumanak x-box topicjaba!

X-BOX LIve-ot használod?

Milyen?

Marcell
Ja jo, a lenyeg, hogy jol szamoltam, mivelhogy en X-Boxos vagyok 😊

jo lesz ez az uj videobol itélve, nekem nagyon teccik 😊

Alexease
Nem. A PC-s verzio csak szeptemberben lesz. "Szerencsere" elcsusztattak - bar mindenfelekeppen csuszott volna a PC-s verzio - es osszerakjak kicsit normalisabban. Pl. igeret van normalis belsonezetre is. Szerintem megeri varni meg plusz 2 honapot.
Gamershell.com: SCi Entertainment announced today that Richard Burns Rally is gold for PS2 and Xbox and will be released in UK on July 9th.

Konzolosoknak mar kesz. Most gyurhatjak kicsit jobban a PC verziot. 😊

we must travel in the direction of our fears

Marcell
Akkor jol szamolom, hogy julius 9-en, penteken mar lehet majd kapni?

Nyers
Baromi jó!

My Life for Freedom!

Eisenhower

Én is megnéztem végre az új videót, és tényleg nagyon meggyõzõ. De azért kicsit félek, hogy csak azért, mert jól vágták össze. A kedvenc részem az, amikor a Subaru hirtelen átszakítja a szalagkorlátot és eltûnik a szakadékban 😊

JuanG
igen...de remélem addigra mi is kapunk egy demót...

Alexease
Ez azert mar eleg biztato😊) Bar ez a konzolos megjelenes, a PC-s szeptemberben.
király! megyek és meg is nézem öket! 😊

JuanG
hát sajnos nem sokkal jobb a minõsége 😞...ahhoz képest hogy 90 mega...

Nyers
Az elõzõ videó jobb minsõdégben:88 MB.

My Life for Freedom!

JuanG
király ahogy az egyik közeli képben Burns navigátora belenéz a kamerába ...

Alexease
Eisenhower
-s

Eisenhower
és igen alexsease-nek is teccik akkor most már heppy ^.^

Alexease
Ez az uj video tenyleg meggyozobb, sokkal jobb!! Itt mar normalisabb, korrektebb a fizikai alap, jok a borulasok, gurulasok stb.
Es ha nem kiragadott trukk, mint a Colin sorozatban szoktak, akkor az a resz is meggyozo, amikor oldalt csuszva megall az auto, es rendes felfuggesztest szamol.

A belsonezet meg gagyi, de arra van igeret, hogy lesz normalis. Remelem szeptemberig sikerul valami kulturalt dolgot belegyurniuk😛 Ha tenyleg ilyen jol megy az auto, kar lenne ilyennel elgagyizni.
Marcell
Ez az uj video nagyon meggyozo!!! Baromi allat!

JuanG
remélem már megy a dolog 😊...amúgy most készítgetem az oldalamat, ott fenn vannak már a rally trophys videóim low detailban is (11-14M😎...

Juan G's Racing Site

Ch_Slater
According to Czech publisher of RBR, the release date for PS2 version has been officially announced for July 9th and for PC September 2nd.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

hogy kell a rally trophy-ba berakni a kocsikat? és milyen peccs kell hozzá? lécci segits...

nekem csak az a bajom hogy modemmel vagyok, és nem igazán tudok nagy videokat leszedni, mekkorák a Rally Trophys videoid?

áhh.. köszi! 😊
mi Rad Video Tools-al csináljuk, mer az mov-ot is tud konvertálni. majd összevágjuk movie makerrel (az is tud szépet csinálni), vagy Ulead Media Pro Shop 7.0-val (vagy vmi ilyesmi a neve 😊

JuanG
én is csináltam videókat a Duna-Alba rallyról, bedigitalizálva majd 5 GB...és nem tudom betömöríteni õket 😞...a Vidomi programmal próbáltam, de nem sikerül normális képet kihoznom belõle...nem tudsz valami jó videó tömörítõ progit?

letöltöttem a videótokat 😊...nekem is van videóm a Rally Trophy játékból, ha érdekel itt letöltheted:

videó1
videó2

"You wanted a proper in-car view from the drivers seat?
Well, you got it!
So far it's beeing reimplemented for the PC version atleast.

Forras:

Megis csak lesz normalis belso nezet. 😊BH Motorsports Forum

ha kiváncsi vagy a videonkra amit csináltunk a duna-alba rallyn akkor itt megtalálod: link

K.András
Richard Burns Rally Demo Info <28-05-2004 | JZ | Comments (0) >
After our Richard Burns Rally E3 report, a lot of people are asking when Richard Burns Rally demo will be released...

This is from our E3 reporter: "Release is in August. That means that demo should be out latest in mid July, I think."

JuanG
What I saw at the E3 made me believe that the final game will be a superb ride and we shall prepare ourselves for an experience previously unknown to us. With all its stages recreated meticulously after real-life stages and its 8 fully licensed cars, RBR will be surely wearing the rally-simulator crown when it hits stores in summer 2004. I'm all excited to put my hands on the demo; it should be out prior to the PC release of the game (which is only a few weeks away).

forrás: bhmotorsports (Dauby)

lehet, hogy nemsokára kapunk már egy demot?

ja, sajnos, pedig ahol voltunk az fasza hely volt 😞

Mit össze bírtok izgulni...

JuanG
én is 😊 ...de sztem az RBR-nek jobb fizikája lesz, csak hát a ps2-es WRC-ben meg fasza hosszú stage-ek vannak 😞...

toMpEr
Azert azt tegyuk hozza, hogy en orulnek, ha lenne olyan rallys jatekunk, mint a konzolosoknak a wrc

JuanG
bonus lehetõségként király lenne 😄 ... ha már konzolra csinálják meg elõszõr...