20179
-
Travelos #4707 Figyu mán, az atw.hu az ftp-s? mert én proxy mögött vagyok, fog ez nekem működni? -
#4706 nem én csinálom, hanem norbri...és ő vetette fel...:)) -
#4705 pc-re nem lesz, mint ahogy az előző 3 része sem volt :(((...sony megvette a wrc-s jogokat és nyomatja a progit a konzolján... -
Marki.. #4704 A 4 csúszásgátló gumi alatt is van 1-1 csavar. Nem szétszedni nehéz, hanem összerakni :) Potikat jól fixáld le a helyükön. -
többi kép
klikk -
#4702 #4674-re senki se tudja a választ? -
vkhunter #4701 Hi! Valaki nem tudja véletlenül, hogy lehet szétszedni a MOMO-nak a pedaljat? Már kicsavartam az összes csavart, de még igy is elég massziv! :) Néha nem nyomódik be tövig a gáz, néha meg igen. Akinek volt már ilyen problémája kérem segitsen! Köszi -
#4700 :) -
#4699 off
mi az xp téma neve? style xp-s?
on -
#4698 De ha nem lesz jó akkor kapsz..:)))))))
jah és írd oda légyszives, hogy dolog felvető : Karikusz..
(ha már aszongyák így illik -
#4697 muhahahahaha
ügyes :)
arra nem is gondolt szegény tapasztalt hcgameres, hogy egy széles "peres" tramac gumi milyen jól 'fogja' a füvet....:)))
sztem pont jók a külömbségek a terepek az úthibák miegymás között...
nem is tudom, kormány nélkül hogy lehet megbírkózni a cuccal, annyira érzékeny... kormánynal+pedálokkal viszont frankón meg lehet fogni majdnem mindig...
figyu, kérdés:
pár "zúzódás" után, de mielőtt világítanának a műszerfalon a tönkremenésteket jelző lámpák, változhat a kocsi menettulajdonsága? (pl gumi, felni, kormánymű romolhat?) néha olyan érzésem van, mintha kicsit elszaródna egy-egy ütközés után... -
#4696 Jól elvagytok (LOL) -
#4695 gondolom így is sok munka van az oldaladdal :DDD... -
#4694 nemsokára lesz ez a dolog (már készül), a magyar RBR oldalon: http://hunrbrally.atw.hu ...
de jó dolog hogy eszedbe jutott -
#4693 jaja...én is amikor LFS-ezni kezdtem akkor nem sok élményem volt, mert állandóan kicsúsztam, és csak hátul kullogtam..aztán egy kis gyakorlás és már is jobb voltam, ami azt eredményezte hogy az első bajnoki futamon veszett jól éreztem magam... -
#4692 A palya hosszak meg tenyleg eppen jok:)) A jatek megjelenese elott talan kevesnek tunhetett a 3-6 perces szakasz hossz, de mar "vezetve" a jatekot, megdolgozva a pedalokkal, valtoval mar nem is annyira rovidek:)) Azert "komolyabban" veve a jatekot, nem egyszeru korrektul vegig vinni egy palyat hibatlanul es eredmenyesen, nem beszelve egy teljes futamrol vagy a bajnoksagrol. -
#4691 Srácok.
Ha minden igaz akkor lesz egy nagyobb tárhelyem a laphoz, és akkor csinálok egy olyan részleget ahol fel tudtok feltölteni időket, meg visszajátszásokat (hogy legyen a magyaroknak is). Jelezzetek vissza valamennyire hogy lenne e igény, mert ha nem akkor nem dolgoztok rajta -
#4690 Igen, ez tenyleg az a "szimulator" amit meg kell tanulni "vezetni". Ez igy van jol.
Az eletben is, ha egy atlag ember azonnal attulne a Opel Astra utan egy rally autoban, nagyon valoszinu hogy azonnal meghalna, ha azt a tempot akarna diktalni, amit a TV-ben latott;)))))
Itt jatekban az emberek az utolso nehany ev sanyaru termesehez (Colin) viszonyitanak, ami tenyleg "kellemetlen" lehet:)))))
De ugyan igy ez elmondhato a GPL-rol, vagy a Nascar-rol is. Ha abba "ul" bele egy atlag autotologato jatekos, nagyon valoszinu, hogy ott sem lenne sok jatekelmenye:) De ez nem jelenti azt, hogy azok ezert rosszak;) -
#4689 Mind egy ha vki nem veszi a fáradságot ehhez a játékhoz akkor megy a levesbe. Én pár napja gyűröm naponta 2-3 órát de..na mind1.. reggeltem de időket még nem tudtam küldeni arra a svéd rally-s oldalra mert kb. utsó lennék :) Viszont egyre jobb időim vannak magamhoz mérten és már kezd úgy viselkedni a gém ahogy szeretném, és pár másodperces javításhoz is iszonyú koncentráció kell. -
K.András #4688 Valami Flynn nevezetü cikkiro(?) irta ezt a nagy faszságot.Ennek az embernek fogalma nincsen alapvetö dolgokrol,pl hogy a füvön nincsen akkora tapadás mint betonon,hiszen miért is lenne?ELKÉPESZTÖ! -
#4687 Nooormááális? ha a baromállat betonos sebességgel rámegy fűre-murvára, csússzon ki! Vagy vegyen cmr 5-öt? :D -
#4686 -
K.András #4685 HC-Gamer(RBR):"Az autónk eme esetekben érthetetlen módon irányíthatatlanná válik, összevissza kanyarodik és képtelenség rá nagyobb sebességet adni, pedig szerintem nyugodtan viselkedhetne egy négykerekű a füvön ugyanúgy - vagy legalább valamennyire hasonlóan ahhoz - mint mondjuk betonon."
NEM ÉRTED, VISELKEDHETNE UGYANUGY AZ AUTO FÜVÖN MINT BETONON :DDD -
#4684 Alex, icq pls!
-
#4683 Ez nagyon kemeny volt:)))))))))))) -
#4682 Tökéletesen igazad van, akkor persze hogy oda teszem a nevét ha nekem küldi, de én járok utána. Nem kevés időbe telik, míg ezt meg azt összeharácsolsz, új infókat keresel...stb. Na most még hogy arra is figyeljen az ember, hogy most ezt ki is készítette, meg hogyan, az már necces. Az NFSU1 lapnál ott van pl. a vinyl-eknél, segítségeknél is hogy ki csinálta, mert azt ő maga küldte el nekem, még a képnél is úgy csináltam, hogyha ráviszed a kurzort a képre akkor kiírta a beküldő nevét. Én nem tartózkodtam az ilyen ellen ennél sem,sőt írtam is hogy küldhettek screent, setup-ot meg screenshotokat de Breki33 azt mondta, hogy neki az angol honlap egyszerűbb így le lett fújva az egész. -
#4681 -
#4680 OFF:
nem azért írom, hogy berágjál, pusztán vélemény:
Lehet, hogy sok lap nem nevezi meg a forrást, kivéve, ha probléma van a cuccal, és höbörögnek a felhaszok...akkor persze fontos elmondani, hogy a lapnak tulkép semmi köze hozzá...
és talán nem is abból kellene kiindulni, hogy mások mit hogyan, hanem hogy vki azzal dolgozott, foglalkozott vele, és sztem(!) úgy fair a dolog, ha nem csak magunkat reklámozzuk vele...
de ha ezt belülről nem így érzed, akkor én bizt. nem fogom ezt full erőltetni...a te oldalad...amihez sok sikert :)
ON: -
#4679 Közkívánatra javítva..:))) -
#4678 Bocs csak oltárira felhúztál,ezzel a setup-pal...stb..
no a készítő nem tudom, hogy ki volt, de szerintem senkit se érdekel, még a gyártót se hogy ott-e a neve, vagy sem...
amúgy nem értem miért ragaszkodsz, hozzá hogy mindenhol a forrás..stb ott legyen. A többi lap is vagy egymásról szedi a cuccokat. Csak 1-2 nem (Plkép) mert azok béta verziókat kapnak a gyártótól, és azon tudnak csinálni, de ha megnézel 2 nagy lapot például, és a játékokból ugyan azok a screenek vannak,akkor most ki szedte kiről? Akkor nehogy ne legyen már jogom betenni annélkül a lapomra, hogy odaírnám a forrását! De ezt szerintem Toya is tanusíthatja, mert találkozhatott ilyennel.
...na de mindegy..ez nem ebbe a topicba tartozik. -
#4677 nem arról volt szó, hogy aki nem tud egy mukkot se angolul, annak segítesz? na akkor a setup-ot azt kell tudni, he? :P
(kötekedtem, direkt, de viccből)
egyébként a kameranézetet senki se hívja setup-nak :P -
#4676 Ja az kemény...:)) -
#4675 A japcsi rally-t még csak felderítő módban vittem végig, de a zannyukat!!! -
#4674 Most volt az Motsporton Xpand RBR és WRC 4 bemutató
Hát ez az utolsó nem semmi
PC-re nem jön ki? -
#4673 nem de hagyjuk inkább
a készítő aki készíti
nem kötekedtem és főleg nem beszéltem csúnyán csak elmondtam a véleményem -
#4672 a setup az beállítást jelent, tehát a belsőkamerás setup = belsőkamerás beállítás. tehát a belső kamerákat állítod....nemde?
milyen készítő?
amúgy meg nem tudom hogy mi a faszt kell kötekedni? -
#4671 az nem setup...
nézet inkább ha magyarul akarjuk
és nincs ott a készitő -
#4670 "Simán az elmentett file nevére kell a setup-ot átnevezni így sokkal egyszerűbb (egy lépés)"
jah...no majd később átjavítom..:)) -
#4669 Mi van???????
Hát a belső kamerák át állítására való setupokat lehet leszedni. Egy zip fájlba... -
K.András #4668 Huhh, de még jo hogy nem szurta ki a szemem :DDD