Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eisenhower
ps2-re meg xvox-ra má kijött. pc-s meg még odébb van. vki adhatna linket xpand rally betahoz^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Mikor jön???

JÖJJÖN!JÖJJÖN!

Nem tudok mert levakartam a boxot a számítógépröl.

Eisenhower
uj video? nem tom lehet hogy csak nekem uj ^.^ vagy lattam már csak nem emlékszem rá

Eisenhower

blöaa

Eisenhower
na jo nehogy bedepizz

PuMy
tenlyeg, sorry

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Eisenhower
tolj már mbe pár shotot^^ ne tul nagyot gondolj a modemesekre is^^

Eisenhower
de azért mien gáz, hogy egy rallyjátékban nincs normális cockpit nézet hanem ilyen hátul kuporgos nézet. tök gáz, ennyi eszük legyen a fejlesztõknek is.... egy rallyjáték amiben nincs "normális" cockpit nézet. hát a pofám leszakad. még szerencse hogy lesz a pc verzioban normális. (legalább is remélem hogy nem kamuznak)

Eisenhower
#814-es hozzászólás

bodesz
na még 5 nap

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

A konzolos belsõnézet az halál. Remélem, nem ez marad a PC verzióban. Egyébként 3 nézet van. Belsõ (amit inkább középsõnek neveznék. Olyan mintha hátul ülnél és a két elsõ ülés között, néznél ki.) lökhárító és egy külsõ. Egyébként szerintem elégé kezelhetetlen a verda mert nagyon csúszik de a padló gáz a döbbenetes. Bár lehet, hogy bennem van a hiba, mert nem szoktam a kontrolert. Tény hogy boxon a Colint sokkal könnyebben lehetett irányítani és talán ezért áll szarul a nforce szavazás.

PuMy
Angolul tudoknak egy elozetes (ott azt irtak hogy a PC-s verziorol) a gamer's hell-en.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Eisenhower
ehh

JuanG
mert biztos most csinálják 😄D...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Eisenhower
csak egy vmit nem értek miért nem adtak ki azota sem egy rohadt belsõnézetes képet..... azota is homály fedi ezen részét

Eisenhower
csak az a jó hogy nem szabad az xbox és egyéb konzolos verziohoz hasonlitani a pc-st ^^ mert ugye "elvileg" teljesen más a pc-s verzsön. amugy meg ha vkinek meglesz az xpand rally beta 2 az küldje el nyugodtan vagy tolja fel vhova kíváncsi vagyok mostmár hogy milyen lett ^.^

hát azt sajnos nem tom leszedni 😄DD

JuanG
43

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

hány mb? 😄DD

JuanG
kösz...most van egy új, az ETCC MOD-ból multi funrace...az oldalamon fenn van...

😊
ja amugy megnéztem a rally trophys videodta! a new carsosat! istenkirály lett!!!

JuanG
feltétlenül írj, milyen... 😊)

...ha a nagy átlagnak nem jön be akkor sztem jó lesz 😄...meg kormánya sincs minden xbox-osnak gondolom...

Örm
10-bõl 5.9 szerintem elég szar de majd meglátjuk! Most töltöm Xboxra.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Nyers
Csak az a kéréds, hogy mennyibõl! 😉

My Life for Freedom!

JuanG
az jó? 😊)

Örm
Az Nforce-on az Xbox értékelés 5.9-en áll!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

JuanG
mint pl a colin sorozat elcseszett részei... 😊)

Alexease
Jol hallottad. Meg 5 nap es 14 ora (PS2). PC-re meg vagy meg 3 honap😊
fitutufi
ugye jól hallottam hogy 1 hét múlva megjelenik ez a gém?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

toMpEr
preview
nem volt meg idom vegigolvasni, de a vegso konkluzioban azt irja, "hogy nagyon realisztikus rally szimulacio" 😊

nahh, xboxra ma jott ki
Alexease
Igen, annal kivirult rendesen😊) Maniam a normalis, igenyes, es foleg reszletes "uttipus" 😊)) Foleg, ha mindegyikhez korrekt hangefekt tartozik, normalis FFB-vel😉
Azért a material map-eknél biztos virult a fejed 😊

Wing Rockling
Miért nincsen róla MG ZR-es kép? az a legjobb kocsi a colin sorozatban, itt meg meg kell nyerni.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

A legutóbbi videó óta én is bizakodom. Az olyan jóra sikerült, hogy már rongyosra néztem 😊 Szóval nem fikázni akartam, csak csendesen megjegyeztem, hogy a PR gépezetük mûködik ezerrel.

oneal1
én bizom benne azér hogy jó lesz!!

!Forza Ferrari!

Alexease
Ja😊) Naluk mar ujdonsagnak szamit, hogy kerekenkent szamoljak a felfuggesztest😊)))) Pedig amelyik nem olyan, az mar regen gagyi😊
Nagyon tudják magukat fényezni 😊

Eisenhower

Eisenhower

b-type
pfff 😞((
remélem cáfol, és visszatér...

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
jóval szomorúbb hír:

Hosszú idõ óta elõször olvashattunk hitelesnek és reálisnak tûnõ helyzetértékelést a 2001-es világbajnok Richard Burns egészségi állapotáról a Guardian oldalain.

Mint eddig mindig, ezúttal is Robert Reid számolt be Richardról. Mint arra emlékezhettek Burns tavaly, novemberben, a Spanyol Rally után ájult el autóját vezetve, és néhány napon belül kiderült a drámai hír: agytumora (astrocytoma) van. Ezt a fajta daganatot a szakemberek szerint igen nehéz mûteni még akkor is, ha nem nagy és nem is mélyen helyezkedik el az agyban.

Novembertõl valódi információ nem szivárgott ki Richardról, csak most, hogy május végén elhagyhatta a kórházat. Robert ezúttal õszintén beszélt: ”Óriási sokk volt ez számomra is. Sajnos nagyon-nagyon betegnek is láttam, és anélkül hogy részletekbe mennék, volt olyan hogy ültem mellette, és én etettem. Az ilyen típusú betegségekkel az is a baj, hogy nagyon sokáig tartanak. Néha persze vannak olyan pillanatok, amik akkora örömet okozhatnak, mintha valaki megnyerné a VB-t, de ezek egész pici, egészen személyes dolgok a gyógyulás útján.”

Azt hiszem, a legközelebbi vizsgálatig megint nem tudjuk igazán, hogy állunk. Amit kimondhatunk, az az, hogy Richard állapota nagy mértékben javult Január óta, amikor nagyon lefogyott, és nem tudott felkelni az ágyból. Most otthon van, és ez a fõ.
Burns továbbra is chemoterápiás kezelést kap, de hoszú távú esélyeit a túlélésre sajnos nagyon nehéz megítélni. Rajongói szívesen látnák pl. Lance Armstrong mellett aki rákjából kigyógyulva visszatért a pályákra, de ez Robert Reid szerint túlzás, a versenybe vakó visszatérés nem reális álom. „Most az Richard célja, hogy normális, boldog életet éljen. Legalábbis így gondolom. Az elsõszámú célja a túlélés” tette hozzá Burns volt navigátora.

Forrás: Guardian Sport
www.rally.hu

JuanG

JuanG
az egy rally school-tesztpálya volt...annyira emlékszem, hogy a leghosszabb szakasz a játékban kb. 26 km-es lesz...

K.András
Jajjdejo 😄
Mégvalami hasonlo jo ötlet?😄DD

http://druglord.buzz.hu/ ;)

toMpEr
Amikor vegigertel a retry menupontot valasztod es mar kesz is van a vegtelenitett palya

K.András
Pont azért mert 5 perces,elegem van a 3-4 perces szakaszokbol,francért nem lehet 20-30 kilométeres szakaszokat legalább???

oneal1
nekem pont az uccsó videó tetszett
az 5 perces amiko megy egy szakaszon és utánna visszajátsza
az ne mjött be neked?😊

!Forza Ferrari!

K.András
Engem a videok nem gyöztek meg,aztán jött a mizéria ezzel a belsönézettel stbstbstb...Persze ettöl függetlenül lehet hogy jo lesz,adná az isten...