20179
-
#4747 Az mostmár egyre inkább előbb lesz, mert nagyon idegesít, csak meg akarom várni a dvd-st hátha lesz valami plusz benne, ha lesz egyáltalán. -
#4746 csináltam egy kis videót...:
Rbr, 24mb....némi üldözés feelingje van az egésznek :))
nem nagy eresztés, de nem is szőröztem vele sokat :)
ja, fordul a kormányzott kerék, mert eredeti.
sztem azon nem segít a nocd-s crack sem....mindenkinek ajánlom megvenni eredetiben...elöbb, vagy utóbb. -
#4745 Megjelent a RBRnet 1.2! Tessek: http://toca.game-editing.net/ -
#4744 SB 5.1 Live! -
#4743 hangkarit nem írtál -
#4742 nah most nekem is van egy hibám
eddig Quick Rallyban semmi gond mondom elkezdem a rendes seasont erre kijön ez
Találkozott már valaki ilyennel?
Quick Rally továbbra is hibátlanul megy -
#4741 Köszi! Isten vagy! -
#4740 Hi!
Lehet volt mnásnak is gondja de sajnos nincs időm kikeresni a post-ot... SZóvl már az elején a Rally School-ban a 3-4 feladat között szaggat a hang és kidob az asztalra!
Ez miért van? Gázos lenne a crtack talán?
AMD2600+, ABIT NF7S 2, MSI GF4Ti4200, 512DDR
Előre is köszi! -
#4739 Ezután már lehet full beállítással játszani. -
#4738 Ati kártyások! Akiknek fagy a játék a profilnál nem LOW beállításnál,megvan a megoldás: start menü-futtatás beírni:SMARTGART és az AGP ÍRÁST ki kell kapcsolni!Ennyi! -
#4737 mármint kérdőjellel a végén
??? -
#4736 A nocd patch megoldja a kerékkanyarodást visszajátszásnál. -
#4735 Basszus gyorsan visszaviszem a topicot az első oldalra.. -
#4734 1. Ne legyen húzva hardver...
2. ha esetleg 2 hangkártya van (alaplapi+PCI), az probléma lehet
3. legújabb directx, vidkari driver...vagy éppen régebbi??!!
4. próbáld meg low detail grafikai beállításokkal
5. kapcsolj ki minden felesleges windows alatti programot (tűzfal, vírusírtó stb...)
-
jsoos #4733 De mi lehet az oka? -
#4732 a fagyás az nem verziófüggő sztem...mert valakinek fagy valakinek nem... -
jsoos #4731 Nekem is a dvd-s verzió van és az fagy le állandóan.
Én is az atw.hu-ról szedtem le. -
#4730 illetve megvettem... -
#4729 ja a DVD-s volt meg, nekem semmi baj nem volt vele, de már töröltem mert azóta megvan eredetiben (2CD-s verzió)... -
Piski #4728 Csá!Keress meg priviben, ne csesszük szét a fórumot, segítek megcsinálni a momo-t.Amúgy gyári hiba és ha garid van, az is azt jelenti, hogy kéthavonta csere, szóval sz*rtnem ér... -
jsoos #4727 Valaki segítsen. Indításkor mikor bejon a create profil oldal egyből lefagy az egész.
-
#4726 Aham.
Bár élőben még nem láttam ilyet. :) -
#4725 az sg-n is van ilyen fórum -
#4724 a felső? -
#4723 Fúú! Ez a kép nagyon ott van! Teccik! :) -
#4722 nem itt olvastam, hanem egy kimondottan kormányokkal foglalkozó fórumon...
miután megvettem az Saitek R440-emet körülnéztem, hogy hülyeséget vettem-e...:) de asszem nem ;) -
#4721 nem type írta itt régebben?
elszúrta és vett egy másikat, ha jól emléxem -
#4720 ő megvette
de jól működik sztem -
#4719 nemtom mennyire komoly, mennyire megcsinálható, csak olvastam valahol, hogy másoknak is ugyanez a gondja volt vele és nehéz szétszedni...
keress rá fórumokon a témára, hátha ráakadsz (nem emléxem hol olvastam, ha megtalálom véletlenül, elküldöm priviben a linket...) -
Travelos #4718 atw.hu-ról egyszerre csak egy szálon lehet letölteni? miért? -
Travelos #4717 Juan G, te a DVD-s változattal játszol? Jól működik? -
vkhunter #4716 sajna nem garis mert hasznaltan vettem, ez komoly gond lehet? azt hittem csak bekoszolodott vagy ilyesmi:( -
Travelos #4715 nem, hanem le tudom-e szedni a játékot at atw.hu-ról, ha proxyszerver mögött vagyok, nekem se a torrent, se az ftp nem megy. -
#4714 aham...de most a hunrbrally.atw.hu -ra gondolsz? Én is tűzfal mögött vagyok, és bejön az oldal... -
Travelos #4713 bárkitől -
#4712 ezt most kitől kérdezed? -
#4711 meg eredeti 20-30 km-es szakaszok voltak benne (az előzőkben)... -
#4710 itt van pár video is...árkádos, de a colinnál jobb...kormánnyal egész jó lehet:
playscope
új quicktime kell hozzá... -
#4709 már olvastam valahol, hogy van a momoval ilyen gond, és hogy nehéz szétszedni, és azt is, hogy ELVESZTED A GARANCIÁT ha szétszeded...
szal vissza kell vinni (asszem 2 vagy 3 éves a gari...) -
#4708 fenébe pedig tegnap este nagyon meggyőző volt
szinte teljes szakaszokat mutattak
már azt hittem a colin lesz mégis ilyen jó mikor kiirták mi ez