Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mnemomic
Egy kis off. Szavazás a bhmotorsportson:

When will Racing Legends be released?

2004 <5%>
2005 <11%>
2006 <9%>
Before 2010 <18%>
After 2010 <57%>

Alexease
Ez igen csak meggyozo volt😊))
Eisenhower
aztán szeretnék hallani egy átfogó elemzést ^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Alexease
Meg toltom oket😊
Eisenhower
viszont egy vmi miatt aggódok láttam egy képen hogy van egy kis üzemanyagos ikon a km mutató alatt. viszont egy videóban se láttam sehol a pályán egy tetves shell vagy Mol benzinkutat. ha kifogy az üzemanyag akkor majd a nézõk tolják be az autot a célba? ^^

Eisenhower
õsszel itt kánaán lesz^^ annyi jó stuff lesz hogy csak na^.^

Eisenhower
megnézted összes muvit? remélem^^

Mnemomic
Szeptemberben mondjuk jön a GTR is nálam a kötõdés miatt mondjuk az lesz a nyerõ de remélem ez is jó lesz 😊

Alexease

thx! Ez jo volt😛PP Ugy nez ki jo lesz ez, nem hiaba dicsertek😊) Ha szeptemberig tenyleg sikerul normalisan osszerakni PC-re is, akkor valoban tuti lesz😊)
Eisenhower
*crash ^.^

Eisenhower
na asszem ennek lehet örülni chrash muvi az a baj hogy rohadt rövid chrash muvi

láttam! nagyon ott van a szeren!
most már csak adják a kezem közé a játékot 😊
még leszedem a snow-ot is. 😊

Eisenhower
akkor még ajánlom figyelmedbe az allsound videoba azt a hatalmas bukást amit a havas pályán csinál csak kurva messzirõl mutatja. na ott is látszik azért hogy van az autonak sulya és tényleg ugy pörög az auto a levegõbe mint ahogy a valoságban.. mert pl colinba elég durva volt azthittem nem akar leesni soha! nézd csak meg mirõl dumálok!!

köszi!

ez az allsoundos video nagyon jo! a micut hogyvisszaállitják már! meg az a szélvédö betörés tisztára olyan mintha nem is a játékban lenne! zsir! meg ahogy te mondtad, a szalag rácsuszik a kocsi tetejére, az nagyon ott van!!!

Eisenhower
"Damn it looks better than I though what about the pc version mamamia padre de dios, multo bellissimo game !!!"

Eisenhower
az allsoundos videon teccik az is mikor csávó kicsuszik az elején és a szalag olyan faszául csuszik az auot karosszériáján nekem az is teccik 😊 meg olyan klafán hullámzik nem mint a colinba ott olyan mintha vmi colostok lenne a szalag ^^

Eisenhower
vagy nézd meg dc++ on

Eisenhower
hát nem tudom ezzel a linkel tudok-e vmit segiteni
http://bw.myip.hu/hun.php?file=cd/gamez2.html

Eisenhower
nem sajna nincs 😞 játszottam vele ps1-en amíg el nem adtam és nem tértem át pcre^.^ meg pc-n is de mikor volt már az....

Eisenhower
apropo a havas pályás video. nem tom lehet csak nekem tûnt fel hogy pont vadászat folyik? hallgassátok csak a 46-47. másodpercnél olyan minha eldördülne egy lövés!

most szedem az allsound-ot vagy mit.

hát de azé legyen meg a megfelelö szint, nagyon bután néz ki igy a vége a filmnek! ott merednek elöre azt kész. te hol játszottál a dukes of hazzard-al? azt a játékot keresem már egy éve! neked megvan????

Eisenhower
ehh jaj most jutott eszembe a rally 2 videoba nincs zene^^

Eisenhower
csak kellene egy olyan video is amikor nincs ez a tetves zene hanem tényleg csak a környezet és a verda hallatszik...

Eisenhower
nem minden ember mozog^.^ de sztem elsõsorban nem erre kell öszpontosítani hanem az útra mikor majd vezeted a verdát tuti nem azzal foglalkozol hogy a nézõk merre skubiznak^.^ de legalább ilyen apróságokra is gondoltak hogy pl madarak is repkednek jobbra balra volt régebben egy muvi ott az auto elõtt szaladt át az uton egy szarvas. de sztem a rally1 videoba van a legjobb mikor majdnem kivasalja a csávót mert a kocsi hátulja kezdett kitörni és csak egy hajszál választotta el attol hogy kicsit arréblökje a csávót

felyükböl, jesszus, tudok ám én is irni 😊)))

az elsö videot megnéztem, egész jo, lehet érezni hogy van a kocsinak sulya, amikor megdobja a bal oldalát meg a kis ugratásnál is. csak az nem tetszett hogy a végén mutatják a nézöket meg a kocsit, aztán az emberkék csak egy helyben meg vannak merevedve és néznek ki a felyükböl, nem ám a gépet néznék, de remélem ezt kijavitják a pc-s verzioban.

neked megvan a dukes of hazzard?????

Nyers
Már láttam, volt az AA topicban is, de így 10ikre is isteni!

My Life for Freedom!

Eisenhower
azért mert ez mind ps2 video^.^ és ugye köztudott hogy csak pc-sbe lesz normális nézet. legalább is ajánlom.... elõbb játszottam a rally championship extreme nevû gémmel ez is warthogos. hát annyit még egy játékon se röhögtem mint azon. esküszöm a duke's of hazard nevû gémbe nem lehetett ilyen jókat ugratni a szikálkról. pedig ott szinte az akrobatikus ugratás volt a lényeg^.^ viszont a rally championship extreme-be van normális belsõ nézet^^

Mnemomic
Jók a videók egész bíztatóak bár a normális belsõ nézetet még mindig hiányolom.

Eisenhower
nyers azonnal nézd meg beszarsz a röhögéstõl ^.^

azt is leszedem! csak még az elsö jön lefelé 😊

Eisenhower
ezt meg ajánlom ha vki jót akar röhögni cs-s de isten

Nyers
Hújuj, mi lesz itt PC-n!

My Life for Freedom!

Eisenhower
ps2...

Nyers
Eisenhower, ezek PC-s múvik? Egyébként egész jók!
Ez a havas elsõ osztályú!

My Life for Freedom!

Eisenhower
chaos mad szedd le ezt az all sound videot megéri!! egy ilyen kézikamerával csinált video igaz a játékból egy deka hang nincs de legalább látsz egy pár törést az auton. igaz a csávó nem tud az uton maradni csak kb 4mp-re^.^ de van a vége felé egy rész amikor belsõ nézetbõl megy tudod a középsõ belsõ nézet de kurva jól bereped a szélvédõ!!! nagyon klafa!!!!

Eisenhower

Eisenhower
alexsease na hol vagy mondj vmi véleményt^^

Eisenhower
loál a bénája vazze eltévesztette az utat beleszaladt egy sorompóba tolathatott vissza

Eisenhower
bakk^^ ez is jo videjo mikor helikopterröl mmutatjak meg a helikopter hangját is hallani nagyon ql^^

Eisenhower
akkor mostmár adják ki legalább a demot ^^

Eisenhower

Eisenhower
és igen máris meghallgatták a kívánságomat^.^még egy video^^

Eisenhower
bakk ez király^^ vannak pályabiztosok is ilyen zöld police-os mellénybe ott kolbászolnak az ut közepén.^.^ hát az egyiknek egy hajszálon mult hogy nem vasalták ki a videoba^.^ még videjot még ^^

én is 😊

Eisenhower

Eisenhower
*xbox ^.^