20179
-
#4787 Egyiket akkor kapod meg mikor aranyra nyomod ki a rally schoolt a másikat pedig akkor, ha megvered ricsárdot a Challenge módban asszem.. az utsót nem tudom mikor kapod.. vagy csak ennyi van??? Nincs kormány úgyhogy még nem játszom... -
#4786 kösz. :) remélem jobbulok. csak időm lenne rá több..sajna meló van, így csak tünetileg kezelem a problémámat.
viszont a tiedre(hibüzenet) nincs lövésem mi lehet.. :(
-
#4785 Nah sikerült megcsinálnom a seasont megkaptam az összes pályát azonban csak 3 plusz kocsit kaptam az 5 ből.
Kérdés:mikor kapunk +kocsit,esetleg jobban kéne teljesíteni egyes részeken?Majdnem mindegyik helyen bezsebeltem a 10 pontot kivéve a franciáknál.És mégis hiányzik még két kocsi. -
#4784 nemtom eddig inkább ATI-kon jött elő
szerintem rakj fel újabb drivert a directx c tiltsd le a hangkarit és próbáld meg úgy
és rally seasonnál nincs az ami nálam? -
#4783 Felraktam újból a játékot. Basic-en van a DX-ben...Hang belassul, szaggat, még mindig kidob...
Miért lehet ez? -
#4782 nemtom nekem a c van
és a legújabb guru-s driver
nekem a rally-nál írja ki azt amit belinkeltem
most felrakom az sp2-öt -
#4781 9.0B lehet probléma? Másik verzió kéne? -
#4780 neeeeeeeeeeeeeee
inkább basic-re -
#4779 Tegyem 100%-ra szted? -
#4778 directx-ben -
#4777 ma nem lesz időm rá...
különben rájöttem, hogy engem nem is izgat annyira a multi :(...persze kipróbálom majd, csak úgy érzem a ghostcar zavarni fog, a rally nem erről szól, persze egy párbajt be kell majd vállalnom b-type-al :DDD... -
#4776 nincs -
#4775 Van valakinek kedve letesztelni velem az RBRnet v1.2-t? -
#4774 Azt hol nézzem/basztassam? -
#4773 b-type hatására én is összeütöttem egy teszt videót:
RBR Teszt videó -
#4772 Szia
Megvetted már a játékot?
Mert akkor lehet irok neked egy privit P -
Lacika 79 #4771 Szerinted akinek van, az megadja? TUTI, hogy nem. -
morgo #4770 valaki tudja, hogy lehetne zenet hozzaadni a jatekhoz? Mar kezdem kicsit unni azt a harmat, amit jatszanak ismetlesekkor.
Tudom, hogy aprosag, de megis...:) -
#4769 jobbulást -
#4768 Egy gépen az nem multi
illetve úgy lehet multi, hogy először player 1 aztán player 2 mondjuk a ghostcar ellen.
Deha senki se tud rá okosat lehet felrakom az sp2-öt hátha akkor jó lesz P -
HellBurner #4767 Nem tud valai egy LFS serial kódot ? -
#4766 Lényeg, h multiban lehessen játszani! :) -
#4765 remélem elmúlnak a fájdalmaid... -
#4764 jön majd lassan, a cime ez lesz: RBR Subaru Action!!! -
#4763 thx :)
lesz még majd...:) -
#4762 thx :)
jöhetne belőlled is vmi..:)
most festéseket pakoltam, és mentem mindegyikkel(belém van nyomva vénába 2ampulla No-Spa(vesegörcs volt), így ezerrel túl vagyok tőltve, ebben az állapotban kicsit nehéz úton maradni, esek-kelek..:DD
-
#4761 6-8 -at kellett volna visszaolvasnod... -
#4760 kira!!! :DDD...csak kár hogy kevés az FPS... -
#4759 Ja:)) "Nyomjad neki, ugy is megusszuk!" :)))))))) -
#4758 peeeersze :)))))
akkor inkább a Psota Irénke ;)
egyébként sztem egy rendes férdihangú ember kell, rá kell ültetni egy mosógépre centrifugázás közben, és így felvenni a hangját, utána ---> soundforge --> EQ+light-distorsion, és kész a tökéletes segéderő ;) -
#4757 mint a magyar rally trophyban stohl? :P -
#4756 teccik, hangulatos, csinálj még :) -
#4755 inkább mond fel magyarul az összes itiner-szöveget ;)
de télleg, az milyen faca lenne egy igazi magyar mitfárert megkérni a dumákra...:) -
#4754 Egyébként tudja valaki, hogy a translation toolkitben hogyan lehet visszakonvertálni? mert lehet nekiállok egy menü magyarításnak. -
#4753 Ja,a görög nekem is hiányzik....nomeg az Octavia :P -
#4752 A japan az nagyon-nagyon kellett bele, az egyik legjobb! Szamomra az amcsi ami nem nagyon tetszik, de azert az sem rossz. -
#4751 1: hol a legolcsóbb, ahol személyesen lehet megvenni???
2: Észrevételek:
pl az automex olvasói értékeléseknél az rbr 7, valamennyin áll, a colin 5 9.7-en (azóta kicsit lehúztam). "23 verseny 300 szakasszal meg naonsok kocsi lol"
Ez szánalmas hogy a többségnek ez az igénye és ezért készül minden 210. évben egy ilyen volumenű játék. Számomra az rbr-ben az egyetlen negatívum a görög rally hiánya, százszor azt tettem volna be mint a japánt. Remélem a warthog a bankszámla figyelésén kívül az energiáit az rbr2-re koncentrálja. -
#4750 hardveres gyorsítás?
a videokarink ugyanaz nekem a suli simán ment
mármint harverben nem teknikában P -
#4749 #4742 senki? -
K.András #4748 Én specko leszedtem netröl,de proba után azt kell mondjam ez egy olyan játék ami megéri a pénzét,szal én tuti megveszem...