Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ibronk
Ez tényleg nagyon jónak nézni, alig várom már 😊
Kiadhatnának valamit demot vagy nemtom, de kiprobálnám már.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Eisenhower
ez a egy isten. végre nem egy alma csinált videót, hanem olyan aki tud is vezetni ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

JuanG
hát ez nagyon király!!!! Ennyit a "szar" irányításról...tudtam én hogy aki a colin és egyéb "arcade" -hoz van szokva, annak nem fog tetszeni...

kösz eisenhower és APU!!!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
király vagy hogy megleled ezeket a videókat, kösz szépen, most töltöm...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Eisenhower
az nekünk csak jó ^^ minél több jó rally-s gém legyen_!

Eisenhower
uh ez nagyon jó videjó és a srác vezetni is tud... állítólag momo kormánnyal tolta nagyon qquuul video! ajánlom mindenkinek. xpand rally topikba most olvastam hogy tök szar a beta 2 is.... jajaj akkor már lassan csak az RBR-ben bízhatunk^.^

M@TriX
Hoppá, úgy tûnik riválisa lesz a RBR-nak 😉

Euro Rally Champion

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Eisenhower

JuanG
lesz benne, de csak ilyen helycserés, egymás után menõs, ghost car-os asszem...ezt jól megaszontam 😊)

Hivatalos site szerint holnap megjelenik!

"vessetek a mókusok közé" :)

Adi
Mhh nem tudjátok mikor fogmegjelenni a game?
És lesz benne egyáltalán multi? Köszi..

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Az szimulátor akarna lenni. Gran Turismo killer akart lenni. Csak nem jött össze neki!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Alexease
Igen de az valami arkad cuccos. Annak persze hogy "jo" az iranyitasa barmilyen bananon😊 De mondjuk, az autokhoz sincs szerintem sok kozuk😊)
JuanG
akkor meg kell várnunk a pc demót, és kormánnyal kipróbálni 😊))...amúgy pl. az F1 challenge is irányíthatatlan bill-rõl, kormánnyal viszont fasza...

Kotrolerel próbáltam mivel csak a pc-hez van kormányom. Elsõsorban a PC-t favorizálom az xbox a nappaliban egy divix lejátszót, helyettesít.

Szvsz Project Gotham Racing 2.

JuanG
és melyik autós játéknak jó az irányítása XBOX-on szerinted? Csak kérdezem, mert kiváncsi vagyok rá...

JuanG
érdekes ez a gyerek tudja irányítani kontrollerrel is...

JuanG
nem a te véleményedre reagáltam, hanem olvastam az xbox fórumot, és az ott tapasztaltakat reagáltam le...

...amúgy te kormánnyal próbáltad a játékot? Mert gondolom a BMW-det nem kontrollerrel tolod...

Eisenhower

Marcell
Amint megjelenik a jatek (itthon, boltban, x-boxra) rogton megveszem, es kiprobalom kormannyal. Aztan leirom majd a tapasztalatokat, mert kontrollerrel szimulator jellegu jatekot nem nagyon lehet iranyitani, igy emiatt nem teljesen ertkelheto sok-sok konzolos elmenybeszamoloja.

Na már írni se tudok, scool=school.

Én még nem nyilatkozom, eddig csak egy demot próbáltam, ott a egy scool pályán lehettem menni, az jó volt, de semmi beállítási lehetõség meg ilyesmi.

Eisenhower
mindenesetre nekem a videók alapján nagyon tetszik, nem szeretem pl azt mint a colin sorozatba hogy tiszta olyan mintha jégpályán menne.... meg semmi sulya nincs a verdának....

Eisenhower
sajnos ez a baj a konzolokkal hogy korlátozott ... nem szidom a konzolt mert volt ps1-em mekkora isteni kis masina volt 😊 de idõben áttértem pc-re

Eisenhower
senki nem mondta hogy a fizika jobb lesz pc-n. a videók nem rosszak.... az xbox verziót szidja mindenki legalább is itthon. ps2-es verzió jobb lett a bh motorsporton olvasottak szerint... pc-st meg nem tudja még senki.... majd meglátjuk... lehet hogy szutyok lesz de lehet hogy nem.... ott az xpand rally full arcade-nak indult aztán a bétateszt után gondolkoztak a srácok... lehet hogy az xpand full sim lesz... ki tudja

Igen, valamiért az Xboxos verzióban olyan bugok vannak, ami a PS2-esben nincs. Beleesés a semmibe, pörgés a levegõben a végtelenségig, hibás ütközés-érzékelés, ilyesmik...
Különben mindenben megegyezik a kettõ.

Eisenhower
alap

Elképesztõ, hogy milyen naívak egyesek, "pc-n a fizika jobb lesz", "pc-n majd lesznek hosszabb pályák", satöbbi. Egy lófüttyöt, maximum betesznek egy használhatóbb belsõ nézetet, aztán annyi! Nem fogják a pc kedvéért újraírni a fizikát és hosszabb pályákat sem fognak kreálni, ezt senki sem gondolhatja komolyan. Vagy ha igen és valaki mégis komolyan gondolja, az mondjon egy olyan játékot, amiben más volt a fizika és a pályák, mint konzolon. Modok nem érnek!

bodesz
2 nap és 6 óra és 14 perc

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

De azért meg kapar az a WRX is.

Eisenhower
a WRX nem ugyanaz mint a WRC.... hasonló de még így is nagy a különbség. de felesleges itt vitázni majd kiderül ha megjelenik ^.^

Csak, mert akinek konzolja van azért még ember, és ha mond egy véleményt nem kéne mindjárt félre rakni meg nem elhinni. Amit az elõbb írtam nem azért tettem, hogy vagánykodjak, hanem hogy igen is van némi elképzelésem, hogyan mennek ezek az autók és látom, hogyan viselkedik egy, un rally Simulator.

Eisenhower
tedd hozzá hogy az xboxos richard burns rally-nak ^.^

Eisenhower
nekem meg egy S8 4.2 quattro

robotnyk
hûûûû de jó nekeeeeeeed
Te vezettél már rally autót?Az öcsémnek van egy Subaru Impreza WRX van nekem egy BMW 530 D.És azt mondom hogy szar az iranyitasa a Richard Burns Rally-nak.

Eisenhower
na re all^.^ leszedtem a videót. csávó mekkora alma a visszafordítókat így nem kihasználni. alapból kanyar elõtt vissza 2 parketta most olyan embertõl kellene video aki tud is vezetni

JuanG
ja a bhmotorsporton van...

JuanG
új videó a játékból, ezuttal aszfalt rally nehézségeivel...a srác írja is, hogy még nagyon béna az aszfalton, a damage-t is levette...de látszik, hogy az irányítással semmi gond, csak meg kell szokni, hogy ez nem a colin sorozat utóbbi része...

...persze a sok konzolos óbégat mert elsõre nem tud úgy végigmenni egy pályán mint a colinban...ezek még egy igazi rallyautóra is azt mondanák, hogy szar az irámyítása

JuanG
"megváltozna az irányítás" ... úgy értem a véleményük...

JuanG
jah ezek az irányítást a driver3-al hasonlítják össze..."irányíthatatlan"...persze kontrollerrel meg colin 2 höz szokva biztos az...lefogadom, ha több idõt adnának neki és megtanulnák vezetni, akkor megváltozna az irányítás...van is 1-2 ember aki azt mondja, fasza az irányítás...hát akkor mégiscsak lehet menni vele...

JuanG
lehet hogy az Xbox verzió tényleg ilyen bugos?? Emlékszem arra a ps2-es demó videóra, amikor a csávó egy gyakorló szakaszt nyom végig, és utána van replay is bumper nézetbõl, ott látszik, hogy az irányítás frankó, lehet csak meg kell tanulni...amúgy se adok a konzolosok véleményére így látatlanban...

Marcell
Az xbox365.hu OLDALÁN mindenki fikazza a jatekot, aki kiprobalta. Eleg lehangolokat irnak, pedig en is ugy varom (vartam), mint a messiast 😊. Nem baj, amig en se probaltam a boromon, addig ugyse hiszem el, hogy szar. Ha megis az, azert adok majd meg 1 eselyt a kesobb jovo PC-s verzionak...

JuanG
csak a konzolok goldak...a pc-s verzió vmikor szeptember elején jelenik meg, a pc demó áll. 4 hét múlva jön...

JuanG
persze, a végén még kiderül, hogy jobb mint a colin 😊)...milyen autós játékokkal szoktál játszani???

Most akkor mi gold?
A PC-s vagy csak a szutyok consol?
A remény hal meg utoljára.

Eisenhower
jó de az xbox lecsuszot 6.4-re viszont a ps2 még mindig 8.2

Moby
Erre azért ne nagyon építs, 6 szavazat után az X-es változat is 9 környékén volt, amit meg is kapott mind2 jóformán aznap, a megjelenés örömére...

Adversus solem ne loquitor