20179
-
#4867 mi a baj evvel a grafikával??
-
#4866 HI
Úgy látom te értelmesebb vagy mint a többiek, én nem vagyok egy láma! nem a nehézségével volt bajom hanem úgy álltalában a játékkal graFIKA, Hang az jó volt stb...
Részemről a témát itt lezártam... -
Norbri #4865 Spenser!
Senki sem születik Burnsnek vagy Grönholmnak. Nem kell azért szidni egy játékot, mert mi magunk nem tudunk vele játszani. Én például marhára birom a játékot, pedig még egyik rekordot sem döntöttem meg (igaz kezdő szinten megnyertem a finn és az USA rallyt), de próbálkozok vele, és egyre csak javulok. Gyakorlat teszi a mestert. Amúgy mire számítottál, hogy ha szidod az RBR-t, akkor hímestojásként fognak téged itt kezelni? -
#4864 Nézelődjél másik topic-ban!
Érdekes módon minden ismerősöm élvezettel nyomja, biztosan kényszerből -
Marco #4863 Egy órát? Hohoho.
-
#4862 Úgy látszik nem láttad a topic fejlécét! RICHARD BURNS RALLY Itt csak RBR fanok vannak,úgyhogy világos, hogyha beírsz valami überfaszságot, persze, hogy le leszel szólva.
Ja és a véleményem róla: NAGYON LÁMA LEHETSZ! -
#4861 -
#4860 SZidtam az anyádt te kis pöcs!
Mellesleg gondoltam hogyha be írok valami ijjesmit röktön ijjen szép MAGYAROKRA jellemző módon le fog szolni a fél topic SAJNOS!
Nekem nem jött be a Colin 2-3-4 semm!
Nekem Anno a Rally Trophyckh volt az isten meg a Colin 1 !
Azóta egy nagy 0 amikell próbálkoznak "szerintem".
A Játékot pedig felraktam a fullt nyomtam kb. 1 órát és delete! -
#4859 Nem lehetne a svédek motorját átvenni?
A hangra:
"Sound is borked even more than pre-patch.
If I use full accel, I get 4 speaker output, but lose engine & other sounds. If I use basic accel, I lose 2 speakers, but get fairly even sound from engine / environment / etc. " -
Norbri #4858 Na megint itt vagyok. Bocsi, hogy nem foglalkoztam az oldallal mostanában, de egyéb teendőim akadtak.
A kérésem az lenne, hogy milyen szabályok legyenek a rekordoknál. Sérülésre, időjárásra, ilyesmikre gondoltam. A visszajátszásokat egyelőre csak e-mailben tudnátok elküldeni, ami tudom, hogy nem egy nagy megoldás (aki esetleg tud jobbat, az ne tartsa magában ;), de egyelőre ez van. Szóval várom az ötleteket. -
#4857 ez bug, vagy direkt van, nemtom, de nem a te hibád... -
[Walaki]D`Lair #4856 Jaa...ezt én is észrevettem már...ilyen a játék... -
morgo #4855 ja, es kuplungot ne hasznaljatok.. -
morgo #4854 ha nem vilagos amit mondok, akkor egy francia palyan mondjuk menjetek neki szep lassan a korlatnak egyesben haladva merolegesen. Aztan tapossatok full gazt.
Nalatok mi tortenik, mert nalam az esetek 99%-aban semmi. se a motor nem porog fel, se le nem fullad a motor, es az auto sem indul el... -
morgo #4853 izee, tiz percig tartom rajta, akkor is ugyanugy reagal, amugy teljesen jol mukodik, meg egy eves sincs... -
#4852 lehet a kormányban van a bibi.. elöregedtek a potméterek és nem mindig reagálnak... -
morgo #4851 esetleg valaki ertelmes hozzaszolast? -
[Walaki]D`Lair #4850 Be kéne dugni a kormányt... -
ddd #4849 benzin van benne?
:D -
morgo #4848 azt mondjatok meg nekem, hogy mi tortenik akkor, mikor egyesben allok egy fal elott es tovig nyomom a gazt. A kocsi ugye nincs lefulladva, megsem mozdul, sot a motor sem porog fel.
most akkor vegulis hova lesz az a gazfroccs, amit en folyamatosan adok neki???
Az a problemam, hogy ez tobbszor is elofordul, hogy tovig nyomott gazpedal mellett semmi nem tortenik. Valahogy semmilyen magyarazatot nem talaltam ra... -
#4847 A kormány beállításnál amiket lehet módosítani azoknak mi a hatásuk?
Beállítgattam de úgy érzem, hogy nem reagál elég gyorsan, főleg akkor ha jobbról hirtelen balra tekerem. -
#4846 Előrre nem azért írok hogy leszoljalak csak az én véleményem NAGYON HÜLYE VAGY!!!
-
morgo #4845 varjatok, hatha ismer egy jobbat, amit mi nem!
Szoval akkor mutatnal egy nem "GAGYI" rally szimulatort? -
#4844 Fogadjunk megnézted az introt meg nem tudtad végigvezetni a Rally school első pályáját:) -
A ***va ***ád az a gagyi te kö***g colin**opó.
/Sorry de hirtelen haragú vagyok./ -
#4842 Úgy kell neked. -
#4841 köszi a véleményt, byez -
#4840 Előrre nem azért írok hogy leszoljam a játékot csak az én véleményem NAGYON GAGYI EZ A JÁTÉK!!! -
TOMMI #4839 ez sajnos baj.
mivel nekem kilép a játékbol ha esik az eső!
ezzel az a baj,hogy nem tudom megszerezni a pályákat!
nem tudtok vmit ötletet arra,hogy hogyan tudnám megszerezni a pályákat? -
#4838 ehh, feltettem a peccset. Az AF ugyanúgy szar, de legalább kanyarban elfordul a kerék -
#4837 Juan, beleolvastam a leírásodba, van egy-két érdekes dolog:
"Ha például 50% throttle inputhoz (a gázpedál lenyomásának mértéke) 25% LOCK értéket állítasz, és a differenciálmű teljes forgatónyomatéka 600Nm, az aktuális forgatónyomaték 15ONm lesz."
Szóval ez nem így van.
A 25% LOCK azt jelenti, hogy a két kerék között max. 25% fordulatszám-eltérés lehet.
"Megjegyzés: Az ECU (Engine Control Unit) mindig a térképek legmagasabb értékét veszi alapul."
Az ECU általában nem vezérli a hajtást. Arra van a váltónak egy külön vezérlőegysége, amit szintén lehet programozni. A két cucc általában valamilyen buszrendszeren keresztül kapcsolatban van egymással.
-
#4836 championshipben nem lehet :(((...ez engem is idegesít, mert mert eddig majdnem mindenhol eső volt, szar... -
TOMMI #4835 Hi!
ha tudnátok segitenni azt megköszöném!
ki lehet kapcsolni az időjárást???
mert a gépem nem birja ha esik az eső!
kilép a progibol!
válaszotokat előre is kösz. -
#4834 Igen.
Már nem akad a hang csak ritkán, és nem lépeget ki áttöltés közben... -
#4833 látom nagy sci Fun vagy...:p -
#4832 még nem, ill. feltelepítettem, csak nem volt még időm azóta játszani vele :(((... -
#4831 Valaki próbálta már a peccset? -
#4830 más replayét azonban nem érdemes feltölteni, mert a visszajátszásban az ő nevét fogja kiírni... -
#4829 Hát ha felkerülsz a listára
idézek HWSW
"üdv. egész jó lett csak sokat kell szórakozni a billentyűre beállítással.
Idézet
Tényleg, tud vki megoldást a normális bill.s irányításra?
options->controls->filter settings->
na innen jön az élvezet
steering:
rise rate: 2-3as érték között állítgasd. nekem 2.6
fall rate: instant (esetleg 9-10 között)
footbrake:
rise rate: 3 és az felett (nem satuzik egyből ha rálépsz a fékre így nem lesz irányít6atlan az autó.)
fall rate : instant"
-
Me Ga #4828 Nincs valakinek véletlenül pár screenshot-ja vagy leírása az optimális billentyűzet beállításokról.
Sajna nincs kormányom...