20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • robotnyk
    mi a baj evvel a grafikával??

• Spenser
    HI
    Úgy látom te értelmesebb vagy mint a többiek, én nem vagyok egy láma! nem a nehézségével volt bajom hanem úgy álltalában a játékkal graFIKA, Hang az jó volt stb...
    Részemről a témát itt lezártam...
  • Norbri
    Spenser!
    Senki sem születik Burnsnek vagy Grönholmnak. Nem kell azért szidni egy játékot, mert mi magunk nem tudunk vele játszani. Én például marhára birom a játékot, pedig még egyik rekordot sem döntöttem meg (igaz kezdő szinten megnyertem a finn és az USA rallyt), de próbálkozok vele, és egyre csak javulok. Gyakorlat teszi a mestert. Amúgy mire számítottál, hogy ha szidod az RBR-t, akkor hímestojásként fognak téged itt kezelni?
  • Pukkandur
    Nézelődjél másik topic-ban!
    Érdekes módon minden ismerősöm élvezettel nyomja, biztosan kényszerből
  • Marco
    Egy órát? Hohoho.
  • Buba007
    Úgy látszik nem láttad a topic fejlécét! RICHARD BURNS RALLY Itt csak RBR fanok vannak,úgyhogy világos, hogyha beírsz valami überfaszságot, persze, hogy le leszel szólva.

Ja és a véleményem róla: NAGYON LÁMA LEHETSZ!
  • Jacek
  • Spenser
    SZidtam az anyádt te kis pöcs!
    Mellesleg gondoltam hogyha be írok valami ijjesmit röktön ijjen szép MAGYAROKRA jellemző módon le fog szolni a fél topic SAJNOS!
    Nekem nem jött be a Colin 2-3-4 semm!
    Nekem Anno a Rally Trophyckh volt az isten meg a Colin 1 !
    Azóta egy nagy 0 amikell próbálkoznak "szerintem".
    A Játékot pedig felraktam a fullt nyomtam kb. 1 órát és delete!
  • Breki33
    Nem lehetne a svédek motorját átvenni?

A hangra:

"Sound is borked even more than pre-patch.

If I use full accel, I get 4 speaker output, but lose engine & other sounds. If I use basic accel, I lose 2 speakers, but get fairly even sound from engine / environment / etc. "
  • Norbri
    Na megint itt vagyok. Bocsi, hogy nem foglalkoztam az oldallal mostanában, de egyéb teendőim akadtak.
    A kérésem az lenne, hogy milyen szabályok legyenek a rekordoknál. Sérülésre, időjárásra, ilyesmikre gondoltam. A visszajátszásokat egyelőre csak e-mailben tudnátok elküldeni, ami tudom, hogy nem egy nagy megoldás (aki esetleg tud jobbat, az ne tartsa magában ;), de egyelőre ez van. Szóval várom az ötleteket.
  • Slow
    ez bug, vagy direkt van, nemtom, de nem a te hibád...
  • [Walaki]D`Lair
    Jaa...ezt én is észrevettem már...ilyen a játék...
  • morgo
    ja, es kuplungot ne hasznaljatok..
  • morgo
    ha nem vilagos amit mondok, akkor egy francia palyan mondjuk menjetek neki szep lassan a korlatnak egyesben haladva merolegesen. Aztan tapossatok full gazt.
    Nalatok mi tortenik, mert nalam az esetek 99%-aban semmi. se a motor nem porog fel, se le nem fullad a motor, es az auto sem indul el...
  • morgo
    izee, tiz percig tartom rajta, akkor is ugyanugy reagal, amugy teljesen jol mukodik, meg egy eves sincs...
  • Bucser
    lehet a kormányban van a bibi.. elöregedtek a potméterek és nem mindig reagálnak...
  • morgo
    esetleg valaki ertelmes hozzaszolast?
  • [Walaki]D`Lair
    Be kéne dugni a kormányt...
  • ddd
    benzin van benne?
    :D
  • morgo
    azt mondjatok meg nekem, hogy mi tortenik akkor, mikor egyesben allok egy fal elott es tovig nyomom a gazt. A kocsi ugye nincs lefulladva, megsem mozdul, sot a motor sem porog fel.
    most akkor vegulis hova lesz az a gazfroccs, amit en folyamatosan adok neki???

Az a problemam, hogy ez tobbszor is elofordul, hogy tovig nyomott gazpedal mellett semmi nem tortenik. Valahogy semmilyen magyarazatot nem talaltam ra...
  • Met
    A kormány beállításnál amiket lehet módosítani azoknak mi a hatásuk?
    Beállítgattam de úgy érzem, hogy nem reagál elég gyorsan, főleg akkor ha jobbról hirtelen balra tekerem.
  • RelakSfromhome
    Előrre nem azért írok hogy leszoljalak csak az én véleményem NAGYON HÜLYE VAGY!!!

• morgo
    varjatok, hatha ismer egy jobbat, amit mi nem!
    Szoval akkor mutatnal egy nem "GAGYI" rally szimulatort?
  • Bucser
    Fogadjunk megnézted az introt meg nem tudtad végigvezetni a Rally school első pályáját:)
  • Goliath

A ***va ***ád az a gagyi te kö***g colin**opó.

/Sorry de hirtelen haragú vagyok./
  • Mnemomic
    Úgy kell neked.
  • robotnyk
    köszi a véleményt, byez
  • Spenser
    Előrre nem azért írok hogy leszoljam a játékot csak az én véleményem NAGYON GAGYI EZ A JÁTÉK!!!
  • TOMMI
    ez sajnos baj.
    mivel nekem kilép a játékbol ha esik az eső!
    ezzel az a baj,hogy nem tudom megszerezni a pályákat!
    nem tudtok vmit ötletet arra,hogy hogyan tudnám megszerezni a pályákat?
  • RelakSfromhome
    ehh, feltettem a peccset. Az AF ugyanúgy szar, de legalább kanyarban elfordul a kerék
  • DGray
    Juan, beleolvastam a leírásodba, van egy-két érdekes dolog:

"Ha például 50% throttle inputhoz (a gázpedál lenyomásának mértéke) 25% LOCK értéket állítasz, és a differenciálmű teljes forgatónyomatéka 600Nm, az aktuális forgatónyomaték 15ONm lesz."

Szóval ez nem így van.
    A 25% LOCK azt jelenti, hogy a két kerék között max. 25% fordulatszám-eltérés lehet.

"Megjegyzés: Az ECU (Engine Control Unit) mindig a térképek legmagasabb értékét veszi alapul."

Az ECU általában nem vezérli a hajtást. Arra van a váltónak egy külön vezérlőegysége, amit szintén lehet programozni. A két cucc általában valamilyen buszrendszeren keresztül kapcsolatban van egymással.

• JuanG
    championshipben nem lehet :(((...ez engem is idegesít, mert mert eddig majdnem mindenhol eső volt, szar...
  • TOMMI
    Hi!

ha tudnátok segitenni azt megköszöném!
    ki lehet kapcsolni az időjárást???
    mert a gépem nem birja ha esik az eső!
    kilép a progibol!
    válaszotokat előre is kösz.
  • fifi
    Igen.
    Már nem akad a hang csak ritkán, és nem lépeget ki áttöltés közben...
  • karikusz
    látom nagy sci Fun vagy...:p
  • JuanG
    még nem, ill. feltelepítettem, csak nem volt még időm azóta játszani vele :(((...
  • RelakS
    Valaki próbálta már a peccset?
  • JuanG
    más replayét azonban nem érdemes feltölteni, mert a visszajátszásban az ő nevét fogja kiírni...
  • Breki33
    Hát ha felkerülsz a listára

idézek HWSW

"üdv. egész jó lett csak sokat kell szórakozni a billentyűre beállítással.

Idézet
    Tényleg, tud vki megoldást a normális bill.s irányításra?

options->controls->filter settings->

na innen jön az élvezet

steering:
    rise rate: 2-3as érték között állítgasd. nekem 2.6
    fall rate: instant (esetleg 9-10 között)

footbrake:
    rise rate: 3 és az felett (nem satuzik egyből ha rálépsz a fékre így nem lesz irányít6atlan az autó.)
    fall rate : instant"

• Me Ga
    Nincs valakinek véletlenül pár screenshot-ja vagy leírása az optimális billentyűzet beállításokról.
    Sajna nincs kormányom...