20179
-
#4907 a véleményekhez, és kritikákhoz fűznék annyit hozzá, hogy:
- szvsz, a legjobb rally alap, amit lehet peccsekkel, ezzel-azzal fejleszteni, sőt kell is.
- Ez a játék nem(!!) az a játék amikor, 'bázze, csinálhatsz ezzel bármit, alapjaiban sz@r az egész...' :)))
- igen van benne hiba...akik sokat nyomják azok mind tudják.
- de a játékot rangján kell kezelni, aki ezt nem tudja, annak nem való.
- ez egy q-va jó játék! :)))
(..kár, hogy pont most van sok munkám) :((( -
#4906 Megtekintettem, ugy nez ki, lehet, talan bug:))) Mindjart teszt:)))) -
VO101 tvr #4905 Na mondjuk ez pl. súrolja az igénytelenség határát. Ha kimegy az emberfia a vb-re, vagy akár csak magyar bajnokira elég nyilvánvalóan másképp szólnak az autók (sokszor még elvileg ugyanazok a típusok is :))) A DVD-re felfért volna még 6x ennyi hang is....
És hogy a Super1600 WRC hanggal menjen... aki már hallotta őket 7-8000-en szólni, az tudja, hogy ez miért igénytelenség. -
#4904 Pedig valami minimal kulonbseg azert van:)) De a DAT file-ban is kulon-kulon motrohang csomagok vannak az auto tipusokhoz, de lehet hogy ez is bug:)) Vagy tenyleg ilyen keves a kulonbseg:)) -
#4903 valóban mindegyik ugyanúgy búg -
#4902 ez szerintem nem igaz, de a kedvedért most meghallgatom
-
#4901 nem szinte, hanem egyátalán nincs különbség, egyen motorhang van -
VO101 tvr #4900 Nekem ugy tűnik, hogy az autók hangjai nagyon hasonlítanak egymásra: szinte semmi különbség nincs közöttük. És ez akár az MG-re is értendő.
Vagy csak nekem van botfülem??? -
#4899 Multkor szobajott, most eszembe jutott s tettem be kepet:))) -
SE0418 #4898 ??? -
#4897 -
#4896 -
#4895 Hát igen a műszerfal olyan amilyen ez is hiba sajnos. -
#4894 Én a kis piros meg zöld ledet hiányolom a műszerfalról ami segít eldönteni, hogy fel vagy le kell váltani. -
#4893 Nagyon helyes! Jól látod a dolgokat! -
#4892 Azért ha lesz RBR2 kiváncsi vagyok mi lesz belőle mert annak idején a Colin1 nem volt olyan rossz de utána csak egyre rosszabb lett :( Ha ebből is sorozat lesz remélem nem jut hasonló sorsra és ennek megakadályozásában biztos segít az is ha minél többen megveszik. -
#4891 Én már az itthoni megjelenéskor megvettem :) -
#4890 "De összeségében kaptunk egy nagyon jó raliszimulátort és biztos vagyok benne hogy sokáig nem lesz ilyen még egy sajnos."
Meg kell venni, hogy legyen RBR2! Mert különben mi lesz a konklúzió, senki se vette, akkor inkább vmi arcade-t a népnek ... Sajnos nekem most a gépre kell költeni, de 7 ezret sztem mindenkiek megér, aki szereti a szimulációt, úgyhogy nekem is kötelező lesz. -
#4889 Manzak, Tisza Rally, 6. gyorsasagi, 3:17, belso kamera, WMV, 17 Myte, Jo minoseg, jo hang! :)) -
#4888 Azért írtam ide mert szeretem az autós játékokat és kár hogy xx év alatt nem tudnak csináli egy kafa játékot pedig nem kellene sokat csiszolgatni rajtuk. -
#4887 Meg néha elfelejti megemlíteni japánban, hogy egy híd jön, hogy itt lesz egy éles jobbkanyar (kereszteződés), meg ilyenek :P -
#4886 Ja meg olyan szakasz is jó lenne néha ahol ketten megyünk egymás ellen azaz super speciál elég hangulatos lenne a Colin1-ben azokat szerettem. -
#4885 Én azért egy-két dolgott hiányolok a játékból:
-leginkább esti szakaszok hiányoznak igaz a valóságban sincs sok esti szakasz de mondjuk Angliára és Franciaországra betehettek volna egy-egy esti szakaszt
-meg inkább csak apróságok, pl. ha rekordot megyek bajnoki futamon-én szinte csak azt megyek "hotlapozni" nem szoktam-akkor nem írja ki mennyi volt az előző idő amit megdöntöttem igaz nem olyan lényges de nem lenne rossz.
-árnyékos helyeken nem sokat ér az első lámpa hiába világít
-azokon a szakaszokon ahol visszafele kell menni az néhány kanyarnál az itiner nem jó legalábbis szerintem. A navigátor mondja, hogy fast kanyar jön és akkor jön egy olyan kanyar ami simán médium párszor megszívtam ez miatt. Ez sincs olyan sokszor de zavaró jó lenne vhogy átírni az itinert ez talán a legsúlyosabb hiba a játékban.
De összeségében kaptunk egy nagyon jó raliszimulátort és biztos vagyok benne hogy sokáig nem lesz ilyen még egy sajnos. Mindig nagy kedvel vágok bele egy bajnokságba és ez sokáig így is lesz mivel nyújt kihívást. -
MikroID #4884 :))) Én meg azt hittem, hogy a honosításban találtál valami részt, ami nem tetszik!:) -
#4883 Ráadásul a #4872-re ment, mert chriss21 kérdezte, hogy hogyan kell kanyarodni. Nemtom, miért neked írtam válaszként :D -
#4882 nem, ezt én írtam, hogy milyen beállítás esetén mit kell csinálni -
MikroID #4881 Ez valami szövegkörnyezet a RBR-ből, vagy mi? Mert ha az, akkor inkább e-mail-re küld, azt többet látom és ha lehet, akkor olyan formában, mint: a szövegrész, ami nem tetszik, avagy nem illik a környezetbe, valamint a javaslat! Előre is köszike. -
#4880 Billentyűzettel: A kanyar előtt egy gyors fék, majd játszol a gázzal meg a fékkel
Kormány, közö9s fék-gáz tengely: Mint előbb.
Kormány, elkülönített fék-gáz tengely: Egyértelmű, állsz a gázon, közben vacakolsz a fékkel -
#4879 lexus optik :D -
#4878 Egy órányi bénázás után én is köpködtem, mint állat. De azután megszoktam az irányítást, beállítottam a mitfárert, hogy ne fél órával a kanyar előtt szóljon, és azóta nagyon fasza.
Amiért meg helyből le lettél baszva, az az, hogy még a próba ELŐTT írtad, hogy nagy szar. Ha kipróbálás után megfelelően megindoklod, hogy miért nem tetszik, akkor szvsz nem vágnak a fejedhez semmit. -
Lacika 79 #4877 -
#4876 Mitsubishi EVO 7-m!!
Ez a SZÉP gyerekek! Nézzétek azt a hátsólámpát! hmmmmm... -
MikroID #4875 Hello mindenki!
Csinálom a honosítást, és elértem arra szintre, hogy már egész használható, ha érdekel titeket, akkor a http://mikroid.atw.hu oldalról elérhettek. -
[Walaki]D`Lair #4874 Nézd meg a bemutató videót előtte... -
#4873 jah, bocs :D -
chriss21 #4872 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!A Rally schoolba van egy olyan feladat h ballábas fékezés hát ez nekem nem nagyon sikerül vagy is azért nem fogadja el mert az írja h nem használtam féket pedig igen!Vagy csak rosszkor?A rajzon a piros vonalnál lépjek rá a fékre vagy mikor? -
#4871 -
#4870 nem csillog mint az NFSU:D:D:D:D -
[Walaki]D`Lair #4869 Az hogy még a gyári skint használod...:PPP -
#4868 figyu
én pl nem szeretem a prince of persiát és ezért nem megyek a POP topikba flémelni...
ennek semmi értelme, hogy itt szidod a játékot, totál szubjektív módon, egy óra próbálgatás után...
ezek után, ha valamit dícsérsz, az sem mérvadó, merthogy nem játszottál vele...
így mindenki mérges lesz rád...