20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Mnemomic
    Nekem pedig az első bajnokság megnyerése után adta ha jól emlékszem.
  • Alexease
    De legegyszerubb, gyorsabb cockpitet kesziteni:
    - kissebb felbontasban, ablakban inditani a progit, pl. 800x600, tokeletesen fut.
    - inditani az autoval egy szakaszt
    - megnyitni az auto INI file-jat
    - abban irogatni, taszk, szakasz restart (nem kell a progit is ujra inditani!!)
    - igy viszonylag eleg gyorsan ossze lehet dobni.
  • Alexease
    Nekem a Xsara meg nincs meg (csak az), ahoz meg nincs cockpitem:/ Nem tudom mikor adja meg, pedig mar "sok mindent" nyertem. Egyedul, meg a RBR Challenge-et nem nyertem meg komplett. A sulit meg az elso nap vittem vegig, egy bajnoksagot a masodik nap nyertem meg:))) Mondjuk, csak hetvegen van eselyem jatszani, bar az utolso ket hetben akkor sem nagyon;/
  • pzs
    Sziasztok!

Csak azt akaorm megkérdezni , hogy müködik e a 1.01 patch nem eredeti lemezzel , vagy várni kell még a uj crackra.

Thx
  • karikusz
    Mint ahogy az aláírásomban is látjátok, be lett regelve az autósjátékok domain, így mostmár simán is elérhetitek a lapot ezen a címen:
    www.autosjatekok.hu

és így eltűnik alulról a reklám csík

illetve ha valaki akar bannert cserélni akkor keressen meg
  • karikusz
    Egy kis zutty..))

• MikroID
    pl a http://mikroid.atw.hu -ról
  • pluhi
    A rally school utsó pályán is meg lehet buherálni a setupot?
  • Met
    Honnan lehet letölteni cockpit nézeteket úgy, hogy letöltés előtt megtudom nézni, hogy fog kinézni játékban. Ne a startnál derüljön ki, hogy nem látok ki a kocsiból:)
  • Slow
    itt találsz segítséget
  • Slow
    kira...
    nem is neked akartam az egészet írni, hanem valdeznek (#4925)

nem tűnt fel, hogy nem arról beszélek amiről te? :) mert nekem meg az nem tűnt fel, hogy másra ment a válasz... pffff :D
  • Met
    LOL
  • Breki33
    egy hónapja??????????,
  • chriss21
    Ha letöltök egy olyan setupot a kocsikhoz akkor azt hova másoljam be?

Köszi
  • Mnemomic
    Alex!

Volt pár cockpit nézet amit csináltál szerintem jók voltak. Néztem még párat ami fellelhető de nekem nem jöttek be. Azóta nem csináltál mondjuk a Xsarahoz is? Tudom és is megcsinálhatnám de hátha a többi alapján már jobban be tudod lőni a nézetett :)
  • Mnemomic
    Nem vagyok felhábrodva miatta nekem ez tetszik és szerintem nem is úgy írtam.
  • Slow
    ne legyél ennyire érzékeny, nem akartalak bántani, csak annyira felháborodtál lényegében azon, hogy nem bírsz a cuccal, hogy kicsit piszkáltalak, de bocs, neharagudj, elnézééést (ne kelljen máshova mennem léccííí, engedd meeeg hogy maradjaaaaak!!!;) )

egyébként próbáld meg letöltött setup-okkal, sztem lényegesen jobb beállításokat találsz itt, mint az eredetik...
  • Slow
    OFF:

közben én ezt eléggé várom.. jóól mutat...:)
    és lesz benne egy érdekes mód, érdemes elolvasni...

bocsika

ON
  • Mnemomic
    Nem tudom nem írtam sehol hogy elvárom hogy hagyjon nyerni a program....az sem meglepetten írtam hogy esős időben csúszik az út. De ha kötekedni akarsz mindenképpen menj máshova légyszíves.
  • Slow
    hát egy igazi rallyban is vannak ugye elsők, másodikok, harmadikok stb stb... az győz aki legjobban megy...:P ne várjuk már el a programtól, hogy haggya, hogy nyerjünk ;)
    :P

ja, ha esik az eső, csúszik az út! zseniális!
  • Mnemomic
    Nekem még közepes fokozaton nem sikerült bajnokságot nyernem, reduced damage-on van beállítva. Most viszont van egy amit elkezdtem angliában, japánban, finnországban nyertem, aztán amerikában kiestem pedig ezt eddig mindig nyerten franciában végig esős időben vezetten utolsó szakazon 2x is árokba mentem én béna így csak 2. lettem mivel 1 percet veszítettem. Most van 38 pontom Loeb mögöttem 37 pontos és jön Ausztrália ahol eddig nem voltam vmi fényes :) Izgalmas lesz :)
  • Pukkandur
    Nem vagyunk egyformák, próbálkozz a Colin sorozattal!
    Legkönnyebb fokozaton 4 országon vagyok túl és a 24 szakaszból 2-öt nem nyertem meg, azt is én szúrtam el.
    Ha már ezen a szinten problémád van vele akkor tényleg hagyd abba, vagy szánj rá több időt!
    Vannak hibái a játéknak, de ezt idővel lehet orvosolni, és a mai napig az egyik legjobb rally program (sztem).
    Pedig nem sok autós progi van amit nem próbáltam...
    Üdv!
  • valdez
    hmpf.

egy hónapja van fent a játék kb. és most untam meg. végigcsináltam annak rendje és módja szerint a rally schoolt, márpedig tudjátok, hogy ahhoz is > kitartás < és > elszántság < kell (40-80 alkalommal nekifutni az utsó pályának). de meguntam, hogy mikor ralit kezdek legkönnyebb fokozaton is már hat kanyar után elszállok, ha nem játszottam vele már két napja. restart menüpont nincs, mi a fasznak lenne tíz másodperc játék, 30 másodperc menüben lépkedés és töltés. legjobb telsejítmény: megyek már három perce közel a határhoz, kanyarodva fékezni, oké még megoldom, azaz megoldanám, ha nem hiányozna egy rész az útból a nyomtáv helyén. kocsi el faszba, tk. kell a fasznak. nincs nekem erre ennyi időm. legalább akkor lett volna hosszabb a school rész hogy legyen sikerélménye az embernek.
  • coltcannon
    ???

Azt hiszem elvarhato manapsag, hogy 8000Ft-ert kivalo termeket kapjak. (A foltokat NEM lehetett letorolni, mert a hibauzenettel ellentetben, kozuk sincs az ujjaimhoz.)
  • [Walaki]D`Lair
  • Slow
    ilyeneket kérünk mééég :)
  • coltcannon
    Nekem a masodik CD-nel irta ki. Megneztem az aljat, eleg erdekesen foltos volt.
  • Alexease
    Annyi lehet. A CD Galaxis-ban 7990.-
  • hofi74
    A Metróban tényleg 6000ft a RBR?
    Mert akkor megveszem.
  • hofi74
    Alcohol 120%-al megy
  • Alexease
    Osszevan tapogatva a CD, torold meg
  • hofi74
    Sziasztok.
    Találkozott valaki ilyen hibaüzenettel a játék indításánál?
    "Invalid Fingerprint?
  • 505thZajcev[PT]
    Jah foleg hogy en pl slick gumival mentem vegig....
  • Norbri
    Én most kezdtem el újra a bajnokságot, és eddig az angol szakaszok felében igencsak esett.
    Tapasztalt valaki hanghibákat a patchel? A BHMS fórumán írtak ilyesmit, hogy rosszabb lett a hangok minősége.
  • Mnemomic
    Én nem szerettem az esőt egyedül talán a Franciaországban ott nagyon kell vigyázni olyankor :)

Legtöbbet itt, meg Japánban esik érdekes Angliában alig esett az eső nekem eddig.
  • RelakSfromhome
    Ja, nekem eddig csak a japóknál zuhogott az eső. Gyönyörű látvány
  • Alexease
    Valaki aggodott, hogy nem tud jatszani bajnoksagot, mert esoben lefagy, es ot altalaban mindig esik:)))) Ba nem ertem miert fagy le, de a SEASON.DAT-ban lehet attirni, hogy melyik versenyeken milyen szazalekban essen az eso. Vagyis, ott minden nulla es mehet a "szaraz" bajnoksag:))))

(Pedig, az esos palyak - foleg a japan szakaszok - a legjobbak:DDDD)
  • Sonajk @:o)
    Nagyon állat a verda :)
  • Alexease
    Hat ja, a tobbi hang hibas, nincs befejezve vag nem kompatible:)) Kicserelve fizikalisan is a hangot, ahogy megjelenik az auto kilep. Visszateve az eredeti subaru-t, megy rendesen.

Mondjuk, annyira nem zavar, nekem jo igy is:)) A lenyeg, hogy osszesegeben nagyon jok a hangok, es meg ha tuningolva is, de kulon-kulon lehet allitani mindegyiket.:)))
  • Alexease
    Egyelore nem muxik:(( Van benne nehany motorhang (elvileg): fiat, mitdu, saxo, cubaru, subaru2, text, vaux. Van egy auto lista is - bar nem korrekt az atfedes a jatekkal - es mindegyikhez a subaru van rendelve. Atirva lefagy s kilep toltesnel. Most vagy hibas, vagy a keszites felenel "egyszerusitettek", es felbe hagytak ezt a lehetoseget (foleg a vaux, fiat, saxo hangokbol itelve):))