20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • karikusz
    otthonos..))
  • karikusz
    felrakhatom ezt a cuccos a www.autosjatekok.hu- ra a letöltések közé?
  • Lacika 79
    nm
  • Marcell
    Lacika: Koszi az infot.

Breki: vezetetted is? ;)
  • Lacika 79
    A tévedések elkerülése végett: ha nem tévedek, ez a kép a múlt heti Mecsek rally-n készült, és ha ismét nem tévedek, ez Krózser Menyának a Civic Type-R-je. Ugye Breki?
    És szerintem nem tévedek, mert majd minden futamon ott vagyok, és nagyjából tisztában vagyok a nevekkel, verdákkal. :)
  • SE0418
    Imádkozzunk, hogy ne bsszák el. Lásd: Colin sorozat.
  • Alexease
    A lenyeg, hogy a lenyeges dolgok benne vannak, mukodnek, a kissebb "hianyosagokat" meg viszonylag konnyen lehet orvosolni, potolni (cockpit, autofestes, nekvek stb.)
  • Alexease
    Eleg sok mindent talaltam meg benne, ami nincs befejezve, vagy le van egyszerusitve, nincs kihasznalva, nem muxik, vagy hasonlo. Most vagy patch-ekkel megoldjak, vagy ami logikusabb (es foleg jovedelmezobb:D) jovore egy RBR2-vel;))
  • SE0418
    Ez is csak megerősíti a gyanúmat, hogy a program a két rivális (ha-ha!) rally játék miatt, egyszerűen nincs befejezve...
  • Norbri
    elkerültek = elkelltek
  • Norbri
    Azt hallottam, hogy éjszakai pálya azért nincsen talán a játékban, mert a VB-n sincsen éjszakai szakaszok. Egyébként szerintem a játékban nagyon elkerültek volt a Super Special-ok.
  • Alexease
    Buheralni jo:)) Csinaltam ejszakai palyat is, csak hat reflektor nelkul, sotetbe vezetni eleg gaz:)))))
  • Norbri
    Basszus! Akkor úgy látszik ma még frissítenem kell! ;)
  • Norbri
    Köszi! Lehet, hogy majd indítok egy buherálós rovatot az oldalon, és akkor ott megtalálható lesz minden (nézetszerkesztés, effektek, időjárás állítás ilyesmik).
  • Alexease
    Es itt a link: RBRdll 1.0
  • gyraph
    Nekem pedig meg Impreza '00 nincs, de edzek...csalni nem er. :)
  • Alexease
    Kijott egy progi, amivel lehet egy-ket dolgot menetkozben allitgatni:
    - visszajatszas: lassitas, gyorsitas, elore tekeres, slowmotion, pause, hud
    - fps kiiratas (bar ezt INI-bol is lehet)
    - post-processing blur (blur, dark, hard) allitas

• Alexease
    Nyugodtan.
  • Alexease
    Nincs Xsara-m, igy beallitani sem tudtam:))) Tudom-tudom, lehet csalni, de nem akarok:))
  • Norbri
    Kirakhatom az oldalra a cockpitedet? Szerintem egész jó lett, majd kipróbálom (én most a Kai féle félközelit használom, sajnos nincsen időm fabrikálni saját magamnak egyet).
  • gyraph
    Koszi! Nagyon eltalalt cockpit-tek, bar citroen-t hianyolom. :)
  • Marcell
    Koszi, a tied is jo lett!
  • Shodan
    Nekem miért nincs ilyen!!!!
  • Met
    Gratula a hozzászólásodért.
  • Marcell
    Anyad! Erre ujitottal? Eleg komoly!:)
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    Na ma én is megnyertem az első kocsim P

• DGray
    És ezeket hol állítgatod?
  • Alexease
    Van benne egy csomo render/efekt/filter amit meg nem tudtam elocsalni, bar nem sok ertelme, de hat a kivancsisag:)))
    trail, negativ, warpspeed, gaussian, sepia, oilpaint, edge, motionblur
  • Alexease
    Tessek, eso nelkuli bajnoksag (elvileg):)) Elotte archivald az eredetit!!
    NoRain Season
  • Alexease
    Nem igazan. Erosen a palyakhoz van fuzve, kodolva. Ezzel is ujitani akartak, mondjuk ujitottak is:) De a jelzesek a palya pontjaihoz vannak igazitva, vagyis esetleg egy palya editorral lehetne modositani:))
  • DGray
    Az itinert lehet módosítani majd?
    Mert szerintem elég sok helyen megbízhatatlan.
  • Alexease
    Nekem nincs naposra teve, vagyis nincs olyan DAT-om:))
    De ha megnyitod hexeditorral, akkor ezeket a sorokat ird nullara (ez a gyari Ausztralia):
    FogChance 0.000000
    RainChance 0.000000
    Temperature 33.000000
    MaxRain 0.000000
    MidRain 0.000000
  • Alexease
    Front Lights LensFlare rulezzz:)))))
  • DGray
    Alex, tudnál légyszi belinkelni egy season.dat-ot, ami eredeti, csak az időjárás van mindig naposra téve? Tudod, amit írtál, hogy valami %ot nullára kell tenni.

Thx.
  • nagykispeter
    Neked is ezt csinálta?Sikerült elindítani?
  • Alexease
    Es itt van a cuccos, ha valakinek esetleg meg is kell: Alexease Cocokpits
  • Alexease
    Most ezek vannak. Nem igazan veglegesek, mert az elozo beallitasokat elbaltaztam s azota nem sok idom volt vele foglalkozni. A Subaru03-at ugy-ahogy beallitottam, azzal mentem ha volt idom, a tobbit valami hasonlora.
    De itt is eros kulonbsegek vannak az autok kidolgozasaban gyarilag, nehany helyen a target sem az igazi. Itt a Subaru ami toppon van, a Colinban meg a Xsara volt:) Ami egyertelmu is:)))

• Alexease