20179
-
#4987 otthonos..)) -
#4986 felrakhatom ezt a cuccos a www.autosjatekok.hu- ra a letöltések közé? -
Lacika 79 #4985 nm -
#4984 Lacika: Koszi az infot.
Breki: vezetetted is? ;) -
Lacika 79 #4983 A tévedések elkerülése végett: ha nem tévedek, ez a kép a múlt heti Mecsek rally-n készült, és ha ismét nem tévedek, ez Krózser Menyának a Civic Type-R-je. Ugye Breki?
És szerintem nem tévedek, mert majd minden futamon ott vagyok, és nagyjából tisztában vagyok a nevekkel, verdákkal. :) -
SE0418 #4982 Imádkozzunk, hogy ne bsszák el. Lásd: Colin sorozat. -
#4981 A lenyeg, hogy a lenyeges dolgok benne vannak, mukodnek, a kissebb "hianyosagokat" meg viszonylag konnyen lehet orvosolni, potolni (cockpit, autofestes, nekvek stb.) -
#4980 Eleg sok mindent talaltam meg benne, ami nincs befejezve, vagy le van egyszerusitve, nincs kihasznalva, nem muxik, vagy hasonlo. Most vagy patch-ekkel megoldjak, vagy ami logikusabb (es foleg jovedelmezobb:D) jovore egy RBR2-vel;)) -
SE0418 #4979 Ez is csak megerősíti a gyanúmat, hogy a program a két rivális (ha-ha!) rally játék miatt, egyszerűen nincs befejezve... -
Norbri #4978 elkerültek = elkelltek -
Norbri #4977 Azt hallottam, hogy éjszakai pálya azért nincsen talán a játékban, mert a VB-n sincsen éjszakai szakaszok. Egyébként szerintem a játékban nagyon elkerültek volt a Super Special-ok. -
#4976 Buheralni jo:)) Csinaltam ejszakai palyat is, csak hat reflektor nelkul, sotetbe vezetni eleg gaz:))))) -
Norbri #4975 Basszus! Akkor úgy látszik ma még frissítenem kell! ;) -
Norbri #4974 Köszi! Lehet, hogy majd indítok egy buherálós rovatot az oldalon, és akkor ott megtalálható lesz minden (nézetszerkesztés, effektek, időjárás állítás ilyesmik). -
#4973 Es itt a link: RBRdll 1.0 -
#4972 Nekem pedig meg Impreza '00 nincs, de edzek...csalni nem er. :) -
#4971 Kijott egy progi, amivel lehet egy-ket dolgot menetkozben allitgatni:
- visszajatszas: lassitas, gyorsitas, elore tekeres, slowmotion, pause, hud
- fps kiiratas (bar ezt INI-bol is lehet)
- post-processing blur (blur, dark, hard) allitas
-
#4970 Nyugodtan. -
#4969 Nincs Xsara-m, igy beallitani sem tudtam:))) Tudom-tudom, lehet csalni, de nem akarok:)) -
Norbri #4968 Kirakhatom az oldalra a cockpitedet? Szerintem egész jó lett, majd kipróbálom (én most a Kai féle félközelit használom, sajnos nincsen időm fabrikálni saját magamnak egyet). -
#4967 Koszi! Nagyon eltalalt cockpit-tek, bar citroen-t hianyolom. :) -
#4966 Koszi, a tied is jo lett! -
#4965 Nekem miért nincs ilyen!!!! -
#4964 Gratula a hozzászólásodért. -
#4963 Anyad! Erre ujitottal? Eleg komoly!:) -
#4962 -
#4961 -
#4960 Na ma én is megnyertem az első kocsim P
-
#4959 És ezeket hol állítgatod? -
#4958 Van benne egy csomo render/efekt/filter amit meg nem tudtam elocsalni, bar nem sok ertelme, de hat a kivancsisag:)))
trail, negativ, warpspeed, gaussian, sepia, oilpaint, edge, motionblur -
#4957 Tessek, eso nelkuli bajnoksag (elvileg):)) Elotte archivald az eredetit!!
NoRain Season -
#4956 Nem igazan. Erosen a palyakhoz van fuzve, kodolva. Ezzel is ujitani akartak, mondjuk ujitottak is:) De a jelzesek a palya pontjaihoz vannak igazitva, vagyis esetleg egy palya editorral lehetne modositani:)) -
#4955 Az itinert lehet módosítani majd?
Mert szerintem elég sok helyen megbízhatatlan. -
#4954 Nekem nincs naposra teve, vagyis nincs olyan DAT-om:))
De ha megnyitod hexeditorral, akkor ezeket a sorokat ird nullara (ez a gyari Ausztralia):
FogChance 0.000000
RainChance 0.000000
Temperature 33.000000
MaxRain 0.000000
MidRain 0.000000 -
#4953 Front Lights LensFlare rulezzz:)))))
-
#4952 Alex, tudnál légyszi belinkelni egy season.dat-ot, ami eredeti, csak az időjárás van mindig naposra téve? Tudod, amit írtál, hogy valami %ot nullára kell tenni.
Thx. -
#4951 Neked is ezt csinálta?Sikerült elindítani? -
#4950 Es itt van a cuccos, ha valakinek esetleg meg is kell: Alexease Cocokpits -
#4949 Most ezek vannak. Nem igazan veglegesek, mert az elozo beallitasokat elbaltaztam s azota nem sok idom volt vele foglalkozni. A Subaru03-at ugy-ahogy beallitottam, azzal mentem ha volt idom, a tobbit valami hasonlora.
De itt is eros kulonbsegek vannak az autok kidolgozasaban gyarilag, nehany helyen a target sem az igazi. Itt a Subaru ami toppon van, a Colinban meg a Xsara volt:) Ami egyertelmu is:)))
-