Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Amugy meg mindenbe bele lehet kotni, de nem sok ertelme😉) Pl. ez is egy hamarosan megjeleno uj rally-s jatek lesz😊)
Alexease
Soha rosszabat😊)))))
toMpEr
en nem latok komoly problemat az aranyokban

Breki33
a motorsporton volt egy hoszabb ismertetõ

a srác Logiteck kormány mellõl nyilatkozott elõtte meg mutatták, hogy megy egész jó pályák voltak
JuanG
miért nem, ez legalább arányos...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

toMpEr
lehet jobban nez ki, de ez se all kozelebb a valosaghoz, mint a rbr-ban levo

JuanG
impreza f12002 video

na mégegyszer 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
mondjuk az autók tényleg kicsit tömzsik, nem is tudom miért nem tudják normálisan lemodellezni õket, hogy témnyleg bikán nézzenek ki 😊...mint pl. az a 2000-es subaru amit az f12002-höz töltöttem le régebben...jobban néz ki mint ami a RBR ben lesz: http://www.fszek.hu/~miklancs/impreza.WMV[/l]]impreza (f12002) video

JuanG
jaja...

...amúgy én már tudom mit várjak ettõl a programtól és azt hozni fogja, csalódni különösképpen nem fogok...

ÁjjLe BoBBi
várom már nagyon. csak nehogy csalódnom kelljen...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Eisenhower
nagyon lol blackhole motorsportos skines lancer van a videoba 😛 akkor ha megjelenik jöhetnek a hivatalos festések ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower

JuanG
ja, sept. 4. ...imádkozzunk...

Nagyon ugy nez ki vegre lesz egy normalis rally game, ahol a szimulacio a lenyeg, nem a csicsa grafix. Elvileg szeptember elejen kint van?

bzoley
Értem már, köszi!😊

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

Eisenhower

JuanG
megtekintheted az "ellenfeleid" személyiségét, felkészültségét 😄...

Marcell
Ez a Chirdonhead-es incar video irdatlan durva!! Nekem ugy 03:45 korul van a legjobb idom ezen (az egyik kedvenc) palyamon.. 😊 Igaz meg nem gyakoroltam tul sokat, de azert egesz jol megy mar ez a szakasz. Na de ez??!
"This is rallying!"

bzoley
Valami komment esetleg?

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

Eisenhower

oneal1
mikor jelenik meg a játék?

!Forza Ferrari!

Eisenhower
hát hogy egy nagy ratyi^.^ bár ez az én véleményem^.^ az viszont tetszett hogy ha nagy sebességgel lezúgatok a szakadékba ugy hogy a szembe levõ sziklának ütközök felrobban az egész verda^.^ mwhahahaha tiszta destruction derby ^.^

bzoley
Nem értem, mi bajod vele. Az elsõ öt percben én is törölni akartam. De ez nem ebbe a topic-ba való.

Eisenhower
hát ilyen nincs elmegyek nyaralni egy hétre visszajövök erre sehol sincs legalább a demo. helyette itt van ez a nem tudom minek nevezzem xpand rally

Eisenhower
Alexease

hungary.gif

New postPosted: Sat Aug 14, 18:20 Reply to topicReply with quote
GREAT NEWS!!!!! THX!!!! Dancing Racer

Back to top

View user's profileSend private message

most leszedem azt a chirdonhead-et vagy mit, kb 2 ora és lejön 😊))))) majd akkor irok rola véleményt 😛

belsö nézet látom kezd kialakulni 😊)))

hát megnéztem ezt a kvakos videot, kb 2-3 ora kellett mire letöltötte 😊 de háát, nem érte meg, nem vagyok töle elájulva..

Alexease
Alexease
Ja, es a FOV-ot is lehet allitani😊)))))
Alexease
Hetek ota az legjobb hir, hogy a BHMS-en a tesztelonek sikerult a kamera file-okat atirnia!!!! Minden autohoz kulon-kulon van, viszonylag egyszeru szoveges file. Vagyis lehet tologatni a pilotat ahova jol esik!!! Sot, a kijelzot is lehet pakolgatni! 😊) Remelem a teljesben is benne hagyak!
JuanG
reméljük nem...

amúgy sztem ebben a cockpit nézetben semmi új nincs, ellentétben azzal amit ígértek...

Alexease
Bar felo, hogy olyan gagyi lesz mint a Colin, hogy csak odaig van lemodelezve a belsonezet, azutan mar semmi😞(
Alexease
Ha ez az uj belsonezet, akkor nem valami fenyes😞((
Remelem, hatra lehet majd tolni valahogy kodbol a nezetet. Nem csak a latoszoget novelne, hanem az oldalso kilatas miatt a tererzetet es a sebessegerzetet is. Az hogy se muszerfal se normalis kormany az mondjuk kicsit gagyi, de sajnos manapsag ugy nez ki divat lett😞((
JuanG
Here are my thoughts:

This baby is a lot more than I expected... and I expected a lot.

It runs super smooth at 1024x768x32. I even loaded up Japan in the rain and it was still smooth. The feel is so amazing and I guess it pays off to be a hard core simmer as I got the hang of it right away. Did the rally school real quick without a single problem. The cockpit view (I think its new) is kick ass and I bet all of you will love it. Gotta run now... beachvolley and then... guess what... RBR!

My specs:

Athlon 1800XP
Radeon 9800 SE
1GB RAM

JZ from BHMS

JuanG
ez a rally school már nagyon hiányzott a colin1 óta...

JuanG

JuanG
újabb képdózis

...a BH-s srác nagyon odavan érte...a kis g...i! 😄DD

JuanG
#1243 😊...

JuanG
ezeket már láttad? Ajánlom az usa onboard videót:
kvako

vagy itt a chirdonhead incar-t (a legjobb 😄):
no-grip

Alexease
meg normalis belsonezetet sem😊
JuanG
a videókban láttam jópárat gödrökbõl...sziklákat, köveket már nem annyira, bár sztem azok az út mellett vannak/lesznek...

meg sziklákat, köveket 😞

még mindig nem látok gödröket az utakon 😞

JuanG
nem a legszebb a grafika, de "élethû"...bár ez még ugyanaz a verzió lehet, amirõl régebben is hallottunk (több hónapja)...

PuMy

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

jóvanna csak siettem
nem kell levenni a fejem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sztem qrvára nem nehéz egy hozzászólást visszaolvasni, ugye?!
hi
már van demoja a játéknak????