Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni….
Gamestaron a Colin 2005 demó kommentjei közzül mazsolázva:
#36 -
honnan a -CENSORED- tudjátok hogy szar soha egyszer nem vezettetek rali autót!de még szerintem normál autót sem.na errõl ennyit
#43 -
én is vezetek már és játszottam a GTR-el de az nem ralliszimulátor!Az két más világ.
Egy Gtr-es kocsi elmenne rallizni hát õõõõõ...
a két autó közt rengeteg különbség van ami befolyásolja az irányítást.most nem mondok példákat de tudnák
#45 -
Persze én sem azt mondom, hogy menjenek ki egy Lister-rel rallizni, de ha már ott olyan valósághûre megcsinálták az irányítást akkor a Colin 5 részére milért nem megy a srácoknak??? Mert az nem hiszem, hogy a Codemasters-nél butább programozók dolgoznak.
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu
Valszeg a Codies-nek megis mas a strategiaja, ugy nez ki latjak hogy a RBR komolyabb lesz, igy a lazabbaknak jatszhatatlan, igy inkabb visszvettek az amugy is szegenyes iranyitasbol, es jobban megceloztak az arkadosabb reteget. Valszeg sikeruk lesz😊))))
...de ilyenkor meg reménykedem hogy a warthog válaszként pár napon belül kidobja az RBR demót...😄DD
- Nincs RBR Demo, mert igy esetleg tobbet adhatnak el belole, mert nagy a varakozas, mindenki be van indulva ra. Igy ha esetleg meg sem lenne annyira jo mint az emberek kepzelik, nem bukjak el azokat, akik a demo utan esetleg nem vennek meg (ez magyarorszagra a megjelenesi ido es a penzhiany miatt nem ervenyes😄DD).
- A Codies sem hulye😊) Bar hogy is all a Colin5, ha most meg tudjak nezni az emberek a demot, ami valszeg tele van ismet "hangulat fokozo" elemekkel - efektek, toresek, render-, kamera trukkok stb., - talan "visszatartanak" nehany embert adtol, hogy azonnal rohanjanak RBR-t venni, igy megvarjak, latjak az elso "negativ" kritikakat - az mindig van es lesz, es altalaban az ember mindig azt latja eloszor - es talan a Colin5-re szavaznak majd😊 Foleg, ha a Codies ugyes, es ahogy a RBR-bol megerkeznek az elso kritikak, hianyossagok, probaljak azokat bemutatni a Colin5-bol filmeken, kepeken keresztul, hogy: ott van es jobb meg szebb😊)))))
Marketing...
PC-n altalaban baszott nagy modeleket hasznalnak, irtozat meretu texturakat (ami bazi nagy, de sokszor tul szines, otlettelen, muanyag stb.), es "kezdetleges rendert". A mai napig nincs onarnyek, altalaban kamu tukrozodesek vannak, egyszerubb vetett arnyekok stb.
Ha PC-n felismernek, hogy eleg a 800x600 elsimitasokkal, kissebb texturak de rengeteg es foto szeru, igenyes, kevesebb poligonbol allo, valtozatosabb objektumok, stb., sokkal latvanyosabb dolgokat lehetne elocsalni ezekbol az atomeromuvekbol.
...már nagyon várom...

...és azért csillognak élõben is:

...amúgy az RBR-bõl is láttam egy képet amikor a subaru a garázsban áll, és ott sokkal jobban néz ki sztem...

megjelenes szeptember 3-an
Amugy a torest is demonstralta a csigazabalo, bezugott 80-al az arokba, aztan az bal oldali ajto elrepult a buzaba... 😊
Szal egesz jo lesz, csak jojjon mar...
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
...valaki dobjon már meg egy preview beta-val

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Sok-sok gyakorlas kell es rally fanatizmus. Aki nem ijed meg a kihivastol es nem adja fel az elejen, az imadni fogja. Egesz normalis bal1-et keszitettek a PC-s verziohoz.
(Amugy tobb fele nehezsegi szint van, es amikor realisticen jatszom, mintha a gravitacio is mashogy lenne beallitva, mert ilyenkor egy-egy dobbanto, vagy kisebb koccanas utan akkorakat pordul az autom, hogy mar szinte a testemen erzem a virtualis pilotam fajdalmait 😊) Nagyon allat!)