Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eisenhower
akarom mondani cocksuckers^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
hát sok embernek az a szimulátor amelyiknél billel tologatva mindent megnyer.... meg nem számít ha többet van a szántásba mint az úton mert ugye nincs különbség... colin1 után kifeszült a codemasters.....

Bucser
Persze😊 Jézus azt mondta, hogy Szeressük egymást gyerekek😊 Meghogy csússzon a verda a betonon, hogy életû legyen és full gázzal lehessen venni a kanyarokat Jahh és kifelejtettem, hogy Colin 5 realisztikusabb mint az RBR

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

b-type
asztem Jezus ennél komolyabbakat szok mondani...

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Eisenhower
ööö stoppolsz? ^.^ sztem egy rally-s se fog felvenni mert megy az idõ 😊

Az a gem megjeleneskor nem tetszett. Evekke kesobb raugrottam es nem birtam abbahagyni. Nagyon hianyzik a mostani gamekbol az 30-50 km-s szakaszok.

Bucser
Látszik nem nyomta végig a RC2000-et😊 Abban volt kihívás😊 Pláne miután beállítottad a fizikát😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

AZ a legjobb, hogy az ilyen egyen azt hiszi magarol, hogy miutan vegigtolta a COLIN-t es bezsebelt minden dijat, akkor siman megallna a helyet egy Rally-n. Meglepodne, ha az elso kanyarban felcsavarodna a fara. Colin Realisztikus. ÁÁÁÁáááááÁÁÁÁÁ Hagyjuk

Eisenhower
bhmotorsport forum^.^

JuanG
ez sztem csak viccel...vagy ironizál...

honnan vetted ezt hower?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Eisenhower

Bucser
Áhhhhh ez fáj ezaz egész😄😄😄😄😄😄😄 Attól realisztikus, hogy csont gázzal lehet kanyarodni meg nem kell a fékkel pepecselni😄meg a felfüggeszt.és automatikusan adaptálódik a felszínhez😄😄😄😄😄😄 Beszarok😄😄😄😄😄

Bucser
Már bocs de úgy néz ki jézus még nem nagyon ment autón, ha csúsztatni akar össze vissza aszfalton😄 Igaz neki marad a víz és a cölöpök😊

Eisenhower
Jezus wrote:
I played CMR 05 demo. The car behaves rather realisticly. RBR will never reach this level of realism with its full multibody dynamics.

Real rally cars are set up such way that it does not matter if you go on gravel, tarmac or grass, but judging from the movies, in RBR they have bad suspension model so the car spins whenever you touch the grass with one wheel.

The phycics looks fake in RBR because the tyres stick to tarmac, and break loose only in very extreme situations. CMR5 simulates this correctly, the car is drifting subtly sideways even on slightest whell movement, but not over/steering understeering, which would give a headache for serious rally gamer.

Also catching the car after the turn seems overly complicated in RBR, CMR you control the direction of the car by turning the steering wheel to the side you wich car body to turn and applying gas. Once again realistic rally car suspension modelling smoothes the differences between different road surfaces or bumps, and adapts to car travel speed. RBR seem only to claim they use active differentials, CMR has it!

I only wish they remove the feature where sidebanks are slightly slowing down the car in the final version, fortunatelly they allign the car with the road correctly and you can keep your foot pedal to metal through most of the turns. But who wants to go slow, it is rally game you have to be driving fast, maybe even faster than in real life, but this is realistic too, as most of us are just better drivers than real rally drivers.

JuanG
már elõrendeltem a CD Galaxisban...7990 FT!!! Ebbõl még lejön a törzsvásárlói (tesómé) kedvezmény...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

grebber
Itt van már a nyakunkok a megjelenés 😊)))

Next PC upgrade: 2022

Eisenhower
mármint a 1370-es hozzászólásnál^.^

Eisenhower
tessék megmondani mit jelent az a sok karattyolás amit írtál^.^

Alexease
Hat nem, hogy "pusztuljanak" meg😞 Valszeg mar ez sem fog menni😞(
Pedig, ez tuti optimalizacio, mert nem akarok fikazni, de az az egy auto - foleg belulrol - meg az a kicsit sterilnek tuno grafika abszolut nem indokolna😞( A fizika es a tores meg nem hinnem, hogy annyira komoly alapokon nyugodna, hogy ennyire lehuzna.

Remelem, az autoarnyek es az auto tukrozodes rantja le az eroforasokat, mert akkor talan meg menni is fog, mert azok az elsok amit ki kapcsolok (egyiket sem latom jatek kozben😄DD).
robotnyk
nem döglöttek bele a munkába az optimalizálás miatt
toMpEr

eleg durva gepigenye van
MINIMUM REQUIRED SPECIFICATION
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1.6GHZ Processor
256MB Ram
64MB Video Card (Card must support Pixel Shading)
At least 3.10GB HD space
DirectX Compatible Soundcard

RECOMMENDED SPECIFICATION
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2.6GHZ Processor
512MB Ram
128MB Video Card equivalent to NVIDIA Geforce FX5600 or ATI Radeon 9800
At least 3.10GB HD space
Windows 2000/XP
EAX Advanced HD compatible Soundcard
Logitech® MOMO® Racing Force Feedback Wheel

Eisenhower
nekem is ha lefordítod ezt a karattyolást

Alexease
Kedvenc szavaim: Julkaisupäivämäärä, yhtäaikaisia, ohjaamokuvakulma, ohjaintuki, mm 😊)))
Alexease
Friss hirek!!!!
"PC-versio kultaan!
Richard Burns Rallyn PC-versio on tänään mennyt kultaan, eli pelin monistaminen on aloitettu. Peli julkaistaan DVD-levyllä. Julkaisupäivämäärä on 3.9.2004.
PC-versiossa parannuksia verrattuna konsoliversioihin mm.
- paremmat grafiikat
- todella kattava ohjaintuki (useita yhtäaikaisia ohjaimia, kytkin, analoginen käsijarru jne.)
- parempi ohjaamokuvakulma (vasemmalla puolella)
- todella modattava (ei kuitenkaan uusia ratoja)"

Tudom en is nagyon varom, de azert megvetel elott a demot meglesem 😊

Eisenhower
én sztem az is sokat nyom a mérlegen hogy skineket fizikát stb leeht bolygatni és ha véletlen hibáznak még akkor is lelkes emberkék ki tudják jaítani 😛

JuanG
a bhmotors-os PC-s fiúk is be vannak halva tõle, azt mondják minden eddigi rallys játékot "el lehet felejteni"...

Remelem ha STARFORCE, akkor adnak ki egy demot hamarosan, mert attol en nem ajulok el, ha konzolosok azt mondjak, hogy
mekkora nagy gem. Inkabb magamnak hiszek .)

arty
na, már csak abban reménykedhetünk, hogy a colin2006nál azért hamarabb jön ki... vagy legalább a demo 😉

Forza.

Alexease
Ja ja, az sem lenne rossz😉 Vagy esetleg valami normalis belsonezetre😉
JuanG
vagy hosszabb pályákra...

JuanG
jaja...detto 😄...készülök már egy videót csinálni belõle, olyan old schoolosat a ManxTT pályán...

Alexease
A mozgo fu, fa, bokor, atrohangalo emberek, hellikopter meg hasonlo dolgok engem abszolut nem erdekelnek, ha lehetne valasztani, akkor inkabb fordithatnak a felszabadulo eroforasokat meg reszletesebb fizikara, efektekre, hangokra stb.😊)))
Alexease
A GPL-t (termeszetesen) en is megvettem, az tenyleg megerte. 6 eve jelent meg, de meg mindig fent van😊)))))
JuanG
engem nem érdekel milyen védelem lesz rajta, úgyis megveszem 😄DD...a legutóbbi játék amit megvettem a GPL volt...

JuanG
a fû mozogni fog, a bhmotors-os PC preview verziós videóban a rajtnál látszik hogy lengedezik a fû...és sztem ez a lényeg, hogy csak akkor veszed észre amikor állsz (vagy esetleg a replayben ha arra fokuszálsz), menet közben nem, ezért engem pl. soha nem izgatott hogy mozognak e a "növények"...pl. az LFS-ben is kikapcsoltam a mozgását...

Eisenhower

Kiváncsi leszek milyen védelem lesz rajta. Ha STARFORCE akkor
Ja, de ez nem xpand fika forum, ugyhogy bocsi.
Hát igazad van. (sajnos) Amikor kipróbáltam az Expand demot, azt vártam hol lehet felszedni a pályán lõszert, meg szervizkulcsot annyira arcade az egész. (skidmarks)
toMpEr
grafban mindent uberel, csak az uto mozgasat kene ujrairni

Ha csak fele ennyi mozogna.....

Az xpand szerintem az eddigi legsiralmasabb rallys próbálkozás, még a Colin is jobb.
toMpEr
xpand rallyban az eleg korrekt volt, csak sajna a tobbi kuka
kep

Baromi jó játék ott is, csak erõs a hullaszag a pályán. Vagy csak nagy a szélcsend még viharban is?
toMpEr
nemhiszem, hogy tul sok valtozas lesz

Hát bizony egy demo nem ártana.

Öcsém xbox-án játszottam vele, remélem pc-n jobb (sokkal) lessz. Bõven van mit javítani, fõleg a tájak képi világán. Nem lenne jó pc-n is egy álló "fényképen" gurulgatni. Jó lenne ha valami egy picit is megmozdulna, legalább a fû meg a fa. Mert ez így (úgy) elég siralmas.
toMpEr
mert igertek demot?
bar ha ps2-re volt pc-re is illene

JuanG
vazze...fél óránként nézem a honlapot 😊))...

Nahát, miket ovasok tõled Alex! Lehet, hogy nem is vagy akkora konzolgyülölõ, mint látszik..