20179
-
#5147 Valaki kérdezte a kocsik képét a menüben:
splash.dat file in the textures folder, named:
car_0_1024.dds
car_1_1024.dds
car_2_1024.dds -
#5146 1024-ben, de mondom nem szaggat maga a játék, csak replay közben itt ott de úgy hogy közben 40 és 70 között van a frémráta. -
#5145 Lancer WRC2 HiResTemplate
klikk
kep -
#5144 Real Names version 2
klikk -
#5143 Asszem linkeltem be pár napja
de írd be melyik típus kell hátha tudok másikakat is szerezni -
#5142 1024-ben is szaggat vagy csak 1280-ban? -
#5141 Én is szólnék pár szót:
1. Csak most az rbrdll-el láttam meg hogy kipuffgáz is van.
2. És most jöttem rá egy másik dologra is, az fps-em 60 és 70 körül ingadozik (spec esetekben néha lemegy30 köré egy két másodpercre), mégis egyes pályákon szaggat a kocsi mozgása replaynél. Ami a furcsa, hogy olyankor amikor az autó jócskán közeledik, amikor a helikopter kamera vesz jó messziről akkor egy kicsit sem szaggat.
Lehet a képfrissítés kevés? (85 Hz)
JuanG neked mennyi az fps-ed szaggatás közben??
KG21: rakdd fel és látni fogod hogy mennyi az annyi. -
#5140 de szerintem többen mondják hogy jobb lett
sajna az én hibámat az se javította pedig tegnap felraktam a Spanish-t -
#5139 aham az...nagyon sajnálom hogy az ilyen jó gamék nem jönnek pc-re. -
#5138 Ha egy fasza felbontásban át dobnád nekem mailen akkor lehetne a lapon a hét képe...:) -
#5137 Nekem peccs nélkül sem kéri a CD-t. Nem merem felrakni, mert néhányan mondták, attól még jobban szaggat :/ -
#5136 jóéjt... -
#5135 :))) -
Toya #5134 Alexease megtudná csinálni röhögve a template-eket végülis valahol ez a szakmája :D -
Toya #5133 Menni megy, de elég lesz úgy majd más régebbi magyar autókkal szívni ;) -
#5132 ja igen :(...
...anélkül nem megy? -
Toya #5131 Adj hozzá template-et :) -
#5130 szép festés, de miért nem a 2000-esre csináltad :((( ??? -
#5129 ja... GT4, mi??? -
#5128 ja...peccs után nem kéri a cd-t nekem se, viszont nekem kicsit jobban szaggat...de lehet hogy az RBRDLL miatt szaggatott, bár ha az RBRDLL-t letöröltem akkor is megmaradt a szaggatás/akadozás :(((... -
Toya #5127 -
emberke #5126 Amúgy ha jól emlékszem régebben az ATV adta a rally OB futamok összefoglalóját. Na azokat érdemes volt nézni, azokban az összefoglalókban voltak hosszan mutatott belső nézetes felvételeket. Nem úgy mint mostanában. -
#5125 Azért ez a graf se lebecsülendő:
-
#5124 Királyak a filmek -
#5123 Ha mar valamit feadtal akkor mar keso, azt megjegyzi vagyis ott ment egyet:(( Vegig kell menni es ott kilepni mentes nelkul, vagy kozben ALT-F4;)))) -
#5122 Ha a Save Progress-re kattintok, elmentem a bajnokságot és utána kilépek akkor legközelebb onnan folytatom?
A Brit után mentettem, Japánt feladtam és kiléptem, gondoltam betöltöm és elölről kezdem a Japánt de már a Finnekhez akar vonszolni. Ennyire körülményes a mentés? -
Fboy #5121 nehezebb, de izgalmasabb ha esik, meg jobban tetszik, mert jobban csúszik a zautó -
#5120 Amikor masodszorra mentem vegig a bajnoksagba, szinte mindenhol esett:)) A vegere mar teljesen megszoktam:)))) -
#5119 hűha.
ha nem buheráltál semmit, akkor csak nyugi, fog az esni...majd a prog eldönti mikor, de én örülök ha nem esik...szárazon sem könnyű, de vizesen....ssszzz, egy halál. szvsz. -
#5118 Ha nincs mit toltogetni, ezt erdemes:)) Mar volt bent, de talan valaki lemaradt rola. SzaboG rally cockpit videok. Tanulsagosak es latvanyosak:)))
Szombathely 10. gyors
Szombathely 4. gyors
Weboldal -
Fboy #5117 nameginén:), most az a problémám, hogy nem akar esni az eső a bajnokságon:) eddig gb-n mentem meg japánon de még nem esett és itt a fórum olvastam vmi file-ről amitől nem esik az eső, de én nem raktam fel ilyet, vki elmondaná mi okozhatja, vagy elküldené az "esős" fájlt?:) -
#5116 LOL!:))))) -
#5115 Multiba senki nem nyomja?? -
juhhéj #5114 Hi!
Ti melyik pályát nyomjátok? -
#5113 most indítottam egy töredezettségmentesítést, 1 óra alatt jutott eddig 12%-ig, gondolom jó sokáig fog tartani
remélem segíteni fog -
#5112 Tudom! :) -
#5111 poén akart lenni :) -
#5110 De nekem mondta. Lehet, hogy engem érdekel. ;) -
#5109 Nekem is volt már több, mint 5 óra... -
#5108 magánügy :))