20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Breki33
    Valaki kérdezte a kocsik képét a menüben:

splash.dat file in the textures folder, named:

car_0_1024.dds
    car_1_1024.dds
    car_2_1024.dds
  • Goliath
    1024-ben, de mondom nem szaggat maga a játék, csak replay közben itt ott de úgy hogy közben 40 és 70 között van a frémráta.
  • Breki33
    Lancer WRC2 HiResTemplate

klikk

kep
  • Breki33
    Real Names version 2

klikk
  • Breki33
    Asszem linkeltem be pár napja

de írd be melyik típus kell hátha tudok másikakat is szerezni
  • Breki33
    1024-ben is szaggat vagy csak 1280-ban?
  • Goliath
    Én is szólnék pár szót:
    1. Csak most az rbrdll-el láttam meg hogy kipuffgáz is van.
    2. És most jöttem rá egy másik dologra is, az fps-em 60 és 70 körül ingadozik (spec esetekben néha lemegy30 köré egy két másodpercre), mégis egyes pályákon szaggat a kocsi mozgása replaynél. Ami a furcsa, hogy olyankor amikor az autó jócskán közeledik, amikor a helikopter kamera vesz jó messziről akkor egy kicsit sem szaggat.
    Lehet a képfrissítés kevés? (85 Hz)
    JuanG neked mennyi az fps-ed szaggatás közben??

KG21: rakdd fel és látni fogod hogy mennyi az annyi.
  • Breki33
    de szerintem többen mondják hogy jobb lett

sajna az én hibámat az se javította pedig tegnap felraktam a Spanish-t
  • karikusz
    aham az...nagyon sajnálom hogy az ilyen jó gamék nem jönnek pc-re.
  • karikusz
    Ha egy fasza felbontásban át dobnád nekem mailen akkor lehetne a lapon a hét képe...:)
  • KG21
    Nekem peccs nélkül sem kéri a CD-t. Nem merem felrakni, mert néhányan mondták, attól még jobban szaggat :/
  • JuanG
    jóéjt...
  • JuanG
    :)))
  • Toya
    Alexease megtudná csinálni röhögve a template-eket végülis valahol ez a szakmája :D
  • Toya
    Menni megy, de elég lesz úgy majd más régebbi magyar autókkal szívni ;)
  • JuanG
    ja igen :(...

...anélkül nem megy?
  • Toya
    Adj hozzá template-et :)
  • JuanG
    szép festés, de miért nem a 2000-esre csináltad :((( ???
  • JuanG
    ja... GT4, mi???
  • JuanG
    ja...peccs után nem kéri a cd-t nekem se, viszont nekem kicsit jobban szaggat...de lehet hogy az RBRDLL miatt szaggatott, bár ha az RBRDLL-t letöröltem akkor is megmaradt a szaggatás/akadozás :(((...
  • Toya
  • emberke
    Amúgy ha jól emlékszem régebben az ATV adta a rally OB futamok összefoglalóját. Na azokat érdemes volt nézni, azokban az összefoglalókban voltak hosszan mutatott belső nézetes felvételeket. Nem úgy mint mostanában.
  • karikusz
    Azért ez a graf se lebecsülendő:

• uHs Gerzson
    Királyak a filmek
  • Alexease
    Ha mar valamit feadtal akkor mar keso, azt megjegyzi vagyis ott ment egyet:(( Vegig kell menni es ott kilepni mentes nelkul, vagy kozben ALT-F4;))))
  • Met
    Ha a Save Progress-re kattintok, elmentem a bajnokságot és utána kilépek akkor legközelebb onnan folytatom?
    A Brit után mentettem, Japánt feladtam és kiléptem, gondoltam betöltöm és elölről kezdem a Japánt de már a Finnekhez akar vonszolni. Ennyire körülményes a mentés?
  • Fboy
    nehezebb, de izgalmasabb ha esik, meg jobban tetszik, mert jobban csúszik a zautó
  • Alexease
    Amikor masodszorra mentem vegig a bajnoksagba, szinte mindenhol esett:)) A vegere mar teljesen megszoktam:))))
  • b-type
    hűha.
    ha nem buheráltál semmit, akkor csak nyugi, fog az esni...majd a prog eldönti mikor, de én örülök ha nem esik...szárazon sem könnyű, de vizesen....ssszzz, egy halál. szvsz.
  • Alexease
    Ha nincs mit toltogetni, ezt erdemes:)) Mar volt bent, de talan valaki lemaradt rola. SzaboG rally cockpit videok. Tanulsagosak es latvanyosak:)))
    Szombathely 10. gyors
    Szombathely 4. gyors
    Weboldal
  • Fboy
    nameginén:), most az a problémám, hogy nem akar esni az eső a bajnokságon:) eddig gb-n mentem meg japánon de még nem esett és itt a fórum olvastam vmi file-ről amitől nem esik az eső, de én nem raktam fel ilyet, vki elmondaná mi okozhatja, vagy elküldené az "esős" fájlt?:)
  • Alexease
    LOL!:)))))
  • Buba007
    Multiba senki nem nyomja??
  • juhhéj
    Hi!
    Ti melyik pályát nyomjátok?
  • KG21
    most indítottam egy töredezettségmentesítést, 1 óra alatt jutott eddig 12%-ig, gondolom jó sokáig fog tartani
    remélem segíteni fog
  • CattiBrie
    Tudom! :)
  • robotnyk
    poén akart lenni :)
  • CattiBrie
    De nekem mondta. Lehet, hogy engem érdekel. ;)
  • CattiBrie
    Nekem is volt már több, mint 5 óra...
  • robotnyk
    magánügy :))