20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • karikusz
    Bocs 16...:)
  • Breki33
    26000-ért leértékelve?

Az szerintem sok én 18.000-ért vettem.

De amúgy egyetértek előtte két hónappal majdnem Logitech-et vettem, de szerencsére már nem kaptam.
  • b-type
    OFF:
    persze értelek én, de ezért tudják ezt megcsinálni.
    Mert hagyod, és veszel másikat.
    mindenesetre K. Andrisnak ha besz@rik a Momo-ja, akkor csere..és a hebegnek, akkor is csere.
    kár hogy én nem tudom már megjátszani. :(
    az elöző kormányomnál Thrustmaster 360Modena, mikor elcseszödött a motorja, vittem vissza nagy bőszen, hogy - bázz ha itt visszaszólnak akkor úgy lehordom a sárga földig...
    erre nem kicserélték az első szóra! és még jól is jártam mert akcióba volt éppen, és kaptam rá pénzt..
    teljesen széthulltam, hogy így jártam...a piszkok :DDDDDD
    ON:
  • karikusz
    Hát sok ilyen szép dolgog meg van fogalmazva a magyar törvénykönyben is, de úgy csinálták meg, hogy legyenek kiskapuk. Ez esetben te hamarabb megunod a banánt és veszel egy másikat. A rosszal meg nem bajlódsz, hanem kirakod az erkélyre, mint én. Nem volt drága, olyan 6-8e körül volt, de azért mégis csak...(ebből a haverokkal jót iszunk)
  • b-type
    "Egyrészt az új szabályozás alapján a fogyasztó már első körben választhat, hogy kijavítást vagy kicserélést kér, tehát a kicserélés, mint igény teljesítésének nem feltétele a javíthatatlanság. Vagyis: a fogyasztó akkor is igényelhet cserét, ha az áru javítható. A fogyasztó választási lehetősége csak akkor korlátozott, ha a kicserélés lehetetlen (pl. nincs azonos vagy hasonló termék a kereskedő készletében) vagy ha a csere aránytalan többletköltséget eredményezne (pl. azonnal és minimális költségigénnyel járó javíthatóság esetén)."

sajnos kötelezni csak a bíróság kötelezheti, de ha van ügyvéd ismerős akkor amit ő első lépcsőben ír, az elég szokott lenni...

a témában okosabbak fóruma
  • b-type
    fogyasztóvédelem.
    be kell jelenteni.

én spec szívtam a Momo-mal, mármint a pedállal, de a kormány része nagyon frankó. és massziv.
    a pedál meg...ha baja lesz, azonnal vissza kell vinni, én ott csúsztam el, hogy neki álltam bütykölni, és akkor persze ugrik a gar. szal csak cserélgessék.
  • karikusz
    na az ilyen garis javítással csak a szivacs van...én vettem anno egy genius-t aztán azzal annyi gond volt hogy nem igaz, szórakoztak velem,. Néha megbolondult, és ment össze-vissza.Elvittem garisra, visszakaptam 2 hét múlva...mondom nekik hogy jó már?...erre persze meg lett csinálva. No hazamegyek , mondom csapatok egy pár kanyart, hátmitmondjak 10 perc nem telt bele, megint össze-vissza megy. Visszaszólok, hogy hé haver ez még mindig nem jó. Erre azt a választ kaptam, hogy az tuti jó. Kérdeztem hogy nézzük már meg azt a javítási lapot, hogy mit is csináltak vele. No abból kiderült, hogy az ég világon semmit nem csináltak vele, csak állítólag letesztelték. Vertem a mellem, hogy azért ez elég cigány munka így, éshogy javítsák meg. Erre mint a kutyával úgy beszéltek, hogy márpedig ez jó. Felidegesítettem magam aztán elmentem a TESCO-ba szétnézni, mákomra le volt értékelve 26 000-re egy Sidewinder Force Feedback Wheelkormány. Ez királyul bírja a gyűrődést, pedig ütöm vágom. Ezt mindenkinek ajánlanám aki még nem vett kormány..

...bocsi a sok bötűért.:)
  • Kaszi46
    igen uyg néz ki "megelégszem" a momo val:)
  • Kaszi46
  • K.András
    Szerintem nyugodtan vedd meg ezt a momo-t,nagyon jo ez!Ha elbaszodik akkor meg gariba kicserélik a pedált na bumm,bármivel megeshet...
  • K.András
    A BRD pedál (kuplungos) 250 font azaz 100 ezer forint,a frexgp pedál olyan 70 rugo viszont japánbol kell rendelni,esetleg van még az act-labs féle kuplungos 70 dolcsiért de persze itthon azt sem lehet kapni,szal kb ennyi.
  • Kaszi46
    en most vagyok kormány vásárlás előtt, és pont ezt a momo-t néztem ki magamnak. viszont ha ennyi gond van vele akkor nem biztos hogy jol választottam, szal tudnál esetleg olyan alternatívát mondani ami jelenleg kapható is mo-n, és nincsenek vele problémák? mennyibe kerül egy külön pedál?
  • Bandy
    ATI-nál: start menü, futtatás, beirod: smartgart, AGP irást kikapcsolod és megy! Nekem ezt bejött és most minden high-en van és nem fagy.
  • Potzy
    Hella!Hát ha lehet akko csinyájjunk magyar Team-et...Részemről oké.Arbrozon visszaküzdöttem magam a 12.helyre:))Hoppala:)Most meg nekiállok játszani nem aszfalt pályákon is.Tojjátok 1000-el!Isten ez a játék!Ja a Stól Buci fej hangja nagyon gagyi sztem,de a Reid az király!!!Na csokkolom
  • Bandy
    hehe lehet :DDD
  • Breki33
    Sztem Andris elvitte az utolsó kormányt P
  • Slow
    nem csinálunk magyar team-et a svéd RBR-Rank site-on?
    láttam van pár magyar regisztráció...
  • Marcell
    Ez a cikk hihetetlen. Es az, hogy a HC Gamer lekozli, az is csak a szinvonalukrol bizonyitvany.

Amugy jellemzo, hogy akinek finga nincs a vezetesrol es (be)gyakorolni sem hajlando, az fikazza a jatekot (sok magazin 70% korul adott) mig aki szereti a kihivasokat es elvezi, hogy itt tenyleg ugyesnek kell lenni ahhoz, hogy gyorsan es latvanyosan vegigmenjel, valamint hajlando akar tobb teljes napot (oraszamban mondjuk 60-100 orat legalabb :) raszanni a tanulasra (ami nekem igazi elvezet volt), az altalaban az egekig magasztalja. (Pl. én ; vagy a www.gamerankings.com, akik 95%-ot adtak a jatekra, csak a graifkat huztak le)
  • Bandy
    "Sajnos nem volt szerencsém kormánnyal kipróbálni a Richard Burns Rallyt, de biztos vagyok abban, hogy élvezetesebb, mint billentyűkkel, mégha idővel a kezelés megtanulható." ez mennyire lol minek áll neki tesztelni egy rally szimulátort kormány nélkül :P
  • Bandy
    nem is kell mert addig nem lesz vele semmi baj :)
  • karikusz
    A szerintem a garisnak, nem fog neki esni
  • karikusz
    Nekem Microfos sidewinder FF és vagány...
  • Bandy
    nekem is momo van és nekem egyszer kicsit benyomódott a fék de egy gyors szerelés után tökéletes azóta semmi bajom vele.
  • Piski
    Baszakodni fog, úgyhogy jobban jársz, ha szaladsz a BRD-ért!Ha nem baszakszik, akkor is:)))
  • K.András
    Maga a kormány akkor is szuper,ki tudja lehet szerencsém lesz és nálam nem fog gecizni a pedál ha igen akkor tényleg veszek külön pedált.
  • K.András
    Ha baszakszik akkor majd veszek egy BRD-t :D
  • Nyiri
    Majd ha elkurodik a pedal es viheted vissza mar 6x-ra akkor is mond ezt ok? :)))

Nekem nem ilyen van, de a legtobb ismerosomnek ez van es idegbaj kerulgeti oket a foskula pedal miatt.
  • K.András
    Ma elszaladtam vettem egy ilyen momo-t:

Eszméletlen jo vele a játék, és szerintem az a 30-35 ezer ft-t nagyon megéri!
  • Breki33
    Hát nézd meg egyszer, hogy ezzel az úgymond szarral hogy húzzák a csíkot egyesek
  • JohnnySmith
    Én az autós játékok 99% kormánnyal játszom....
    Most próbáltam bill-el de ugyan olyan szar az írányítás legalábis számomra. De közben rájöttem hogy ez volt az a game amit ps2 játszottam utoljára mint rally-s játékot, és ps2 is iszonyat volt az irányítás(kormánnyal is). Ps2-re nem is tesztett. Viszont most jobban megnézve a graf iszonyat szép:)
  • Breki33
    de ne bill-el
  • JohnnySmith
    Arcad szarokat én sem szeretem eggyértelmű hogy nem azokhoz mérem.
    Nekem mondjuk etalon a GT3 (mondjuk a rallyt ott utáltam)vagy ha kész lesz a GT4. Ezzel nem azt mondom hogy a RBR nem jó game csak pillantanyilag valahogy nem fekszik. De azért megpróbálom még.
  • b-type
    sztem adj neki időt...ha úgy sem akkor ez van.
    nekem azzal nincs problémám, ha kellő elszántság, és neki futás után vki azt mondja, hogy neki nem fexik.
    csak ha arcade mértékkel és hozzáállással próbálja, és utána fikáz.
  • robotnyk
    :P
  • Breki33
    colon4?
  • JohnnySmith
    Nekem abszolút nem teszik az irányítás..
    Grafika meg ... nekem a colon04 is teszett semmi különbséget nem látok max a hátter ami it szebb...
    Összeségében nekem nem tetszik de azért próbálkozom még vele egy ideig...
  • Breki33
    Számomra húsz percbe telt, mire rájöttem, hogy csak akkor tudok mindkét irányba kanyarodni, hogy ha a billenytűzetkiosztásban a Steeringnek nem adok meg semmit, hanem nemes egyszerűséggel unassignedként hagyom meg. Eme kezdeti nehézségek legyűrése után a vezetést is szokni kell, én legalábbis úgy vettem észre, hogy autónk, ha csak egy kicsit is, de lassan reagál a gombnyomásokra, főként a fékre (szerencsére a ralisuli alatt a kezelés javarészt kiismerhető és elsajátítható, de még így is imádkoznunk kell a K- és kilencven fokos kanyarok előtt, hogy időben meg tudjunk állni mindennemű kicsúszás nélkül). Sajnos nem volt szerencsém kormánnyal kipróbálni a Richard Burns Rallyt, de biztos vagyok abban, hogy élvezetesebb, mint billentyűkkel, mégha idővel a kezelés megtanulható.
    .......
  • Breki33
    akkose vesszük P
  • robotnyk
    Hc.gamer internetes lap...
  • Slow
    sztem bőven elég, hogy kiröhögjük és lejáratja magát...