20179
-
#5507 nem úgy kell segíteni hanem kormányvásárlásban!! de azért kösz, mert használt -
#5506 #5480
ma már kérdezték -
#5505 BeefMod Patch V1.0 - V1.2
If the download does not start automatically in 5 seconds, click here.
All our files are compressed with ZIP or RAR archiver.
Description: V1.2 - update - add this to v1.0 and repack to audio.dat
----------------
- Reworked Gravel skid effect (original was very dull) - raised pitch, eq'd & added slight wheel screech
- Modified menu sounds & season menu sounds (credit to 2re for extra menu sound)
- Service sounds in Championship changed - no more OTT garage chatter (credit to 2re for new sounds)
- Added missing modified bird hit audio file
Date Posted: 06-10-2004
File Size: 2.2 MB
Letöltés
klikk -
#5504 Csá, mostszedtem le az RBR Demót és indításkor ezt az intrók után ez az üzenet jön fel:
Error loading Hedgehog
error creatingpixelShader/general/CarsGlassinternational.pso
és aztán csak okot tudok nyomni és kilép, ez vaj miért van?? -
#5503 Megköszönném
Előre is... -
#5502 Most őszintén! Kinek kell 900 fokos forgathatóság? Talán a kamionszimulátorban filinges átfogva tekerni, de verseny közben? Marhaság. -
#5501 Amúgy a Reid-es az 1.0-ás verzió P -
#5500 Ja csak kicsit normalizálni kéne -
#5499 Természetesen motorhangra gondoltam.
A navigátor marad Reid -
#5498 nem tudom, hogy utős-e de ma láttam egy újjat kilinkeljem? -
#5497 Sziasztok!
Melyik a legjobb hang jelen pillanatban?
Szeretnék egy igazán ütőset feltenni!
Breki vagy valaki help pls!
-
#5496 Hátha segít neked meg a bill-eseknek:
"billentyűvel is remekül kézben tartható az autó, igaz sok időm elment, míg beállítottam, íme nagyjából én mit állítottam be, ha érdekel valakit...
1. a filter settingsben: throttle-nál digital button -> a rise értéket (alapban 3.0) feltettem 4.2-re, ezt talán még egy pöccel lehet növelni, még tesztelem, ettől jobban kanyarodik az autó
2. filter settings: brake-nél digital button -> mindkét curvature-t 6 egységgel felhúztam, ezzel kevésbé érzékeny a fék, apró fékezéséknél nem blokkol a kerék és nem indul meg az autó
a továbbiak autóbeállítások:
3. brake -> növeltem mindkét kerék fékerejét kb. 350-el, ezt kompenzálja a filter settingsben feltolt kevésbé érzékenység, így meg lehet fogni az autót, kanyar előtt hosszas blokkolás nélkül lassítani...
4. a kéziféket 100%-ra, a ballébfékezést 60%-ra raktam, így szintén nem túl érzékeny a billentyűleütésre és megfelelő sebességnél simán lehet csúsztatni az autót az íveken és ellenkormányozni, nem áll keresztbe (ez a beállítás az első menüpont asszem az a differentialnak a torque almenüjében van)
5. és a legfontosabb a lengéscsillapító: az összes értéket 1.0-val csökkenteni az első és hátsó keréken egyaránt, ahol erőelnyelés van, kivéve a fast bumposokat, ahol m van adna, azt csak 0.5-tel csökkenteni (általában 4.5 van, ezt 3.5-re állítottam, az 1.5m-et pedíg 1.0-ra)... ezzel nem dobál annyira az autó, remekül iránythító a UK dobálós pályákon is, nagyon nem szabad levenni, mert csökkenti az autó átlagsebességét, ha nagyon levesszük, beremeg az autó sima úton is és nem megy...
lehet rajta finomgatni, de ezzel a beállítás simán jól megyek, beállítás után a quick rally USA pályán 5 másodpercet vertem a rekordirő, majdnem sikerült Richard Burns-t is lenyomnom, vezettem végíg, csak sajnos a pálya 90%-ánál lévő hosszú egyenes féktávját benéztem (ott nagyon lehet száguldani) és a bokrosban kötöttem ki...
azóta nem nyomtam, nem volt időm, de így is remek szórakzás és habár idáíg "Colin fan" voltam (és most is szeretem még), de a Richard Burns felúlmúlt minden játékot, a legjobb autós, eliserem, nehéz lesz felülmúlni ezt a fizikát és pálya szerkesztést, lehetőségeket, egyszerűen kiugróan a legjobb...
arcadosabb játékokból egyedül a colin tetszik a grafika, a jó pályák és feeling miatt, mást nem szeretek, de RBR felűmúl mindent...
reméljük lesz folytatása...
" -
#5495 #5470 :DDD...kéz alatt vettem 15k-ért, megkímélt állapotban, sztem van olyan jó mint a MOMO...bolhapiac topikok, apronet... -
#5494 hát na jó de azt mégis én érzem hogy milyen az a kormány, nem? -
#5493 tud még valaki segíteni az #5485-ös alapján? mert lassan kéne venni. tűrhetetlen hogy bekapcsolom a gépet és ott figyel az ikon, én meg nem tehetek semmit, a próbálkozások bill.el meg mégjobban felidegesítenek. Értitek... -
#5492 Miért odafele billel mész visszafele meg kormánnyal hajtasz :-)
Vagy megkérsz egy Pesti RBR-ót, hogy próbálja ki neked -
#5491 Olyan könnyen megy az -
#5490 Hát talán le kéne ruccanni pestre -
#5489 Aha, de hol? havernak van egy kormánya, sőt 2-nek, de mind szar, és kormányváltós. Meg Egerben lakom. Itt aztán nem hiszem hogy bárhol is ki lehetne próbálni. Azért nagyon szépen köszönöm véleményedet, de majd elválik mi lesz -
#5488 próbáld ki mielőtt megveszed, havernál, boltba, tök mindegy.
ehez a kormányhoz, és a játékhoz is kapcsolódik, hogy én RBR/Cote D'Abroz pályán '39-es köröket tudtam menni csak a Diving Force-al, mert nagy sebességnél nem tudtam vele olyan finoman játszani..pl. amikor bemész a házak közé, majd onnan ki a nehéz balos kanyarig...kicsit lötyögős nekem.
a Momo-val ha végigmegyek akkor '34-'36-os körök.
mivel mindkettőt próbáltam, azt mondom, hogy próbáld ki mielőtt megveszed. -
#5487 értem, de mennyié?? ja kösz breki az Easy Mod-ot, most vettem észre -
#5486 Én az 5475-öt venném most -
#5485 Hali!
Kormyányt szeretnék venni de nem tudom hogy milyet!! Nem tudnátok nekem ebben segtíteni?? A 900 fokban elforgatható az mennyibe van és az jó?(Logitech® Driving Force Pro™) A MOMO-t akkor szerintem én sem veszem meg. Az a Microsoft SideWinder se rossz.(ul néz ki:)) Szóval tehát kormányt szeretnék venni, de a váltó külön legyen(jó lenne amit nem csak fel, le kellene ütögetni, hanem amiben van 1, 2, 3,... fokozat) Ja meg(én nem értek a kormányhoz)a kézifék az hol létezik a kormányon.(ebből is jó lenne külön kézifék) és a fontoska hogy 20-30E között legyen az ára. Lehet hogy elküldtök a sunyiba ezzel az árral a kívánságaim alapján, de lehet reménykedni!!!! És ami nagyon fontos hogy BÍRJA!+ Force Feedback ahol csak lehet(az árért mindez persze)
Ezer KÖSZÖNET!!! -
#5484 Ezt ki kéne írni alcímnek -
munyez #5483 köszi szépen cső! -
#5482 igen, pixel shaderes vidkari kell... -
munyez #5481 csak azért csinálja, mert kevés neki a gépem?? -
#5480 kb hetente megkérdezi ezt valaki
elolvastad mi a minimum config? -
munyez #5479 Csőtök! Lenne 1 kis gondom a játékkal. Nem tudom futtatni, mert ezt írja ki " error creating pixel shader Pixelshader/general/carglassinternal.pso" valamint "nem található a futtatáshoz szükséges függvénytári fájlok egyike." ha valaki tudja mi a gond legyen olyan jó és írja meg!!!! ha van valami patch az is jó lenne!! előre is köszi -
ronny666 #5478 Nem oldja meg a problémát....ugyanúgy fagy.... -
#5477 jah, ennek használom most a pedálját a Momo-mal..
nem rossz, bár jobban lötyög mint a Momo(nem annyira szoros az alaphelyzet)
de müxik pc-vel. -
#5476 ilyet vett b-type asszem... -
#5475 Ezse lehet rossz
-
#5474 ja, 2 éve még volt a mediamarkt-ban...azóta én se láttam...esetleg aproneten érdemes rákeresni... -
#5473 vagy 3éve... -
#5472 Mikor is volt ez a csere? Mert mostanában nem látom nálunk ezt a kormányt. Pedig vettem volna. -
#5471 ilyenem volt, de ezt már megbeszéltük :)
ez volt az amit szó nélkül kicseréltek.
jó fogású kormány. -
#5470 ilyennel senki nem játszik??? pedig ez is ütős...nekem ilyen van, nagyon fasza, de lehet hogy már nem kapni...
-
K.András #5469 Nemtom én ragaszkodom a logitech-hez,nekem évek megvolt a wingman és semmi baj nem volt vele,most sincsen csak mondom veszek egy momo-t,kérdeztem garit azt mondták nem szervizelik hanem egyböl cserélik 3 nap után is... -
#5468 ..épp én is voltam így valamivel...keményen felszvtam magam, aztán nem is kellett acsarkodnom...2 napig majd megütött a guta, hogy nem tudtam kihőbörögni magam.:)