20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • fistin
    nem úgy kell segíteni hanem kormányvásárlásban!! de azért kösz, mert használt
  • Breki33

ma már kérdezték
  • Breki33
    BeefMod Patch V1.0 - V1.2
    If the download does not start automatically in 5 seconds, click here.
    All our files are compressed with ZIP or RAR archiver.

Description: V1.2 - update - add this to v1.0 and repack to audio.dat
    ----------------

- Reworked Gravel skid effect (original was very dull) - raised pitch, eq'd & added slight wheel screech
    - Modified menu sounds & season menu sounds (credit to 2re for extra menu sound)
    - Service sounds in Championship changed - no more OTT garage chatter (credit to 2re for new sounds)
    - Added missing modified bird hit audio file

Date Posted: 06-10-2004

File Size: 2.2 MB

Letöltés

klikk
  • Kit--Kat
    Csá, mostszedtem le az RBR Demót és indításkor ezt az intrók után ez az üzenet jön fel:
    Error loading Hedgehog
    error creatingpixelShader/general/CarsGlassinternational.pso
    és aztán csak okot tudok nyomni és kilép, ez vaj miért van??
  • Pukkandur
    Megköszönném
    Előre is...
  • pluhi
    Most őszintén! Kinek kell 900 fokos forgathatóság? Talán a kamionszimulátorban filinges átfogva tekerni, de verseny közben? Marhaság.
  • Breki33
    Amúgy a Reid-es az 1.0-ás verzió P
  • Breki33
    Ja csak kicsit normalizálni kéne
  • Pukkandur
    Természetesen motorhangra gondoltam.
    A navigátor marad Reid
  • Breki33
    nem tudom, hogy utős-e de ma láttam egy újjat kilinkeljem?
  • Pukkandur
    Sziasztok!

Melyik a legjobb hang jelen pillanatban?
    Szeretnék egy igazán ütőset feltenni!
    Breki vagy valaki help pls!
  • Breki33
    Hátha segít neked meg a bill-eseknek:

"billentyűvel is remekül kézben tartható az autó, igaz sok időm elment, míg beállítottam, íme nagyjából én mit állítottam be, ha érdekel valakit...
    1. a filter settingsben: throttle-nál digital button -> a rise értéket (alapban 3.0) feltettem 4.2-re, ezt talán még egy pöccel lehet növelni, még tesztelem, ettől jobban kanyarodik az autó

2. filter settings: brake-nél digital button -> mindkét curvature-t 6 egységgel felhúztam, ezzel kevésbé érzékeny a fék, apró fékezéséknél nem blokkol a kerék és nem indul meg az autó

a továbbiak autóbeállítások:

3. brake -> növeltem mindkét kerék fékerejét kb. 350-el, ezt kompenzálja a filter settingsben feltolt kevésbé érzékenység, így meg lehet fogni az autót, kanyar előtt hosszas blokkolás nélkül lassítani...

4. a kéziféket 100%-ra, a ballébfékezést 60%-ra raktam, így szintén nem túl érzékeny a billentyűleütésre és megfelelő sebességnél simán lehet csúsztatni az autót az íveken és ellenkormányozni, nem áll keresztbe (ez a beállítás az első menüpont asszem az a differentialnak a torque almenüjében van)

5. és a legfontosabb a lengéscsillapító: az összes értéket 1.0-val csökkenteni az első és hátsó keréken egyaránt, ahol erőelnyelés van, kivéve a fast bumposokat, ahol m van adna, azt csak 0.5-tel csökkenteni (általában 4.5 van, ezt 3.5-re állítottam, az 1.5m-et pedíg 1.0-ra)... ezzel nem dobál annyira az autó, remekül iránythító a UK dobálós pályákon is, nagyon nem szabad levenni, mert csökkenti az autó átlagsebességét, ha nagyon levesszük, beremeg az autó sima úton is és nem megy...

lehet rajta finomgatni, de ezzel a beállítás simán jól megyek, beállítás után a quick rally USA pályán 5 másodpercet vertem a rekordirő, majdnem sikerült Richard Burns-t is lenyomnom, vezettem végíg, csak sajnos a pálya 90%-ánál lévő hosszú egyenes féktávját benéztem (ott nagyon lehet száguldani) és a bokrosban kötöttem ki...

azóta nem nyomtam, nem volt időm, de így is remek szórakzás és habár idáíg "Colin fan" voltam (és most is szeretem még), de a Richard Burns felúlmúlt minden játékot, a legjobb autós, eliserem, nehéz lesz felülmúlni ezt a fizikát és pálya szerkesztést, lehetőségeket, egyszerűen kiugróan a legjobb...

arcadosabb játékokból egyedül a colin tetszik a grafika, a jó pályák és feeling miatt, mást nem szeretek, de RBR felűmúl mindent...

reméljük lesz folytatása...
    "
  • JuanG
    #5470 :DDD...kéz alatt vettem 15k-ért, megkímélt állapotban, sztem van olyan jó mint a MOMO...bolhapiac topikok, apronet...
  • fistin
    hát na jó de azt mégis én érzem hogy milyen az a kormány, nem?
  • fistin
    tud még valaki segíteni az #5485-ös alapján? mert lassan kéne venni. tűrhetetlen hogy bekapcsolom a gépet és ott figyel az ikon, én meg nem tehetek semmit, a próbálkozások bill.el meg mégjobban felidegesítenek. Értitek...
  • Breki33
    Miért odafele billel mész visszafele meg kormánnyal hajtasz :-)

Vagy megkérsz egy Pesti RBR-ót, hogy próbálja ki neked
  • fistin
    Olyan könnyen megy az
  • Breki33
    Hát talán le kéne ruccanni pestre
  • fistin
    Aha, de hol? havernak van egy kormánya, sőt 2-nek, de mind szar, és kormányváltós. Meg Egerben lakom. Itt aztán nem hiszem hogy bárhol is ki lehetne próbálni. Azért nagyon szépen köszönöm véleményedet, de majd elválik mi lesz
  • b-type
    próbáld ki mielőtt megveszed, havernál, boltba, tök mindegy.
    ehez a kormányhoz, és a játékhoz is kapcsolódik, hogy én RBR/Cote D'Abroz pályán '39-es köröket tudtam menni csak a Diving Force-al, mert nagy sebességnél nem tudtam vele olyan finoman játszani..pl. amikor bemész a házak közé, majd onnan ki a nehéz balos kanyarig...kicsit lötyögős nekem.
    a Momo-val ha végigmegyek akkor '34-'36-os körök.
    mivel mindkettőt próbáltam, azt mondom, hogy próbáld ki mielőtt megveszed.
  • fistin
    értem, de mennyié?? ja kösz breki az Easy Mod-ot, most vettem észre
  • Breki33
    Én az 5475-öt venném most
  • fistin
    Hali!
    Kormyányt szeretnék venni de nem tudom hogy milyet!! Nem tudnátok nekem ebben segtíteni?? A 900 fokban elforgatható az mennyibe van és az jó?(Logitech® Driving Force Pro™) A MOMO-t akkor szerintem én sem veszem meg. Az a Microsoft SideWinder se rossz.(ul néz ki:)) Szóval tehát kormányt szeretnék venni, de a váltó külön legyen(jó lenne amit nem csak fel, le kellene ütögetni, hanem amiben van 1, 2, 3,... fokozat) Ja meg(én nem értek a kormányhoz)a kézifék az hol létezik a kormányon.(ebből is jó lenne külön kézifék) és a fontoska hogy 20-30E között legyen az ára. Lehet hogy elküldtök a sunyiba ezzel az árral a kívánságaim alapján, de lehet reménykedni!!!! És ami nagyon fontos hogy BÍRJA!+ Force Feedback ahol csak lehet(az árért mindez persze)
    Ezer KÖSZÖNET!!!
  • Breki33
    Ezt ki kéne írni alcímnek
  • munyez
    köszi szépen cső!
  • JuanG
    igen, pixel shaderes vidkari kell...
  • munyez
    csak azért csinálja, mert kevés neki a gépem??
  • Breki33
    kb hetente megkérdezi ezt valaki

elolvastad mi a minimum config?
  • munyez
    Csőtök! Lenne 1 kis gondom a játékkal. Nem tudom futtatni, mert ezt írja ki " error creating pixel shader Pixelshader/general/carglassinternal.pso" valamint "nem található a futtatáshoz szükséges függvénytári fájlok egyike." ha valaki tudja mi a gond legyen olyan jó és írja meg!!!! ha van valami patch az is jó lenne!! előre is köszi
  • ronny666
    Nem oldja meg a problémát....ugyanúgy fagy....
  • b-type
    jah, ennek használom most a pedálját a Momo-mal..
    nem rossz, bár jobban lötyög mint a Momo(nem annyira szoros az alaphelyzet)
    de müxik pc-vel.
  • JuanG
    ilyet vett b-type asszem...
  • Breki33
    Ezse lehet rossz

• JuanG
    ja, 2 éve még volt a mediamarkt-ban...azóta én se láttam...esetleg aproneten érdemes rákeresni...
  • b-type
    vagy 3éve...
  • pluhi
    Mikor is volt ez a csere? Mert mostanában nem látom nálunk ezt a kormányt. Pedig vettem volna.
  • b-type
    ilyenem volt, de ezt már megbeszéltük :)
    ez volt az amit szó nélkül kicseréltek.
    jó fogású kormány.
  • JuanG
    ilyennel senki nem játszik??? pedig ez is ütős...nekem ilyen van, nagyon fasza, de lehet hogy már nem kapni...

• K.András
    Nemtom én ragaszkodom a logitech-hez,nekem évek megvolt a wingman és semmi baj nem volt vele,most sincsen csak mondom veszek egy momo-t,kérdeztem garit azt mondták nem szervizelik hanem egyböl cserélik 3 nap után is...
  • karikusz
    ..épp én is voltam így valamivel...keményen felszvtam magam, aztán nem is kellett acsarkodnom...2 napig majd megütött a guta, hogy nem tudtam kihőbörögni magam.:)