Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Árrghh.. úgy látom senki sem ért meg, nem léghajókat várok meg óriáskerekeket, egyszerüen sivárak a pályák, de majd úgy is meglátjátok.

lwb
nincs antilop? pfff ...

arty
bár nem engem kérdeztek,

én rentgeteget multiztam melohelyen a rally trophyval, és ehez képest az egy elnagyolt árkád 😄

ez valahogy olyan finom.. nemtom elmagyarázni.. minden olyan apro mozdulatokon mulik... tényleg leirhatatlan.

Forza.

arty
jah, alt tabot senki ne nyomjon 😄 feketeség... legalább belövöm a kormányom 😊

Forza.

Hasonlítsd össze légyszi más rallys játékkal. Mondjuk a CMR4-hez és a Rally Trophyhoz képest mit mondasz róla?

valószínû, de próbálom majd elkerülni. Idõvel hátha sikerül majd. 😊
arty
hát, szerintem senki sem fog csalodni, aki egy jó szimuláciot várt. tökéleteset nem lehet csinálni, de ez eléggé megközelitette ... SZVSZ.

aki sok árkádos játékkal játsott, ahol a swéd rally mellett is oriáskerék, meg heliopter, meg átfuto antilop van, annak a gfx sivár lesz, aki viszont autozott már erdei utakon, egyedül, annak hatalmas érzés lesz! semmi tulzás, a kocsi csodálatosan mozog az uton, egyenlõre a rally schoolnál elakadtam, mert a codriver szerint - idézném szo szerint - : "this was a terrible drive".

Forza.

Le fogsz menni, garantálom. 😊)

Nem a mozgó fákra gondoltam, hanem a pályák felépítésére, valahogy egysíkuak nagyon. Akkor úgy fogalmazok, hogy sótlan az egész. A vezetésen kívül nincs más..

B@dsector
Nem kellett volna feltenni szlik gumikat😊
Ez legyen a legnagyobb probléma. Ha nem muszály, nem megyek le az útról. 😄
Annyit mondok csak, hogy a túlzott elvárásokból nyugodtan vegyetek vissza, mert könnyen csalódás lehet a vége. Nekem tetszett, de sok minden hiányzik a játékból és a szimuláció is hibádzik néha. Elég csak arra gondolni, amikor lecsúszunk az útról és egy 2%-os emelkedõn nem tudunk visszakapaszkodni, mert kikapar. Jeges havon még elnézem, na de egy földes-füves oldalon....

Tudom, csak tovább folytattam a megkezdett ironizálásod.

Glpetyus
Ezt ne nekem mond

Köszike

Persze. Richard Burns is azzal van elfoglalva vezetés közben, hogy melyik nézõ mit csinál, hogyan mozognak a fák, van-e élet. Mert biztosan annyira unatkozik közben...

Glpetyus
"hiányzik az élet"

Mire gondolsz? Mondjuk focizzanak az úton vagy mi?

Roncsderby?
B@dsector
Sajna csak holnap tudok vele játszani, addig marad a fórum.
A játék szép, még konzolon is, inkább azzal van a baj, hogy fakó és élettelen. Az a pár ugráló bíró ne tévesszen meg senkit, attól még a pályákból hiányzik az élet, egysíkú, sivár az egész.
A vezethetõség nagyon jó, a fékezésekre kell odafigyelni, nem lehet satut nyomni és a kormányt sem lehet büntetlenül rángatni, de ez így is van rendjén.
A beállítások iszonyatosan részletesek, nem sok ember lesz aki mélyebben belemászik majd, max a versenyszerelõk. 😊)

toMpEr
1024 low
de igy se volt sokkal tobb fps

Itt láttam.

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

JuanG
van 😊

screenshotokat nem rakok be, de majd múvi lesz 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

B@dsector
Akkor jó! Szerintem tecceni fog! 😊
Topic focimbe irjatok be valami ilyesmit.

ITT FEKEZNI IS KELL!!! HA EZ NEM TETSZIK, ROSSZ HELYEN JARSZ 😊

Akkor megkimeljuk magunkat az olyan egyenek beszolasaitol akik a takonyshaderes, vakitos, nfsu, colin3-4-5, jatekoktol osszepisiluk magukat az oromtol.

Hali! BitTorrent-en kívül van máshol??? Mármint valamelyik fizetõs oldalon fenn van már?

B@dsector
Akarom mondani mint a Rally Trophy 😊
toMpEr
szerintem joval nehezebb iranyitani

Van olyan jó, mint a Rally Trophy? 😊
Glpetyus
Reméljük nincs olyan "jó"

B@dsector
Van olyan jó mint a CMR 4?
Oda van írva, hogy "AA meg ilyesmi nelkul"...

Elég érdekes a meglátásod, vazze.
toMpEr
sztem grafikaval nincs gond pont olyan, mint a kepeken volt

Törölt felhasználó
Ha ezek a high detail képek, akkor inkább elõveszem a street rod ot, mert ez a grafika akkora hányadék, hogy nagyobb nem is lehet...
Eisenhower
kavicsok? inkább sziklákat akartál mondani^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

toMpEr
mindjart nyomok par low detailos kepet

toMpEr
ja, tul gyorsan mentem es a felverodo kavicsok megkarcoltak a karosszeriat :/

Glpetyus
jók!

Eisenhower
tomper netg mondta hoyg ez az elsõ szakaszon készült képek ;-) picit lassabban 😊)

toMpEr
itt van par 1024-es kep full on van AA meg ilyesmi nelkul
kicsit szaggat, olyan 20-25 fps korul lehet, tehat nem haltak bele az optimalziacioba
gepem:
CPU: AMD Athlon XP 3000+ (Barton) , 2.10 GHz Video: Plug and Play monitor on nVidia GeForce4 Ti 4200 with AGP8X (1280x1024x32bpp 85Hz) Sound: kX Wave CT4670 10k1 0/1 Memory: Used: 304/512MB

"egy két képet tolj már megis alacsonyabb felbontásban hoyg néz ki stb"
Csatlakozom az elõttem szólóhoz!
Jacek
micsoda????

toMpEr
a fekutat kell jobban erezni es nem lesz gond

toMpEr
kiprobaltam enis, eleg nehez, de billentyuzettel is lehet jatszani
sajna netes multi nincs :/

Eisenhower
izé remélem már készítik a skineekt meg a modokat hozzá. csak azt nem tudom hogy esetleg egy patch-el meg leeht e csinálni mondjuk normális belsõt stb...

Eisenhower
egy két képet tolj már megis alacsonyabb felbontásban hoyg néz ki stb^>^

grebber
Milyen lett a game extrémbrutál ki szedte már le????

Next PC upgrade: 2022