20179
-
Toya #5587
Janika 1999 -
#5586 Csináltak hozzá új hangokat, elég jónak tűnnek ugyan még csak béta! Erre tessék! -
#5585 -
#5584 -
-
#5582 jobb egérgomb a képen
amúgy BHMS -
#5581 linket!!4 :) -
#5580 -
klikk -
#5578 nekem sidewinder van... -
tasselhoff #5577 Breki Köszi a elismerést.
-
#5576 B-Type-nak is ez van P -
#5575 ?? nem tom már -
#5574 Hát még képet is raktam be -
#5573 mégsem látom:) -
#5572 ja jó. látom mennyi. -
#5571 melyiket mutattad? -
#5570 pfú. nagyon szépen köszi. mennyibe van a momo force?? -
#5569 31 a logitech momo ITT. -
#5568 Szerintem ved meg Goliath kormányát vagy a Logitech-et amit mutattam. -
#5567 nincs vmi sok pénzem kormányra... max 20-25 vagy 30 -
Lacika 79 #5566 Szintén zenész. :) -
#5565 nekem ilyen lenni
Thrustmaster hivő vagyok :) -
#5564 én is kéziféknek használom a botváltót, ua. mit ahogy KESS Apos mondta.
pillangóval váltok. -
KESS Apos #5563 Nekem harom kormannyal volt dolgom.Logitech momo force piros,logitech momo racing,Thrustmaster Force Feedback GT Racing Wheel.A momo force a legjobb a harom közül nagyon preciz femböl van a belseje fem csapagyakkal.A pedalok jol vannak elhelyezve nincsenek nagyon közel egymashoz es orakutan sem faradnak el az emberlabai.Ketevig nyomtam vele semmi baja nem volt,amig egy rövidzarlat tönkretete az eprocsijet(A rövidzarlat nem a kormany hibaja volt)
MOMO racing sokban hasonlit a momo force-hoz szinten preciz a pedalok jol vannak elhelyezve. A belseje müanyagbol van,müanyag siklocsapagyakkal,de ennek elenere nagyon kicsit kotyog.En meg vagyok vele elegedve.A valtokart hasznalom kezifeknek es a pillangokapcsoloval valtok.Egy dolog amit nem igazan meltanyolok a felfogatasa. Sokszor meg csuszik az asztalon,de ala tetem egy vekony gumilapot es mostmar stabil.Feleve jatszok vele es semilyen problemam nem volt volt a kormannyal.Thrustmaster Force Feedback GT egyevig volt hozza szerencsem.A belseje müanyag, müanyag siklo csapaggyal.Egy kicsit jobban kotyog mint a momo racing nem anyira preciz, föleg F1-es es palya-as jatekoknal erezhetö,de a rallyis jatekoknan nem nagyon.A pedalok allasa miat elöször kenyelmetlen volt a vezetes,de utana hozzaszoktam.A kormanyt ketszer kelet visszacserltetnem,egyszer a valtokar mikrokapcsoloja,egszer pedig a pillango kar mikrokapcsoloja
ment tönkre.Enek elenere nincs rosz velemenyem rola.
Ha van meg kerdes a harom fent emlitet kormayrol,szivesen valaszolok.
-
#5562 én leszedtem 60%-ra a force-t, mert kiszedte a kezemből... -
#5561 hu ezek durva cuccok :)
itt a panelben örülnének egy "rángatózó" ülésnek :)
durva lehet azért... -
K.András #5560 Hja :) mondtam is magamban még jo hogy lehet kapni... -
#5559 Ha le akarod cserélni fistinnek nagyon ajánlom :-))
Amúgy a helyedben nem cserélném -
#5558 olcsó játék :)) -
#5557 igazad van
bocsi ha megbántottalak -
K.András #5556 Rendesen lehet használni szekvenciális botváltot,bár én lassabb vagyok vele mint a pillangoval,meg kell még szokni... -
K.András #5555 BRD
FrexGP
Itt vannak profi cuccok, van sok pénzed?:D
De ha érdekel mutatok 20 ezer dolláros G-Force szimulátort is ami a nehézségi eröt szimulálja, hátha kell valakinek :)))
G-Force -
#5554 mellesleg ha max forceval mentek momoval hogy tudjátok használni a botváltót??? -
#5553 Sziasztok!
Én is megnéztem a toms hardvaret és megörültem hogy megdícsérte a kormányomat (MS Sidew. FFBW).
Gondolkodtam hogy lecserélném egy momo-ra, de mostmár nem biztos. Szerintetek érdemes? Az új momo-ban optikai érzékelő van vagy poti mint a régiben??
Mellesleg milyen high end kormányok vannak és mennyiért? linket tudtok adni??? -
#5552 nemtom, itt a link olvasgass..
Tom'hardware guide azt írja, hogy jobb egy nem force-os kormány, mint egy rossz force-os, ebben igaza lehet, viszont rally-zni sztem force-os sokkal jobb
az r440-es most 7 ropival olcsóbb, ha esetleg ez tetszik, mediamarkt-ban megnézhető... -
#5551 nem veszexem, csak nem értem, hogy kipróbálás nélkül miért kell leszólni ennyire valamit, amikor itt van valaki (én), akinek ez van és azt mondja, hogy nincs vele gondja...
nem is dícsértem, van jobb is nyilván, de asszem nem rossz áron van ez sem...
lehet nézegetni, olvasgatni ;) -
#5550 na akkor mégis milyet vegyek???
-
#5549 nehogy ezen összevesszetek
Ha neki jó hát jó
Ő használja -
#5548 én meg azt írtam, hogy a te dolgod...