20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Breki33
    slot szám szerint kell

régebben részletesen le volt írva

de legegyszerűbb készítesz egy kamu setup-ot és arra a névre átnevezed
  • Solt
    Hali! Bemásoltam a leszedett setupokat a save games könyvtárba, de a játékban nem jelenik meg!! Mit csináltam rosszul??? HELP!!
  • iattis
    Az észt legény a talpán nagyon szimpi ahogy nyomja és kockáztat is elég sokat még nem olyan jó az a ford, hogy mindig ott lehessenek. De inkább ők, mint a Grönholm –csak így fonetikusan- szegényt nagyon nem bírom, de az egész gyári peugeot csapat úgy ahogy van nem szimpi nekem. Olyan, mint az F-1-ben a Ferrari és nem a színe miatt.
    Solberg mellé kellene még egy jó, megbízhatóan teljesítő pilóta és akkor újra csapatban is elsők lehetnének. Talán majd Richard. Tényleg ki mit tud róla? Mikor fog visszatérni, a gyógyulása után?
  • HellBurner
    Én is feltöltöttem az egy replay-t SpeedLover néven. A Cote D'Arboz pályán a 69. vagyok. Elég szar de legalább ott vagyok. Lesz ez még jobb is.

Hajrá magyarok !!!
  • Lacika 79
    De én még jobban örülök annak, hogy Martin nyert. Szegény Duval-nak megállt a vas. :(
  • EVOszocs
    ja, kösz, és ezt nem találtam:)
  • karikusz
    nem sok hasonlóság van.:(...ha már veszi a fáradságot valaki, hogy megcsinálja, akkor azt nem értem, miért kell gány munkát elvégezni...
  • juhhéj
    Minden pályát nincs ídőm betanulni,ha esetleg jó időt megyek felrakom.Még a sulit se csináltam +,az sem érdekel.. Így izgalmas..
  • Breki33
    ennek a kettőnek mi köze egymáshoz?

van ilyen, hogy upload r. ott tallozod be
  • juhhéj
    France, Cote D'Arboz II ,itt még 4. vagyok :))
  • EVOszocs
    sziasztok, vlki segítsen hogy tudom az időket feltenni a swedishsimracers oldalára, a regisztráción túl vagyok, a bhmotorsports-on már vagyok. kösz
  • Pukkandur
    A switch rank-ot kapcsold amatörre!
    Itt már van magyar a 6.-ik helyen is.
    Érdemesebb itt kezdeni, eleinte sikerélmény az első 100-ban lenni a 670-ből
    Hungary meg a 7.-ik az országok listáján.
  • robotnyk
    :) nem gond
  • iattis
    Bocs, de asszem várható volt
  • Solt
    Grazie!! Hááát...itt elég kemény idők vannak!!! Leszedtem pár replayt és setupot...kiváncsi vagyok!! Asszem nekifekszem a dolognak...az mégsem járja, hogy nincs Magyar az első tízben!!
  • Pukkandur
    http://www.swedishsimracers.com/rbr/index.cfm
    Itt indulhatsz is, erősítve ezzel a Magyar rallysokat.
    Vannak setupok is.
    Jó versenyzést!
  • Solt
    Üdv mindenkinek!! Asszem megszületett minden idők legélethűbb rally SZIMULÁTORA!!! Egyszerűen leírhatatlan érzés játszani vele!!! Egyetlen "hibája" a setup...kicsit bonyolult lett! Tudtok segíteni?? Hol találok hozzá normális setupokat?? Hol tudom összehasonlítani az időmet másokéval?? Rally school 1:17:70 Chirdonhead 3:27:71
  • robotnyk
    hát nem lelőtted a poént? este akartam nézni az összefoglalót :)
  • iattis
    Most kaptam az infót Sebastian Loeb világbajnok!
    Gratulálunk!!
  • Chaos Mad
    hát igen, ott a pont.
  • Chaos Mad
  • Alexease
    Ezeket a PS beirokat nem ertem. Nem szoktak elolvasni a Readme-t vagy a Minimum konfig reszt?!?!
  • Breki33
    cserélj videókártyát
  • draakuli
    Azt írja ki hogy, PixelShaders/General/CarGlassInternal.pso: error creating pixelshaders!!!Mit csináljak?
  • Alexease
    Ha valaki nyomatja online, annak megerkezett az 1.6-os RBRNet. (BHMS)
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    miben?

van már c is
  • draakuli
    Hello!! Valaki segítene??
  • Breki33
    Aki régebben kérdezte milyen programot ajánlok a reid hangjainak rendbetételére klikkeljen ide

Egy régebbi változat
  • iattis
    Kormánnyal nyomom és a Rallyschool után már viszonylag elég jól lehet érezni mind az irányítást, mind a fizikát. Ez kb. 2 óra. Ami jól jöhet még a RB challange ahol a szellemautót követve lehet rutint szerezni a tempóról, a fékútról, stb..ez megint kb. 2 óra
    Nem mondom, hogy marha gyors lennék de az élvezetes játékhoz ez is elég és szerintem pont ez a lényeg. Nem beszélve arról, hogy minden az alap beállításon van car setup, kormány beállítás, érzékenység, stb..de majd ha lesz időm többet nyomni
  • Pukkandur
    Az összes pálya replay-ét bekűldtem -37 db-, ebből eddig 13 minuszos és 7 van a nevem mögött. Akkor hogy is van ez?
  • Potzy
    Csőőő Pukkandur!Hát sztem a swedish oldalon a neved mögötti szám azt jelenti,h hány replay-t küldtél be...De ez csak az én véleményem:)Csoki
  • draakuli
    direcx9.0b
  • Breki33
    direcx
  • Torry
    Mennyi idő volt a megszokás?
  • draakuli
    Hello mindenkinek! Segítsen vlki nekem! Most vettem és nem megy. Azt írja ki hogy, d3d9.dll hiányzik!!!! mit csináljak??
  • Pukkandur
    Valaki fejtse már meg légyszi, hogy a swedishsimracer-en az ország helyezésnél mi a név mögötti szám!
  • Pukkandur
    Üdv a "csapatban"
  • iattis
    Hello mindenkinek!
    Egy pár gondolat azoknak akik csak olvassák a forumot de még nem próbálták ki a játékot. Én sajna abban a helyzetben voltam, hogy ugyan megvolt, de nem indult a game, mert a konfig nem érte el a min.-t. Csak tegnapra sikerült az upgrade, és higgyétek el megérte. Közel 30-at kellett ráköltenem de ahogy kipróbáltam magával ragadott teljesen. Előzőleg én is csak vágyakozva olvasgattam a többiek áradozását –melynek köszönhetően szántam rá magam a beruházásra, ezért hálás köszönet Nektek kedves aktív forumosok - de most én is csatlakozom hozzájuk. Ez tényleg egy nagyon jó SZIMULÁTOR, azoknak akik már unták a silány játékokat, és egy kis élvezetre vágytak. Akinek nincs meg az rohanjon és vegye meg, akinek gyenge a vas, upgrade sürgősen. Az irányítást és az autók fizikáját meg kell, és meg is lehet szokni, utána remek szórakozásban lesz részetek, én pl. alig bírom abbahagyni