20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Pukkandur
    Sziasztok!
    Valaki aki a swedishsimracers-en nyomja segítsen!
    Ha a csapat helyezését nézem akkor mit jelent a nevek mögötti szám?
  • Met
    Igen, hülye ötlet:)
    Ragasztó szallag helyett használj vastag befőttes gumit (amilyet a postások használnak) az nem cseszi szét a zoknid és nem epilálja le a lábfejed ha zokni nélkül nyomod
  • arty
    szal ezzel nemigazán lehet ... SZVSZ :(
  • arty
    Logic3 JT226, ez volt nekem :D
  • Torry
    Nem ennyi van ráírva, hogy LOGIC 3 :DD

Amikor megvettem csak egyetlen játékkal lehetett vele játszani, a Qrally-val:DDD
  • Breki33
    separate-n van?
  • arty
    a régi nem FFB kormányommal majdnemcsak lehetetlen volt :( ugyéreztem bill. el is játszhatobb, de persze kormánnyal élvezetesebb :)
  • dikki*yysw
    Ragasztószalaggal tekerd körbe a lábfejed a pedállal. Így ha felemeled a lábad, teljesen visszahúzza a pedált.
    Hülye ötlet? :D
  • Lacika 79
    Nehéz. Hogy Te mennyire vagy béna, azt nemtom.
  • Torry
    Ez a játék nehéz,vagy csak én vagyok a béna?
    FF nélküli kormánnyal nyomom, mondjuk a pedálok nem a legjobbak.Alaphelyzetben is benyomva érzékeli.
  • Takigabi

LOL :D
  • K.András
    LOL,ezeket nem kell összeadni,ezek a szektor idöket mutatják,na most ha 1:11-re meg van az elsö és utána a következö 2:19-nél akkor 68 mp alatt tetted meg a második szakaszt ergo az 1:11-hez hozzá sem adhatnál 2:19-et,igen még korán van :D
  • b-type
    :DDDDDDD
    sztem korán van még Karikusz, szunnyj rá egy kicsit...:DDD

• emberke
    De miért akarod összeadni ? :)))
  • karikusz
    No én ezt nem értem...ezt hogy számolta ki a gép?
    A stage total hogy jött ki neki, amikor az első szakaszt, és a második szakaszt összeadom akkor 3:30

Ezt magyarázza meg valaki..:)

• Potzy
    Helló Belló!!!Hogy hogyan kell végig menni az Arbrozon?Hmm...Gyorsan:))))))))Én ugy veszem a kanyarokat,h ihaj:)))Bár lassan me csak 15.vagyok:((De majd talán megint nekiállopk nyomulni rajta,me 10 közé azé bekéne kerülni...Küggyétek mint a disznó:))Byezzzz
  • Breki33
    rbr-hotlap.ch.vu, bei welcher wöchentlich eine Strecke gefahren wird. An die internationalen Fahrer richten sich die automatisch geführten RBR-Hotlap-Liga bei BH Motorsports, für welche allerdings ein Zusatzprogramm zu installieren ist, sowie die sehr professionell geführte Hotlap-Liga bei swedishsimracers.com,

ebbe mind a három bent van P
  • HellBurner
    Valaki megadná azt a linket ahol az idők és setupok vannak
  • Goliath
    a megközölöm az útpálya középvonala (képzeletbeli) és az autó középvonala egy képzelt vonalon fut én nem fékezek a belóbáláskor max nagyon kicsit lehet hogy ez hiba majd próbálgatom.
    megint ugrottam 7 helyet előre :-))) és ha nem rontok vagy háromszor....
  • Lacika 79
    Igen, a leírt autókból van pár hang. Ha gondolod majd átküldöm, hátha lehet valamit kezdeni vele. Jah, van Saxo, meg Megane maxi hangom is. Azt saját kezüleg vettem fel.
    De amúgy tudok Corolla hangot is, csak ahhoz el kell majd mennem Révész Tomi-hoz, aztán egy kis melegítés után felvenni a dolgot. :)
    Mondjuk SOKKAL mérgesebb hangja van, mint egy "sima" rally-s Corollának. Igaz, a turbo nyomás most 3,2-n megy, meg azért csak 550 paci van benne. :)
    De már megint félre beszélek. A lényeg, hogy hangokat tudok adni bőven. Szervízpark hangok is vannak. :)
  • Breki33
    vannak eredeti hangjaid?

Amúgy nem komplettban gondoltam csak pl motorhang, váltás stb.

Ha lenne rá időm :-)
    Meg tudok egy alkalmasabb embert erre a feladatra.

Jobbanmondva jópárat.
  • Lacika 79
    Nagyon jó lenne, ha valami hozzáértő emberke az eredeti hangokból összetákolna egy audio peccset. Még fizetnék is érte. :)
    Lenne külön micu, meg szubi, meg pögó hang, meg minden. Az lenne a durva. :)
  • Breki33
    HÁt az eredeti jóhogy tetszik P

Azt szedd le hozzá amit pár napja ajánlottunk abban hasonló a motorhang.

Elvileg ezt is meg lehetne vágni és berakni, ha valaki megcsinálná.
  • gregreg
    Sziasztok, nekem egy kérdésem lenne!
    Nagyon bejön a game és feljebb olvastam ill. letöltöttem ezt a file-t:
    Real Subaru pops and bangs.mp3 (1.03 MB)
    És nagyon állat!!!! Naggyon bejön!
    A kérdésem hogy ezt tényleg le lehet tölteni a játékhoz, és ha igen akkor honnan?
    A dattoolt meg az RBR-ModUtilt már leszedtem ha kell hozzá!
    Köszönöm előre is: greg
  • Lacika 79
    frappáns megfogalmazás, teccik! :D
  • robotnyk
    susnyás kitérő :)
  • Lacika 79
    Ugyanez a gondom nekem is. Meg néha előfordul, hogy túlságosan elóvatoskodom, utána pedig bő gázzal próbálom elfordítani. Gondolom az eredményt nem kell leírnom. :P
  • Breki33
    jah hasonló
  • robotnyk
    nálam az az érdekes, hogy a schoolban 5ből kb 4szer megcsinálom, verseny közben meg 5ből 1szer :))
  • Breki33
    Azt már megcsináltam kivéve az utolso pályát

de valahogy nem áll rá a kezem, hogy jobbosnál balra kirántsam :-)
  • Breki33
    érdekes én kézifékkel veszem az elején inkább és sokat koccolok, de pont az elején vagyok pariban (kb öt másodpercel jobbat a rekordnál néjha) a végén nem merek menni, vagy pont elütök egy pályabirát P
  • Slow
    go to da rallyschool, man!
    :P

egyébként tényleg... ott szépen elmagyarázzák és kigyakoroltatják ;)
  • EVOszocs
    helyesen írtad, de mindig arra kell törekedni, hogy minnél kevesebbet menjen keresztbe a vas, persze a visszafordítoknál nem tudsz másképpen, de a lehető legrövidebb legyen a csúszás
  • Breki33
    megközölöm?

fék csak a belóbálás után?
    előtte nem lassítasz?
  • EVOszocs
    az előző hozzászólás is fegfelel a valóságnak, még annyi adalék, hogy nem csak egy gyorsot kell teljesíteni, hanem teljes bajnokságot, de ha megtetted, akkor az van, hogy nem fértél bele a listába.
  • Slow
    asszem azért, mert az össz minuszod nincs annyi, mint az uccsó feltűntetettnek (én sem vagyok rajta... nem is csoda ;))

az
  • Goliath
    hát én leíromm de nem biztos hogy így a szabályos, én így csinálom
    mondjuk jön egy balos kanyar, nagyjából megközölöm a pályát, utánna kirántom jobbra, majd uazzal a mozdulattal balra és fék (itt a lényeg ezt érezni kell hogy mennyi), a terhelésváltástól és a féktől elkezd kicsapódni a segge. ideális esetben már a kanyarkijáratnál vagy, érzéssel gáz, hogy nehogy kisodródjon utánna fullgáz

javítsatok pls ha valami hibás
  • Goliath
    ja és nem sikerült választ kapnom hogy a country rankon miért nem látszok a magyarok közt?
  • Breki33
    na a flikkelést írd már le hogyan :-)

aha szóval hunday-al mész P
  • Goliath
    titeket akarlak megelőzni, eltökéltem hogy a 15-ben leszek :-))