20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Breki33
    próbáld ki egy Nvidia-s kartyaval
  • gregreg
    Gpetyus,
    küdd el a replayod emailben! :))
    Gratula!!!
  • BMan
    Semmi konkrétat nem ír ki.
    A szokásos hibaüzenet "A RichardBurnsRally hibát észlel ezért leáll" stb. Próbáltam low beállításokkal is meg a smartgartot is. Már a windowst is újratelepítettem, de mindig ugyanaz.
  • Breki33
    Hátha ez segít

megint idéznék igaz ezúttal magamagam P

"(#737) Breki
    ''Ati kártyások! Akiknek fagy a játék a profilnál nem LOW beállításnál,megvan a megoldás: start menü-futtatás beírni:SMARTGART és az AGP ÍRÁST ki kell kapcsolni!Ennyi!''"
  • Glpetyus
    És mi lenne az a hibaüzenet?
    Ezen a gépen el kéne azért futnia...
  • BMan
    Sziasztok! Nekem olyan gondom van a játékkal, hogy amikor elindítom rövid töltés után hibaüzenettel elszáll. Egyáltalán el se indul. Tudom hogy ezerszer kérdeztém már ezt, és az volt a válasz rá hogy gyenge a gép hozzá, de az enyémen elméletileg el kéne indulnia.
    ECS K7S5A, 2000+ AMD, 512 DDR, GECUBE RADEON 9550 128 MB, SB 128, WIN XP SP1. Nem tudjátok mi lehet a gond és hogy lehetne működésre bírni?
  • Glpetyus
    Ja,... :-)
  • b-type
    :)
  • Breki33
    Nem tudom javít-e mert nekem nem lépett ki.

De crack nem kell hozzá
  • Breki33
    Na akkor mert úgy látom nem világos

csak idéztem másik topicból

Amúgy SideWinderem van és sztem jobb :-)
  • ati2002
    Hali.
    A nemrég kiadott 1.01-es peccs javít valamit a "kilépkedésen" ? Egy haveromnak gyakran kilép a Rally Scool alatt. És a peccs felrakása után menni fog a játék? Mert 1.01-es crack-et nem találtam.
    Előre is köszi a válaszokat.
  • Glpetyus
    Nem kevés az a négy gomb?
    Microfos Sidewinderemen pont dupla ennyi van: P
    (és ki is használom)
  • HellBurner
    19000 az sok. Az electroworld-ben is csak 17999.
  • Breki33
    Sokan akartak kormányt venni nekik hátha érdekes
    Idézem

"Lehet, hogy már késő, de: Logitech Formula Force GP 19000 a Corában. Nekem ilyen van : klikk

Nincs hozzá külön váltó, mint a MOMO-hoz, hanem F-1 kormányváltó, de szerintem jobb is mint a hagyományos váltó: egyszerűbb, gyorsabb váltás és tartosság szempontjából is megfelelőbb. Négy gomb van a kormányon, amellyek mindegyikét eléred, anélkül, hogy elengednéd a kormányt.
    Láttam kormányokat 5-6000 Ft-ért is , de szerintem a Logitech egy jó márka és én sokáig szeretném használni. 2 év garancia van rá.

• Glpetyus

NAGYON JÓ!!!
  • Glpetyus

1:12:valamennyi
    (bár a vége kicsit érdekes volt.....gyakorlatilag BEZUHANTAM a célba :D)
  • Lacika 79
  • Solt
    Köszi!! Egy már sikerült, de asszem még zaklatni foglak, elég tökorrú vagyok!!
  • Solt
    Scuza hpisti!! gregregnek szántam!!!
  • Solt
    IGEN!!! 1:17:71
  • karikusz
  • karikusz
    Attól hogy még rendesen megy nem biztos, hogy az a rész amit használ a játék, hibátlan..:(
  • iattis
    Egy jó tanács a sok közül. Setup mellé szedj le replayt is és nézd meg, hogy megy az, aki 8 sec-el gyorsabb. Szerintem lesz mit nézni, tanulmányozni rajta, nem szégyen a jobbtól, ügyesebbtől tanulni. Én megtettem…
  • gregreg
    ... és tanulok helyesen írni... :-PP
  • gregreg
    Szasztok!
    Figyuzzatok, hogyvan má az hogy gyűrűm egy jóideje kormánnyal a Rbr rally school szakaszát és valami eszeveszett nagy szenvedéssel tudtam csak lemenni: 1:22 alá, valahogy képtelen vagyok elhinni hogy a legjobb idő cirka 8 másodperccel jobb az enyémnél, szerintem képtelenség hogy ennyi idő még benn lenne a kanyarokba!
    Valaki érti ezt? ment má valaki 1:20 alá :))
    Az má gyilkos idő lehet!
    Jahh, és letöltöttem egy jokis setup -ot, ugyhogy arra sem lehet idagából fogni, hogy "nem gyorsul a gép) :))!
    Szoval várom a véleményetek!
  • hpisti
    Ja, a legújabb detonator van fenn, nem tudom mi a rákot kéne csinálnom.
  • hpisti
    Megy rendesen a windows, azzal nincs gond, megpróbálok keresni frissebb drivert, de szerintem az is új :(
  • Toya

Nem sokára letölthető lesz :D
  • karikusz
    Nem a legújabb driverek vannak fent, vagy gallyon a winfosod.
  • hpisti
    Sziasztok!
    Fel tettem a DVD Rip verziót, és az intro, és betöltés után kilép a windows-ba. a crack-elt EXE-vel is, nincs valami ötletetek hogyan bírhatnám működésre?
  • Lacika 79
    Majd elküldöm holnap K. Lacival egy RW-n, Te pedig visszaküldöd rajta, ami nekem kéne. Emléxel még? :)
    Amúgy hali! :)
  • Lacika 79
    Aham! Szerintem igen szép mutatvány.
  • Danecay
    Aha, szóval érdemes letölteni.
  • Breki33
    le van írva a readme-ben

pl hangokat, a kerék fordul, a kocsi jobban irányítható asszem Thurst-hoz javítás....
  • Danecay
    Aha, aszem megvan. Akkor még egy kérdés: a Official Patch v1.01 mit javít, érdemes letölteni? Csak a modemes hozzáférésem miatt kérdezem.
  • Breki33
    A sor végén van két jel az egyik a mentés a másik a setup

Emlékezetből irom....
  • HPt
    http://video.racing.hu/files/1056/2004_rac_rally_martin_kanyartechnika.avi

ez?
  • Danecay
    Nos hát ez engem is rendkívüli módon érdekelne. Sajnos én sem találkoztam DOWNLOAD SETUPS vagy hasonló linkkel, de gondolom csak van ha már azt mondják a srácok. Valaki legyen szives világosítson fel minket, hogy hol kell keresni. Néztem a HSW-n is lenne ott egy BEÁLLÍTÁSOK link de sajnos nem aktív :(
  • Lacika 79
    Asszem Angliában csinált egy olyan kanyarvételt, hogy a szemem keresztbe állt tőle. Gangolt 6.-ban, jött a kanyar, előtte elrakta keresztbe, és közben pakolta vissza a sebességeket. És megvolt a kanyar. :) Majd előkeresem a videót, és felrakom valahová. Vagy ha valaki tudja, miről beszélek, és kéznél van neki, az tolja már fel valahová. thx
  • gregreg
    Én nem tudom leszedni a setup okat csak összehasonlitai (compare selected...) , valaki sugjon pls. hogy honnan lehet leszedni!